Νέα

Γιατί δεσμεύτηκε η περιουσία του Γ.Αλαφούζου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 243
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Σ οτι αφορα τον ΠΑΟ δεν ειδα κανεναν αλλον...Παναθηναικαρα να βγει μπροστα
και μην μπλεκεις καπετανιο με τζιγκερ-ΑΠΛΗ ΣΥΝΕΠΩΝΥΜΙΑ
Σ οτι αφορα τη λιστα σε βρισκω αδιαβαστο-οπως ολους του συναφιου

Μάστορα ελληνικά ξέρεις ? Η λίστα λέει ληξιπρόθεσμα. Του Αλαφούζου ακόμα δεν είναι ληξιπρόθεσμα. Και αφού είναι λευκή περιστέρα γιατί δεν προσφεύγει στη δικαιοσύνη ? Κάτι τύποι σαν κι εσένα έχουν μικρύνει τον Παναθηναϊκό.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
Κανά κάγκελο θα βάψετε φέτος ?
Της πουτανας μονο....
Ενδιαφερεσαι να βοηθησεις?
Κατι τυποι σαν εσενα εχουν μικρυνει τη χωρα αδελφε
Φιλια στο Φλαμπουραρη να δωσεις
Για τα ληξιπορθεσμα δεν ισχυει το απορρητο,εεε?
ΜΠΕΕΕΕΕ

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Της πουτανας μονο....
Ενδιαφερεσαι να βοηθησεις?
Κατι τυποι σαν εσενα εχουν μικρυνει τη χωρα αδελφε
Φιλια στο Φλαμπουραρη να δωσεις
Για τα ληξιπορθεσμα δεν ισχυει το απορρητο,εεε?
ΜΠΕΕΕΕΕ
Όχι ρε τραγί δεν ισχύει. Έχουν ήδη τελεσιδικήσει οι υποθέσεις. Κατάντια για τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας να έχει οπαδούς σαν εσένα. Λέγατε πουτάνας γιο τον Τζίγκερ και τον Βαρδή βρίζατε μια οικογένεια που την προσκυνάνε όλες οι πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα και στηρίζεται κάποιον ο οποίος παλιά ήταν γαύρος. Το αν η χώρα έχει μικρύνει δε θα το κρίνεις εσύ. Εσύ κοίτα να εισπράττεις το μηνιάτικο για να στηρίζεις Αλαφούζο.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
Ειπα να μην ασχοληθω αλλα πας γυρευοντας
1.Δικηγορε του κωλου πως ξερεις οτι εχουν τελεσιδικησει?Ξερεις αγραμματο βοδι τι οριζεται ως ληξιπροθεσμο?Προφανως και οχι
2.Μηνιατικο παιρνεις εσυ απ τους Τσιπροκαμενους,εγω βγαζω αρκετα απο μονος μου για ν αγορασω δεκα παπαγαλακια σαν εσενα
3.Να τα προσεχεις τα τραγια,ειδικα αν εισαι προβατο
4.Το τι μπορω να κρινω και τι οχι,λυπαμαι αλλα εσυ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΑ ,δεν το οριζεις (για την ωρα παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες των ταγων σου)
Αληθεια ξερεις τι σημαινει "ταγοι"η μπερδευεσαι με το τραγι?
5.Δεν προτιθεμαι να συνεχισω το διαλογο μαζι σου,εχω παψει να συνδιαλεγομαι με "επαγγελματιες" :wanker: εδω κ πολλα χρονια
6.Παναθηναικαρα του κωλου,δικηγορος του κωλου,μαλλον και Συριζαιος του κωλου θα σαι....Πιο πολυ για παλιοπασοκος μου κανεις,νυν συριζα,αυριο εχει ο Θεος :shit:

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Το να βγαίνεις και να υποστηρίζει (μιλάω γενικά) κάποιον μεγαλοπαράγοντα αποτελεί κατάντια. Κι εγώ στο παρελθόν υποστήριξα εδώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όταν κάποιοι τον έλεγαν πρεζάκια κλπ. Σε καμία περίπτωση δε θα τον υποστήριζα αν είχε διαπράξει κάποιο αδίκημα. Αυτό που γίνεται εδώ τις τελευταίες 2 μέρες αποτελεί κλαυσίγελο. Αποτυχημένοι της ΝΔ και ψευτοπαναθηναϊκοι υποστηρίζουν κάποιον ο οποίος τυγχάνει να είναι πρόεδρος της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας, για ένα αδίκημα που φέρεται να διέπραξε. Χωρίς να εξετάζουν τα πραγματικά περιστατικά και χωρίς να τολμούν να δουν την αλήθεια κατάματα. Πραγματικά αυτό είναι τραγικό. Και φυσικά δεν διστάζουν, ως γνήσιες κότες, κρυβόμενοι πίσω από ένα ψευδώνυμο να ξεστομίζουν χαρακτηρισμούς επί προσωπικού.
Εύχομαι ο Αλαφούζος να έχει δίκιο, γιατί σε διαφορετική περίπτωση, μάλλον θα οδηγηθεί εκεί που οδηγήθηκαν οι Κοσκωτάδες και οι Σαλιαρέληδες, καθώς τα ποσά για τα οποία φέρεται ότι φοροδιέφυγε είναι υψηλά.
Μετά απ' αυτά δεν έχει νόημα να συνεχίσω την κουβέντα.

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Ειπα να μην ασχοληθω αλλα πας γυρευοντας
1.Δικηγορε του κωλου πως ξερεις οτι εχουν τελεσιδικησει?Ξερεις αγραμματο βοδι τι οριζεται ως ληξιπροθεσμο?Προφανως και οχι
2.Μηνιατικο παιρνεις εσυ απ τους Τσιπροκαμενους,εγω βγαζω αρκετα απο μονος μου για ν αγορασω δεκα παπαγαλακια σαν εσενα
3.Να τα προσεχεις τα τραγια,ειδικα αν εισαι προβατο
4.Το τι μπορω να κρινω και τι οχι,λυπαμαι αλλα εσυ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΑ ,δεν το οριζεις (για την ωρα παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες των ταγων σου)
Αληθεια ξερεις τι σημαινει "ταγοι"η μπερδευεσαι με το τραγι?
5.Δεν προτιθεμαι να συνεχισω το διαλογο μαζι σου,εχω παψει να συνδιαλεγομαι με "επαγγελματιες" :wanker: εδω κ πολλα χρονια
6.Παναθηναικαρα του κωλου,δικηγορος του κωλου,μαλλον και Συριζαιος του κωλου θα σαι....Πιο πολυ για παλιοπασοκος μου κανεις,νυν συριζα,αυριο εχει ο Θεος :shit:

Είναι προφανής ο ρόλος σου..... Εκτίθεσαι.... Ως και η ΝΔ πήρε αποστάσεις από το θέμα.... εκτίθεσαι..... ντροπή των οπαδών.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
φέρεται να διέπραξε
Εισαι εντελως ανοητος?
Απο ποιους "φερεται",ποτε "φερεται"?
Μα ελεος πια,δεν αναρωτιεσαι ποτε για τιποτε?
Ποσο σανο πια? :idiot: :idiot: :idiot:

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
Είναι προφανής ο ρόλος σου..... Εκτίθεσαι..

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
Τον μαλακα και στη Μεκκα να τον πας,μαλακας θα επιστρεψει

ΑΡΑΒΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
φέρεται να διέπραξε
Εισαι εντελως ανοητος?
Απο ποιους "φερεται",ποτε "φερεται"?
Μα ελεος πια,δεν αναρωτιεσαι ποτε για τιποτε?
Ποσο σανο πια? :idiot: :idiot: :idiot:
Άκου φελέ, γιατί φελός είσαι, κάποτε πίστευα ότι εμείς οι παναθηναϊκοί είχαμε τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης, όμως με αυτά που βλέπω τελευταία αναθεωρώ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός φέρεται να έχει διαπράξει έγκλημα φοροδιαφυγής και λέω φέρεται φελέ, γιατί κάθε κατηγορούμενος είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίον. Άρα για μένα εφόσον δεν έχει τελεσιδικήσει το θέμα ο Ι.Α. είναι ΑΘΩΟΣ. Τα διασφαλιστικά μέτρα λαμβάνονται σε περιπτώσεις που διαπιστώνεται φοροδιαφυγή. Το ΚΕΦΟΜΕΠ διαπίστωσε ότι ο Ι.Α. έχει φοροδιαφύγει (50 εκ. ευρώ αν δεν κάνω λάθος) και προφανώς του καταλογίστηκαν κάποιοι φόροι. Αν αύριο ο Ι.Α. φέρει στοιχεία με τα οποία να προκύπτει ότι τα 50 μύρια δεν είναι προϊόν φοροδιαφυγής, θα αρθεί η δέσμευση των καταθέσεων του. Τόσο απλά. Και σταματήστε να φέρεστε έτσι, σας βλέπουν οι γαύροι και σας κοροϊδεύουν, προσωπολάτρες του κώλου.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
Και φυσικά δεν διστάζουν, ως γνήσιες κότες, κρυβόμενοι πίσω από ένα ψευδώνυμο να ξεστομίζουν χαρακτηρισμούς επί προσωπικού.

Συνεχισε κρετινε,συνεχισε να εκτιθεσαι
Μη μιλας για ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ μονο σε θερμοπαρακαλω :orchestra:

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Και φυσικά δεν διστάζουν, ως γνήσιες κότες, κρυβόμενοι πίσω από ένα ψευδώνυμο να ξεστομίζουν χαρακτηρισμούς επί προσωπικού.

Συνεχισε κρετινε,συνεχισε να εκτιθεσαι
Μη μιλας για ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ μονο σε θερμοπαρακαλω :orchestra:
Προκάλεσες πρώτος και θα λάβεις απάντηση. Είναι πραγματικά άσχημο να βλέπω να γαυροποιούνται παναθηναϊκοι οπαδοί. Κάποτε κοροϊδεύαμε τους γαύρους και τους λέγαμε πρόβατα και υπάλληλους του Σωκράτη. Τώρα βλέπω δυστυχώς τα ίδια πράγματα και σε μας. Ασπίδα προστασίας, σε βαθμό αηδίας, σε έναν πρόεδρο ο οποίος έχει προσφέρει ελάχιστα, γεγονός που προκαλεί εύλογες υποψίες......

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
Λοιποοον
εχουμε και λεμε
μελος του μπου απ το 2012
κριτικες μηδεν(σαν εσενα ενα πραμα,αδελφε)
ποσταρισματα με...αποψη εκατονταδες
πολλα υπερ του Τρακη,αρκετα υπερ της...Δημοκρατικης κυβερνησης
Ποιος πληρωνεται για να γραφει,ποιος ειναι "ασπιδα"φαινεται τσατσακι
Τραβα τωρα στ αφεντικα σου(καποτε,αλλωστε,ηταν ενα,Τρακης και Συριζα)να πεις οτι σε ξεμπροστιασανε και να σε  :bottom:
Η,αφου δε γαμεις και ποτε,τρβα να  :wanker:
Η τραβα στη μαμα σου να κλαψουρισεις,μη μου τα σκοτιζεις ομως αλλο

Υ.Γ.Ρε Αντισθενη,να το αλλαξεις το μπου,να το κανεις σαιτ διανοησης και φορουμ πολιτικης σκεψης

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Λοιποοον
εχουμε και λεμε
μελος του μπου απ το 2012
κριτικες μηδεν(σαν εσενα ενα πραμα,αδελφε)
ποσταρισματα με...αποψη εκατονταδες
πολλα υπερ του Τρακη,αρκετα υπερ της...Δημοκρατικης κυβερνησης
Ποιος πληρωνεται για να γραφει,ποιος ειναι "ασπιδα"φαινεται τσατσακι
Τραβα τωρα στ αφεντικα σου(καποτε,αλλωστε,ηταν ενα,Τρακης και Συριζα)να πεις οτι σε ξεμπροστιασανε και να σε  :bottom:
Η,αφου δε γαμεις και ποτε,τρβα να  :wanker:
Η τραβα στη μαμα σου να κλαψουρισεις,μη μου τα σκοτιζεις ομως αλλο

Υ.Γ.Ρε Αντισθενη,να το αλλαξεις το μπου,να το κανεις σαιτ διανοησης και φορουμ πολιτικης σκεψης
Τι να κάνω κριτική ρε όργιο, πως το κάνει η κάθε κοπέλα ? Βλέπω και τις δικές σου κριτικές παπάρα. Για να λες πάντως τράκη κλπ, σε έκοψα καλά εγώ απ την αρχή ότι τα παίρνεις απ το γίγαντα Αλαφούζο.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
σε έκοψα καλά εγώ απ την αρχή ότι τα παίρνεις απ το γίγαντα Αλαφούζο.

Πανεξυπνος εισαι,Σερλοκ σωστος
Τραβα....τωρα

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Και δε μου λες ? Όταν κάνεις κριτική για την κάθε κοπέλα που πήρες (πληρώνοντας γιατί μόνο έτσι μπορείς να πηδήσεις) το δείχνεις και στους φίλους σου να δείξεις πόσο άντρας είσαι ? Πάρτα μαλάκα να μη στα χρωστάω !!!!!!!

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
Και δε μου λες ? Όταν κάνεις κριτική για την κάθε κοπέλα που πήρες (πληρώνοντας γιατί μόνο έτσι μπορείς να πηδήσεις) το δείχνεις και στους φίλους σου να δείξεις πόσο άντρας είσαι ? Πάρτα μαλάκα να μη στα χρωστάω !!!!!!!
Μην κοιτας που εσυ γαμας αβερτα,ειμαστε κι εμεις οι κακομοιρηδες που πρεπει να πληρωσουμε...
Ομορφανταρα μου εσυ
Τραβα στη μαμα σου ρε πουστοφλωρε και φυγε απο δω
ΟΥΣΤ ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΟ

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Απ ότι βλέπω και στο προφίλ σου, δεν έχεις αφήσει μέλος για μέλος που να μην το ρωτάς για τηλέφωνο κοριτσιών. Καλά εκεί στα ΙΕΚ σκαι που πας δε σε έχουν μάθει να βρίσκεις τα τηλ μόνος σου?

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Μην κοιτας που εσυ γαμας αβερτα,ειμαστε κι εμεις οι κακομοιρηδες που πρεπει να πληρωσουμε...
Ομορφανταρα μου εσυ
Τραβα στη μαμα σου ρε πουστοφλωρε και φυγε απο δω
ΟΥΣΤ ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΟ
Άσε τις μαμάδες ήσυχες, βάλε το πληκτρολόγιο στο θηκάρι σου και μη γράφεις κεφαλαία για να τονίσεις τον δήθεν αντρισμό σου. ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ !!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom