Νέα

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 793
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Δε μπορώ να ρίξω γκόμενα εκεί έξω για διάφορους λόγους

Ψήφοι: 75 25,3%
  • ως χόμπι για διασκέδαση

Ψήφοι: 97 32,8%
  • ως εναλλακτική σε περίπτωση που η δικιιά μ δε μπορεί

Ψήφοι: 14 4,7%
  • η δικιά μου δε βλέπεται/τη βαρέθηκα

Ψήφοι: 7 2,4%
  • αυτό το καιρό είμαι μόνος, δε μπορώ άλλο τη μαλακία

Ψήφοι: 39 13,2%
  • ορισμένες κυρίες αξίζουν περισσότερο απο μια καθημερινή Ελεϊνίδα

Ψήφοι: 64 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    296

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.616
Πόντοι
2.637
το γεγονος οτι το προβληματικο τη λεει χοντρη τοση ωρα και επεμενε οτι του την επεσε δε λεει κατι? :-
Κι εγω μπορω να λεω οτι μου την επεσαν ολες εδω ειναι τοσο σημαντικο αυτο ?
με βγαζει καπου προβληματικο ολο αυτο ?

Ηρεμιστε λιγο

με το να του την πεφτετε ετσι δεν κερδιζετε κατι

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
εντ .              ....ατυχο το βιλμάκι ...δεν προλάβει να χαρεί την ολοκλήρωση της ως γυναίκα απο τον καραφλογιέγιέ : :headbang: :2funny: :2funny:

:boobies:

Ενδιαφεροντες τροπους εχεις στο να σκοτωνεις την ωρα σου εσυ....

τεσπα, δεν ειναι σωστο ομως αυτο που κανεις
και στο κατω κατω δεν δειχνεις και κατι σημαντικο που να τον εκθετει καπου....
Αρα εσυ εισαι αυτη που εκτιθεται τωρα....

Ναι ναι ....
Εγω δεν εβγαλα τα pm για να εκθεσω τον Μπολντ ή να πω οτι με γουσταρει ή οτι μ την εχει πεσει ή 1002 πιπες , τα εβγαλα ξεκαθαρα για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις ...

Στο μογγολο εννοειται ποτε δεν την εχω πεσει οπως αυτος νομιζει ... ο καθε νορμαλ ανθρωπος το καταλαβαινει απο αυτα τα οποια ποσταρα ...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.616
Πόντοι
2.637
Οχι κυριουλα. Το κανουν επειδη εχω τα αρχιδια να χωνομαι οποτε γουσταρω  :rockon:
ενω αυτοι εχουν μεινει στο παρειστικο τρυπακι που τους εχετε βαλει "θα με γνωρισεις μονο μεσα απο κοινη παρεα επειδη ετσι ειναι το σωστο" δεν γαμιεστε να ασπρισετε παλιοπουτανες? ΟΠοτε θελω εγω θα σας γνωρισω και τσιμπηστε τα αρχιδια μου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Και ολααα αυτα για να δειτε τι θεωρησε ο Μπολντ "πεσιμο" το οποιο επαναλαμβανει σε καθε θρεντ ως το πιο σημαντικο γεγονος στη ζωη του ....  :)
2 ερωτήσεις έχω βασικά:

α)Στο youtube τί ακούς;;;

β)Τo  msn σου ποιο είναι;;;

Ευχαριστώ. :sunglasses:

Επισκέπτης

Ηρεμιστε λιγο

προβληματικο ειναι γενικοτερα.αν λες οτι στην επεσαν ενω δε συνεβη ξερω εγω?σου φαινεται νορμαλ?

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.616
Πόντοι
2.637
Το γεγονός ότι σε κάθε τέτοιο θέμα που ανοίγει εδώ μέσα, μπαίνετε όλες σας σαν τα κουτσαβάκια έτοιμες να προσβάλλετε τον καθένα και γεμάτες ειρωνία δεν σου λέει τίποτα;;;

Αγαπητή οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες. Σεβόμαι το κώλο σου σεβάσου όμως και το δικό μου και μην μου τον γαμάς... Ετσι πάει σου αρέσει δεν σου αρέσει
:thumbsup: :cool2:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
σιγα μωρη χοντρελο.... ποιες θα νομιζουν? τα σπουδαια προσωπα του φορουμ???
η μια πιο χοντρη απο την αλλη που μπηκαν εδω μεσα να ψωνισουν κανα λουτσο?
(Οχι τον χαζο που γλειφει βελβυ)

εχω δυό μαναράκια για το βράδυ ,μια που έφυγε η Βελβούλα μου
άμα θες έλα για να μάθεις ,και μην ανυσηχείς ..φραγκοφονιά κερασμένα από εμένα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:boobies:

Ναι ναι ....
Εγω δεν εβγαλα τα pm για να εκθεσω τον Μπολντ ή να πω οτι με γουσταρει ή οτι μ την εχει πεσει ή 1002 πιπες , τα εβγαλα ξεκαθαρα για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις ...

Στο μογγολο εννοειται ποτε δεν την εχω πεσει οπως αυτος νομιζει ... ο καθε νορμαλ ανθρωπος το καταλαβαινει απο αυτα τα οποια ποσταρα ...

πιο μογγολο μωρη χοντρη που αμα με εβλεπες απεξω θα με κοιταζες
σαν σουβλακι και θα σου ετρεχαν τα σαλια...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχω δυό μαναράκια για το βράδυ ,μια που έφυγε η Βελβούλα μου
άμα θες έλα για να μάθεις ,και μην ανυσηχείς ..φραγκοφονιά κερασμένα από εμένα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε μην ξαναμιλησεις... γενικα μην ξαναγραψεις εισαι
το ακρον ΑΩΤΟΝ της ββββλακειας. Μπουρδα-νθρωπος ως το κοκκαλο.

falcon

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
12
Πόντοι
0
Διαβάζω το θρεντ κάμποση ώρα και αυτό που διαπιστώνω είναι ότι βλέπουμε το δέντρο και χάσαμε το δάσος. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που του λέει η καρδιά του (ή η ΨΩΛΗ του...)

Θέλεις να είσαι ελεύθερος και να γαμάς πουτάνες? Καλώς, αν το αντέχει η τσέπη σου, γιατί είναι ακριβό σπορ... Το σίγουρο είναι πως κάποια στιγμή η συναισθηματική ΑΝΑΓΚΗ για κάτι πιο ώριμο, πιο σταθερό, θα έρθει σύντομα. Οπότε, ποτέ μην αποκλείετε το ενδεχόμενο της σχέσης.

Το πρόβλημα βέβαια (για ακόμη μια φορά) εστιάζεται στο 'ποιον' των Ελλεηνίδων, διότι αν ήταν σε καλύτερη 'μοιρα' από ότι είναι τώρα, δεν θα τρέχαμε στα μπουρδέλλα, εκτός και αν η συγκεκριμένη συνήθεια ανάγεται σε επίπεδο 'στάσης ζωής'. Εκεί δεν μπορώ να παρέμβω.

Εφόσον λοιπόν έχετε πρόβλημα με τις ντόπιες, ψαχτείτε να βρείτε καμμιά αλλοδαπή που να γουστάρει και τραβηχτείτε λίγο μαζί της για να σιγουρεψετε αν σας ταιριάζει. Θυμηθείτε πως οι μουνάρες που γαμάτε στα studio είναι αλλοδαπές και όχι Ελλεηνίδες, στιε χώρες αυτές είναι κορίτσια της 'διπλανής πόρτας'... Αν γουστάρει πραγματικά, θα θέλει να είναι μαζί σας για κάτι πιο μόνιμο. Να θυμάστε πως αυτές που θέλουν να κάνουν σοβαρή σχέση, ψάχνουν για άλλα πράγματα και όχι για εμφάνιση και κοινωνικό status. Αν πάτε μια βόλτα από αυτές τις χώρες, θα καταλάβετε για τι πράγμα μιλάω. Εχω δει αρκετές μούνες (συνηθισμένες για τα 'εκεί' δεδομένα) να είναι μαζί με κάτι 'μέτριους', χωρίς πολλά (η και καθόλου) φράγκα.. Σαφώς υπάρχουν και καριόλες ουκ ολίγες, που ψάχνουν για σπόνσορες, αυτές τις αφήνουμε απ'έξω.

Και για να απαντήσω πριν αρχίσουν οι σχολιασμοί, μιλάω εξ ιδίας πείρας. Έχω γυρίσει τα άπειρα στούντιο, έχω κάνει σχέσεις με 3-4 'κόρες του σωλήνα', με Ελλεηνίδες (ΔΕΝ το ξανακάνω, ΑΚΥΡΟ). Είμαι με μια Ρωσιδούλα αυτή την στιγμή, οδεύων προς βίον ανθόσπαρτον... Αλλά, επειδή είμαι μόνος εδώ αυτή την στιγμή, όταν έχω κάβλες, τρέχω σε στούντιο. Είναι καθαρά ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ανάγκη.

Ο αγοραίος έρωτας είναι κάτι της στιγμής που δεν ζητά εξηγήσεις, ΔΕΝ είναι αντικατάστατο της σχέσης. Το θέμα είναι αν μπορείς να συνυπάρξεις με κάποιον άλλο που βρίσκει σε εσένα στοιχεία που τον ελκύουν κοντά σου Ή το κατα πόσο είσαι αρκετά εγωιστής για να τον απορρίψεις και να ζεις μόνος σου (και να το μετανοιώσεις αργοτερα...) Η συμβίωση δεν για τον καθένα δυστυχώς. Και μην μιλήσετε για συμβιβασμό. Οι σχέσεις με τους ανθρώπους, φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές είναι εξ'ορισμού 'συμβιβασμός'...

Τα σέβη μου.

Επισκέπτης
Βέβαια μη ξεχνάμε και το καταπληκτικό χαρακτηριστικό του μπολτ.....που πηγαίνει στο ψητοπωλείο,και λέει στον ψήστη θέλω 1 πίτα γύρο με απ'όλα....μετά από λίγα δευτερόλεπτα.....άλλαξα γνώμη και δε θέλω μέσα τομάτα....μετά από λίγο πάλι,δε θέλω πατάτες.....μετά δε θέλω τζατζίκι.....και τέλος δε θέλω τίποτα,ευχαριστώ..... :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
στο οτι το εχουμε γαμησει στο σπαμ εχεις κι εσυ χιλια δικια οπως και αλλοι το ειπανε.οχι οτι δικαιολογει την παρεμβαση μου αλλα να σου πω οτι διοαβασα εκεινον τον τυπακο που μιλαγε για βιασμο και μπηκα(σε ενα θρεντ που δεν εχω καμια δουλεια οκ).μετα ασχοληθηκα παλι με το προβληματικο.
λοιπον μπολντακο για να δουμε να εχεις αρχιδια ελα να συναντησεις εμενα.και να μου λες τις παπαριες σου καταμουτρα.ουτε πμ ουτε τιποτα βλεπεις.φορα παρτιδα στο ζηταω.οποτε και οπου γουσταρεις.για να δουμε τι αρχιδια εχεις.

θα ερθω αλλα υπο εναν ορο... μετα θα παμε μαζι μπουρδελοτσαρκα.
Και θα με κερασεις... θα δωσεις τα 20 ευρω να μπω να γαμησω και θα με περιμενεις
στο σαλονακι και μετα θα βγω και θα συνεχισουμε την βολτα μας... μονο ετσι
θα δεχθω να βγω ραντεβου μαζι σου οκ?  :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Ηρεμιστε λιγο

Άσε να το πούνε άλλοι αυτό για τα πμ, πανηλίθιε που πήγες να κάνεις πουστιά στον Άναλ_χάντερ. Απλά πάψε να το παίζεις άγιος επιτέλους.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σιγα μωρη χοντρελο.... ποιες θα νομιζουν? τα σπουδαια προσωπα του φορουμ???
η μια πιο χοντρη απο την αλλη που μπηκαν εδω μεσα να ψωνισουν κανα λουτσο?
(Οχι τον χαζο που γλειφει βελβυ)
ετσι τυπε πεστα :rockon:

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
212
Πόντοι
36
στο οτι το εχουμε γαμησει στο σπαμ εχεις κι εσυ χιλια δικια οπως και αλλοι το ειπανε.οχι οτι δικαιολογει την παρεμβαση μου αλλα να σου πω οτι διοαβασα εκεινον τον τυπακο που μιλαγε για βιασμο και μπηκα(σε ενα θρεντ που δεν εχω καμια δουλεια οκ).μετα ασχοληθηκα παλι με το προβληματικο.
λοιπον μπολντακο για να δουμε να εχεις αρχιδια ελα να συναντησεις εμενα.και να μου λες τις παπαριες σου καταμουτρα.ουτε πμ ουτε τιποτα βλεπεις.φορα παρτιδα στο ζηταω.οποτε και οπου γουσταρεις.για να δουμε τι αρχιδια εχεις.

Κοίτα φαντάζομαι όπως και πολλοί εδώ πέρα μέσα ότι ο όρος βιασμός μπορεί να είναι άστοχος, αλλά ξέρετε όλες σας και όλοι ότι ήταν χάριν αστεϊσμού και στην τελική αν πέρναμε τοις μετρητοίς κάθε τι που λέγεται εδώ μέσα, τότε βράστα Χαράλαμπε. Δεν θα έβγαινε άκρη

Επισκέπτης
Άσε να το πούνε άλλοι αυτό για τα πμ, πανηλίθιε που πήγες να κάνεις πουστιά στον Άναλ_χάντερ. Απλά πάψε να το παίζεις άγιος επιτέλους.

Toν εχεις πολυ αχτι το Μητσαρα εσυ :rockon: Τον αλλο που τον εθυμηθηκες ?

Επισκέπτης
θα ερθω αλλα υπο εναν ορο... μετα θα παμε μαζι μπουρδελοτσαρκα.
Και θα με κερασεις... θα δωσεις τα 20 ευρω να μπω να γαμησω και θα με περιμενεις
στο σαλονακι και μετα θα βγω και θα συνεχισουμε την βολτα μας... μονο ετσι
θα δεχθω να βγω ραντεβου μαζι σου οκ?  :grin:
τοσο τσιπης γυφτος?να στα δωσω αγορι τα εικοσι ευρω αν ειναι να ξελαμπικαρεις.

γυναικες δεν βαζουν στα μπουρδελα.κατι μου λεει οτι ουτε εκει δεν γαμας :-

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Βέβαια μη ξεχνάμε και το καταπληκτικό χαρακτηριστικό του μπολτ.....που πηγαίνει στο ψητοπωλείο,και λέει στον ψήστη θέλω 1 πίτα γύρο με απ'όλα....μετά από λίγα δευτερόλεπτα.....άλλαξα γνώμη και δε θέλω μέσα τομάτα....μετά από λίγο πάλι,δε θέλω πατάτες.....μετά δε θέλω τζατζίκι.....και τέλος δε θέλω τίποτα,ευχαριστώ..... :headbang:
κανονικα επρεπε να το κατουρισει το γυραδικο τυπε :2funny:
:piss:
18046477_1.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom