Νέα

Θρίλερ με το θάνατο του ιδιοκτήτη του Kontra Channel - Οι υποψίες για δολοφονία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.945
Πόντοι
6.946
Προχθες διαβασα ενα σχολιο στο ρεντιτ που καποιος ελεγε πως θεωρει μεγαλη επιτυχια αν πεθανει αφηνοντας πισω χρεη. Απο κατι τετοιες ειδησεις καταλαβαινεις τι εννοουσε. Καλυτερα να εχεις χρεη και να μην ασχολειται κανενας μαζι σου, παρα να εχεις περιουσια και ακινητα και να ξερογλυφονται οι τριγυρω σαν υαινες...
Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Θα προτιμούσα όμως να με κληρονομήσει ένας αδερφός/αδερφή μου ή ανήψια, από το να κληρώσουν σε καμιά αντιπαθητική θειά που δεν θέλω να βλέπω ή να τα πάρει το κράτος και να τα κάνει επιδόματα και σπίτια για λάθρους.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Θα προτιμούσα όμως να με κληρονομήσει ένας αδερφός/αδερφή μου ή ανήψια, από το να κληρώσουν σε καμιά αντιπαθητική θειά που δεν θέλω να βλέπω ή να τα πάρει το κράτος και να τα κάνει επιδόματα και σπίτια για λάθρους.
Μιλας για την περιπτωση του να εχεις περιουσια και το ποιος θα την καρπωθει, που ειναι κατι διαφορετικο.
Το σχολιο που ανεφερα εννοει να εχεις αρνητικη περιουσια (χρεη) δηλαδη οχι μονο να μην περιμενει κανεις τιποτα απο σενα, αλλα να φεσωσεις κι απο πανω κρατος και τραπεζες και αντι να εχεις υαινες να ξερογλυφονται προσδοκωντας οφελος απο το θανατο σου, να εχεις πιστωτες που να παρακαλανε να ζησεις 120 χρονια για να μην χασουν απο τα χρεη σου :tooth:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Το καταστημα στη Πανεπιστημιου κοντα στην Ομονοια, αυτο με τους χυμους στο ισογειο μαλλον θα ηταν, το θυμαμαι κι εγω επι χρονια παντα γεματο απο πελατεια. Κλειστο μαλλον πλεον.

Ο μακαριτης διαβασα εκτος απο την ενασχοληση με τα προιοντα τα οικολογικα, ειχε και κατασκευαστικη εταιρεια. Οποτε και χρεη να ειχε, θα διεθετε και πολλα ακινητα. Το ιδιο και ο Λεβεντης, που ειχε πει οτι διεθετε καποιες πολυκατοικιες, ωστε να εχει μια ανετη ζωη και να μπορει και να ασχολειται με την πολιτικη.

Οσο για τον μακαριτη, δεν μπορουσα να τον παρακολουθησω. Δεν μου αρεσουν ανθρωποι που θελουν να επιβαλλουν στους αλλους πως να ζουν, τι να κανουν, τι να τρωνε, τι να πινουν.
Ειχε λεει σοβαρη ασθενεια στο παγκρεας. Εκανε αυτη την αυστηρη διατροφη, και παρ ολα αυτα ασθενησε απο σοβαρη ασθενεια. Το ιδιο και ο Φαιδων Γεωργιτσης. Κι εκεινος σε ολες τις συνεντευξεις ελεγε οτι 50 χρονια ακολουθει συγκεκριμενη διατροφη, οικολογικη, και παρ ολα αυτα κι εκεινος κατεληξε απο σοβαρη ασθενεια.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Όχι απλά εταιρεία .. Μιλαμε οτι τα αδελφια αυτά έχουν κτίσει ολη την Αθηνα και πχ τα Ανατολικά προάστια εδώ και πολλές δεκαετίες συνεχώς ,, Αυτός βεβαια ήταν outsider..

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.859
Πόντοι
9.931

...τα αδέλφια του Κωνσταντίνου Παπανικόλα θα προχωρήσουν σε αποποίηση κληρονομιάς.

Όπως τονίζουν, μέσω του δικηγόρου τους, ο εκλιπών είχε αρκετά χρέη, ενώ η ακίνητη περιουσία του έχει προσημειωθεί για ποσά άνω των 2,5 εκατ. ευρώ ή έχει μεταβιβαστεί.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
40 σπίτια είχε ο μπάρμπας, φαντάσου πόσα έχουν οι δεξιοί δηλαδη

Stories

Νέο!

Stories