Νέα

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 793
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Δε μπορώ να ρίξω γκόμενα εκεί έξω για διάφορους λόγους

Ψήφοι: 75 25,3%
  • ως χόμπι για διασκέδαση

Ψήφοι: 97 32,8%
  • ως εναλλακτική σε περίπτωση που η δικιιά μ δε μπορεί

Ψήφοι: 14 4,7%
  • η δικιά μου δε βλέπεται/τη βαρέθηκα

Ψήφοι: 7 2,4%
  • αυτό το καιρό είμαι μόνος, δε μπορώ άλλο τη μαλακία

Ψήφοι: 39 13,2%
  • ορισμένες κυρίες αξίζουν περισσότερο απο μια καθημερινή Ελεϊνίδα

Ψήφοι: 64 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    296

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Bold:

Εισαι ο κλασσικος φυτουκλας χωρις αυτοπεποιθηση που εχεις γαμησει μονο μπαζα χωρις να πληρωσεις.

Ξημερωβραδιαζεσαι στο bourdela και μας λες οτι δεν εχεις χρονο να ασχοληθεις με γκομενες.

Σε αλλο topic ελεγες οτι εισαι προφεσσορας στο καμακι και οι φιλοι σου βγαινουν μαζι σου για να βρεις γκομενα.

Ρε φιλαρακο βγαλε τα ματομπουκαλα και σταματα να τον παιζεις. Θα βρεθει καποια και για σενα.
δηλαδη ειναι ετσι τυπε? :2funny:
URL]]

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
επειδη βλεπω νεα παιδια να μπερδευονται χωρις λογο αλλα και τους γνωστους ξερολες αυνανιες παντογνωστες να μαλακιζονται ως συνιθως ας ξεκαθαρισουμε:

το πληρωμενο γαμησι ΠΡΕΠΕΙ να ειναι απλό σπορ η συμπληρωμα του γαμησιού εκτός της σχέσης - αν και εφοσονν υπάρχει ποσοτικο κενο.

ΔΕΝ ειναι υποκαταστατο νορμαλ σχεσης, ιδιως της συναισθηματικης πλευρας της. Προς Θεού.

για ισιωστε γιατι εχει και ζεστες.

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
Εγώ ψηφισα το πρώτο γιατί δε βλεπομαι από πάχος οπότε ουτε είχα μέχρι σήμερα αλλά ούτε και θα έχω από ότι προβλέπω γκόμενα στο μέλλον. Οπότε πουτανες γιατί αν περιμένω να ρίξω γκόμενα, θα πεθάνω παρθενος (μου έχει ρίξει χιλοπιτα Ελλεηνίδα 20 ετών, 120 κιλά, 1.55 ύψος, ψευδή, με βλασογονια, κρεατοελια στη μύτη και μουστάκι). Αφήνω όμως ένα ενδεχόμενο να βγάλω φράγκα χοντρα κάποια στιγμή και τότε θα με κυνηγάνε γιατί είμαι και κομψός οπότε θα κόψω τις πουτανες. Πάντως η διαφορά της πουτανας από τη γκόμενα είναι ότι την πουτανα την πληρώνεις μόνο όταν τη γαμας ενώ τη γκόμενα την πληρώνεις όλες τις άλλες ώρες. Οπότε πιο οικονομικά μου έρχεται, καθότι και φτωχομπινές φοιτητής ο δικός σου.  :dancing:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
δηλαδη ειναι ετσι τυπε? :2funny:

tumblr_krsdzqTAj41qa9vgvo1_500.jpg

Καπως ετσι ειναι μεσιε  :2funny:

επειδη βλεπω νεα παιδια να μπερδευονται χωρις λογο αλλα και τους γνωστους ξερολες αυνανιες παντογνωστες να μαλακιζονται ως συνιθως ας ξεκαθαρισουμε:

το πληρωμενο γαμησι ΠΡΕΠΕΙ να ειναι απλό σπορ η συμπληρωμα του γαμησιού εκτός της σχέσης - αν και εφοσονν υπάρχει ποσοτικο κενο.

ΔΕΝ ειναι υποκαταστατο νορμαλ σχεσης, ιδιως της συναισθηματικης πλευρας της. Προς Θεού.

Τωρα θα μπει ο Μπολντ κ θα σου πει οτι εισαι γλειφτης   :2funny: :2funny:

tdk74

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0

Σωστος.

Ολα τα αλλα ειναι παπαρια μαντολες.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

και ευτυχως που δεν ειναι υποκαταστατο μιας συναισθηματικης σχεσης
στο χωρο του αγοραιου ερωτα ισχυουν αλλοι κανονες , αμιγως σεξουαλικοι και εμπορικοι
στο χωρο των συναισθηματικων σχεσεων και της οικογενειας ειναι αλλοι οι κανονες...χρειαζεται ενα αλλο δεσιμο...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66

Και απο ποτε τα "νεα παιδια" σε βαλανε χωροφυλακα στην καβλα τους. Προφανως αποκλειεται καποιος αλλος να βλεπει διαφορετικα τη ζωη απο σενα και να ψαχνει διαφορετικα πραγματα, να εχει αλλες προτεραιοτητες ή αλλα ενστικτα. Μαλιστα.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Εγώ ψηφισα το πρώτο γιατί δε βλεπομαι από πάχος οπότε ουτε είχα μέχρι σήμερα αλλά ούτε και θα έχω από ότι προβλέπω γκόμενα στο μέλλον. Οπότε πουτανες γιατί αν περιμένω να ρίξω γκόμενα, θα πεθάνω παρθενος (μου έχει ρίξει χιλοπιτα Ελλεηνίδα 20 ετών, 120 κιλά, 1.55 ύψος, ψευδή, με βλασογονια, κρεατοελια στη μύτη και μουστάκι). Αφήνω όμως ένα ενδεχόμενο να βγάλω φράγκα χοντρα κάποια στιγμή και τότε θα με κυνηγάνε γιατί είμαι και κομψός οπότε θα κόψω τις πουτανες. Πάντως η διαφορά της πουτανας από τη γκόμενα είναι ότι την πουτανα την πληρώνεις μόνο όταν τη γαμας ενώ τη γκόμενα την πληρώνεις όλες τις άλλες ώρες. Οπότε πιο οικονομικά μου έρχεται, καθότι και φτωχομπινές φοιτητής ο δικός σου.  :dancing:

αγαπητε, χωρις καμια προθεση διακωμωδησης της περιπτωσης σου, αναρωτιεμαι, πως μπορει να επελθη πράξις μεταξυ ενος 150 κιλων και μιας 120. Τεχνικα, εννοω.  :2funny:

επι του προκειμενου, αρχισε μια διαιτα, κανε μια  ωρα περπατημα την μερα και σιγα σιγα θα αποκτησεις την απαιτουμενη αυτοπεπιθεση να ριξεις το πρωτο σου γκομενακι. και μια χαρα υθα περασεις και θα αναθεωρησεις τις παραπανω βλακειες που εγραψες.

ΥΓ. Η επαγγελματικη επιτυχια και το χρημα πρεπει να ειναι στοχος self esteem. Οχι ατραξιον να γαμησεις. αυτο θα ερθει μονο του. πιστεψε με.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Παρακαλω τα νεα μελη να λενε την αποψη τους αλλα να μην εχει επιβλητικο περιεχόμενο  ;) ;) ;)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

1. Περιμενεις καποια κληρονομια τυπε μου? Αν οχι, το βλεπω λιγο δυσκολο το πρωτο, λογω του δευτερου (χωρις να θελω να σε απογοητευσω)
2. Εχεις σκεφτει να αδυνατησεις?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
βιλμα εχεις γεμησει ολο το φορουμ σπαμ  :s&m_1: :s&m_1: