Νέα

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 793
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Δε μπορώ να ρίξω γκόμενα εκεί έξω για διάφορους λόγους

Ψήφοι: 75 25,3%
  • ως χόμπι για διασκέδαση

Ψήφοι: 97 32,8%
  • ως εναλλακτική σε περίπτωση που η δικιιά μ δε μπορεί

Ψήφοι: 14 4,7%
  • η δικιά μου δε βλέπεται/τη βαρέθηκα

Ψήφοι: 7 2,4%
  • αυτό το καιρό είμαι μόνος, δε μπορώ άλλο τη μαλακία

Ψήφοι: 39 13,2%
  • ορισμένες κυρίες αξίζουν περισσότερο απο μια καθημερινή Ελεϊνίδα

Ψήφοι: 64 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    296

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
να προτιματε μονο πουτανες γιατι εκει δεν θα χανετε χρονο και θα γαματε και οποιο μουνι θελετε θα γυριζετε σπιτι και οταν ο αλλος θα περναει ολη την μερα στην γκομενα εσεις θα ασχολειστε με την επιστημη σας... αυτο σημαινει πως σε μια 5ετια θα χεις γινει μαεστρος και μολις βρεις τους βλακες που χανανε χρονο με τις ελλεινιδες (και ζητημα αν πηδηξαν και καμια στο τελος) σε καμια συνεντευξη εταιρειας θα τον φας λαχανο το πουστη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μην αφηνετε το χρονο τσαμπα να περνα... θα το μετανιωσετε.

Πάντως με όλο τον σεβασμό, επειδή απο τα posts σου βλέπω μία μεγάλη αγάπη προς τις έννοιες προκοπή, επιστήμη, εργασία, φιλοπονία, ούτε η Μέρκελ να ήσουν δηλαδή, τι σε κάνει να πιστεύεις οτι το να ασχοληθείς με ένα μη επί χρήμασι καλό γκομενάκι θα σε κάνει απαραίτητα να υστερήσεις σε όλα τα υπόλοιπα μεγαλεπήβολα και σαφώς απο εμένα σεβαστά σχέδια σου?

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
Οι πουτάνες είναι η εύκολη λύση για όσους θέλουν να γαμάνε μόνο.
Μόνο σεξ.  Απλά και ξεκάθαρα πράγματα. Μόνο γαμήσι τίποτα άλλο, τίποτα περισσότερο.
Δεν γίνετε να πας και να πεις σε μία γκόμενα ότι το μόνο που με ενδιαφέρει πάνω σου είναι να σε γαμήσω μόνο και δεν θέλω τίποτα περισσότερο ή φέρε και την φίλη σου να κάνουμε παρτούζα.
Όπως δεν γίνετε να σου πει μία γκόμενα ότι το ψάχνω για ένα μαλάκα σπόνσορα και το μόνο που με ενδιαφέρει πάνω σου είναι τα λεφτά.
Ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες και ευτυχώς που υπάρχουν μαλάκες.
Το χρήμα δίνει ελευθερία να κάνεις ότι θέλεις.
Οι πουτάνες είναι μόνο η αφορμή , η αιτία είναι πάντα το χρήμα που κινεί τα νήματα. Βέβαια όλοι θέλουμε να έχουμε και μία γκόμενα αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Η γκόμενα είναι γκόμενα. Είναι η γυναίκα που περνάς καλά μαζί της πέρα από το σεξ αλλά και στο σεξ, αν δεν περνάς καλά δεν υπάρχει λόγος να είσαι μαζί της εκτός αν είσαι φτωχός και ψάχνεις για καβάντζα (τζάμπα γαμήσι) .
Η πουτάνα είναι η γυναίκα που περνάς καλά μαζί της μόνο στο σεξ.
Έτσι αν είσαι κανένας τύπος κουρασμένος και ταλαιπωρημένος και μπουχτισμένος από σχέσεις (άτυχος με σχέσεις και γυναίκες) τότε οι πουτάνες είναι η εύκολη λύση να πραγματοποιήσεις κάθε επυθυμία σου από παρτούζες μέχρι ότι άλλο τραβά η όρεξή σου. Γενικά οι πουτάνες είναι η εύκολη λύση για όλες τις «κατηγορίες» ανδρών.

Εγώ τις γαμάω από χόμπι. Είναι ωραίο να γαμάς πολλές και διάφορες γυναίκες. Ποιο συγκεκριμένα μου αρέσουν τα FKK και τα μεγάλα και πολυτελές στούντιο. Η ζωή είναι μικρή και θέλει καλοπέραση. Γαμάτε γιατί χανόμαστε.

:thumbsup: :thumbsup:...άντε γιατί ό,τι :jerking: θες διαβάζεις εδώ μέσα... :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

φιλε δεν ξες τι χρονο κερδιζεις ετσι? Πωπω σου λεω εχω τρελαθει.....

Απο πισω μπορει να σε δουλευουν σε στυλ "ο μιζερος, ο αγαμητος" χαχαχαχαχα "δεν εχει γκομενα"

αλλα σε καμια 5ετια που θα σε δουνε με καμια δουλειτσα βαρβατη.... τοτε να δεις πουτσα στο κωλο που θα μπει... αστους και αστες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο.

Εδω ο αλλος ειχε μπει στην σχολη 1.5 χρονο πιο νωρις απο μενα και μολις βρηκε γκομενα εγω πηρα πτυχιο και αυτος ακομη περιμενει να ορκιστει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ενω πριν την βρει τα περνουσε ολα... παιδια οι γκομενες... σου τρωνε Χ Ρ Ο Ν Ο. Παρτε το χαμπαρι... για αυτο? ΜΟνο Π Ο Υ Τ Α Ν ΕΣ. Ειμαστε κομπλεξικοι και γουσταρουμε ειδικα εγω το χαιρομαι... μ αρεσει να βριζω και να κραζω τις ελλεινιδες για να γελαω μετα

και να τις τηλεκλανω κιολας η κτυπημα πουτσου στο ακουστικο

Επισκέπτης
Η σύγχρονη εγληματολογία θεωρεί οτι ο βιασμός ειναι έγκλημα που έχει να κάνει με ΒΙΑ ,όχι με σεξ, είναι βία που εμπεριέχει σεξ και όχι σεξ που εμπεριέχει βία να στο κάνω λιανά. Κανένας άνδρας δεν βιάζει επειδή δεν μπορεί να έχει σεξ αλλά επειδή θέλει να επιβληθεί σε μία γυναίκα. Είναι κάτι το αρρωστημένο που ένας φυσιολογικός άνδρας δεν θα μπορούσε να απολαύσει. (Άλλο τώρα τα παιχνιδάκια επιβολής μέσα σε μία σχέση τύπου 9 1/2 Βδομάδες, Rourke, Basinger) Αν με πιάνεις.  ;)

Και δεν γλείφω κανένα, απλά προς μεγάλη μου λύπη οι προφανώς λιγότερες από εμάς γυναίκες σε αυτό το σαιτ έχουν κατά μέσο όρο ένα υψηλότερο επίπεδο από εμάς. Και αυτό είναι κρίμα.

Γλυφτης εισαι και μουνοδουλος, sorry ε? Εισαι αυτο ακριβως που θελουν οι γυναικες, καποιον που να τις ανεβαζει και να τους λεει οτι ειναι εξυπνες, ενω μεσα του ξερει οτι ειναι βουρλα - για το τελευταιο ας μην ανοιξουμε κουβεντα, ψαξε λιγο στο ιντερνετ και θα δεις οτι σε ολες τις συγχρονες μελετες οι γυναικες εχουν 5 μοναδες χαμηλοτερο ΙQ κατα μεσο ορο.

Οσο για το βιασμο, ακου καλυτερα τι λεει ο Τσοκλης. Πρεπει να εξεταζονται οι συνθηκες και μετα να βγαινει πορισμα, ο βιασμος μπορει να ειναι καλλιστα μια πραξη αγαπης. Και τελικα ποιος βιαζει, ο "βιαστης" ή το ξεκωλο που κυκλοφορει ημιγυμνο? Αποποινικοποιειστε ρε το βιασμο και γαμηστε τις ψωλες στο δρομο να δειτε για ποτε φορανε μπουργκα!  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Απο πισω μπορει να σε δουλευουν σε στυλ "ο μιζερος, ο αγαμητος" χαχαχαχαχα "δεν εχει γκομενα"

αλλα σε καμια 5ετια που θα σε δουνε με καμια δουλειτσα βαρβατη.... τοτε να δεις πουτσα στο κωλο που θα μπει... αστους και αστες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο.

Εδω ο αλλος ειχε μπει στην σχολη 1.5 χρονο πιο νωρις απο μενα και μολις βρηκε γκομενα εγω πηρα πτυχιο και αυτος ακομη περιμενει να ορκιστει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ενω πριν την βρει τα περνουσε ολα... παιδια οι γκομενες... σου τρωνε Χ Ρ Ο Ν Ο. Παρτε το χαμπαρι... για αυτο? ΜΟνο Π Ο Υ Τ Α Ν ΕΣ. Ειμαστε κομπλεξικοι και γουσταρουμε ειδικα εγω το χαιρομαι... μ αρεσει να βριζω και να κραζω τις ελλεινιδες για να γελαω μετα

τυπε σωστα τα λες αλλα οταν ειχες βρει γκομενα πριν λιγο καιρο αλλα μας ελεγες.. :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Γλυφτης εισαι και μουνοδουλος, sorry ε? Εισαι αυτο ακριβως που θελουν οι γυναικες, καποιον που να τις ανεβαζει και να τους λεει οτι ειναι εξυπνες, ενω μεσα του ξερει οτι ειναι βουρλα - για το τελευταιο ας μην ανοιξουμε κουβεντα, ψαξε λιγο στο ιντερνετ και θα δεις οτι σε ολες τις συγχρονες μελετες οι γυναικες εχουν 5 μοναδες χαμηλοτερο ΙQ κατα μεσο ορο.

Οσο για το βιασμο, ακου καλυτερα τι λεει ο Τσοκλης. Πρεπει να εξεταζονται οι συνθηκες και μετα να βγαινει πορισμα, ο βιασμος μπορει να ειναι καλλιστα μια πραξη αγαπης. Και τελικα ποιος βιαζει, ο "βιαστης" ή το ξεκωλο που κυκλοφορει ημιγυμνο? Αποποινικοποιειστε ρε το βιασμο και γαμηστε τις ψωλες στο δρομο να δειτε για ποτε φορανε μπουργκα!  :rockon:

Jesus loves you!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε σωστα τα λες αλλα οταν ειχες βρει γκομενα πριν λιγο καιρο αλλα μας ελεγες.. :grin:

τυπε αυτη ηθελε σχεση οχι εγω... εγω μονο ενα γαμησι ηθελα και δρομο
αλλα τελικα δεν ηθελε μονο αυτο και με τζασε... και ηταν και μετρια
σχεσεις και αρρηβωνιασματα δεν εχει τυπε... τελος αυτα

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Ήσουν σαφής. Merci.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε αυτη ηθελε σχεση οχι εγω... εγω μονο ενα γαμησι ηθελα και δρομο
αλλα τελικα δεν ηθελε μονο αυτο και με τζασε... και ηταν και μετρια
σχεσεις και αρρηβωνιασματα δεν εχει τυπε... τελος αυτα
τυπε ηθελε να γινεις αγαπουλης?τηλ ολη την ωρα.βολτες και λοιπα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πάντως με όλο τον σεβασμό, επειδή απο τα posts σου βλέπω μία μεγάλη αγάπη προς τις έννοιες προκοπή, επιστήμη, εργασία, φιλοπονία, ούτε η Μέρκελ να ήσουν δηλαδή, τι σε κάνει να πιστεύεις οτι το να ασχοληθείς με ένα μη επί χρήμασι καλό γκομενάκι θα σε κάνει απαραίτητα να υστερήσεις σε όλα τα υπόλοιπα μεγαλεπήβολα και σαφώς απο εμένα σεβαστά σχέδια σου?

το να γινεις καλος στην δουλεια σου θελει απαιτησεις.... το να πιασεις απλα ενα αρθρο και να το διαβασεις και να νομιζεις πως ξερεις αυτο που λεει για μενα ειναι παπαρια... πρεπει να το εξετασεις απο πολλα.... Ξερεις ποσα λαθη βρισκω σε βιβλια εγω μαζι με αλλους συναδελφους??? αλλα τα ψαχνουμε αρκετα... ενω εσυ θα διαβασεις το βιβλιο και θα πεις α οκ εδω ειμαι.... επειδη βαριεσαι να ψαξεις και κατι αλλο

επισης το να χεις ενα καλο γκομενακι θελει και αυτο απαιτησεις..... δηλαδη σαν να μου λες οτι η μερα εχει 48 ωρες και οχι 24. Εκτος και αν κανεις αυτο που κανουν ετσι? ΜΟλις βρισκουν γκομενα γραφουν στα αρχιδια τους ΟΟΟτι φιλο υπαρχει και ασχολουνται μονο με αυτη ωστε να προλαβαινουν να δουλευουν κιολας.... τελοςπαντων αυτα ειναι μαλακιες. Για τα επομενα 2-3....5....10 χρονια δεν με βλεπω να κανω σχεση

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε ηθελε να γινεις αγαπουλης?τηλ ολη την ωρα.βολτες και λοιπα?

τυπε ακου να σου πω τι παιζει γιατι με εχεις παρεξηγησει νομιζεις πως αλλα λεω και αλλα κανω
λοιπον κατα καιρους λενε παπαριες οι γκομενες σε στυλ δεν ειμαστε ολες ετσι κτλπ ε και λεω και εγω ας δοκιμασω και εγω μια φορα αφου δεν ειστε ολες ετσι ε και μετα απο λιγο καιρο ρε φιλε τα βγαζουν ενα ενα ...  :- :- :-

νταξει οι γκομενες δεν τους νοιαζει να γλεντησουν την ψυχη τους ψαχνουν.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
το να γινεις καλος στην δουλεια σου θελει απαιτησεις.... το να πιασεις απλα ενα αρθρο και να το διαβασεις και να νομιζεις πως ξερεις αυτο που λεει για μενα ειναι παπαρια... πρεπει να το εξετασεις απο πολλα.... Ξερεις ποσα λαθη βρισκω σε βιβλια εγω μαζι με αλλους συναδελφους??? αλλα τα ψαχνουμε αρκετα... ενω εσυ θα διαβασεις το βιβλιο και θα πεις α οκ εδω ειμαι.... επειδη βαριεσαι να ψαξεις και κατι αλλο

επισης το να χεις ενα καλο γκομενακι θελει και αυτο απαιτησεις..... δηλαδη σαν να μου λες οτι η μερα εχει 48 ωρες και οχι 24. Εκτος και αν κανεις αυτο που κανουν ετσι? ΜΟλις βρισκουν γκομενα γραφουν στα αρχιδια τους ΟΟΟτι φιλο υπαρχει και ασχολουνται μονο με αυτη ωστε να προλαβαινουν να δουλευουν κιολας.... τελοςπαντων αυτα ειναι μαλακιες. Για τα επομενα 2-3....5....10 χρονια δεν με βλεπω να κανω σχεση

Πράγματι το να προσπαθήσουν να σε κόψουν από φίλους τόχουν.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616

τύπε έχεις κολλήσει άσχημα. Επειδή είσαι μικρός ακόμα, σε λίγα χρόνια, στην καλύτερη θα γελάς με αυτά που γράφεις τώρα, στη χειρότερη θα  :headbang:

Σε παραπέμπω να διαβάσεις την "υπογραφή" του Θείου Πουρίνιο για να με καταλάβεις. Για να μην ψαχνεις: "Κοίτα μη  πεθάνεις  χωρίς να δοκιμάσεις τι θαύμα είναι να γαμάς από έρωτα" Gabriel Garcia Marquez

Τα γκομενιλίκια δεν πρόκειται να σε εμποδίσουν σε κανένα σχέδιο σου, αν πραγματικά θέλεις να το πετύχεις. Και θα σου δώσουν και πολύτιμη εμπειρία για να φτιάξεις μια καλύτερη οικογένεια, αν ποτέ θελήσεις να φτιάξεις μια τέτοια...

ΥΓ: Αν σου λείπε χρόνος, μην ξημεροβραδιαζεσαι εδώ μεσα

φιλικά  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τύπε έχεις κολλήσει άσχημα. Επειδή είσαι μικρός ακόμα, σε λίγα χρόνια, στην καλύτερη θα γελάς με αυτά που γράφεις τώρα, στη χειρότερη θα  :headbang:

Σε παραπέμπω να διαβάσεις την "υπογραφή" του Θείου Πουρίνιο για να με καταλάβεις. Για να μην ψαχνεις: "Κοίτα μη  πεθάνεις  χωρίς να δοκιμάσεις τι θαύμα είναι να γαμάς από έρωτα" Gabriel Garcia Marquez

Τα γκομενιλίκια δεν πρόκειται να σε εμποδίσουν σε κανένα σχέδιο σου, αν πραγματικά θέλεις να το πετύχεις. Και θα σου δώσουν και πολύτιμη εμπειρία για να φτιάξεις μια καλύτερη οικογένεια, αν ποτέ θελήσεις να φτιάξεις μια τέτοια...

ΥΓ: -> Αν σου λείπε χρόνος, μην ξημεροβραδιαζεσαι εδώ μεσα

φιλικά  ;)

αυτο ειναι σωστο που υποστηριζεις. Οντως εχω παρασυρθει στα διαλλειματα.

Επισκέπτης
Και θα κλεισω με ενα φαλλοκρατικο τραγουδι των AC/DC:

Μια φορα ειχαν ρωτησει τον Angus Young: "Δεν εχετε ουτε μια μπαλαντα και γενικα στα τραγουδια σας βγαζετε μια σεξιστικη διαθεση προς τις γυναικες. Γιατι αυτο?" Kαι ο Angus απαντησε: "Δεν πρεπει να τους δινεις μεγαλη αξια. Κοιτα τι εγινε με τους Αμερικανους [εννοουσε την υποθεση Κλιντον - για να μην πουμε τι εγινε μετα με τον αμοιρο Στρος-Καν]!"

Εχουμε ενα καλο εδω σε αυτη τη χωρα, οτι εχουμε πουτανες. Αυτο διατηρει την αξιοπρεπεια μας σαν εθνος και δεν εχουμε καταντησει σαν τους Αμερικανους. Ζητω οι πουτανες ρε!  :rockon:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
τύπε έχεις κολλήσει άσχημα. Επειδή είσαι μικρός ακόμα, σε λίγα χρόνια, στην καλύτερη θα γελάς με αυτά που γράφεις τώρα, στη χειρότερη θα  :headbang:

Σε παραπέμπω να διαβάσεις την "υπογραφή" του Θείου Πουρίνιο για να με καταλάβεις. Για να μην ψαχνεις: "Κοίτα μη  πεθάνεις  χωρίς να δοκιμάσεις τι θαύμα είναι να γαμάς από έρωτα" Gabriel Garcia Marquez

ΥΓ: Αν σου λείπε χρόνος, μην ξημεροβραδιαζεσαι εδώ μεσα

φιλικά  ;)

Πράγματι αυτό από τον Marquez είναι κάβλα.

Είναι θαύμα πράγματι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτο ειναι σωστο που υποστηριζεις. Οντως εχω παρασυρθει στα διαλλειματα.
τυπε αν δεν εμπαινες εδω δεν ειχες αυτες τις σωστες αντιληψεις για τις σχεσεις με ελλεεινιδες :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Το ότι στην Ελλάδα σήμερα ο άντρας είναι κυρίως αντικείμενο και όχι υποκείμενο επιλογής,
δηλ. κυρίως επιλέγεται και δεν επιλέγει,
πράγμα που τον φέρνει ούτως ή άλλως σε δεύτερη μοίρα στον κόσμο των σχέσεων,
πρέπει να συνδυαστεί με το επίσης αναντίρρητο γεγονός ότι,
εάν η γυναίκα γουστάρει, τότε θα δείξει το ενδιαφέρον της και μάλιστα ενεργητικά,
όποιος κι αν είναι ο άντρας κι όσο κι αν δεν αναπτύσσει πρωτοβουλία.

Ο συνδυασμός των δύο δικαιολογεί απολύτως όποιον επιλέγει για παρέα την αξιοπρέπειά του,
που όπως κάθε τι θηλυκού γένους απαιτεί αποκλειστικότητα
,
αντί μιας πιθανής νέας γνωριμίας, που προϋποθέτει διαζύγιο με την αξιοπρέπεια.

Στην πραγματικότητα οι Πουτάνες αντιμετωπίζουν το σεξ
εκτός του κοινωνικού και ηθικού πλαισίου, στο οποίο το έχει τοποθετήσει η κοινωνία,
δλδ ως ένα βιολογικό γεγονός, εξίσου ηθικό ή ανήθικο με το να πηγαίνεις στην τουαλέτα ή να τρως.

Άλλωστε, όχι σπάνια η πουτανιά οδηγεί στη διαφθορά.
Όταν αυτό συμβεί, Πουτάνα και πελάτης βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το το Νόημα της Ζωής.

παρακολουθησα τον jimmy ,και διαπιστωσα οτι εχει συγκροτημενη σκεψη , και συμφωνω μαζι του σε πολλα σημεια

ομως δεν καταλαβα ποιο ειναι το "Νοημα της Ζωης" που λεει στην τελευταια φραση ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ  ;) ;) (επρεπε να υπαρχει στην ψηφοφορια)

tdk74

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0
Ρε παιδες δεν γραφω συχνα αλλα αυτα που βλεπω εδω ειναι απαραδεκτα.

Bold:

Εισαι ο κλασσικος φυτουκλας χωρις αυτοπεποιθηση που εχεις γαμησει μονο μπαζα χωρις να πληρωσεις.

Ξημερωβραδιαζεσαι στο bourdela και μας λες οτι δεν εχεις χρονο να ασχοληθεις με γκομενες.

Σε αλλο topic ελεγες οτι εισαι προφεσσορας στο καμακι και οι φιλοι σου βγαινουν μαζι σου για να τους βρεις γκομενα.

Ρε φιλαρακο βγαλε τα ματομπουκαλα και σταματα να τον παιζεις. Θα βρεθει καποια και για σενα.

Picker:

Αγορι μου εισαι ανωμαλος. Κλασσικος πρωην παντοφλακιας που εχει φαει φολα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom