Νέα

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 793
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Δε μπορώ να ρίξω γκόμενα εκεί έξω για διάφορους λόγους

Ψήφοι: 75 25,3%
  • ως χόμπι για διασκέδαση

Ψήφοι: 97 32,8%
  • ως εναλλακτική σε περίπτωση που η δικιιά μ δε μπορεί

Ψήφοι: 14 4,7%
  • η δικιά μου δε βλέπεται/τη βαρέθηκα

Ψήφοι: 7 2,4%
  • αυτό το καιρό είμαι μόνος, δε μπορώ άλλο τη μαλακία

Ψήφοι: 39 13,2%
  • ορισμένες κυρίες αξίζουν περισσότερο απο μια καθημερινή Ελεϊνίδα

Ψήφοι: 64 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    296
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Το ιδιο ειναι? Χαχαχαχαχα! Τι μαλακες υπαρχουν ρε πουστη μου...  :jerking:

Πουτανες παντα θα υπαρχουν ρε μαλακα για τους αντρες που θελουν να διατηρουν την αξιοπρεπεια τους. Φυσικα ενας μαλακας σαν εσενα που εχει προσαρμοστει πληρως στο παιχνιδι που του επιβαλλουν οι γυναικες, αυτο δεν μπορει να το καταλαβει.  :birdman:

Σωπα μωρη ανεξαρτητη φεμινιστρια  :2funny: :2funny:

αν τον εχει μεγαλο παντως θα εισηγηθω την αποποινικοποιηση του βιασμου.

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]δεν πιστευω οτι ξεπερνα τους δεκα ποντους[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] :sunglasses:

Μπαμιας εεε ?  :rolleyes:

Αγαμια? Xαχαχα! You bet...  ;)

Ειναι επειδη δεν εχεις μαθει τι ειναι πραγματικο γαμισι καημενακι , αντε τωρα 20ευρω κ τραβα στο μοναδικο μερος που εισαι αποδεκτος  :2funny:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]δεν πιστευω οτι ξεπερνα τους δεκα ποντους[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] :sunglasses:
Με 6 μέτρα σκάφος, δεν κάνεις αβαβά τη φίφα των 10 πόντων; Πες την αλήθεια Ελλεεινίδα. :s&m_1:

Επισκέπτης
Ειναι επειδη δεν εχεις μαθει τι ειναι πραγματικο γαμισι καημενακι , αντε τωρα 20ευρω κ τραβα στο μοναδικο μερος που εισαι αποδεκτος  :2funny:

Χαχαχα! Βασικα δεν με νοιαζει να ειμαι αποδεκτος και ουτε το ζητησα ποτε. Παντως, επειδη ειμαι σιγουρος οτι ζηλευεις, στειλε μου καμια φωτογραφια σου και αν εισαι καλη μπορει να ριξω και σε σενα κανα πουτσο.   :-*

Επισκέπτης
Το ιδιο ειναι? Χαχαχαχαχα! Τι μαλακες υπαρχουν ρε πουστη μου...  :jerking:

Πουτανες παντα θα υπαρχουν ρε μαλακα για τους αντρες που θελουν να διατηρουν την αξιοπρεπεια τους. Φυσικα ενας μαλακας σαν εσενα που εχει προσαρμοστει πληρως στο παιχνιδι που του επιβαλλουν οι γυναικες, αυτο δεν μπορει να το καταλαβει.  :birdman:
παντα θα υπαρχουν πουτανες οσο υπαρχουν αγαμιτοι να τις ταιζουν. Οσο για την αξιοπρεπεια που λες εχεις δικιο ειναι πιο αξιοπρεπες να γαμας με αριθμο προτεραιοτητας απο το να επικοινωνισεις με τον κοσμο :jerking: :jerking: :jerking:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Χαχαχα! Βασικα δεν με νοιαζει να ειμαι αποδεκτος και ουτε το ζητησα ποτε. Παντως, επειδη ειμαι σιγουρος οτι ζηλευεις, στειλε μου καμια φωτογραφια σου και αν εισαι καλη μπορει να ριξω και σε σενα κανα πουτσο.   :-*

Pathetic ... ουτε να μου την πεις σωστα δεν μπορεις ... ποσο μαλλον να με γαμησεις ...  :tits2:

Αχρηστε ...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ρε τον Πίκερ! :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

Επισκέπτης
παντα θα υπαρχουν πουτανες οσο υπαρχουν αγαμιτοι να τις ταιζουν. Οσο για την αξιοπρεπεια που λες εχεις δικιο ειναι πιο αξιοπρεπες να γαμας με αριθμο προτεραιοτητας απο το να επικοινωνισεις με τον κοσμο :jerking: :jerking: :jerking:

Εγω απορω τι θελουν εδω κατι μαλακες σαν εσενα που δεν εκτιμουν τις πουτανες. Αντε βρε μαλακα στην ηλιθια τη γκομενα σου και ασε μας ησυχους. Ετσι γουσταρουμε, να επικοινωνουμε με τους αλλους μπουρδελιαρηδες, τις γυναικες θελουμε μονο να τις γαμαμε. Γκεγκε?

Pathetic ... ουτε να μου την πεις σωστα δεν μπορεις ... ποσο μαλλον να με γαμησεις ...  :tits2:

Αχρηστε ...

Ελα να δεις αποψε πως γαμαω και υστερα κρινεις. Αν και, βασικα, σε γραφω στα αρχιδια μου.  :birdman:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
images

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
:offtopic:

Το θεμα ειναι Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;
Κι οχι αν γαμαει ο picker και ποσο την εχει ! !

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ειχε δημιουργησει και θρεντ  κ καλα να μπαναριστουν οσοι εχουν σχεση και να μεινουν μονο οι μοναχικοι αυθεντικοι μπουρδελιαριδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οι μοναχικοί αυθεντικοί μπουρδελιάρηδες ααααααααχαχαχαχα αχαχαχαχαχα
Πόσο καμένος ρε μλκ. :2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Είναι αυτό που έγραψα χθες. Το τι διαβάζουμε σε αυτό το σάιτ είναι απίστευτο.

Τώρα διαβάσαμε για την νομιμοποίηση του βιασμού και παραπομπές στο ζωικό βασίλειο. Jesus!

Πάντως αυτό που τραβάσει η φουκαριάρα η κοτούλα όταν την καβαλικεύει ο κόκορας και το πως εγκαταλείπει μετά την συνουσία ξεπουπουλιασμένη και με εκείνo το βλάμμα στα μάτια παραπέμεπει λίγο σε βιασμό.

Όμως γενικά οι συγκρίσεις με το ζωικό βασίλειο είναι ατελέσφορες. Εκεί υπάρχει από την εφ όρου ζωής μονογαμία των πιο πολλών πουλιών μέχρι τους πιθήκους bonobo στους οποίους πηδιούνται όλοι με όλους (πλην συγγενων α βαθμού, δηλαδή μάνα με γιο ας πούμε).

Οι πίθηκοι αυτοί χρησιμοποιούν το σεξ σαν μέσο επίτευξης κοινωνικής ηρεμίας και επίλυσης διαφορών. Απαντάται δε και μορφή πορνείας δεδομένου οτι το αρσενικό προσφέρει στο θηλυκό τροφή. Πριν ή μετά την πράξη δεν θυμάμαι, πέρασε καιρός από την προηγούμενη μου ζωή ως bonobo, damn!.
Νομίζω επίσης οτι είναι το μόνο ζώο μαζί με μας που κάνει σεξ από μπροστά (ή και από μπροστά, δηλαδή missionary) Καλη ώρα όπως τα φιλαράκια πιο κάτω.

:knockinb:

Πάντως προσοχή εδώ μέσα σε συμπεριφορές που αγγίζουν ποινικό δίκαιο, προτροπή προς τέλεση εγκληματικής πράξης, ηθική αυτουργία κλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom