Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Σε λιγο τελειωνω με τα πριντ σκριν και θα γελασουμε πολυ
δεν ξερω ....μπορεί και να είναι στημένα όλα αυτά.......μπορεί να υπάρχει πραγματικά άτομο εδώ μέσα με τόσο προβληματική συμπεριφορά?
Pickerδεν ξερω ....μπορεί και να είναι στημένα όλα αυτά.......μπορεί να υπάρχει πραγματικά άτομο εδώ μέσα με τόσο προβληματική συμπεριφορά?
ΧΑΧΑPicker
ffanatic
και μπολντης σε ενα θρεντ.και συμφωνουνε μεταξυ τους
επειδη βλεπω νεα παιδια να μπερδευονται χωρις λογο αλλα και τους γνωστους ξερολες αυνανιες παντογνωστες να μαλακιζονται ως συνιθως ας ξεκαθαρισουμε:
το πληρωμενο γαμησι ΠΡΕΠΕΙ να ειναι απλό σπορ η συμπληρωμα του γαμησιού εκτός της σχέσης - αν και εφοσονν υπάρχει ποσοτικο κενο.
ΔΕΝ ειναι υποκαταστατο νορμαλ σχεσης, ιδιως της συναισθηματικης πλευρας της. Προς Θεού.
για ισιωστε γιατι εχει και ζεστες.
Μπολντ θελεις να βγαλω τα pm στο φορουμ ?
δεν εχω κατι να κρυψω τυπισσα. Κανε οτι γουσταρεις.
Δεν θυμαμαι τι σου ειχα πει τοτε... αλλα σιγουρα
δεν θα στην ειχα πεσει
Θα ποσταρω και το τελευταιο πμ που ζητας συγνωμη μην εκνευριστεις
επειδή η μαλακία σου δεν είναι πλεον ανεκτή απο εμένα εχω ενημερώση τους συντονιστές , διότι το να φτιάχνεις ψευδείς παραθέσεις ώς δικςέ μου ,είναι πέρα του ανεκτού ορίου
δικαιως του λογου δεν τον ανεχεσαι αλλο.να σου πω μονο το προφανες.το παιδι ειναι προβληματικο.δε χρειαζεται να διαβασεις μονο τις σελιδες αυτου του θρεντ.θα το δεις σε ΟΛΑ του τα ποσταρισματα.πραγματικα ειναι αξιολυπητος και δεν το λεω με διαθεση ειρωνιας.στο λεω μονο γιατι δεν αξιζει τον κοπο να χαλιεσαιεπειδή η μαλακία σου δεν είναι πλεον ανεκτή απο εμένα εχω ενημερώση τους συντονιστές , διότι το να φτιάχνεις ψευδείς παραθέσεις ώς δικςέ μου ,είναι πέρα του ανεκτού ορίου
δικαιως του λογου δεν τον ανεχεσαι αλλο.να σου πω μονο το προφανες.το παιδι ειναι προβληματικο.δε χρειαζεται να διαβασεις μονο τις σελιδες αυτου του θρεντ.θα το δεις σε ΟΛΑ του τα ποσταρισματα.πραγματικα ειναι αξιολυπητος και δεν το λεω με διαθεση ειρωνιας.στο λεω μονο γιατι δεν αξιζει τον κοπο να χαλιεσαι
Παρα πολυ