You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα πληρώνατε για γυναίκα άνω των 50;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 220472
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 107
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
αυτό πάλι...Τα στανταρσκια μου από τότε που ήμουν 40 ως τώρα που είμαι 60+ ήταν και είναι ηλικίας 40 ως 50,περιεργως όταν πάω με μικρότερη των 30 ξενερώνω αφάνταστα!
γιατί ρε φίλε?
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.108
- Πόντοι
- 5.956
Μάλλον τις έχω βαρεθεί αυτές τις ηλικίες από τότε που ήμουν σνυπαντρος (πριν τα 35) και πηγαινα αποκλειστικά με συνομηλικες η μικροτερες!αυτό πάλι...
γιατί ρε φίλε?
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.078
- Πόντοι
- 1.056
Σαν μαγειρική είναι, ωραίο στήσιμο στο πιάτο αλλά άνοστο όταν το δοκιμάσεις (για κάποιους από μας βέβαια).αυτό πάλι...
γιατί ρε φίλε?
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
Υπάρχουν εξαιρετικά ενεργές νεαρες στο κρεβάτι...Σαν μαγειρική είναι, ωραίο στήσιμο στο πιάτο αλλά άνοστο όταν το δοκιμάσεις (για κάποιους από μας βέβαια).
Νομιζω ειναι θεμα ατόμου.
Οι μεγαλυτερες παλιοτερα ειχαν λιγοτερες αναστολες. Πλεον ουτε οι μικρες έχουν.
Μιλάω για μη επαγγελματίες...
redgarland
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.418
- Πόντοι
- 726
Φυσικα και θα πληρωνα και πληρωνω γυναικες ανω των 30 μεχρι 55.. Αν και παντα υπαρχουν και θα υπαρχουν οι εξαιρεσεις που ξεφευγουν απο το δικο μου target group π.χ. μια γυναικα η οποια ειναι πανω απο 55 αλλα εννοειται οτι θα ειναι σχετικα ομορφη και sexy, προσωπικα δεν με ενδιαφερουν περιπτωσεις BBW, ουτε grannies, αλλα και κατω των 30 υπαρχουν περιπτωσεις, πιπινια τα οποια ξερουν να γαμηθουν και να μην ειναι ξενερωτες, αλλιως μονο για γλυψιμο.. Εμαι πανω απο 50..
Λοιπόν το 2008 πλήρωσα κ πήγα με μία Ρωσίδα γύρω στα 55 .. Εγώ ήμουν τότε στα 38 . ¨Ηταν καλοστεκούμενη για την ηλικία της κ είπα να δοκιμάσω έτσι για την εμπειρία. Είχαμε βρεθεί στο κωλάδικο <ΚΟΚΟΡΑΣ> στο Ρέθυμνο.
¨Οταν είπα στον μπάρμαν με ποια θέλω να πάω στο δωμάτιο ανασήκωσε τους ώμους με ύφος < εσύ πληρώνεις , εσύ διαλέγεις> Οι άλλες κοπέλες με κοιτάζανε λες κ ήμουν μεθυσμένος. Πάντως πέρασα τόσο καλά μαζί της που ξαναπήγα.
Δύο φορές όμως ήταν αρκετά δεν το ξαναδοκίμασα .
Τώρα που πλησιάζω τα 55 θα πάω κ με 45- 50 αρκεί να είναι σε καλοστεκούμενες αν κ προτιμάω γύρω στα 30 .
¨Οταν είπα στον μπάρμαν με ποια θέλω να πάω στο δωμάτιο ανασήκωσε τους ώμους με ύφος < εσύ πληρώνεις , εσύ διαλέγεις> Οι άλλες κοπέλες με κοιτάζανε λες κ ήμουν μεθυσμένος. Πάντως πέρασα τόσο καλά μαζί της που ξαναπήγα.
Τώρα που πλησιάζω τα 55 θα πάω κ με 45- 50 αρκεί να είναι σε καλοστεκούμενες αν κ προτιμάω γύρω στα 30 .
alfreewind
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2012
- Κριτικές
- 32
- Like
- 220
- Πόντοι
- 616
Τα σεβη μου!!!!!!!Μιλφαρα ετών 52 την γαμησα προχθές
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.237
- Πόντοι
- 3.846
τα σπέκια μου για την αναφορά στον Κόκορα. Έχει αφήσει μεγάλο κενό από τότε που έκλεισε αυτή η μαγαζάρα.Λοιπόν το 2008 πλήρωσα κ πήγα με μία Ρωσίδα γύρω στα 55 .. Εγώ ήμουν τότε στα 38 . ¨Ηταν καλοστεκούμενη για την ηλικία της κ είπα να δοκιμάσω έτσι για την εμπειρία. Είχαμε βρεθεί στο κωλάδικο <ΚΟΚΟΡΑΣ> στο Ρέθυμνο.
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
92 ψήφοι, όταν φτάσουμε στους 100 θα γράψω συμπεράσματα...
πάντως πραγματικά με εντυπωσιάζει πως σχεδόν το 60% θα έμπαινε και θα πλήρωνε γκιλφ...
και αρκετοί κάτω των 40.
οκ
πάντως πραγματικά με εντυπωσιάζει πως σχεδόν το 60% θα έμπαινε και θα πλήρωνε γκιλφ...
και αρκετοί κάτω των 40.
οκ
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Πραγματικά θλιβερός ο μέσος έλληνας σκουπιδοφάγος. Θα πλήρωνε για να γαμήσει γριές, αντί να πληρώνεται και να το κάνει και αγγαρεία92 ψήφοι, όταν φτάσουμε στους 100 θα γράψω συμπεράσματα...
και αρκετοί κάτω των 40.
οκ
0 αυτοεκτίμηση κατά βάθος, να ξες...
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.744
- Πόντοι
- 11.956
Και γιατί να γδυθούν και να βγάλουν μακιγιάζ ...αυτές τις μεγάλες με σέξι ρούχα να τις γαμαμε θέλουμε και φουλ βαμενες ...είναι φετίχ αυτό...αλλιώς στα άλλα έχεις δίκιο για σώμα κτλΤο γυναικείο σώμα μετά τα 25 χαλάει πολύ .....πιτσιρικάς τις γαμαγα όλες, τώρα πληρώνω μόνο για φρέσκο κορμάκι. Για πάνω απο 30 έχω να πληρώσω για να γαμήσω χρόνια. Βλέπω εδώ βάζουν πολλοί φωτογραφίες με πουρα με λιφτινγκ επεξεργασμένες και γράφουν απο κάτω διθυράμβους...... γοητευτικές σίγουρα είναι πολλές απο αυτές αλλά όταν γδυθούν και τις δεις χωρίς μακιγιάζ θα τρέχεις ..... χαχαχαχα
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 8.345
Ότι λέει το θέμα.
είναι απορία μου καθώς βλέπω πολλούς να ψάχνονται για τέτοιες ηλικίες (ειδικά στο μαμπονήμα).
προσωπικά είμαι πιπινάκιας κατά βάση με άνω όριο τα 45, κι αυτά για πολύ ειδικές περιπτώσεις, αλλά στον πλανήτη είμαστε 8 δις, όχι μόνο εγώ.
στην ψηφοφορία παρακαλώ δες τε καλά τις επιλογές.
επίσης θα ήταν ενδιαφέρον να διαβάζαμε τα γιατί ναι και γιατί όχι του καθενός.
ειναι αργα, εχουμε πληρωσει ηδη
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
μιλάς για γκιλφ να υποθέσω...ειναι αργα, εχουμε πληρωσει ηδη
αποκλειστικα?
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Πολύ δύσκολο να βγει "ασφαλές" συμπέρασμα. Οι παράμετροι είναι χιλιάδες!!! Σημαντικό ρόλο παίζει πως εδώ βγάζουμε την καύλα μας. Επίσης πολλά μέλη γαμάνε από ανάγκη και πολλοί περισσότερα για την εμπειρία της ποικιλίας. Τι να πει κανείς για το μουνί της αλληνής;;; Πού λέει κι λαός!!!92 ψήφοι, όταν φτάσουμε στους 100 θα γράψω συμπεράσματα...
και αρκετοί κάτω των 40.
οκ
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
οκ αλλά είτε ανάγκη, είτε ποικιλία είναι εντυπωσιακό το ποσοστό...Πολύ δύσκολο να βγει "ασφαλές" συμπέρασμα. Οι παράμετροι είναι χιλιάδες!!! Σημαντικό ρόλο παίζει πως εδώ βγάζουμε την καύλα μας. Επίσης πολλά μέλη γαμάνε από ανάγκη και πολλοί περισσότερα για την εμπειρία της ποικιλίας. Τι να πει κανείς για το μουνί της αλληνής;;; Πού λέει κι λαός!!!
για τους ίδιους λόγους θα μπορουσε να ειναι και μια νεα κοπέλα. αρα κάτι άλλο είναι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 331
- Εμφανίσεις
- 46K