Νέα

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 793
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Δε μπορώ να ρίξω γκόμενα εκεί έξω για διάφορους λόγους

Ψήφοι: 75 25,3%
  • ως χόμπι για διασκέδαση

Ψήφοι: 97 32,8%
  • ως εναλλακτική σε περίπτωση που η δικιιά μ δε μπορεί

Ψήφοι: 14 4,7%
  • η δικιά μου δε βλέπεται/τη βαρέθηκα

Ψήφοι: 7 2,4%
  • αυτό το καιρό είμαι μόνος, δε μπορώ άλλο τη μαλακία

Ψήφοι: 39 13,2%
  • ορισμένες κυρίες αξίζουν περισσότερο απο μια καθημερινή Ελεϊνίδα

Ψήφοι: 64 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    296

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
οχι και ετσι ρε μιτσαρα ολα χρειαζονται παν μετρον αριστον
μια λυση αναγκης ειναι και τιποτα περισσοτερο
Αλιμονο αν το κανουμε και συστημα το να πηγαινουμε εκει ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

Επισκέπτης
Αυτο που λες ειναι παρα φυση βρε μαλακα! Εγω σου μιλαω για τη φυση και για το πως ο νομος την εχει καταργησει.  :jerking:
ακου μαλακα στη φυση κερδιζει ο δυνατοτερος και αν δεν εισαι αυτος δεν γαμας η ακωμα καλυτερα για μας σε σκοτωνουν και δεν επεμβενει ο νομος για να σε σωσει, αρα αν ειμαι κωλομπαρας δυνατος σου κανω την τριπα 2ευρω και δεν πληρωνω.-
Καταλαβες ΜΑΛΑΚΑ????

Επισκέπτης
ακου μαλακα στη φυση κερδιζει ο δυνατοτερος και αν δεν εισαι αυτος δεν γαμας η ακωμα καλυτερα για μας σε σκοτωνουν και δεν επεμβενει ο νομος για να σε σωσει, αρα αν ειμαι κωλομπαρας δυνατος σου κανω την τριπα 2ευρω και δεν πληρωνω.-
Καταλαβες ΜΑΛΑΚΑ????

Ακου γαμημενε αντρα που το παιζεις και κωλομπαρας, ο "βιασμος" μιας γυναικας δεν εχει καμια σχεση με φονο, ειναι μια φυσικη πραξη την οποια ο νομος εχει ποινικοποιησει. Αντε και γαμησου τωρα ρε παλιομπινε!

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Μα.... για να γελαω με τους αγαπουληδες του πληρωμενου, σαν του λογου σου ρε παπαρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άλλο ένα παραγωγικό μέλος της κοινωνίας. :2funny: :2funny: Δεν είμαι αγαπούλης ρε μινάρα, αλλά ακόμα και αν ήμουν, η παρουσία μου θα ήταν on-topic με το site. Όρνιο. :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ακου γαμημενε αντρα που το παιζεις και κωλομπαρας, ο "βιασμος" μιας γυναικας δεν εχει καμια καμια σχεση με φονο, ειναι μια φυσικη πραξη την οποια ο νομος εχει ποινικοποιησει. Αντε και γαμησου τωρα ρε παλιομπινε!
Φυσικη πραξη ο βιασμος ?
Βιασμος ξερεις τι σημαινει καταρχας ?
Για δωσε τον ορισμο του βιασμου ως πραξη

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Άλλο ένα παραγωγικό μέλος της κοινωνίας. :2funny: :2funny: Δεν είμαι αγαπούλης ρε μινάρα, αλλά ακόμα και αν ήμουν, η παρουσία μου θα ήταν on-topic με το site. Όρνιο. :2funny:
οκ !!!!
αντε σκουπισου τωρα....

Επισκέπτης
Ακου γαμημενε αντρα που το παιζεις και κωλομπαρας, ο "βιασμος" μιας γυναικας δεν εχει καμια σχεση με φονο, ειναι μια φυσικη πραξη την οποια ο νομος εχει ποινικοποιησει. Αντε και γαμησου τωρα ρε παλιομπινε!
και ο βιασμος ενως αντρα το ιδιο ειναι ερκει να εχει τη δυναμη να στο κανει, τραβα στραπονιασου ανεραστε κομπλεξα που αν δεν υπηρχαν πουτανες θα νομιζες οτι το μουνι ειναι τετραγωνο

Fuckable

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
18
Like
5
Πόντοι
11
author=Picker link=topic=121767.msg3006589#msg3006589 date=1311933854]

και ποιο άλλο ζωο της φύσης, εκτο΄ς απο τον ανθρωπο, βιάζει ρε ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ για να γαμήσει;; :jerking: :jerking: :jerking:

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Μα.... για να γελαω με τους αγαπουληδες του πληρωμενου, σαν του λογου σου ρε παπαρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε μαγκες μην τσακωνεστε χωρις λογο.
Αλλοι γουσταρουν γκομενες,αλλοι πουτανες,
αλλοι +τα 2 για χ-ψ αιτιες ο καθενας.

Ψυχραιμια guys.Απο τη στιγμη που υπαρχουν νομοι υπακουμε σ'αυτους.
Ο βιασμος ειναι παρανομη πραξη και κατα τηγ γνωμη μου αισχρη.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
και ο βιασμος ενως αντρα το ιδιο ειναι ερκει να εχει τη δυναμη να στο κανει, τραβα στραπονιασου ανεραστε κομπλεξα που αν δεν υπηρχαν πουτανες θα νομιζες οτι το μουνι ειναι τετραγωνο
Τριγωνο ειναι πιο ρεαλιστικο  :grin:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ρε μαγκες μην τσακωνεστε χωρις λογο.
Αλλοι γουσταρουν γκομενες,αλλοι πουτανες,
αλλοι +τα 2 για χ-ψ αιτιες ο καθενας.
Το ξερω, απλα του απαντω στο υφακι του :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εννοειται πως το γνωριζω, αυτος ο γαμημενος νομος ειναι που εχει καταστρεψει τη φυση. Αν δεν υπηρχε θα σας γαμουσαμε στα σκαλοπατια του μετρο μωρη παλιοψωλα...

Τοτε θα εβλεπες τι σημαινει κυνηγος!  :2funny:  :rockon:
πες μου σε ποια σταση του μετρο συχναζεις μπρουταλ αγορι :rockon:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Πικερ ευχομαι ολοψυχα να πας γρηγορα σε κανα ψυχιατρο γιατι απο την αγαμια εχεις σαλεψει καημενακι μου  :2funny:
Τα εξοδα δικα μου  :cheesy:

Επισκέπτης
Πικερ ευχομαι ολοψυχα να πας γρηγορα σε κανα ψυχιατρο γιατι απο την αγαμια εχεις σαλεψει καημενακι μου  :2funny:
Τα εξοδα δικα μου  :cheesy:
ωραια ιδεα μικρη.ειχα πει να του κατσω αλλα ποσα ψυχικα να κανω η γυναικα?

Επισκέπτης

Το ιδιο ειναι? Χαχαχαχαχα! Τι μαλακες υπαρχουν ρε πουστη μου...  :jerking:

Πουτανες παντα θα υπαρχουν ρε μαλακα για τους αντρες που θελουν να διατηρουν την αξιοπρεπεια τους. Φυσικα ενας μαλακας σαν εσενα που εχει προσαρμοστει πληρως στο παιχνιδι που του επιβαλλουν οι γυναικες, αυτο δεν μπορει να το καταλαβει.  :birdman:

και ποιο άλλο ζωο της φύσης, εκτο΄ς απο τον ανθρωπο, βιάζει ρε ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ για να γαμήσει;; :jerking: :jerking: :jerking:

Πολλα ζωα μαλακα, απλα τα θηλυκα ξερουν οτι αυτος ειναι ο ρολος τους και τον δεχονται χωρις να κανουν μηνυσεις.  :birdman:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[size=3pt]Ποσο λες να τν εχει ?  :rolleyes:[/size]
αν τον εχει μεγαλο παντως θα εισηγηθω την αποποινικοποιηση του βιασμου.

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]δεν πιστευω οτι ξεπερνα τους δεκα ποντους[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom