Νέα

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 793
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Δε μπορώ να ρίξω γκόμενα εκεί έξω για διάφορους λόγους

Ψήφοι: 75 25,3%
  • ως χόμπι για διασκέδαση

Ψήφοι: 97 32,8%
  • ως εναλλακτική σε περίπτωση που η δικιιά μ δε μπορεί

Ψήφοι: 14 4,7%
  • η δικιά μου δε βλέπεται/τη βαρέθηκα

Ψήφοι: 7 2,4%
  • αυτό το καιρό είμαι μόνος, δε μπορώ άλλο τη μαλακία

Ψήφοι: 39 13,2%
  • ορισμένες κυρίες αξίζουν περισσότερο απο μια καθημερινή Ελεϊνίδα

Ψήφοι: 64 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    296

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τωρα δεσαμε ηρθε κ ο μπολντ ....  :2funny:

Ναι εσυ δεν εισαι τοσο παρανοικος ακομα , μολις φτασεις στην ηλικια του τετοιες πιπες θα λες  :2funny:

EΣΕΝΑ δεν σου αρεσε που ειπα πως οι εξυπνοι ανθρωποι δεν αποκτουν την ιδιοτητα του εξυπνου επειδη θα ριξουν μια γκομενα ναι φυσικα και ισχυει αυτο... ουσιαστικα επειδη οι πραγματικα εξυπνοι ανθρωποι σε ολο τον πλανητη ηταν λιγοι... και ηταν κυριως επιστημονες... ολοι οι αλλοι βγαλατε μια δικη σας θεωρια για το τι ειναι εξυπνος και τι οχι... καλα νταξει η θεωρια που λεει πως εξυπνος ειναι εκεινος που ριχνει γκομενες ειναι απλα τραγικη και οσοι - οσες την πιστευουν πρεπει φυσικα να θανατωνοντε γιατι δεν εχουν να προσφερουν τιποτα στην κοινωνια

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
EΣΕΝΑ δεν σου αρεσε που ειπα πως οι εξυπνοι ανθρωποι δεν αποκτουν την ιδιοτητα του εξυπνου επειδη θα ριξουν μια γκομενα ναι φυσικα και ισχυει αυτο... ουσιαστικα επειδη οι πραγματικα εξυπνοι ανθρωποι σε ολο τον πλανητη ηταν λιγοι... και ηταν κυριως επιστημονες... ολοι οι αλλοι βγαλατε μια δικη σας θεωρια για το τι ειναι εξυπνος και τι οχι... καλα νταξει η θεωρια που λεει πως εξυπνος ειναι εκεινος που ριχνει γκομενες ειναι απλα τραγικη και οσοι - οσες την πιστευουν πρεπει φυσικα να θανατωνοντε γιατι δεν εχουν να προσφερουν τιποτα στην κοινωνια

Μπολντ προσεξε με .

Οτι διαβαζεις να το διαβαζεις πολλες φορες και κυριως να ανοιξεις το μυαλο σου γτ δεν ασχολουνται ολοι με τα δικα σου συμπλεγματα .  :-

Φιλικα  :-

Επισκέπτης
Φιλε εδω ειναι φορουμ και μπορουμε να αμφισβητουμε την ορθοτητα καποιων νομων. Αλλωστε υπαρχουν πολλοι που εχουν αμφισβητησει την ποινικοποιηση του βιασμου πριν απο μενα:
ευχομαι να εισαι κανα δεκαπενταχρονο και να τα λες αυτα αλλιως χρηζεις ψυχιατρικης παρακολουθησης ΑΜΕΣΑ.τραβα αναρχιδο στρακι να πηδηξεις πουτανες να νιωσεις μεγας να εχουμε και οι υπολοιπες το κεφαλι μας ησυχο απο τον καθε ψυχακια επιδοξο βιαστη.και η πλακα εχει τα ορια της.τελος απο εμενα.σου δινουμε και θαρρος και ποσταρεις.μαλακοβιολικο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπολντ προσεξε με .

Οτι διαβαζεις να το διαβαζεις πολλες φορες και κυριως να ανοιξεις το μυαλο σου γτ δεν ασχολουνται ολοι με τα δικα σου συμπλεγματα .  :-

Φιλικα  :-

ποια συμπλεγματα μωρη χοντρη? Επειδη εχετε κανει τις θεωριες σαν τα μουτρα σας?
Γαμω τα ΜΜΕ και ολους σας μαζι παλιοκουραδες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

στα αρχιδια μου τα γκομενιλικια και οι παπαριες παρτο χαμπαρι ολα αυτα ειναι μαλακιες μπουρδες
καθεται ο αλλος ασχολειται με γκομενες αντι να ασχοληθει με την επιστημη του και παιρνει ατομα στο λαιμο του επειδη ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ Και καταναλωνει αλλου το χρονο του αντι να κατσει να ξεστραβωθει.

Κατα τα αλλα σε συζητησεις το παιζει επιστημονας κτλπ αλλα τα μυαλα του μονο στα μουνια ειναι και στα χρηματα...

εχουμε γεμισει απο τετοιους απατεωνες... που παιρνουν κοσμο στο λαιμο τους.. γιατρους... καθηγητες και πολλους αλους... θελουν να ζησουν την ζωη τους αμα τους ρωτησεις.

Και εσυ σε αυτη τη κατηγορια ανηκεις... διαβασες σαν παπαγαλος στις πανελληνιες για να μπεις ψυχολογα να περασεις τα μαθηματα με αντιγραφες επειδη θα κοπροσκυλιαζεις και θα "κοινωνικοποιεισαι" στην ΜΥκονο και την δαπ και στο τελος θα βγεις και θα πεις ειμαι ψυχολογος εγω και κατα βαθος θα εισαι ανιδεη και θα παιρνεις κοσμο στο λαιμο σου .

ΑΘανατη ελλαδα. Μπομπα θελει εδω μεσα και φτιαξιμο ολα απο την αρχη παλι.

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Οι Ελληνίδες είναι από τις πιο πουτάνες γυναίκες παγκοσμίως. Όποτε πάνε έξω μόνες τους γαμιούνται ασύστολα και στην Ελλάδα κάνουνε τις δύσκολες. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που παντρεύτηκα ξένη (εντάξει υπάρχουν και άλλοι).

Ισχυει,ξερω πολλες που εδω το παιζουν μιξοπαρθενες + στο εξωτερικο κανουν οργια ! ! :pipa2: :zfuck: :fuck2:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εχω γνωστους Γιατρους και οικονομολογους.... και οταν τους ρωτας κατι βασικο... δεν ξερω αυτο δεν ξερω εκεινο δεν θυμαμαι το αλλο.. το ραντεβουδακι να βγει με την αρρηβωνιαρα το θυμαται ομως
και αυριο μεθαυριο θα πας σε αυτον τον "γιατρο" να σε γιατρεψει... τι σκατα σπουδαζουν ολοι δεν το καταλαβαινω.... κανονικα οποιος δεν κανει δεν θα επρεπε να σπουδαζει. Δρομο πουλο... τεχνες κτλπ.

Για μενα ενας σωστος επιστημονας πηγαινει στις πουτανες για τις αναγκες του να μην χανει χρονο και διαβαζει καθημερινα για να μην ειναι ανιδεος και ασχετος  :rockon: :rockon: :rockon:

ολοι οι αλλοι που ασχολουνται με γκομενες απεξω και μαλακιες και πως θα τις ριξουν ειναι απλα χαραμοφαηδες και τα αυριανα τσιμπουρια και λαμογια της κοινωνιας.

Τελος

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Φίλε picker.

Η σύγχρονη εγληματολογία θεωρεί οτι ο βιασμός ειναι έγκλημα που έχει να κάνει με ΒΙΑ ,όχι με σεξ, είναι βία που εμπεριέχει σεξ και όχι σεξ που εμπεριέχει βία να στο κάνω λιανά. Κανένας άνδρας δεν βιάζει επειδή δεν μπορεί να έχει σεξ αλλά επειδή θέλει να επιβληθεί σε μία γυναίκα. Είναι κάτι το αρρωστημένο που ένας φυσιολογικός άνδρας δεν θα μπορούσε να απολαύσει. (Άλλο τώρα τα παιχνιδάκια επιβολής μέσα σε μία σχέση τύπου 9 1/2 Βδομάδες, Rourke, Basinger) Αν με πιάνεις.  ;)

Και βέβαια υπάρχουν και οι περιπτώσεις του φυσιοθεραπευτή της δεκαετίας του 80 στην παραλιακή που πλούσιος με ωραία γυναίκα και γυναίκες πελάτισσες για φυσιοθεραπεία τσιμπούσε γυναίκες τις οποίες βίαξε και σκότωνε.

Για τον Τσοκλη έχω να πω "Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι"

Και δεν γλείφω κανένα, απλά προς μεγάλη μου λύπη οι προφανώς λιγότερες από εμάς γυναίκες σε αυτό το σαιτ έχουν κατά μέσο όρο ένα υψηλότερο επίπεδο από εμάς. Και αυτό είναι κρίμα.

Και για να διαλύσω οποισδήποτε φήμες, είμαι ετεροφυλόφιλος άνδρας 42 ετών και έχω πάει (και) με πουτάνες.

Παρακάτω μερικές φωτό του αγαπημένου μου ζώου, για το οποίο μίλησα πιο πάνω.

Συνημμένα

• 220px-Bonobo_009.jpg
    220px-Bonobo_009.jpg
    21,3 KB · Εμφανίσεις: 21
  • Pan_paniscus11.jpg
    Pan_paniscus11.jpg
    334,8 KB · Εμφανίσεις: 29

Επισκέπτης
ευχομαι να εισαι κανα δεκαπενταχρονο και να τα λες αυτα αλλιως χρηζεις ψυχιατρικης παρακολουθησης ΑΜΕΣΑ.τραβα αναρχιδο στρακι να πηδηξεις πουτανες να νιωσεις μεγας να εχουμε και οι υπολοιπες το κεφαλι μας ησυχο απο τον καθε ψυχακια επιδοξο βιαστη.και η πλακα εχει τα ορια της.τελος απο εμενα.σου δινουμε και θαρρος και ποσταρεις.μαλακοβιολικο.

33 ειμαι μωρη ηλιθια, το λεει και στο προφιλ μου. Να ευχαριστεις τις πουτανες που υπαρχουν και πηγαινουν με αυτες οι πραγματικοι αντρες αντι να σας γαμανε στο δρομο. Βολευτειτε με τους φλωρους που παιζουν το παιχνιδι σας και σας δινουν αξια. Αντε μαλακω!

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
ποια συμπλεγματα μωρη χοντρη? Επειδη εχετε κανει τις θεωριες σαν τα μουτρα σας?
Γαμω τα ΜΜΕ και ολους σας μαζι παλιοκουραδες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

στα αρχιδια μου τα γκομενιλικια και οι παπαριες παρτο χαμπαρι ολα αυτα ειναι μαλακιες μπουρδες
καθεται ο αλλος ασχολειται με γκομενες αντι να ασχοληθει με την επιστημη του και παιρνει ατομα στο λαιμο του επειδη ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ Και καταναλωνει αλλου το χρονο του αντι να κατσει να ξεστραβωθει.

Κατα τα αλλα σε συζητησεις το παιζει επιστημονας κτλπ αλλα τα μυαλα του μονο στα μουνια ειναι και στα χρηματα...

εχουμε γεμισει απο τετοιους απατεωνες... που παιρνουν κοσμο στο λαιμο τους.. γιατρους... καθηγητες και πολλους αλους... θελουν να ζησουν την ζωη τους αμα τους ρωτησεις.

Και εσυ σε αυτη τη κατηγορια ανηκεις... διαβασες σαν παπαγαλος στις πανελληνιες για να μπεις ψυχολογα να περασεις τα μαθηματα με αντιγραφες επειδη θα κοπροσκυλιαζεις και θα "κοινωνικοποιεισαι" στην ΜΥκονο και την δαπ και στο τελος θα βγεις και θα πεις ειμαι ψυχολογος εγω και κατα βαθος θα εισαι ανιδεη και θα παιρνεις κοσμο στο λαιμο σου .

ΑΘανατη ελλαδα. Μπομπα θελει εδω μεσα και φτιαξιμο ολα απο την αρχη παλι.

Mπολντ θες να κανω την τηλεθεαση να ανεβει στα υψη ??? :grin:

Remy_Lebeau

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Boldemort συνέχισε να γράφεις και να ξαναγράφεις αυτές τις μαλακίες.
Που ξέρεις μπορεί στο τέλος να τις πιστέψεις κιόλας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
33 ειμαι μωρη ηλιθια, το λεει και στο προφιλ μου. Να ευχαριστεις τις πουτανες που υπαρχουν και πηγαινουν με αυτες οι πραγματικοι αντρες αντι να σας γαμανε στο δρομο. Βολευτειτε με τους φλωρους που παιζουν το παιχνιδι σας και σας δινουν αξια. Αντε μαλακω!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ  :rockon: :rockon: :rockon:

και γενικα τυπε στις πουτανες κερδιζεις χρονο να ασχολεισαι με την δουλεια σου

ωστε αυριο μεθαυριο να γινεις χρησιμο στοιχειο της κοινωνιας και οχι τσιμπουρι.

ΟΙ περισσοτεροι ειναι τσιμπουρια. Απλες κουραδομηχανες... οτι τρωνε το χεζουνε...

οτι βγαζουνε το χαλανε για την παρτη τους και τελος.

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
Οι πουτάνες είναι η εύκολη λύση για όσους θέλουν να γαμάνε μόνο.
Μόνο σεξ.  Απλά και ξεκάθαρα πράγματα. Μόνο γαμήσι τίποτα άλλο, τίποτα περισσότερο.
Δεν γίνετε να πας και να πεις σε μία γκόμενα ότι το μόνο που με ενδιαφέρει πάνω σου είναι να σε γαμήσω μόνο και δεν θέλω τίποτα περισσότερο ή φέρε και την φίλη σου να κάνουμε παρτούζα.
Όπως δεν γίνετε να σου πει μία γκόμενα ότι το ψάχνω για ένα μαλάκα σπόνσορα και το μόνο που με ενδιαφέρει πάνω σου είναι τα λεφτά.
Ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες και ευτυχώς που υπάρχουν μαλάκες.
Το χρήμα δίνει ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις.
Οι πουτάνες είναι μόνο η αφορμή , η αιτία είναι πάντα το χρήμα που κινεί τα νήματα. Βέβαια όλοι θέλουμε να έχουμε και μία γκόμενα αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Η γκόμενα είναι γκόμενα. Είναι η γυναίκα που περνάς καλά μαζί της πέρα από το σεξ αλλά και στο σεξ, αν δεν περνάς καλά δεν υπάρχει λόγος να είσαι μαζί της εκτός αν είσαι φτωχός και ψάχνεις για καβάντζα (τζάμπα γαμήσι) .
Η πουτάνα είναι η γυναίκα που περνάς καλά μαζί της μόνο στο σεξ.
Έτσι αν είσαι κανένας τύπος κουρασμένος και ταλαιπωρημένος και μπουχτισμένος από σχέσεις (άτυχος με σχέσεις και γυναίκες) τότε οι πουτάνες είναι η εύκολη λύση να πραγματοποιήσεις κάθε επυθυμία σου από παρτούζες μέχρι ότι άλλο τραβά η όρεξή σου. Γενικά οι πουτάνες είναι η εύκολη λύση για όλες τις «κατηγορίες» ανδρών.

Εγώ τις γαμάω από χόμπι. Είναι ωραίο να γαμάς πολλές και διάφορες γυναίκες. Ποιο συγκεκριμένα μου αρέσουν τα FKK και τα μεγάλα και πολυτελές στούντιο. Η ζωή είναι μικρή και θέλει καλοπέραση. Γαμάτε γιατί χανόμαστε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Boldemort συνέχισε να γράφεις και να ξαναγράφεις αυτές τις μαλακίες.
Που ξέρεις μπορεί στο τέλος να τις πιστέψεις κιόλας.

σε τσουζουν αυτα που λεω γιατι μαλλον αναγνωρισες τον εαυτο σου

τον αυριανο ανευθυνο "επιστημονα" που πηρε ενα πτυχιο της πλακας

και νομιζει πως ειναι και γνωστης δεν εκατσε ποτε να ασχοληθει μονος του γιατι κατα βαθος δεν αγαπα αυτο που κανει και τον ενδιαφερει μονο να βγαλει λεφτα απο τα θυματα του... νομιζε πως ολα θα του τα μαθουν οι καθηγητες γιατι αυτος δεν αδειαζε επρεπε να ριξει την ελλεινιδα το σαββατο το βραδυ στα μπουζουκια  :jerking: :jerking: :jerking:. Για το πουτσο καβαλα οι περισσοτεροι

ας πανε να ριξουν καμια γκομενα και να ανοιξουν και καμια μπυρα.

Εκει τουλαχιστον θα ειναι "εξυπνοι"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16

Oσοι ασχολουνται με γκομενες-σχεσεις κλπ εκτος απο χαζοι-μαλακες-σαβουρογαμηδες-κοροιδα  που χανουν το χρονο τους και τα λεφτα τους ειναι και αξιολυπητοι,παρακαλανε σαν σκυλοι για ενα γαμησι......

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Οι πουτάνες είναι η εύκολη λύση για όσους θέλουν να γαμάνε μόνο.
Μόνο σεξ.  Απλά και ξεκάθαρα πράγματα. Μόνο γαμήσι τίποτα άλλο, τίποτα περισσότερο.
Δεν γίνετε να πας και να πεις σε μία γκόμενα ότι το μόνο που με ενδιαφέρει πάνω σου είναι να σε γαμήσω μόνο και δεν θέλω τίποτα περισσότερο ή φέρε και την φίλη σου να κάνουμε παρτούζα.
Όπως δεν γίνετε να σου πει μία γκόμενα ότι το ψάχνω για ένα μαλάκα σπόνσορα και το μόνο που με ενδιαφέρει πάνω σου είναι τα λεφτά.
Ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες και ευτυχώς που υπάρχουν μαλάκες.
Το χρήμα δίνει ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις.
Οι πουτάνες είναι μόνο η αφορμή , η αιτία είναι πάντα το χρήμα που κινεί τα νήματα. Βέβαια όλοι θέλουμε να έχουμε και μία γκόμενα αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Η γκόμενα είναι γκόμενα. Είναι η γυναίκα που περνάς καλά μαζί της πέρα από το σεξ αλλά και στο σεξ, αν δεν περνάς καλά δεν υπάρχει λόγος να είσαι μαζί της εκτός αν είσαι φτωχός και ψάχνεις για καβάντζα (τζάμπα γαμήσι) .
Η πουτάνα είναι η γυναίκα που περνάς καλά μαζί της μόνο στο σεξ.
Έτσι αν είσαι κανένας τύπος κουρασμένος και ταλαιπωρημένος και μπουχτισμένος από σχέσεις (άτυχος με σχέσεις και γυναίκες) τότε οι πουτάνες είναι η εύκολη λύση να πραγματοποιήσεις κάθε ευθυμία σου από παρτούζες μέχρι ότι άλλο τραβά η όρεξή σου. Γενικά οι πουτάνες είναι η εύκολη λύση για όλες τις «κατηγορίες» ανδρών.

Εγώ τις γαμάω από χόμπι. Είναι ωραίο να γαμάς πολλές και διάφορες γυναίκες. Ποιο συγκεκριμένα μου αρέσουν τα FKK και τα μεγάλα και πολυτελές στούντιο. Η ζωή είναι μικρή και θέλει καλοπέραση. Γαμάτε γιατί χανόμαστε.
Έπος! :rockon: Κάντε το sticky και άντε γαμηθείτε όλοι Συνέλληνες. :knockinb:

Ώρα για lunch break. :boobies:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
να προτιματε μονο πουτανες γιατι εκει δεν θα χανετε χρονο και θα γαματε και οποιο μουνι θελετε θα γυριζετε σπιτι και οταν ο αλλος θα περναει ολη την μερα στην γκομενα εσεις θα ασχολειστε με την επιστημη σας... αυτο σημαινει πως σε μια 5ετια θα χεις γινει μαεστρος και μολις βρεις τους βλακες που χανανε χρονο με τις ελλεινιδες (και ζητημα αν πηδηξαν και καμια στο τελος) σε καμια συνεντευξη εταιρειας θα τον φας λαχανο το πουστη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μην αφηνετε το χρονο τσαμπα να περνα... θα το μετανιωσετε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Oσοι ασχολουνται με γκομενες-σχεσεις κλπ εκτος απο χαζοι-μαλακες-σαβουρογαμηδες-κοροιδα  που χανουν το χρονο τους και τα λεφτα τους ειναι και αξιολυπητοι,παρακαλανε σαν σκυλοι για ενα γαμησι......

ΕΕΕΕΤΣΙ ακριβως χανουν τον χρονο τους και παραμενουν ασχετοι.
Και μετα λενε δεν βρισκουμε δουλειες... αμα εισαι αχρηστος λογικο να μην βρισκεις
ποιος να σε παρει και γιατι? Για αυτο παντα ΠΟυτανες και πισω σπιτι μετα για nerdouliasma   :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
να προτιματε μονο πουτανες γιατι εκει δεν θα χανετε χρονο και θα γαματε και οποιο μουνι θελετε θα γυριζετε σπιτι  αυτο σημαινει πως σε μια 5ετια θα χεις γινει μαεστρος και μολις βρεις τους βλακες που χανανε χρονο με τις ελλεινιδες (και ζητημα αν πηδηξαν και καμια στο τελος)
:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom