Νέα

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 793
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Δε μπορώ να ρίξω γκόμενα εκεί έξω για διάφορους λόγους

Ψήφοι: 75 25,3%
  • ως χόμπι για διασκέδαση

Ψήφοι: 97 32,8%
  • ως εναλλακτική σε περίπτωση που η δικιιά μ δε μπορεί

Ψήφοι: 14 4,7%
  • η δικιά μου δε βλέπεται/τη βαρέθηκα

Ψήφοι: 7 2,4%
  • αυτό το καιρό είμαι μόνος, δε μπορώ άλλο τη μαλακία

Ψήφοι: 39 13,2%
  • ορισμένες κυρίες αξίζουν περισσότερο απο μια καθημερινή Ελεϊνίδα

Ψήφοι: 64 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    296
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
:offtopic:

Το θεμα ειναι Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;
Κι οχι αν γαμαει ο picker και ποσο την εχει ! !

Ναιιι ναιιιι εγω δεν ξανα μιλω για τν μικροψωλη  :-*

Οι μοναχικοί αυθεντικοί μπουρδελιάρηδες ααααααααχαχαχαχα αχαχαχαχαχα
Πόσο καμένος ρε μλκ. :2funny:

Μορφη λεμε  :2funny:

Είναι αυτό που έγραψα χθες. Το τι διαβάζουμε σε αυτό το σάιτ είναι απίστευτο.

Τώρα διαβάσαμε για την νομιμοποίηση του βιασμού και παραπομπές στο ζωικό βασίλειο. Jesus!

Πάντως αυτό που τραβάσει η φουκαριάρα η κοτούλα όταν την καβαλικεύει ο κόκορας και το πως εγκαταλείπει μετά την συνουσία ξεπουπουλιασμένη και με εκείνo το βλάμμα στα μάτια παραπέμεπει λίγο σε βιασμό.

Όμως γενικά οι συγκρίσεις με το ζωικό βασίλειο είναι ατελέσφορες. Εκεί υπάρχει από την εφ όρου ζωής μονογαμία των πιο πολλών πουλιών μέχρι τους πιθήκους bonobo στους οποίους πηδιούνται όλοι με όλους (πλην συγγενων α βαθμού, δηλαδή μάνα με γιο ας πούμε).

Οι πίθηκοι αυτοί χρησιμοποιούν το σεξ σαν μέσο επίτευξης κοινωνικής ηρεμίας και επίλυσης διαφορών. Απαντάται δε και μορφή πορνείας δεδομένου οτι το αρσενικό προσφέρει στο θηλυκό τροφή. Πριν ή μετά την πράξη δεν θυμάμαι, πέρασε καιρός από την προηγούμενη μου ζωή ως bonobo, damn!.
Νομίζω επίσης οτι είναι το μόνο ζώο μαζί με μας που κάνει σεξ από μπροστά (ή και από μπροστά, δηλαδή missionary) Καλη ώρα όπως τα φιλαράκια πιο κάτω.

:knockinb:

Πάντως προσοχή εδώ μέσα σε συμπεριφορές που αγγίζουν ποινικό δίκαιο, προτροπή προς τέλεση εγκληματικής πράξης, ηθική αυτουργία κλπ.

Εσυ ωραια τ ελεγες κ χθες ... ωραια τ λες κ σημερα  :think:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ωρα να μπει ενα τελος στην ανοχη στους βιαστες κοκορες και φυσικα τους λοιπους βιαστες του ζωικου βασιλειου. Απαραδεκτο!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
χιλια δικια καλε μου.αλλα βρηκα ενα μπρουταλ αγορι,αυθεντικο μπουρδελιαρη να τον αφησω να παει χαμενος? :grin:

Λατρεύω την λεπτή γυναικεία ειρωνεία πάνω μας. Την αξίζουμε βέβαια με αυτά που λέμε εδώ μέσα.

Επισκέπτης
Νομίζω επίσης οτι είναι το μόνο ζώο μαζί με μας που κάνει σεξ από μπροστά (ή και από μπροστά, δηλαδή missionary) Καλη ώρα όπως τα φιλαράκια πιο κάτω.

Κι ο σκατζοχοιρος, δε νομιζω οτι μπορει να γαμησει πισωκολητα.

Επισκέπτης
Οι μοναχικοί αυθεντικοί μπουρδελιάρηδες ααααααααχαχαχαχα αχαχαχαχαχα
Πόσο καμένος ρε μλκ. :2funny:

Μωρο μου, αν ηταν ολοι σαν εμενα θα αναγκαζοσασταν εσεις να την πεφτετε στους αντρες ή να γινεστε πουτανες. Δυστυχως υπαρχουν οι μουνοδουλοι που σας παρακαλανε και σας δινουν αξια πολυ μεγαλυτερη απο αυτη που πραγματικα εχετε και ειναι μονο το μουνι σας.  :-*

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
212
Πόντοι
36
Βασικό ρόλο σε μία σχέση πλην της αγάπης (περισσότερο συνήθεια θα το έλεγα) παίζει το σεξ. Οταν δεν σου το δίνει για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, τότε για ποιο λόγο να μην ξεσκίσεις άλλες γυναίκες (πουτάνες, γκόμενες) και στην τελική την στέλνεις απο εκεί που ήρθε και εχεις το κεφάλι σου ήσυχο κτλ κτλ.

Ο καθένας έχεις τους λόγους του λόγους. Αλλοι επειδή είναι μογγολάκια, άλλοι επειδή έχουν προβλήματα στήσης, άλλοι επειδή είναι παραμελημένοι, άλλοι επειδή τη βρίσκουν με πουτάνες, άλλοι επειδή του την έχει δώσει η γυναίκα τους, άλλη επειδή θέλουν να έχουν εμπειρίες.

Υπάρχει όμως μία ειδοποιός διαφορά ο άνδρας αν την κάνει την κουτσουκέλα και η γυναίκα θα το καταλάβει, και αυτός θα επιστρέψει με την ούρα στα σκέλια. Οι γυνάικες αν σου πηδηχτούν τελείωσε. Φίδια κολοβά!

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Μωρο μου, αν ηταν ολοι σαν εμενα θα αναγκαζοσασταν εσεις να την πεφτετε στους αντρες ή να γινεστε πουτανες. Δυστυχως υπαρχουν οι μουνοδουλοι που σας παρακαλανε και σας δινουν αξια πολυ μεγαλυτερη απο αυτη που πραγματικα εχετε και ειναι μονο το μουνι σας.  :-*

Βελβυ ειναι φιλοσοφιμενος ο μεσιε  :grin:

Στελνει κ φιλακια  :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Ακόμα και το 'μωρό μου' προερχόμενο από εσένα είναι το λιγότερο ανατριχιαστικό.
Αν ήταν όλοι σαν εσένα, θα πήδαγα μονάχα τη Βίλμα και γενικά θα είχαμε εκλείψει πολλά χρόνια τώρα.
Εφόσον γαμάς μόνο πουτάνες, η δική σου πούτσα δεν έχει καμιά αξία μιας και πάντοτε πληρώνεις. Συνειδητοποίησε επιτέλους τη θέση σου και κάτσε σιωπηλός στη γωνιά σου

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ναιιι ναιιιι εγω δεν ξανα μιλω για τν μικροψωλη  :-*

Μορφη λεμε  :2funny:

Εσυ ωραια τ ελεγες κ χθες ... ωραια τ λες κ σημερα  :think:

Νομίζω επίσης κάνουν γλωσσόφιλα και στοματικό. Κορίτσια, τι λέτε, γινόμαστε bonobo? Έτσι μπουρδέλα τέλος.

Sexual social behavior

Sexual intercourse plays a major role in bonobo society observed in captivity, being used as what some scientists perceive as a greeting, a means of conflict resolution, and post-conflict reconciliation.

Bonobos are the only non-human animal to have been observed engaging in all of the following sexual activities: face-to-face genital sex (although a pair of Western Gorillas has been photographed performing face-to-face genital sex[39]), tongue kissing, and oral sex.[40] In scientific literature, the female-female behavior of touching genitals together is often referred to as GG rubbing or genital-genital rubbing.

The sexual activity happens within the immediate family as well as outside it. Bonobos do not form permanent relationships with individual partners. They also do not seem to discriminate in their sexual behavior by sex or age, with the possible exception of abstaining from sexual intercourse between mothers and their adult sons; some observers believe these pairings are taboo. When bonobos come upon a new food source or feeding ground, the increased excitement will usually lead to communal sexual activity, presumably decreasing tension and encouraging peaceful feeding.[41]

Group of BonobosBonobo males occasionally engage in various forms of male-male genital behavior.[42][43] In one form, two males hang from a tree limb face-to-face while "penis fencing".[44][45] This also may occur when two males rub their penises together while in face-to-face position. Another form of genital interaction, called "rump rubbing", occurs to express reconciliation between two males after a conflict, when they stand back-to-back and rub their scrotal sacs together. Takayoshi Kano observed similar practices among bonobos in the natural habitat.

Bonobo females also engage in female-female genital behavior, possibly to bond socially with each other, thus forming a female nucleus of bonobo society. The bonding among females enables them to dominate bonobo society. Although male bonobos are individually stronger, they cannot stand alone against a united group of females.[45] Adolescent females often leave their native community to join another community. Sexual bonding with other females establishes these new females as members of the group. This migration mixes the bonobo gene pools, providing genetic diversity.

Bonobo reproductive rates are not any higher than those of the common chimpanzee.[41] Female bonobos carry and nurse their young for five years and can give birth every five to six years. Compared to common chimpanzees, bonobo females resume the genital swelling cycle much sooner after giving birth, enabling them to rejoin the sexual activities of their society. Also, bonobo females who are sterile or too young to reproduce still engage in sexual activity.

Επισκέπτης
Πάντως προσοχή εδώ μέσα σε συμπεριφορές που αγγίζουν ποινικό δίκαιο, προτροπή προς τέλεση εγκληματικής πράξης, ηθική αυτουργία κλπ.

Φιλε εδω ειναι φορουμ και μπορουμε να αμφισβητουμε την ορθοτητα καποιων νομων. Αλλωστε υπαρχουν πολλοι που εχουν αμφισβητησει την ποινικοποιηση του βιασμου πριν απο μενα:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
συμφωνω και εγω στο οτι οι αγαπουληδες πρεπει να μπαναριστουν απο το σαιτ
και οσοι εχουν σχεσεις και να μεινουμε μονο οι αυθεντικοι μπορδελιαρηδες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αρρηβωνιαρηδες... εξω απο εδω... γιαξ ξερναω...

εεεεε..... ξερασματα. Βγαινουν συνεχεια βολτες με την αρρηβωνιαρα πακετο

ξερασμα

καλα οσο για τα αλλα που λεει ο πικερ περι βιασμων νταξει δεν εχω φτασει ως εκει ακομη  :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Ε βεβαια, οσοι σας γλυφουνε τα λενε πανεμορφα.  :2funny:

Οχι απλα οι ανθρωποι που κατεβαζουν το μυαλο στα σκελια πρεπει να θανατωνονται .

κατα βαθος ειναι gentleman :smitten:

Ειναι ρε ... φαινεται ωραιο γκομενακι  :sunglasses:

Αν ήταν όλοι σαν εσένα, θα πήδαγα μονάχα τη Βίλμα και γενικά θα είχαμε εκλείψει πολλά χρόνια τώρα.
Εφόσον γαμάς μόνο πουτάνες, η δική σου πούτσα δεν έχει καμιά αξία μιας και πάντοτε πληρώνεις. Συνειδητοποίησε επιτέλους τη θέση σου και κάτσε σιωπηλός στη γωνιά σου

Αν ηταν ο δασκαλος απο μια μερια θα ηταν περιφανος για σενα  :sunglasses:

Επισκέπτης

Σκασε ψωλα και δες το βιντεο.  :rockon:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
καλα οσο για τα αλλα που λεει ο πικερ περι βιασμων νταξει δεν εχω φτασει ως εκει ακομη  :grin:

Τωρα δεσαμε ηρθε κ ο μπολντ ....  :2funny:

Ναι εσυ δεν εισαι τοσο παρανοικος ακομα , μολις φτασεις στην ηλικια του τετοιες πιπες θα λες  :2funny:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
:jerking: :headbang:

ΥΓ: Ποιος και σε ποια περιπτωση δεν πληρωνει?  :cheesy:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Διαβάζοντας το topic θυμήθηκα (μη με ρωτήσετε γιατί, στην ουσία δεν το έχω ξεχάσει ποτέ) ότι πριν 30 χρόνια στα 17 μου δηλαδή είχα φάει πόρτα από πουτάνα γιατί με πέρασε για ξένο! Φταίει βέβαια και η γιαγιά μου που ήταν από βορά και πήρα τα γονίδια της. Από τότε δεν ξαναπήγα σε μπουρδέλο.  Σήμερα γίνεται κυριολεκτικά της πουτάνας στα μπουρδέλα με όλες τις φυλές του κόσμου.

Σε αντίθεση με τις Ελληνίδες που όταν στις διακοπές το παιζα ξένος πήδαγα αβέρτα ενώ όταν μίλαγα ελληνικά δεν σταύρωνα γκόμενα!

Οι Ελληνίδες είναι από τις πιο πουτάνες γυναίκες παγκοσμίως. Όποτε πάνε έξω μόνες τους γαμιούνται ασύστολα και στην Ελλάδα κάνουνε τις δύσκολες. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που παντρεύτηκα ξένη (εντάξει υπάρχουν και άλλοι).

Τώρα κάποιες φορές είμαι και εγώ πελάτης  όχι σε μπουρδέλα αλλά κυρίως σε «τουρίστριες» και ο λόγος είναι ένας. Όταν για κάποιο λόγο δεν μπορώ να πηδήξω τη γυναίκα μου ή κάποια άλλη ελευθέρας βοσκής καταφεύγω εκεί γιατί θέλω «και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom