Νέα

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 793
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Δε μπορώ να ρίξω γκόμενα εκεί έξω για διάφορους λόγους

Ψήφοι: 75 25,3%
  • ως χόμπι για διασκέδαση

Ψήφοι: 97 32,8%
  • ως εναλλακτική σε περίπτωση που η δικιιά μ δε μπορεί

Ψήφοι: 14 4,7%
  • η δικιά μου δε βλέπεται/τη βαρέθηκα

Ψήφοι: 7 2,4%
  • αυτό το καιρό είμαι μόνος, δε μπορώ άλλο τη μαλακία

Ψήφοι: 39 13,2%
  • ορισμένες κυρίες αξίζουν περισσότερο απο μια καθημερινή Ελεϊνίδα

Ψήφοι: 64 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    296

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
1. Περιμενεις καποια κληρονομια τυπε μου? Αν οχι, το βλεπω λιγο δυσκολο το πρωτο, λογω του δευτερου (χωρις να θελω να σε απογοητευσω)
2. Εχεις σκεφτει να αδυνατησεις?
1. Δεν περιμένω τίποτα αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Και όπως δείχνει και το avatar μου ο πιο όμορφος άντρας είναι ο πλούσιος.
2. Πολλές φορές αλλά ξαπλωσα και μου πέρασε.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
πειράζει που μια φορά στα πολύ νιάτα μου πηγα μία φορά ...και  απο τότε,  ποτέ ξανά :dunno: :cool2: :2funny:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ο Loytsos ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΤΥΧΕΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΤΥΧΗ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ... ΕΜΕΙΣ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕ ΛΟΥΤΣΕ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ

tdk74

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0
Ανωμαλος οχι, λιγο πιο πολυ αντρας απο σενα ισως.  ;)

Δρομοκαϊτειο
Διεύθυνση
Ιερά Οδός 343, ΤΚ 12461,Χαϊδάρι
Τηλέφωνα Επικοινωνίας
(Τηλ.Κέντρο) 213 2046000
Εφημερείο (ΤΕΠ) 213 2046240
Τμήμα Κίνησης Ασθενών 213 2046107
Εξωτερικά Ιατρεία 213 2046340
213 2046341
Κέντρο Ψυχοθεραπειών 213 2046210
ΚΨΥ Κορυδαλλού 210 4944937
Γεμέλειος Επαγγελματική Νοσηλευτική Σχολή 210 2046

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Βασικό ρόλο σε μία σχέση πλην της αγάπης (περισσότερο συνήθεια θα το έλεγα) παίζει το σεξ. Οταν δεν σου το δίνει για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, τότε για ποιο λόγο να μην ξεσκίσεις άλλες γυναίκες (πουτάνες, γκόμενες) και στην τελική την στέλνεις απο εκεί που ήρθε και εχεις το κεφάλι σου ήσυχο κτλ κτλ.

Ο καθένας έχεις τους λόγους του λόγους. Αλλοι επειδή είναι μογγολάκια, άλλοι επειδή έχουν προβλήματα στήσης, άλλοι επειδή είναι παραμελημένοι, άλλοι επειδή τη βρίσκουν με πουτάνες, άλλοι επειδή του την έχει δώσει η γυναίκα τους, άλλη επειδή θέλουν να έχουν εμπειρίες.

Υπάρχει όμως μία ειδοποιός διαφορά ο άνδρας αν την κάνει την κουτσουκέλα και η γυναίκα θα το καταλάβει, και αυτός θα επιστρέψει με την ούρα στα σκέλια. Οι γυνάικες αν σου πηδηχτούν τελείωσε. Φίδια κολοβά!
ολοσωστος ο τυπας .....

Επισκέπτης
Ο Loytsos ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΤΥΧΕΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΤΥΧΗ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ... ΕΜΕΙΣ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕ ΛΟΥΤΣΕ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ

Ναι, δυστυχως. Εμεις γαμαμε 3 διαφορετικες πουτανες τη βδομαδα και δεν εξαρτωμαστε απο το αν θελουν εκεινες να γαμηθουν και βεβαια δεν δινουμε λογαριασμο σε καμια γκομενα ουτε κρυβομαστε σαν τις κοτες για το τι κανουμε τις ωρες που δεν ειμαστε μαζι της. Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!  :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Πάντως με όλο τον σεβασμό, επειδή απο τα posts σου βλέπω μία μεγάλη αγάπη προς τις έννοιες προκοπή, επιστήμη, εργασία, φιλοπονία, ούτε η Μέρκελ να ήσουν δηλαδή, τι σε κάνει να πιστεύεις οτι το να ασχοληθείς με ένα μη επί χρήμασι καλό γκομενάκι θα σε κάνει απαραίτητα να υστερήσεις σε όλα τα υπόλοιπα μεγαλεπήβολα και σαφώς απο εμένα σεβαστά σχέδια σου?
το οτι δεν το εχει  :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
επειδη βλεπω νεα παιδια να μπερδευονται χωρις λογο αλλα και τους γνωστους ξερολες αυνανιες παντογνωστες να μαλακιζονται ως συνιθως ας ξεκαθαρισουμε:

το πληρωμενο γαμησι ΠΡΕΠΕΙ να ειναι απλό σπορ η συμπληρωμα του γαμησιού εκτός της σχέσης - αν και εφοσονν υπάρχει ποσοτικο κενο.

ΔΕΝ ειναι υποκαταστατο νορμαλ σχεσης, ιδιως της συναισθηματικης πλευρας της. Προς Θεού.

για ισιωστε γιατι εχει και ζεστες.

Συμφωνώ μαζί σου αν και βλέπω το πρόβλημα στο αγοραίο σεξ όχι τόσο στην έλλειψη συναισθηματικού δεσμού (που χωρίς να θέλω να είμαι κυνικός αμφιβάλλω πόσο ισχυρός είναι, αν υπάρχει, και στο εκτός μπουρδέλων σεξ) αλλά στην έλλειψη πνευματικής επαφής, αν με καταλαβαίνεις.

Κάνεις δηλαδή σεξ, ότι πιο intimate μεταξύ δύο ανθρώπων, με κάποια που δεν σε ξέρει, ουτε θέλει να μάθει ποιός είσαι, αν είσαι έξυπνος ή βλάκας, τι προβλήματα έχεις κλπ. Ο συνδυασμός λοιπόν της σωματικής αμεσότητας με την διανοητική απόσταση μεταξύ πελάτη και πόρνης είναι κάτι το surreal.

Αυτό βέβαια το πρόβλημα το έχετε ειδικά στα ξεπετομπουρδέλα της Ελλάδας όπου γαμάτε την κοπέλα αφού περιμένετε μέχρι να τελειώσει ο άλλος.

Τι απόλαυση ε ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε παιδες δεν γραφω συχνα αλλα αυτα που βλεπω εδω ειναι απαραδεκτα.

Bold:

Εισαι ο κλασσικος φυτουκλας χωρις αυτοπεποιθηση που εχεις γαμησει μονο μπαζα χωρις να πληρωσεις.

Ξημερωβραδιαζεσαι στο bourdela και μας λες οτι δεν εχεις χρονο να ασχοληθεις με γκομενες.

Σε αλλο topic ελεγες οτι εισαι προφεσσορας στο καμακι και οι φιλοι σου βγαινουν μαζι σου για να τους βρεις γκομενα.

Ρε φιλαρακο βγαλε τα ματομπουκαλα και σταματα να τον παιζεις. Θα βρεθει καποια και για σενα.

Picker:

Αγορι μου εισαι ανωμαλος. Κλασσικος πρωην παντοφλακιας που εχει φαει φολα.

τυπε εγω θα σου πω τι ειμαι μολις βρεθουμε σε μια δουλεια
εκει θα σου μαθω και τους φυτουκλες θα σου μαθω και ολες αυτες τις παπαριες που σας εχουν μαθει
τα ψωνια και οι αυριανοι ανεργοι.. τους φυτουκλες κοροιδευες κακομοιρη και μετα παρακαλουσες για δουλεια. Σκατα εχει ο εγκεφαλος σας οταν θεωρειτε ακομη και καποιον που διαβαζει απο ευχαριστηση φυτουλα...

για αυτο και σε γαμανε και οι ξενοι. Παλιομαλακα... αγαμησου καλα κανουμε και πληρωνουμε ρε μαλακες γουστο μας και καμαρι μας... παρτε το χαμπαρι οτι ειστε οι ικετες των ελλεινιδων  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ικετακος εισαι... κοτιτσα... παρακαλεσακιας

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τυπε εγω θα σου πω τι ειμαι μολις βρεθουμε σε μια δουλεια
εκει θα σου μαθω και τους φυτουκλες θα σου μαθω και ολες αυτες τις παπαριες που σας εχουν μαθει
τα ψωνια και οι αυριανοι ανεργοι.. τους φυτουκλες κοροιδευες κακομοιρη και μετα παρακαλουσες για δουλεια. Σκατα εχει ο εγκεφαλος σας οταν θεωρειτε ακομη και καποιον που διαβαζει απο ευχαριστηση φυτουλα...

για αυτο και σε γαμανε και οι ξενοι. Παλιομαλακα... αγαμησου καλα κανουμε και πληρωνουμε ρε μαλακες γουστο μας και καμαρι μας... παρτε το χαμπαρι οτι ειστε οι ικετες των ελλεινιδων  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ικετακος εισαι... κοτιτσα... παρακαλεσακιας
φουριοζος μπήκες τυπε  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
tumblr_krsdzqTAj41qa9vgvo1_500.jpg

Καπως ετσι ειναι μεσιε  :2funny:

Τωρα θα μπει ο Μπολντ κ θα σου πει οτι εισαι γλειφτης   :2funny: :2funny:

χαρηκες χοντρη?

Μαζι με το Σινικο τειχος φαινεσαι απο την Σεληνη ρε κακομοιρα

που μου γλειφοσουν μολις ακουσες πως ειμαι μελαχροινος με γενια

σιγα μην εδινα σε σενα μσν... δεν του βαζω ιο καλυτερα να ψοφησει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χαρηκες χοντρη?

Μαζι με το Σινικο τειχος φαινεσαι απο την Σεληνη ρε κακομοιρα

που μου γλειφοσουν μολις ακουσες πως ειμαι μελαχροινος με γενια

σιγα μην εδινα σε σενα μσν... δεν του βαζω ιο καλυτερα να ψοφησει.
τυπε στην επεσε η βιλμα? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom