Νέα

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 793
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Δε μπορώ να ρίξω γκόμενα εκεί έξω για διάφορους λόγους

Ψήφοι: 75 25,3%
  • ως χόμπι για διασκέδαση

Ψήφοι: 97 32,8%
  • ως εναλλακτική σε περίπτωση που η δικιιά μ δε μπορεί

Ψήφοι: 14 4,7%
  • η δικιά μου δε βλέπεται/τη βαρέθηκα

Ψήφοι: 7 2,4%
  • αυτό το καιρό είμαι μόνος, δε μπορώ άλλο τη μαλακία

Ψήφοι: 39 13,2%
  • ορισμένες κυρίες αξίζουν περισσότερο απο μια καθημερινή Ελεϊνίδα

Ψήφοι: 64 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    296

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
στο μεταξυ ο λουτσος - φουτσος - προυτσος ερχεται χωρις να τον εχω πειραξει

και μου την λεει σε θρεντ του Λινουξ και κατα τα αλλα εμεις τον πειραξαμε

για να δειτε τι μαλακες καθυστερημενοι ανθρωποι και σκατοκομπλεξικοι κυκλοφορουνε

επειδη δεν γλειφουμε σαν αυτους ειμαστε αντιπαθητικοι. Χεστηκα φιλε... να μην με διαβαζεις αμα δεν με γουσταρεις  :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Π.Σ Παντως με κολακευει που απο τον Ιανουαριο εχεις κρατησει ακομη τα λογκς μου.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κ ο ρ ο ι δ ο!

Μην σε κολακευεις καθολου ουτε το ενα ουτε ο αλλο γεγονος γιατι κραταω τ pm ολων ... + οτι μσν εχω σχεδον απο οσα ατομα μιλαω στ μπου  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τα λεφτα μας πισω  :cussing:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αφου δεν εχει τιποτα να δειξει βρε μαλακα και εσυ στα πμ τι να τα βγαλει να τα κανει?

:2funny: :2funny:

εψαχνε μια ωρα να βρει οτι και καλα της ειχα στειλει πολλα λεει κτλπ.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Και ολααα αυτα για να δειτε τι θεωρησε ο Μπολντ "πεσιμο" το οποιο επαναλαμβανει σε καθε θρεντ ως το πιο σημαντικο γεγονος στη ζωη του ....  :)

Συνημμένα

• .I..JPG
    .I..JPG
    137,4 KB · Εμφανίσεις: 17
  • .I...JPG
    .I...JPG
    126,3 KB · Εμφανίσεις: 14

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Το γεγονός ότι πας να βγάλεις στη φορά προσωπικά μηνύματα δείχνει μικροπρέπεια. Εσύ εκτίθεσαι και όχι ο bold και στην τελική που ξέρουμε γιατί συζητάγατε μπορεί να λύνατε το Κυπριακό. Δεν δείχνει κάτι αυτό

Επισκέπτης
ρε τι τραβαμε με την καθε τρελη εδω μεσα  :-

Π.Σ Παντως με κολακευει που απο τον Ιανουαριο εχεις κρατησει ακομη τα λογκς μου.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κ ο ρ ο ι δ ο!

Σε γουσταρει δικε μου κι ας σου τη λεει ποτε ποτε.
Παντως επειδη σε βρισκω λιγακι φορτωμενο, εχεις σκεφτει να την κανεις για διακοπες και να αφησεις τις ελεεινιδες να ψηνονται στη ζεστη με τους αγαπουληδες ?

Επισκέπτης
Μπολτ,να ρωτήσω....πηγαίνεις στα ακφενεία μήπως και παίζεις τάβλι με τους σκατόγερους/συνομήλικούς σου;;;;;; Δυστυχώς τέτοια εντύπωση δίνεις,μαν......είσαι εριστικός και τα βάζεις με όλους και όλα..... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το γεγονός ότι πας να βγάλεις στη φορά προσωπικά μηνύματα δείχνει μικροπρέπεια. Εσύ εκτίθεσαι και όχι ο bold και στην τελική που ξέρουμε γιατί συζητάγατε μπορεί να λύνατε το Κυπριακό. Δεν δείχνει κάτι αυτό

οχι ενταξει εγω το εκανα πρωτος.
ΕΓω την "εξεθεσα" πρωτος.  ;)
Το δικαιο να λεγεται.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
στο μεταξυ ο λουτσος - φουτσος - προυτσος ερχεται χωρις να τον εχω πειραξει

και μου την λεει σε θρεντ του Λινουξ και κατα τα αλλα εμεις τον πειραξαμε

για να δειτε τι μαλακες καθυστερημενοι ανθρωποι και σκατοκομπλεξικοι κυκλοφορουνε

επειδη δεν γλειφουμε σαν αυτους ειμαστε αντιπαθητικοι. Χεστηκα φιλε... να μην με διαβαζεις αμα δεν με γουσταρεις  :rockon: :rockon: :rockon:

τέτοιο καραφλογιέγιέ δεν ξαναδεί η φύση  :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Μην σε κολακευεις καθολου ουτε το ενα ουτε ο αλλο γεγονος γιατι κραταω τ pm ολων ... + οτι μσν εχω σχεδον απο οσα ατομα μιλαω στ μπου  :grin:
Και σε τι σου χρησιμευσε ολο αυτο ?

Επισκέπτης
Και ολααα αυτα για να δειτε τι θεωρησε ο Μπολντ "πεσιμο" το οποιο επαναλαμβανει σε καθε θρεντ ως το πιο σημαντικο γεγονος στη ζωη του ....  :)
εσυ πιστευεις οτι εχει πιο σημαντικο γεγονος στη ζωη του?
κορυφαιο:οσο για το αφρατουλα....μμμμ μαναρι  :2funny: :2funny: :2funny:

εχει λεγειν ο μπαγασας.γι'αυτο του ζητανε οι φιλοι του να τους ριχνει τις γκομενες :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μετα την πτωση του νωντα, εχετε ξεφυγει ολοι εδω μεσα..

:jerking: :jerking: :jerking:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
+1

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
οχι ενταξει εγω το εκανα πρωτος.
ΕΓω την "εξεθεσα" πρωτος.  ;)
Το δικαιο να λεγεται.

Ρε τύπε μου άσε τους αγαπούληδες και της τρομπέτες και πήγαινε να δώσεις τα φώτα σου στους συναγωνιστές που διψούν για πορνοκριτικές. Που θα πάει θα τους φύγει η καύλα.

Επισκέπτης
το γεγονος οτι το προβληματικο τη λεει χοντρη τοση ωρα και επεμενε οτι του την επεσε δε λεει κατι? :-

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

εχει λεγειν ο μπαγασας.γι'αυτο του ζητανε οι φιλοι του να τους ριχνει τις γκομενες :2funny: :2funny:

Οχι κυριουλα. Το κανουν επειδη εχω τα αρχιδια να χωνομαι οποτε γουσταρω  :rockon:
ενω αυτοι εχουν μεινει στο παρειστικο τρυπακι που τους εχετε βαλει "θα με γνωρισεις μονο μεσα απο κοινη παρεα επειδη ετσι ειναι το σωστο" δεν γαμιεστε να ασπρισετε παλιοπουτανες? ΟΠοτε θελω εγω θα σας γνωρισω και τσιμπηστε τα αρχιδια μου

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Σε γουσταρει δικε μου κι ας σου τη λεει ποτε ποτε.
Παντως επειδη σε βρισκω λιγακι φορτωμενο, εχεις σκεφτει να την κανεις για διακοπες και να αφησεις τις ελεεινιδες να ψηνονται στη ζεστη με τους αγαπουληδες ?
η καλυτερη συμβουλη .....

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

Συνημμένα

• poor boy.JPG
    poor boy.JPG
    121,9 KB · Εμφανίσεις: 15

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

εντ .              ....ατυχο το βιλμάκι ...δεν προλάβει να χαρεί την ολοκλήρωση της ως γυναίκα απο τον καραφλογιέγιέ : :headbang: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom