Μπες εδω καλυτερα λεει για σενα
Βλακααααα
Βλακααααα
Άσε τις μαμάδες ήσυχες, βάλε το πληκτρολόγιο στο θηκάρι σου και μη γράφεις κεφαλαία για να τονίσεις τον δήθεν αντρισμό σου. ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ !!!!!!!!
Ευχαριστως απαντωΝα σε ρωτήσω κάτι άσχετο, είσαι οργανωμένος ? Πας σε πεσίματα με γαύρους κλπ ? Αν θες απαντάς
Αυτό θα είχε νόημα να μου το έλεγες κατάφατσα, τώρα δεν έχει νόημα, πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Και όσο για τα ποσταρίσματα, προσωπικά το θεωρώ ανόητο να γράφω για τις συναντήσεις μου με τα call girl. Οι κριτικές μου είναι λίγες και ουσιαστικές, δεν παπαρολογώ όπως εσύ. Πχ είχα γράψει για Πρίαμο ότι κοιτάνε ταυτότητες και για δύο υποτιθέμενες ανεξάρτητες οι οποίες ήταν γραφείο. Κριτικές οι οποίες προφύλασαν τον κόσμο που διαβάζει αυτό το σάιτ. Τώρα το να κάτσω να γράψω πως έκανε πίπα η μια ή η άλλη, δεν το θέλω. Κάντο εσύ, έτσι κι αλλιώς τεμπέλχανας πρέπει να είσαι όπως σε κόβω, οπότε έχεις χρόνο να γράφεις σε πεντακόσια διαφορετικά θέματα.Κεφαλαια γραφεις κι εσυ
ντροπη των ανδρων
49 και φέρεσαι έτσι. Είμαι μικρότερος και δεν μπορώ να πω κάτι, όμως είναι άσχημο να είσαι προσωπολάτρης. Το τριφύλλι πάνω απ όλα. Όταν δούμε το κακό το κατακρίνουμε, όταν δούμε το καλό το επικροτούμε.Ευχαριστως απαντω
Ημουν για πολλα χρονια οργανωμενος,σε μια αλλη εποχη διοτι ειμαι 49 ετων πλεον
Και,ναι,εχω βρεθει σε καποιους τσαμπουκαδες-κυριως σε μπασκετ
Δε βλέπω όμως να βάζεις το τριφύλλι πάνω απ' όλα όμως. Υπεράσπιση μέχρι θανάτου στον ένα, τράκη τον άλλο. Μένω ταμπούρια, σε βολεύει, ή θες να βρεθούμε στο κλειστό ΟΑΚΑ (Λεωφόρο έχω να πάω απ το ματς με τον Ατρόμητο το 2015).Αυτό θα είχε νόημα να μου το έλεγες κατάφατσα
οπου και οποτε θελεις
Ναι,οντως, το τριφυλι ειναι πανω απ ολα
Λυπαμαι που στο λεω αγαπητε και σου χαλαω το γλυκο,αλλα μονο τεμπελχανα δε με λες,αλλα ειπαμε εισαι μικρος συγχωρεισαι
Τελος
Και είναι ο Αλαφούζος παναθηναϊκός ? ???? θα μου πέσουν τα μαλλιά με αυτά που διαβάζω. Ο ΔΠΓ είναι χίλιες φορές πιο άρρωστος απ το Θανάση, γκαραντί αυτό που λέω και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, απλώς δυστυχώς το 2010 δεν είναι 1990 να μπορεί να ξοδέψει αφειδώς χρήμα. Αλλιώς θα έφερνε τον Λεμπρόν. Μπάσκετ 16-9-2016 είναι το τουρνουά προς τιμήν του Διαμαντίδη, εκεί θα είμαι στάνταρ και 20-10-2016 με Ζαλγίρις πρεμιέρα ευρωλίγκα. Εκεί περιμένω να τεκμηριώσεις τους ισχυρισμούς σου, αν είμαι ντροπή των αντρών.Ταμπουρια και βαζελος?
Θαρραλεος εισαι μικρε
Σου πα,οπου θελεις
Ποτε εχουμε πρεμιερα στο μπασκετ?
Υ.Γ Ο Τρακης,για να ξερεις,δεν ειναι Παναθηναικος Κληρονομος ειναι ενος βαρυτατου ονοματος
ΟΚ μικρεΚαι είναι ο Αλαφούζος παναθηναϊκός ? ???? θα μου πέσουν τα μαλλιά με αυτά που διαβάζω. Ο ΔΠΓ είναι χίλιες φορές πιο άρρωστος απ το Θανάση, γκαραντί αυτό που λέω και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, απλώς δυστυχώς το 2010 δεν είναι 1990 να μπορεί να ξοδέψει αφειδώς χρήμα. Αλλιώς θα έφερνε τον Λεμπρόν. Μπάσκετ 16-9-2016 είναι το τουρνουά προς τιμήν του Διαμαντίδη, εκεί θα είμαι στάνταρ και 20-10-2016 με Ζαλγίρις πρεμιέρα ευρωλίγκα. Εκεί περιμένω να τεκμηριώσεις τους ισχυρισμούς σου, αν είμαι ντροπή των αντρών.
Όσο τον ξέρω εγώ αποκλείεται να τον ξέρεις.........ΟΚ μικρε
16/09/2016 θα μαι εκει και θα σου τεκμηριωσω τα παντα κι επειδη τον ξερω τον Δημητρη(λογω δουλειας),κρατα μικρο καλαθι σ αυτα...που δεν επιδεχονται αμφισβητηση
Τα ρεστα απο κοντα
Εννοείται !BTW,ΤΟ ΚΟΡΕΝΕΛΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΤΟΜΠΣΟΝ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ?
Ή και πιο νωρίς, στο ΒΙΒΑ πάω στο Κερατσίνι. Αν θες έλα, κερνάω ουίσκιΚαλο
πολυ καλο.
Τα λεμε στις 16/09,λοιπον,μικρε
Ημουν εκειΜου το κόλλησε λόγω σωματικών διαστάσεων τωρινό μέλος της ΚΑΕ, το 2011 στη Βαρκελώνη.