Νέα

Γιατί δεσμεύτηκε η περιουσία του Γ.Αλαφούζου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 243
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο, είσαι οργανωμένος ? Πας σε πεσίματα με γαύρους κλπ ? Αν θες απαντάς

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
Κεφαλαια γραφεις κι εσυ
ντροπη των ανδρων

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο, είσαι οργανωμένος ? Πας σε πεσίματα με γαύρους κλπ ? Αν θες απαντάς
Ευχαριστως απαντω
Ημουν για πολλα χρονια οργανωμενος,σε μια αλλη εποχη διοτι ειμαι 49 ετων πλεον
Και,ναι,εχω βρεθει σε καποιους τσαμπουκαδες-κυριως σε μπασκετ

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Κεφαλαια γραφεις κι εσυ
ντροπη των ανδρων
Αυτό θα είχε νόημα να μου το έλεγες κατάφατσα, τώρα δεν έχει νόημα, πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Και όσο για τα ποσταρίσματα, προσωπικά το θεωρώ ανόητο να γράφω για τις συναντήσεις μου με τα  call girl. Οι κριτικές μου είναι λίγες και ουσιαστικές, δεν παπαρολογώ όπως εσύ. Πχ είχα γράψει για Πρίαμο ότι κοιτάνε ταυτότητες και για δύο υποτιθέμενες ανεξάρτητες οι οποίες ήταν γραφείο. Κριτικές οι οποίες προφύλασαν τον κόσμο που διαβάζει αυτό το σάιτ. Τώρα το να κάτσω να γράψω πως έκανε πίπα η μια ή η άλλη, δεν το θέλω. Κάντο εσύ, έτσι κι αλλιώς τεμπέλχανας πρέπει να είσαι όπως σε κόβω, οπότε έχεις χρόνο να γράφεις σε πεντακόσια διαφορετικά θέματα.

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Ευχαριστως απαντω
Ημουν για πολλα χρονια οργανωμενος,σε μια αλλη εποχη διοτι ειμαι 49 ετων πλεον
Και,ναι,εχω βρεθει σε καποιους τσαμπουκαδες-κυριως σε μπασκετ
49 και φέρεσαι έτσι. Είμαι μικρότερος και δεν μπορώ να πω κάτι, όμως είναι άσχημο να είσαι προσωπολάτρης. Το τριφύλλι πάνω απ όλα. Όταν δούμε το κακό το κατακρίνουμε, όταν δούμε το καλό το επικροτούμε.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
Αυτό θα είχε νόημα να μου το έλεγες κατάφατσα

οπου και οποτε θελεις

Ναι,οντως, το τριφυλι ειναι πανω απ ολα

Λυπαμαι που στο λεω αγαπητε και σου χαλαω το γλυκο,αλλα μονο τεμπελχανα δε με λες,αλλα ειπαμε εισαι μικρος συγχωρεισαι

Τελος

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Αυτό θα είχε νόημα να μου το έλεγες κατάφατσα

οπου και οποτε θελεις

Ναι,οντως, το τριφυλι ειναι πανω απ ολα

Λυπαμαι που στο λεω αγαπητε και σου χαλαω το γλυκο,αλλα μονο τεμπελχανα δε με λες,αλλα ειπαμε εισαι μικρος συγχωρεισαι

Τελος
Δε βλέπω όμως να βάζεις το τριφύλλι πάνω απ' όλα όμως. Υπεράσπιση μέχρι θανάτου στον ένα, τράκη τον άλλο. Μένω ταμπούρια, σε βολεύει, ή θες να βρεθούμε στο κλειστό ΟΑΚΑ (Λεωφόρο έχω να πάω απ το ματς με τον Ατρόμητο το 2015).

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
Ταμπουρια και βαζελος?
Θαρραλεος εισαι μικρε
Σου πα,οπου θελεις
Ποτε εχουμε πρεμιερα στο μπασκετ?

Υ.Γ Ο Τρακης,για να ξερεις,δεν ειναι Παναθηναικος  Κληρονομος ειναι ενος βαρυτατου ονοματος

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Ταμπουρια και βαζελος?
Θαρραλεος εισαι μικρε
Σου πα,οπου θελεις
Ποτε εχουμε πρεμιερα στο μπασκετ?

Υ.Γ Ο Τρακης,για να ξερεις,δεν ειναι Παναθηναικος   Κληρονομος ειναι ενος βαρυτατου ονοματος
Και είναι ο Αλαφούζος παναθηναϊκός ? ???? θα μου πέσουν τα μαλλιά με αυτά που διαβάζω. Ο ΔΠΓ είναι χίλιες φορές πιο άρρωστος απ το Θανάση, γκαραντί αυτό που λέω και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, απλώς δυστυχώς το 2010 δεν είναι 1990 να μπορεί να ξοδέψει αφειδώς χρήμα. Αλλιώς θα έφερνε τον Λεμπρόν. Μπάσκετ 16-9-2016 είναι το τουρνουά προς τιμήν του Διαμαντίδη, εκεί θα είμαι στάνταρ και 20-10-2016 με Ζαλγίρις πρεμιέρα ευρωλίγκα. Εκεί περιμένω να τεκμηριώσεις τους ισχυρισμούς σου, αν είμαι ντροπή των αντρών.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
Και είναι ο Αλαφούζος παναθηναϊκός ? ???? θα μου πέσουν τα μαλλιά με αυτά που διαβάζω. Ο ΔΠΓ είναι χίλιες φορές πιο άρρωστος απ το Θανάση, γκαραντί αυτό που λέω και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, απλώς δυστυχώς το 2010 δεν είναι 1990 να μπορεί να ξοδέψει αφειδώς χρήμα. Αλλιώς θα έφερνε τον Λεμπρόν. Μπάσκετ 16-9-2016 είναι το τουρνουά προς τιμήν του Διαμαντίδη, εκεί θα είμαι στάνταρ και 20-10-2016 με Ζαλγίρις πρεμιέρα ευρωλίγκα. Εκεί περιμένω να τεκμηριώσεις τους ισχυρισμούς σου, αν είμαι ντροπή των αντρών.
ΟΚ μικρε
16/09/2016 θα μαι εκει και θα σου τεκμηριωσω τα παντα κι επειδη τον ξερω τον Δημητρη(λογω δουλειας),κρατα μικρο καλαθι σ αυτα...που δεν επιδεχονται αμφισβητηση

Τα ρεστα απο κοντα

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
ΟΚ μικρε
16/09/2016 θα μαι εκει και θα σου τεκμηριωσω τα παντα κι επειδη τον ξερω τον Δημητρη(λογω δουλειας),κρατα μικρο καλαθι σ αυτα...που δεν επιδεχονται αμφισβητηση

Τα ρεστα απο κοντα
Όσο τον ξέρω εγώ αποκλείεται να τον ξέρεις.........
Αντιθέτως, αυτόν τον κύριο δεν τον ξέρω καθόλου

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
BTW,ΤΟ ΚΟΡΕΝΕΛΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΤΟΜΠΣΟΝ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ?

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Μου το κόλλησε λόγω σωματικών διαστάσεων τωρινό μέλος της ΚΑΕ, το 2011 στη Βαρκελώνη.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
Καλο
πολυ καλο.
Τα λεμε στις 16/09,λοιπον,μικρε

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
Μου το κόλλησε λόγω σωματικών διαστάσεων τωρινό μέλος της ΚΑΕ, το 2011 στη Βαρκελώνη.
Ημουν εκει
Απ τις μεγιστες καβλες-μετατ την Μπολονια και το ΣΕΦ
Ποιους ξερεις στην ΚΑΕ
(Κοιτα να δεις που θα κουμπαριασω με τον μικρο)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom