Νέα

Γιατί δεσμεύτηκε η περιουσία του Γ.Αλαφούζου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 243
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
Ημουν εκει
Απ τις μεγιστες καβλες-μετατ την Μπολονια και το ΣΕΦ
Ποιους ξερεις στην ΚΑΕ
(Κοιτα να δεις που θα κουμπαριασω με τον μικρο)
Το κερατσινι μου πεφτει πολυ μακρυα
Μενω Βορεια,Φιλοθεη

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Το κερατσινι μου πεφτει πολυ μακρυα
Μενω Βορεια,Φιλοθεη
Μένει ένας φίλος μου εκεί. Παναθηναϊκός άρρωστος και μπασκετικός. Αφού να φανταστείς ΟΑΚΑ ερχόταν με τα πόδια. Άρα είσαι κοντά στο ΝΑΟ, ο οποίος, by the way, μεταμορφώθηκε ριζικά (παρκέ καινούργιο κλπ) με ενέργειες του ΔΠΓ. Που να ήταν και δικό μας δηλαδή.......

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
Μένει ένας φίλος μου εκεί. Παναθηναϊκός άρρωστος και μπασκετικός. Αφού να φανταστείς ΟΑΚΑ ερχόταν με τα πόδια. Άρα είσαι κοντά στο ΝΑΟ, ο οποίος, by the way, μεταμορφώθηκε ριζικά (παρκέ καινούργιο κλπ) με ενέργειες του ΔΠΓ. Που να ήταν και δικό μας δηλαδή.......
Ειμαστε πολλοι εδω πανω,παρα πολλοι
Κι εγω με τα ποδια παω,γιατι το παρκινγκ γαμιεται ασχημα
Τον Νεστορα λες μικρε?

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Ειμαστε πολλοι εδω πανω,παρα πολλοι
Κι εγω με τα ποδια παω,γιατι το παρκινγκ γαμιεται ασχημα
Τον Νεστορα λες μικρε?
Όχι Βαγγέλης λέγεται και είναι γνωστός επιχειρηματίας. Εγώ με το πάρκινγκ δεν είχα ποτέ πρόβλημα, αλλά η Φιλοθέη είναι κοντά, αν έχει καλό καιρό βολεύει ποδαράτο.

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Μετά τα παιχνίδια το σουβλάκι στα Αγγελάκια είναι επιβεβλημένο !

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
Αμα θελω 20 και λεπτα για να βγω,γαμησε το παω ....Πεζο 2
Τα λεμε εκει λοιπον
Καθομαι στα επισημα μαζι με τον Παπαζογλου
Ελα στο μπαρ για το ουισκυ που ειπαμε
Θα μιλησουμε με πμ στις 15/9
Ο ...ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ εχει συναντηση τωρα

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Όσο δούλευε η Τόνια η γαυρίνα εκεί άξιζε. Τώρα δουλεύουν κάτι κάγκουρες, εκτώς αυτού είναι σχετικά ακριβό. Όμως η παράδοση επιτάσσει μετά τα ματς Αγγελάκια.

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Αμα θελω 20 και λεπτα για να βγω,γαμησε το παω ....Πεζο 2
Τα λεμε εκει λοιπον
Καθομαι στα επισημα μαζι με τον Παπαζογλου
Ελα στο μπαρ για το ουισκυ που ειπαμε
Θα μιλησουμε με πμ στις 15/9
Ο ...ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ εχει συναντηση τωρα
Στο μπαρ πάω και γω, άλλα μάλλον εσύ δεν πας γιατί θα ήξερες ότι δεν σερβίρουν αλκοόλ..  :2funny:

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
οσο αφορα τον αλαφουζο και την φοροδιαφυγη με τους καινουριουσ νομους την υποχρεωση να αποδειξει απο που προερχονται τα λεφτα τι ειδους συναλλαγες ειναι κτλ την εχει πλεον ο κατηγορουμενος οχι το σδοε η εφορια κτλ η εφορια ειδε  μια ανακολουθια σε καταθεσεις και δηλωσεις εισοδηματος .μεγαλη πουστια ο νομος αυτος

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
οσο αφορα τον αλαφουζο και την φοροδιαφυγη με τους καινουριουσ νομους την υποχρεωση να αποδειξει απο που προερχονται τα λεφτα τι ειδους συναλλαγες ειναι κτλ την εχει πλεον ο κατηγορουμενος οχι το σδοε η εφορια κτλ η εφορια ειδε  μια ανακολουθια σε καταθεσεις και δηλωσεις εισοδηματος .μεγαλη πουστια ο νομος αυτος
Να και ένας σωστός εδώ μέσα !!! Ξέρεις και τα αγγελάκια. Μπράβο. Ο άλλος καλά το πήγαινε μέχρι που αμόλησε την κοτσάνα ότι στο μπαρ του ΟΑΚΑ σερβίρουν αλκοόλ, εκεί το έκαψε τελείως !!!!!!!!! Α, ρε αθάνατη Ελλαδάρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Να και ένας σωστός εδώ μέσα !!! Ξέρεις και τα αγγελάκια. Μπράβο. Ο άλλος καλά το πήγαινε μέχρι που αμόλησε την κοτσάνα ότι στο μπαρ του ΟΑΚΑ σερβίρουν αλκοόλ, εκεί το έκαψε τελείως !!!!!!!!! Α, ρε αθάνατη Ελλαδάρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μην μαλωνετε για τους προεδρους μας δεν ειμαστε γαυροι.. :2funny: :2funny:

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
μην μαλωνετε για τους προεδρους μας δεν ειμαστε γαυροι.. :2funny: :2funny:
Εγώ δε μαλώνω για προέδρους. Άλλοι τσίμπησαν και έτρεξαν να υπερασπιστούν τον Ι.Α. λες και είναι ο μόνος που του έχουν κάνει δέσμευση.

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
"Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια, πνίγω στο ουίσκι τα δικά σου τα σημάδια" θα τραγούδαγα μετά τον χαμένο τελικό με τον ΟΣΦΠ  φέτος ΑΝ στο μπαρ του ΟΑΚΑ σέρβιραν ΟΥΙΣΚΙ ....................................

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Εγώ δε μαλώνω για προέδρους. Άλλοι τσίμπησαν και έτρεξαν να υπερασπιστούν τον Ι.Α. λες και είναι ο μόνος που του έχουν κάνει δέσμευση.
απλα ειναι το θεμα των αδειων ..κοιτα μην κλεισουν και τον σκαι μετα το μεγκα και δωσουν την αδεια στον μαρινακη.. :headbang: :headbang:

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
απλα ειναι το θεμα των αδειων ..κοιτα μην κλεισουν και τον σκαι μετα το μεγκα και δωσουν την αδεια στον μαρινακη.. :headbang: :headbang:
Μικρό το κακό, ούτως ή άλλως θα έχει φύγει απ το γαύρο, θα βάλει τον τσουκαλά να κάνει οπαδική εκπομπή της Νοτιγχαμ φόρεστ

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Εν τω μεταξύ ο άλλος έδωσε λανθασμένη απάντηση για την εταιρεία που είχε το cattering.  :dancing:

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Μικρό το κακό, ούτως ή άλλως θα έχει φύγει απ το γαύρο, θα βάλει τον τσουκαλά να κάνει οπαδική εκπομπή της Νοτιγχαμ φόρεστ
αν φυγει..προς το παρον εχει εφημεριδα ραδιοφωνο θελει καναλι εχει ομαδα στην ουσια ειναι δημαρχος πειραια..και συνεχιζει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom