Νέα

Θα πληρώνατε για γυναίκα άνω των 50;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ποιοι θα πλήρωναν για γυναίκες άνω των 50

• ναι θα πλήρωνα γιατί γουστάρω γκιλφ. είμαι πάνω από 60

• ναι θα πλήρωνα γιατί γουστάρω γκιλφ. είμαι 40 - 60

• ναι θα πλήρωνα γιατί γουστάρω γκιλφ. είμαι κάτω από 40

• όχι δεν θα πλήρωνα με τίποτα. είμαι άνω των 60

• όχι δεν θα πλήρωνα με τίποτα. είμαι 40 - 60

• όχι δεν θα πλήρωνα με τίποτα. είμαι κάτω από 40

• υπό προυποθέσεις ίσως και να πλήρωνα γιατί είναι και πιο χαμηλές οι τιμές. είμαι άνω των 60

• υπό προυποθέσεις ίσως και να πλήρωνα γιατί είναι και πιο χαμηλές οι τιμές. είμαι 40 - 60

• υπό προυποθέσεις ίσως και να πλήρωνα γιατί είναι και πιο χαμηλές οι τιμές. είμαι κάτω από 40

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 220472
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 220472
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
  • Like
Αντιδράσεις: soul3

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.306
Πόντοι
456
ειμαι 28 και εχω πληρωσει μερικες φορες για 65αρα σε τσαρδι της τρωφονιου

Με καυλωνουν πολυ οι γριες και δεν ξερω που μπορω να βρω μη εκδιδομενη, αφου οποτε εχω μιλησει σε γκρανι με αρχιζει στα "γεια σου παλικαρακι μου" ή "πως εισαι αγορι μου?" και μετα αντε να κανεις πεσιμο για γαμηση :confused::confused::confused::confused:

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.685
Πόντοι
4.125
Οπως είπε σε ανύποπτο χρόνο και ο Βαγγέλας ο Μαρινάκης...... τα νιάτα πληρώνουμε.
Τώρα παιδιά.... οκ ...... οσο καλοβαλμένη να είναι η άλλη τα ελαττωματάκια της τα έχει. Κάτι το βυζάκι θα είναι πεσμένο, κάτι το δέρμα θα είναι θολό, κάτι στο πρόσωπο θα έχει πατσουριάσει και αν οχι θα φαίνονται τα υαλουρονικά, κάτι τα ποδαρακια θα έχουν τα θεματάκια τους.... δε λέω υπάρχουν καλοβαλμένες και μετά τα 50 αλλά αυτά σπανίζουν αλλά και πάλι δεν πληρώνω. Εδώ στα 35 και κρέμονται οι πατσές, τα μάγουλα έχουν σταφυδιάσει, και κρεάτα κάτω από τους τρικέφαλους είναι σαν το εκκρεμές.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.744
Πόντοι
9.297
ειμαι 28 και εχω πληρωσει μερικες φορες για 65αρα σε τσαρδι της τρωφονιου

Με καυλωνουν πολυ οι γριες και δεν ξερω που μπορω να βρω μη εκδιδομενη, αφου οποτε εχω μιλησει σε γκρανι με αρχιζει στα "γεια σου παλικαρακι μου" ή "πως εισαι αγορι μου?" και μετα αντε να κανεις πεσιμο για γαμηση :confused::confused::confused::confused:
Kαι δεν χαίρεσαι;
Άρα σε αναγνωρίζουν ως νεότερο...αν σου πιάνανε κουβέντα για πίεση και ουρικό οξύ κτλ τότε θα έπρεπε να ανησυχείς.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.744
Πόντοι
9.297
Εδω ο Πέτρος Ιακωβίδης,διάσημος πλουσιος ωραίος μέσα στα μουνακια τα 20χρονα που θα του καθοντε σε χρόνο ρεκόρ, και πήγε και γαμοουσε τη θεοδωριδου την 60αρα..ειαμστε λιγούρια εμείς οι αντρες
Ναι αλλά η Θεοδωρίδου έχει και ένα πρεστίζ..

Το κάθε τυχάρπαστο εικοσάχρονο που πέρα από σπορτεξ και γυφτοπαντοφλιτσες δεν φοράει τίποτα άλλο ,τι έχει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εδω ο Πέτρος Ιακωβίδης,διάσημος πλουσιος ωραίος μέσα στα μουνακια τα 20χρονα που θα του καθοντε σε χρόνο ρεκόρ, και πήγε και γαμοουσε τη θεοδωριδου την 60αρα..ειαμστε λιγούρια εμείς οι αντρες
Οι εξηνταρες ίσον με τρεις εικοσαρες....

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
Θα πλήρωνα με συμφωνία να με αφήσει να μπω και στην κόρη της
Μη μας πιάσουν και μαλακές.
Θα είχα την απαιτήση να κυκλοφορούν και οι δύο με γόβες και στρινγκακι και να με ταιζουν σταφύλια και μεζέ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom