Επισκέπτης
Ρε τύπε μου άσε τους αγαπούληδες και της τρομπέτες και πήγαινε να δώσεις τα φώτα σου στους συναγωνιστές που διψούν για πορνοκριτικές. Που θα πάει θα τους φύγει η καύλα.
Ρε τύπε μου άσε τους αγαπούληδες και της τρομπέτες και πήγαινε να δώσεις τα φώτα σου στους συναγωνιστές που διψούν για πορνοκριτικές. Που θα πάει θα τους φύγει η καύλα.
τυπε παει να σου φαει την εκκεντρικοτητα ο μορτηςΜπολτ,να ρωτήσω....πηγαίνεις στα ακφενεία μήπως και παίζεις τάβλι με τους σκατόγερους/συνομήλικούς σου;;;;;; Δυστυχώς τέτοια εντύπωση δίνεις,μαν......είσαι εριστικός και τα βάζεις με όλους και όλα.....
Στο να σκοτωσω την ωρα μ
ελα ρε και συ....το γεγονος οτι το προβληματικο τη λεει χοντρη τοση ωρα και επεμενε οτι του την επεσε δε λεει κατι? :-
τυπε ο μορτης ειναι οργισμενο νιατοΣε γουσταρει δικε μου κι ας σου τη λεει ποτε ποτε.
Παντως επειδη σε βρισκω λιγακι φορτωμενο, εχεις σκεφτει να την κανεις για διακοπες και να αφησεις τις ελεεινιδες να ψηνονται στη ζεστη με τους αγαπουληδες ?
τυπε παει να σου φαει την εκκεντρικοτητα ο μορτης
αλλα δεν μπορει να σε φτασει
τυπε παει να σου φαει την εκκεντρικοτητα ο μορτης
αλλα δεν μπορει να σε φτασει
εντ . ....ατυχο το βιλμάκι ...δεν προλάβει να χαρεί την ολοκλήρωση της ως γυναίκα απο τον καραφλογιέγιέ :
εσυ πιστευεις οτι εχει πιο σημαντικο γεγονος στη ζωη του?
κορυφαιο:οσο για το αφρατουλα....μμμμ μαναρι
εχει λεγειν ο μπαγασας.γι'αυτο του ζητανε οι φιλοι του να τους ριχνει τις γκομενες
και ολα αυτα επειδη σε ειπα χοντρη.
Τελικα η διαιτα δεν βοηθησε κατι. Ειναι που δεν εχεις κομπλεξ εσυ
το γεγονος οτι το προβληματικο τη λεει χοντρη τοση ωρα και επεμενε οτι του την επεσε δε λεει κατι? :-
τυπε ο μορτης ειναι οργισμενο νιατο
Στο να σκοτωσω την ωρα μ
τυπε μην λες μαριο τον αβραμη!!!τυπε λες να ξεπερασω τον μαριο τον αβραμη?
αχχαχαχα μορφες ολοι... ο ενας πιο μορφη απο τον αλλον πωπω εχω κλαψει απο το γελιο
τυπε ο μορτης ειναι οργισμενο νιατο
Κωλόγερος σαν εσένα είναι,και καμιά 20αρια ίσως και 30αρια που είστε στο φόρουμ,που είστε πάνω από 70 ετών,και είναι καρατσεκαρισμένο 1000% ;)
Μαλακα θα νομιζουν οτι του την επεσα
Ειναι τρελος ο τυπος
Για κατι που η ιδια αυτοσαρκαζομαι βρε στοκε ?
Νομιζεις για αυτο εβγαλα τα 2 pm ?
βλακα προυτσε τσιμπα τα αρχιδια μου
και μην μιλας για ποδοσφαιρο
στο οτι το εχουμε γαμησει στο σπαμ εχεις κι εσυ χιλια δικια οπως και αλλοι το ειπανε.οχι οτι δικαιολογει την παρεμβαση μου αλλα να σου πω οτι διοαβασα εκεινον τον τυπακο που μιλαγε για βιασμο και μπηκα(σε ενα θρεντ που δεν εχω καμια δουλεια οκ).μετα ασχοληθηκα παλι με το προβληματικο.Το γεγονός ότι σε κάθε τέτοιο θέμα που ανοίγει εδώ μέσα, μπαίνετε όλες σας σαν τα κουτσαβάκια έτοιμες να προσβάλλετε τον καθένα και γεμάτες ειρωνία δεν σου λέει τίποτα;;;
Αγαπητή οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες. Σεβόμαι το κώλο σου σεβάσου όμως και το δικό μου και μην μου τον γαμάς... Ετσι πάει σου αρέσει δεν σου αρέσει