Επισκέπτης
Πικερ ευχομαι ολοψυχα να πας γρηγορα σε κανα ψυχιατρο γιατι απο την αγαμια εχεις σαλεψει καημενακι μου
Τα εξοδα δικα μου
Αγαμια? Xαχαχα! You bet... ;)
Πικερ ευχομαι ολοψυχα να πας γρηγορα σε κανα ψυχιατρο γιατι απο την αγαμια εχεις σαλεψει καημενακι μου
Τα εξοδα δικα μου
αν τον εχει μεγαλο παντως θα εισηγηθω την αποποινικοποιηση του βιασμου.
τι ειναι αυτο τυπε ?Τι να σκουπίσω μωρή λινάτσα που κλαίω απ' τα γέλια με το βλαμένο το avvy που έχεις....
Το ιδιο ειναι? Χαχαχαχαχα! Τι μαλακες υπαρχουν ρε πουστη μου...
Πουτανες παντα θα υπαρχουν ρε μαλακα για τους αντρες που θελουν να διατηρουν την αξιοπρεπεια τους. Φυσικα ενας μαλακας σαν εσενα που εχει προσαρμοστει πληρως στο παιχνιδι που του επιβαλλουν οι γυναικες, αυτο δεν μπορει να το καταλαβει.
αν τον εχει μεγαλο παντως θα εισηγηθω την αποποινικοποιηση του βιασμου.
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]δεν πιστευω οτι ξεπερνα τους δεκα ποντους[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
Αγαμια? Xαχαχα! You bet... ;)
Με 6 μέτρα σκάφος, δεν κάνεις αβαβά τη φίφα των 10 πόντων; Πες την αλήθεια Ελλεεινίδα.[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]δεν πιστευω οτι ξεπερνα τους δεκα ποντους[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
Ειναι επειδη δεν εχεις μαθει τι ειναι πραγματικο γαμισι καημενακι , αντε τωρα 20ευρω κ τραβα στο μοναδικο μερος που εισαι αποδεκτος
παντα θα υπαρχουν πουτανες οσο υπαρχουν αγαμιτοι να τις ταιζουν. Οσο για την αξιοπρεπεια που λες εχεις δικιο ειναι πιο αξιοπρεπες να γαμας με αριθμο προτεραιοτητας απο το να επικοινωνισεις με τον κοσμοΤο ιδιο ειναι? Χαχαχαχαχα! Τι μαλακες υπαρχουν ρε πουστη μου...
Πουτανες παντα θα υπαρχουν ρε μαλακα για τους αντρες που θελουν να διατηρουν την αξιοπρεπεια τους. Φυσικα ενας μαλακας σαν εσενα που εχει προσαρμοστει πληρως στο παιχνιδι που του επιβαλλουν οι γυναικες, αυτο δεν μπορει να το καταλαβει.
Χαχαχα! Βασικα δεν με νοιαζει να ειμαι αποδεκτος και ουτε το ζητησα ποτε. Παντως, επειδη ειμαι σιγουρος οτι ζηλευεις, στειλε μου καμια φωτογραφια σου και αν εισαι καλη μπορει να ριξω και σε σενα κανα πουτσο. :-*
γαμα τα.παλι τζιφος. >Μπαμιας εεε ?
δεν τρωω μπαμιες καμαρι :-Με 6 μέτρα σκάφος, δεν κάνεις αβαβά τη φίφα των 10 πόντων; Πες την αλήθεια Ελλεεινίδα.
Ρε τον Πίκερ!
παντα θα υπαρχουν πουτανες οσο υπαρχουν αγαμιτοι να τις ταιζουν. Οσο για την αξιοπρεπεια που λες εχεις δικιο ειναι πιο αξιοπρεπες να γαμας με αριθμο προτεραιοτητας απο το να επικοινωνισεις με τον κοσμο
Pathetic ... ουτε να μου την πεις σωστα δεν μπορεις ... ποσο μαλλον να με γαμησεις ...
Αχρηστε ...
Ελα να δεις αποψε πως γαμαω και υστερα κρινεις. Αν και, βασικα, σε γραφω στα αρχιδια μου.
πες μου μερος και ωρα.Ελα να δεις αποψε πως γαμαω και υστερα κρινεις. Αν και, βασικα, σε γραφω στα αρχιδια μου.
Ψοφατε για βιασμο ελλεεινιδες
Ειχε δημιουργησει και θρεντ κ καλα να μπαναριστουν οσοι εχουν σχεση και να μεινουν μονο οι μοναχικοι αυθεντικοι μπουρδελιαριδες
χιλια δικια καλε μου.αλλα βρηκα ενα μπρουταλ αγορι,αυθεντικο μπουρδελιαρη να τον αφησω να παει χαμενος?
Το θεμα ειναι Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;
Κι οχι αν γαμαει ο picker και ποσο την εχει ! !