Νέα

Θα πληρώνατε για γυναίκα άνω των 50;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιοι θα πλήρωναν για γυναίκες άνω των 50

• ναι θα πλήρωνα γιατί γουστάρω γκιλφ. είμαι πάνω από 60

• ναι θα πλήρωνα γιατί γουστάρω γκιλφ. είμαι 40 - 60

• ναι θα πλήρωνα γιατί γουστάρω γκιλφ. είμαι κάτω από 40

• όχι δεν θα πλήρωνα με τίποτα. είμαι άνω των 60

• όχι δεν θα πλήρωνα με τίποτα. είμαι 40 - 60

• όχι δεν θα πλήρωνα με τίποτα. είμαι κάτω από 40

• υπό προυποθέσεις ίσως και να πλήρωνα γιατί είναι και πιο χαμηλές οι τιμές. είμαι άνω των 60

• υπό προυποθέσεις ίσως και να πλήρωνα γιατί είναι και πιο χαμηλές οι τιμές. είμαι 40 - 60

• υπό προυποθέσεις ίσως και να πλήρωνα γιατί είναι και πιο χαμηλές οι τιμές. είμαι κάτω από 40

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Έχω ένα φιλαράκι τον Παντελάκο, καλό παιδί, γαλάζιο, από καλή οικογένεια, δικηγόρος καλή ώρα, σαν τον αυτόν, που θέλει εμβολιασμένες χοντρές. Αυτός ο Παντελάκος πάει μόνο με ετοιμοθάνατες. Παλιά τις ήθελε και κουτσές, με κουσούρια κτλ. Τους ψώνιζε, μαγείρευε κτλ. Με την ελπίδα να πηδήξει. Τελικά τον κατουραγαν. Στη κυριολεξία όμως. Ήθελαν να τον πείσουν ότι κάνουν squirt. Και του έριχναν τη κατρούλα. Αυτός ευτυχισμένος ότι τις έκανε να χύνουν. Τώρα έχει καταντήσει στις γραίες του Εμετουργείου και αποφεύγει την Άννα Μπέλα, το Βανεσακι κα. Πάει με τις γραιές που το κατρουλιό τους είναι υγιή και γουρλίδικο. Άμα σε κατουρήσει και χέσει γριά σου συμβαίνουν μόνο καλά στη ζωή. Ειδικά τα αντισώματα του σάλιου από τα σάπια δόντια, λειτουργούν στις ακαποτες πίπες σαν αυξητικός παράγοντας, μεγαλώνουν και τα αρχιδια.

Ρε δε γαμιομαστε τελειομενοι νεκροφιλοι...

:)
Eσύ γελάς με τον σαπιολάγνο παρακμιακό φίλο σου και καλά κάνεις, αλλά σου έχω κάτι πιο αστείο...
Το :new_shocked:75%:new_shocked: των μελών του μπου θα τον ζήλευαν:grin:

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.488
Πόντοι
8.345
ναι αλλά το ερώτημα μου παραμένει...
και 20ρες σου κάνουν σίγουρα κλικ, αφού είναι να πληρώσεις γιατί 50αρα αντί 20αρα?

στις περισσοτερες των περιπτωσεων η μιλφαρα θα κανει γαμησι που η 20χρονη δεν μπορει να ονειρευτει. η μια εχει την ομορφια και η αλλη το γαμησι.

ασε που οι 20χρονες ειναι 25χρονες στην πλακα, λιγοι γαμαμε κανονικες 20χρονες και μετα μας λειπει το γκωλικον των μιλφ που ελεγε και ενας γκουρου παλια

Έχω ένα φιλαράκι τον Παντελάκο, καλό παιδί, γαλάζιο, από καλή οικογένεια, δικηγόρος καλή ώρα, σαν τον αυτόν, που θέλει εμβολιασμένες χοντρές. Αυτός ο Παντελάκος πάει μόνο με ετοιμοθάνατες. Παλιά τις ήθελε και κουτσές, με κουσούρια κτλ. Τους ψώνιζε, μαγείρευε κτλ. Με την ελπίδα να πηδήξει. Τελικά τον κατουραγαν. Στη κυριολεξία όμως. Ήθελαν να τον πείσουν ότι κάνουν squirt. Και του έριχναν τη κατρούλα. Αυτός ευτυχισμένος ότι τις έκανε να χύνουν. Τώρα έχει καταντήσει στις γραίες του Εμετουργείου και αποφεύγει την Άννα Μπέλα, το Βανεσακι κα. Πάει με τις γραιές που το κατρουλιό τους είναι υγιή και γουρλίδικο. Άμα σε κατουρήσει και χέσει γριά σου συμβαίνουν μόνο καλά στη ζωή. Ειδικά τα αντισώματα του σάλιου από τα σάπια δόντια, λειτουργούν στις ακαποτες πίπες σαν αυξητικός παράγοντας, μεγαλώνουν και τα αρχιδια.

Ρε δε γαμιομαστε τελειομενοι νεκροφιλοι...

:)

πολυ μπλαμπλα και ουσια 0. ανοιξε ο καιρο βγες λιγο εξω, βαρεσατε μπιελα απο την κλεισουρα

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.492
Πόντοι
3.556

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.123
Πόντοι
11.956
Μπελαλίδικα πράγματα ζητάς και 'συ βρε αδερφάκι μου. Μήπως θες να σου κάτσει και μετά από όλα αυτά; :globeos-cigar:
Όχι να φάμε καλά θέλουμε να γαμισουμε θα πληρώσουμε κάτι παραπάνω σε τανες

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
902
Πόντοι
96
με έχετε εντυπωσιάσει (τίποτα το επικριτικό σε αυτό).

το 56,6 % (και δεν είναι μικρό το δείγμα) θα πλήρωνε για να πάει με γυναίκα γκιλφ άνω των 50 μαίων.
ένα 16% μάλιστα είναι κάτω από 40 ετών...
αν σε αυτούς προσθέσεις και τους "ναι υπό προυποθέσεις" το ποσοστό φτάνει στο 79,9% !!!
με 28,4% να είναι κάτω των 40.

βέβαια έχω την εντύπωση πως οι μικρότερες ηλικίες δεν πολυψήφισαν. ίσως είδα το 50+ και δεν μπήκαν καν στο νήμα.
ίσως είναι και ιδέα μου

μπήκε και η Β' Αθηνων και επεσε στο 65% το ναι/ισως ναι . (εδιτ ξεχασα ενα 13% οποτε πάμε στο 78% :glasses: ναι/ισως ναι οντως πολύ μεγαλο)
Υπάρχουν ανθρωποι που δεν πηδανε με πληρωμη για το ιδιο το σεξ αλλα και για την ανθρωπινη επαφή (να πεις και 2 μαλακιες δηλαδή) , οποτε μια κοπελα πιο κοντα στην ηλικια σου ειναι κάτι πιο οικείο.
Σε καθε περιπτωση αν σου κανει κλικ μια μεγαλοκοπελα/εργαζομενη δεν θα κατσεις να δεις ταυτότητα .

ΥΓ Στην πραγματικη ζωη με γουσταρει/μισει μια 60+ (εγω 50) που τελικα ισως και να μου κόστισε την δουλεια μου . Υπαρχουν πολλοι που ειπαν οτι θα της εριχναν ενα λούτσο . Εγω δυστυχως δεν εχω οιδοιπόδειο και έκανα επεισοδιο (που λέει και ο Μαρίνος και αργοτερα τα Ημισκούμπρια). Γενικα θεωρω λιγο παραλογο στα 40 να πας με μια 50-55 αλλα δεν ειμαστε εδω να κρινουμε . Ισως το επι χρήμασι σεξ σου δινει την ευκαιρια να πας με μια 50+ χωρις το αγχος να το μαθει ο περιγυρός σου.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 220472
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
μπήκε και η Β' Αθηνων και επεσε στο 65% το ναι/ισως ναι . (εδιτ ξεχασα ενα 13% οποτε πάμε στο 78% :glasses: ναι/ισως ναι οντως πολύ μεγαλο)
Υπάρχουν ανθρωποι που δεν πηδανε με πληρωμη για το ιδιο το σεξ αλλα και για την ανθρωπινη επαφή (να πεις και 2 μαλακιες δηλαδή) , οποτε μια κοπελα πιο κοντα στην ηλικια σου ειναι κάτι πιο οικείο.
Σε καθε περιπτωση αν σου κανει κλικ μια μεγαλοκοπελα/εργαζομενη δεν θα κατσεις να δεις ταυτότητα .

ΥΓ Στην πραγματικη ζωη με γουσταρει/μισει μια 60+ (εγω 50) που τελικα ισως και να μου κόστισε την δουλεια μου . Υπαρχουν πολλοι που ειπαν οτι θα της εριχναν ενα λούτσο . Εγω δυστυχως δεν εχω οιδοιπόδειο και έκανα επεισοδιο (που λέει και ο Μαρίνος και αργοτερα τα Ημισκούμπρια). Γενικα θεωρω λιγο παραλογο στα 40 να πας με μια 50-55 αλλα δεν ειμαστε εδω να κρινουμε . Ισως το επι χρήμασι σεξ σου δινει την ευκαιρια να πας με μια 50+ χωρις το αγχος να το μαθει ο περιγυρός σου.
Φίλε καλά τα λες, αλήθεια, εκτός από ένα.
Δεν έκρινα/κατέκρινα.
Το ότι μου κανει εντύπωση δε σημαίνει ότι κατακρινω

Εγγρ.
1 Μαΐ 2022
Like
170
Πόντοι
1
Για 50κάτι ναι έχω πληρώσει (όχι πολλά αλλά άξιζε).

Για άνω των 70 θα πληρώνατε;

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
902
Πόντοι
96
Φίλε καλά τα λες, αλήθεια, εκτός από ένα.
Δεν έκρινα/κατέκρινα.
Το ότι μου κανει εντύπωση δε σημαίνει ότι κατακρινω
Παρεξηγηση . Σε εμενα αναφερομουν όχι σε εσενα . Ουτε εγω κρινω απλα μου κανει εντυπωση . Αντε στα 20 που εισαι εντελως αφραγκος και απειρος να κοιταξεις μια 45αρα για λιγο ζιγκολικι λιγο εμπειρια , μεγαλώνοντας ομως ....?

Για μενα πια στα 50 ισχυει το πολύ μεγαλος για ζιγκολό πολυ μικρος για συνταξη

ΥΓ Εχω φιλο που περασε μια καλοστεκουμενη 60αρα διπλα μας κααι αρχισε να λέει "εε ρε και να σε παρει σπιτι της στην πισινα αυτή" , εντωμεταξει ο τυπος ξοδευει του κόσμου τα λεφτα και παιζει να εχει πιο πολλα λεφτα απο την 60αρα . Τι να πω τωρα ισως να ειναι καποια απραγματοποιητη φαντασιωση που την εχουν αρκετοι απο ό,τι καταλαβαινω οποτε ισως με το επι πληρωμή σεξ να ικανοποιεις και μια φαντασίωση .

ΥΓ2 περιμενω και αλλους να ψηφισουν για αυτο "ανεβαζω" το θέμα.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 220472
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
Παρεξηγηση . Σε εμενα αναφερομουν όχι σε εσενα . Ουτε εγω κρινω απλα μου κανει εντυπωση . Αντε στα 20 που εισαι εντελως αφραγκος και απειρος να κοιταξεις μια 45αρα για λιγο ζιγκολικι λιγο εμπειρια , μεγαλώνοντας ομως ....?

Για μενα πια στα 50 ισχυει το πολύ μεγαλος για ζιγκολό πολυ μικρος για συνταξη

ΥΓ Εχω φιλο που περασε μια καλοστεκουμενη 60αρα διπλα μας κααι αρχισε να λέει "εε ρε και να σε παρει σπιτι της στην πισινα αυτή" , εντωμεταξει ο τυπος ξοδευει του κόσμου τα λεφτα και παιζει να εχει πιο πολλα λεφτα απο την 60αρα . Τι να πω τωρα ισως να ειναι καποια απραγματοποιητη φαντασιωση που την εχουν αρκετοι απο ό,τι καταλαβαινω οποτε ισως με το επι πληρωμή σεξ να ικανοποιεις και μια φαντασίωση .

ΥΓ2 περιμενω και αλλους να ψηφισουν για αυτο "ανεβαζω" το θέμα.
Πάντως έχουν ψηφίσει 159 μέχρι τώρα, τα συμπεράσματα έχουν βγει θα έλεγα...
Και κατά ηλικία

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.743
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.743
Πόντοι
9.297
Πάντως έχουν ψηφίσει 159 μέχρι τώρα, τα συμπεράσματα έχουν βγει θα έλεγα...
Και κατά ηλικία
Παραδοσιακά η πλειονότητα των μέλων του bou.δεν είναι πιτσιρίκια.Θα ήταν έκπληξη αν οι πιο πολλοί ασχολούνταν με πιπινια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom