Διαβάζω το θρεντ κάμποση ώρα και αυτό που διαπιστώνω είναι ότι βλέπουμε το δέντρο και χάσαμε το δάσος. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που του λέει η καρδιά του (ή η ΨΩΛΗ του...)
Θέλεις να είσαι ελεύθερος και να γαμάς πουτάνες? Καλώς, αν το αντέχει η τσέπη σου, γιατί είναι ακριβό σπορ... Το σίγουρο είναι πως κάποια στιγμή η συναισθηματική ΑΝΑΓΚΗ για κάτι πιο ώριμο, πιο σταθερό, θα έρθει σύντομα. Οπότε, ποτέ μην αποκλείετε το ενδεχόμενο της σχέσης.
Το πρόβλημα βέβαια (για ακόμη μια φορά) εστιάζεται στο 'ποιον' των Ελλεηνίδων, διότι αν ήταν σε καλύτερη 'μοιρα' από ότι είναι τώρα, δεν θα τρέχαμε στα μπουρδέλλα, εκτός και αν η συγκεκριμένη συνήθεια ανάγεται σε επίπεδο 'στάσης ζωής'. Εκεί δεν μπορώ να παρέμβω.
Εφόσον λοιπόν έχετε πρόβλημα με τις ντόπιες, ψαχτείτε να βρείτε καμμιά αλλοδαπή που να γουστάρει και τραβηχτείτε λίγο μαζί της για να σιγουρεψετε αν σας ταιριάζει. Θυμηθείτε πως οι μουνάρες που γαμάτε στα studio είναι αλλοδαπές και όχι Ελλεηνίδες, στιε χώρες αυτές είναι κορίτσια της 'διπλανής πόρτας'... Αν γουστάρει πραγματικά, θα θέλει να είναι μαζί σας για κάτι πιο μόνιμο. Να θυμάστε πως αυτές που θέλουν να κάνουν σοβαρή σχέση, ψάχνουν για άλλα πράγματα και όχι για εμφάνιση και κοινωνικό status. Αν πάτε μια βόλτα από αυτές τις χώρες, θα καταλάβετε για τι πράγμα μιλάω. Εχω δει αρκετές μούνες (συνηθισμένες για τα 'εκεί' δεδομένα) να είναι μαζί με κάτι 'μέτριους', χωρίς πολλά (η και καθόλου) φράγκα.. Σαφώς υπάρχουν και καριόλες ουκ ολίγες, που ψάχνουν για σπόνσορες, αυτές τις αφήνουμε απ'έξω.
Και για να απαντήσω πριν αρχίσουν οι σχολιασμοί, μιλάω εξ ιδίας πείρας. Έχω γυρίσει τα άπειρα στούντιο, έχω κάνει σχέσεις με 3-4 'κόρες του σωλήνα', με Ελλεηνίδες (ΔΕΝ το ξανακάνω, ΑΚΥΡΟ). Είμαι με μια Ρωσιδούλα αυτή την στιγμή, οδεύων προς βίον ανθόσπαρτον... Αλλά, επειδή είμαι μόνος εδώ αυτή την στιγμή, όταν έχω κάβλες, τρέχω σε στούντιο. Είναι καθαρά ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ανάγκη.
Ο αγοραίος έρωτας είναι κάτι της στιγμής που δεν ζητά εξηγήσεις, ΔΕΝ είναι αντικατάστατο της σχέσης. Το θέμα είναι αν μπορείς να συνυπάρξεις με κάποιον άλλο που βρίσκει σε εσένα στοιχεία που τον ελκύουν κοντά σου Ή το κατα πόσο είσαι αρκετά εγωιστής για να τον απορρίψεις και να ζεις μόνος σου (και να το μετανοιώσεις αργοτερα...) Η συμβίωση δεν για τον καθένα δυστυχώς. Και μην μιλήσετε για συμβιβασμό. Οι σχέσεις με τους ανθρώπους, φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές είναι εξ'ορισμού 'συμβιβασμός'...
Τα σέβη μου.