Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
1Το έχω δει. Αλλά δε σε κάνει λιγότερο μαλάκα και φύρα.
Να του το στείλω σε πμ λες?
2
1Το έχω δει. Αλλά δε σε κάνει λιγότερο μαλάκα και φύρα.
Να του το στείλω σε πμ λες?
Το έχω δει. Αλλά δε σε κάνει λιγότερο μαλάκα και φύρα.
Τωρα δεσαμε ηρθε κ ο μπολντ ....
Ναι εσυ δεν εισαι τοσο παρανοικος ακομα , μολις φτασεις στην ηλικια του τετοιες πιπες θα λες
EΣΕΝΑ δεν σου αρεσε που ειπα πως οι εξυπνοι ανθρωποι δεν αποκτουν την ιδιοτητα του εξυπνου επειδη θα ριξουν μια γκομενα ναι φυσικα και ισχυει αυτο... ουσιαστικα επειδη οι πραγματικα εξυπνοι ανθρωποι σε ολο τον πλανητη ηταν λιγοι... και ηταν κυριως επιστημονες... ολοι οι αλλοι βγαλατε μια δικη σας θεωρια για το τι ειναι εξυπνος και τι οχι... καλα νταξει η θεωρια που λεει πως εξυπνος ειναι εκεινος που ριχνει γκομενες ειναι απλα τραγικη και οσοι - οσες την πιστευουν πρεπει φυσικα να θανατωνοντε γιατι δεν εχουν να προσφερουν τιποτα στην κοινωνια
ευχομαι να εισαι κανα δεκαπενταχρονο και να τα λες αυτα αλλιως χρηζεις ψυχιατρικης παρακολουθησης ΑΜΕΣΑ.τραβα αναρχιδο στρακι να πηδηξεις πουτανες να νιωσεις μεγας να εχουμε και οι υπολοιπες το κεφαλι μας ησυχο απο τον καθε ψυχακια επιδοξο βιαστη.και η πλακα εχει τα ορια της.τελος απο εμενα.σου δινουμε και θαρρος και ποσταρεις.μαλακοβιολικο.Φιλε εδω ειναι φορουμ και μπορουμε να αμφισβητουμε την ορθοτητα καποιων νομων. Αλλωστε υπαρχουν πολλοι που εχουν αμφισβητησει την ποινικοποιηση του βιασμου πριν απο μενα:
Μπολντ προσεξε με .
Οτι διαβαζεις να το διαβαζεις πολλες φορες και κυριως να ανοιξεις το μυαλο σου γτ δεν ασχολουνται ολοι με τα δικα σου συμπλεγματα . :-
Φιλικα :-
Οι Ελληνίδες είναι από τις πιο πουτάνες γυναίκες παγκοσμίως. Όποτε πάνε έξω μόνες τους γαμιούνται ασύστολα και στην Ελλάδα κάνουνε τις δύσκολες. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που παντρεύτηκα ξένη (εντάξει υπάρχουν και άλλοι).
ευχομαι να εισαι κανα δεκαπενταχρονο και να τα λες αυτα αλλιως χρηζεις ψυχιατρικης παρακολουθησης ΑΜΕΣΑ.τραβα αναρχιδο στρακι να πηδηξεις πουτανες να νιωσεις μεγας να εχουμε και οι υπολοιπες το κεφαλι μας ησυχο απο τον καθε ψυχακια επιδοξο βιαστη.και η πλακα εχει τα ορια της.τελος απο εμενα.σου δινουμε και θαρρος και ποσταρεις.μαλακοβιολικο.
ποια συμπλεγματα μωρη χοντρη? Επειδη εχετε κανει τις θεωριες σαν τα μουτρα σας?
Γαμω τα ΜΜΕ και ολους σας μαζι παλιοκουραδες
στα αρχιδια μου τα γκομενιλικια και οι παπαριες παρτο χαμπαρι ολα αυτα ειναι μαλακιες μπουρδες
καθεται ο αλλος ασχολειται με γκομενες αντι να ασχοληθει με την επιστημη του και παιρνει ατομα στο λαιμο του επειδη ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ Και καταναλωνει αλλου το χρονο του αντι να κατσει να ξεστραβωθει.
Κατα τα αλλα σε συζητησεις το παιζει επιστημονας κτλπ αλλα τα μυαλα του μονο στα μουνια ειναι και στα χρηματα...
εχουμε γεμισει απο τετοιους απατεωνες... που παιρνουν κοσμο στο λαιμο τους.. γιατρους... καθηγητες και πολλους αλους... θελουν να ζησουν την ζωη τους αμα τους ρωτησεις.
Και εσυ σε αυτη τη κατηγορια ανηκεις... διαβασες σαν παπαγαλος στις πανελληνιες για να μπεις ψυχολογα να περασεις τα μαθηματα με αντιγραφες επειδη θα κοπροσκυλιαζεις και θα "κοινωνικοποιεισαι" στην ΜΥκονο και την δαπ και στο τελος θα βγεις και θα πεις ειμαι ψυχολογος εγω και κατα βαθος θα εισαι ανιδεη και θα παιρνεις κοσμο στο λαιμο σου .
ΑΘανατη ελλαδα. Μπομπα θελει εδω μεσα και φτιαξιμο ολα απο την αρχη παλι.
33 ειμαι μωρη ηλιθια, το λεει και στο προφιλ μου. Να ευχαριστεις τις πουτανες που υπαρχουν και πηγαινουν με αυτες οι πραγματικοι αντρες αντι να σας γαμανε στο δρομο. Βολευτειτε με τους φλωρους που παιζουν το παιχνιδι σας και σας δινουν αξια. Αντε μαλακω!
Boldemort συνέχισε να γράφεις και να ξαναγράφεις αυτές τις μαλακίες.
Που ξέρεις μπορεί στο τέλος να τις πιστέψεις κιόλας.
33 ειμαι μωρη ηλιθια, το λεει και στο προφιλ μου. Να ευχαριστεις τις πουτανες που υπαρχουν και πηγαινουν με αυτες οι πραγματικοι αντρες αντι να σας γαμανε στο δρομο. Βολευτειτε με τους φλωρους που παιζουν το παιχνιδι σας και σας δινουν αξια. Αντε μαλακω!
Έπος! Κάντε το sticky και άντε γαμηθείτε όλοι Συνέλληνες.Οι πουτάνες είναι η εύκολη λύση για όσους θέλουν να γαμάνε μόνο.
Μόνο σεξ. Απλά και ξεκάθαρα πράγματα. Μόνο γαμήσι τίποτα άλλο, τίποτα περισσότερο.
Δεν γίνετε να πας και να πεις σε μία γκόμενα ότι το μόνο που με ενδιαφέρει πάνω σου είναι να σε γαμήσω μόνο και δεν θέλω τίποτα περισσότερο ή φέρε και την φίλη σου να κάνουμε παρτούζα.
Όπως δεν γίνετε να σου πει μία γκόμενα ότι το ψάχνω για ένα μαλάκα σπόνσορα και το μόνο που με ενδιαφέρει πάνω σου είναι τα λεφτά.
Ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες και ευτυχώς που υπάρχουν μαλάκες.
Το χρήμα δίνει ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις.
Οι πουτάνες είναι μόνο η αφορμή , η αιτία είναι πάντα το χρήμα που κινεί τα νήματα. Βέβαια όλοι θέλουμε να έχουμε και μία γκόμενα αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Η γκόμενα είναι γκόμενα. Είναι η γυναίκα που περνάς καλά μαζί της πέρα από το σεξ αλλά και στο σεξ, αν δεν περνάς καλά δεν υπάρχει λόγος να είσαι μαζί της εκτός αν είσαι φτωχός και ψάχνεις για καβάντζα (τζάμπα γαμήσι) .
Η πουτάνα είναι η γυναίκα που περνάς καλά μαζί της μόνο στο σεξ.
Έτσι αν είσαι κανένας τύπος κουρασμένος και ταλαιπωρημένος και μπουχτισμένος από σχέσεις (άτυχος με σχέσεις και γυναίκες) τότε οι πουτάνες είναι η εύκολη λύση να πραγματοποιήσεις κάθε ευθυμία σου από παρτούζες μέχρι ότι άλλο τραβά η όρεξή σου. Γενικά οι πουτάνες είναι η εύκολη λύση για όλες τις «κατηγορίες» ανδρών.
Εγώ τις γαμάω από χόμπι. Είναι ωραίο να γαμάς πολλές και διάφορες γυναίκες. Ποιο συγκεκριμένα μου αρέσουν τα FKK και τα μεγάλα και πολυτελές στούντιο. Η ζωή είναι μικρή και θέλει καλοπέραση. Γαμάτε γιατί χανόμαστε.
Oσοι ασχολουνται με γκομενες-σχεσεις κλπ εκτος απο χαζοι-μαλακες-σαβουρογαμηδες-κοροιδα που χανουν το χρονο τους και τα λεφτα τους ειναι και αξιολυπητοι,παρακαλανε σαν σκυλοι για ενα γαμησι......
να προτιματε μονο πουτανες γιατι εκει δεν θα χανετε χρονο και θα γαματε και οποιο μουνι θελετε θα γυριζετε σπιτι αυτο σημαινει πως σε μια 5ετια θα χεις γινει μαεστρος και μολις βρεις τους βλακες που χανανε χρονο με τις ελλεινιδες (και ζητημα αν πηδηξαν και καμια στο τελος)