Νέα

Επίθεση απο Ιρακινό στην Ερμού!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 317
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
19.878
Πόντοι
3.656
κάλυψη του προσώπου, με την κάλυψη των μαλλιών
οι Γάλλοι αν δεν κάνω λάθος στα εκπαιδευτικά ιδρύματα απαγορεύουν το χιτζάμπ, την μαντήλα που κρύβει τα μαλλιά
και την αμπάγια ,ένα ολόσωμο φόρεμα γενικά καλαίσθητο
Νομίζω έχουν χάσει τον μπούσουλα ,εκτός αν στοχεύουν στην ομοιομορφία ,όλοι να έχουν το ίδιο λούκ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.665
Πόντοι
3.656
Ρε τύπε....το κάνεις πιο δύσκολο από ότι είναι.

Δεν προσπαθώ να εξομοιώσω τίποτα με τίποτα. Πρώτος εγώ έγραψα ότι η μπούργκα και η μαντίλα γενικότερα είναι σύμβολο καταπίεσης για εκατομμύρια γυναίκες. Οπότε αυτά τα ''συνέχισε την καλή δουλειά'' δεν χωράνε σε αυτή τη συζήτηση.

Προσωπικά θα ήθελα να μην την φοράει κανένας αλλά επίσης πιστεύω ότι αν κάποια για θρησκευτικούς λόγους και χωρίς πίεση θέλει να την φοράει θα πρέπει να επιτρέπεται διότι είναι το ίδιο σαν να απαγορεύεις στους χριστιανούς να βουτάνε το παιδάκι μέσα σε μια μπανιέρα με νερό και να πνίγεται. Μαλακία για μένα αλλά για προσπάθησε να τους σταματήσεις να δεις τι θα γίνει????

Εσύ πρώτος έχεις εκφράσει τη διαφωνία σου με τους νόμους του κράτους όσον αφορά την αντιμετώπιση του άντρα και της γυναίκας, για το νομοσχέδιο των γκέι κτλπ.

Εσύ έχεις δικαίωμα να διαφωνείς με τους νόμους του κράτους αλλά εγώ δεν έχω δικαίωμα? Δε το κατάλαβα αυτό?
Εγώ μιλάω για Συνταγματικά Δικαιώματα, εσύ μιλάς για Νόμους συγκεκριμένους. Όχι, στη Δύση δεν καλύπτουμε τα μούτρα μας, εκτός κι αν υπάρχει λόγος. Κάτω από την Μπούρκα μπορεί να κρυφτεί οποιοσδήποτε Εγκληματίας, αλλά αυτό είναι δευτερεύον. Το βασικότερο από όλα είναι ότι είναι Βόμβα στα θεμέλια της Δημοκρατίας, αυτή ήταν η γνωμοδότηση του Γάλλου Συνταγματικού Νομοθέτη. Όλα τα άλλα είναι παιχνίδια με τις λέξεις. Όπως η γνωστή Συμμαχία ονομάζει δικαίωμα το να αυτοχαρακτηρίζονται όποιοι θέλουν ως Σκύλοι, Νεράιδες ή Αρκούδες, αντί να τους φροντίσει Ψυχίατρος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οι Γάλλοι αν δεν κάνω λάθος στα εκπαιδευτικά ιδρύματα απαγορεύουν το χιτζάμπ, την μαντήλα που κρύβει τα μαλλιά
και την αμπάγια ,ένα ολόσωμο φόρεμα γενικά καλαίσθητο
Νομίζω έχουν χάσει τον μπούσουλα ,εκτός αν στοχεύουν στην ομοιομορφία ,όλοι να έχουν το ίδιο λούκ
εγώ έδωσα λινκ για τον ισχυρισμό μου. Δώσε κι εσύ τον σχετικό με
το δικό σου

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.765
Πόντοι
3.656
Εγώ μιλάω για Συνταγματικά Δικαιώματα, εσύ μιλάς για Νόμους συγκεκριμένους. Όχι, στη Δύση δεν καλύπτουμε τα μούτρα μας, εκτός κι αν υπάρχει λόγος. Κάτω από την Μπούρκα μπορεί να κρυφτεί οποιοσδήποτε Εγκληματίας, αλλά αυτό είναι δευτερεύον. Το βασικότερο από όλα είναι ότι είναι Βόμβα στα θεμέλια της Δημοκρατίας, αυτή ήταν η γνωμοδότηση του Γάλλου Συνταγματικού Νομοθέτη. Όλα τα άλλα είναι παιχνίδια με τις λέξεις. Όπως η γνωστή Συμμαχία ονομάζει δικαίωμα το να αυτοχαρακτηρίζονται όποιοι θέλουν ως Σκύλοι, Νεράιδες ή Αρκούδες, αντί να τους φροντίσει Ψυχίατρος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εγώ έδωσα λινκ για τον ισχυρισμό μου. Δώσε κι εσύ τον σχετικό με
το δικό σου
Συνταγματικό δικαίωμα είναι νομίζω η ανεξιθρησκία και η ελεύθερη έκφραση της πίστης. Για αυτό και στην Ελλάδα έχω ρωτήσει 10 φορές αλλά δεν έχω πάρει απάντηση…απαγορεύεται να καλύπτουν τα μούτρα τους;;

Ότι και να γνωμοδότησε ο συνταγματολόγος στην Γαλλία εγώ το βρίσω αστείο να επικεντρωνόμαστε στην μπούργκα.

Οποίος γουστάρει στην Ελλάδα φοράει μια κουκούλα και κάνει ότι γουστάρει….οι ίδιοι οι μπάτσοι έχουν μπαχαλακιδες με κουκούλες στις κλούβες μαζί τους για προβοκάτσιες.

Κυκλοφορούν έξω οι «γκάνγκστερς» από τα λιντλ με γυαλιά, μούσια, τατοό, και δεν ξέρεις ποιος είναι, οι καρεκλοκένταυροι και πο μαφιόζοι κυκλοφορούν με μαύρα τζιπ με μαύρα τζάμια και θολές πινακίδες…το σκατα….βουλευτης είχε πλαστές πινακίδες…εδώ έχουμε έγκλημα με 60 παιδάκια και δε μπορεί να βρεθεί ποιος φταίει και δε φοράει κανένας κουκούλα

Αλλά εμάς μας πείραξε η μουσουλμάνα που φοράει αυτή τη μαλακια.

Νομίζω ότι το πρόβλημα σας είναι περισσότερο θρησκευτικό παρά θέμα ασφαλείας.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.431
Πόντοι
206
Πως κατηγορειτε τους πολιτικους μας δεν καταλαβαινω...
Παντου σε ολο των κοσμο το ιδιο γινεται.
Σε Γερμανιες, Γαλλιες κλπ ειναι πολυ πολυ χειροτερα
Δεν βλεπετε οτι το κολπο ειναι περα απο Κουληδες και Τσιπρες;
Οτι ειναι οργανωμενο σε παγκοσμιο επιπεδο απο αυτους που κινουν τα νηματα;
Οσο για Κουληδες και λοιπους δεν εχουν επιλογη
Οι εντολες ερχονται απεξω
Αν αρνηθουμε γινομαστε Βενεζουελα στην καλυτερη, Τουρκια στην χειροτερη
Ειστε διατεθειμενοι να πληρωσετε το τιμημα της επαναστασης εναντια στα παγκοσμια κυκλωματα;
Έχει δίκιο. Αφότου έσφαξαν οι Ρώσοι τον Ισλαμικό στρατό στην Συρία κάποια από τα υπολείμματα του πέρασαν λαθραία στην Ευρώπη για να κάνουν τρομοκρατικές ενέργειες. Εντύπωση μου είχε προκαλέσει μια είδηση στην οποία το κατασκοπευτικό δίκτυο των Ρώσων είχε εντοπίσει κάποιους από αυτούς που είχαν περάσει αν θυμάμαι καλά από την Μυτιλήνη στην Ευρώπη. Το θέμα είναι πιο σοβαρό απ'όσο νομίζει κάποιος, ειδικά αφού εχθρικές υπερδυνάμεις ψάχνουν πληροφορίες για το ποιοί είναι και πού πηγαίνουν.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.456
Πόντοι
9.931

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.631
Πόντοι
3.656

Νεα επίθεση σε κοπελα απο λαθρο στον πιο εμπορικό και τουριστικό δρομο του κεντρου... Καλα παμε!!

Η κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση κλήθηκε και αναγνώρισε τον 24χρονο δράστη, ωστόσο δε θέλησε να κάνει καταγγελία σε βάρος του.

:jerking2:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.456
Πόντοι
9.931
Η κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση κλήθηκε και αναγνώρισε τον 24χρονο δράστη, ωστόσο δε θέλησε να κάνει καταγγελία σε βάρος του.

:jerking2:

Ηλιθια!! Παιζει να είναι και καμια λαθρολαγνα. Εν τω μεταξυ γράφουνε οτι εφαγε μπουνια στην καρωτιδα, που σημαίνει οτι ευκολά μπορει να ηταν νεκρη τωρα.

redtattoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2021
Like
1.272
Πόντοι
201
Κατι παντως ειναι περιεργο εδω. Τρως της χρονιας σου κινδυνευεις και δεν κανεις καταγγελια; εκτος εαν εχει υποστει τοσο μεγαλο σοκ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.631
Πόντοι
3.656

Ηλιθια!! Παιζει να είναι και καμια λαθρολαγνα. Εν τω μεταξυ γράφουνε οτι εφαγε μπουνια στην καρωτιδα, που σημαίνει οτι ευκολά μπορει να ηταν νεκρη τωρα.

Εντάξει,αφου δεν ήταν Έλληνας όλα καλά,το θέμα είναι λήξαν

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.456
Πόντοι
9.931
Κατι παντως ειναι περιεργο εδω. Τρως της χρονιας σου κινδυνευεις και δεν κανεις καταγγελια; εκτος εαν εχει υποστει τοσο μεγαλο σοκ
Νομιζω οτι δεν χρειάζεται να κανει γιατι διώκεται αυτεπάγγελτα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.631
Πόντοι
3.656

Είπαμε,αφού δεν ήταν ακροδεξιος χρυσαυγίτης φασιστας Έλληνας,δεν υπάρχει λόγος

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.656
Πόντοι
6.946
Εντάξει,αφου δεν ήταν Έλληνας όλα καλά,το θέμα είναι λήξαν

Είπαμε,αφού δεν ήταν ακροδεξιος χρυσαυγίτης φασιστας Έλληνας,δεν υπάρχει λόγος
Ακριβώς. Αύριο το πρωί ΔΕΝ θα έχουμε τηλεδίκες από όλα τα δίποδα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ των πρωινάδικων και μεσημεριανάδικων, ούτε μιτούδες και τραβελολεσβίες να δικάζουν Έλληνα.
Ο λάθρος έχει ασυλία.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.379
Πόντοι
456
Για όσους δεν το έχουν δει:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.816
Πόντοι
1.056
Κατι τετοια ακους και δεν θελεις να σταματησει ο Νεντανιαχου να σαρωνει..

Δεν υπαρχουν πιο ελεηνοι τυποι απο τους ισλαμιστες δεν ειναι μαλακας ξερει τι κανει..

Αυτοι ουτε τα ιδια τους τα παιδια δεν υπολογιζουν!

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.154
Πόντοι
1.346
Βγαλτε εξω τον ΛΙΑΚΟΥΡΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑ
Τύπε έρχονται εκλογές και η αριστερή ηφαλοκρυπίδα έχει βγει στη γύρα

και ρίχνει το μπαλάκι στην εξέδρα αποκρύπτοντας κάποια στοιχεία.

• Like
Αντιδράσεις: Iso14

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom