Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.946
- Πόντοι
- 6.946
αλλες λιγες μερες να συνεχισετε να βλεπετε αυτη την μαλακία και θα λετε Fame Story και θα κλαιτε
Σας περιμένω στο τέλειο νημα του Fame Story
Ποιος έδιωξε Αλεξανδράκη και κράτησε τις μούμιες;;;;δεν ειναι δυνατον να εφυγαν Σταματης και Αλεξανδρακη δεν ειναι δυνατον γ@μω το κερατο μου.... οι 2 πιο τοξικοι .... τοξικοτητα θελουμε, ψυχιατρικα αποβλητα
...η Μαρία Καλάβρια λαμβάνει 8.000 ευρώ ανά εβδομάδα, η Ιωάννα Λίλη 10.000 ευρώ και ο Τρύφωνας Σαμαράς που θα εισβάλλει σύντομα στο "I’m a celebrity get me out of here" θα λαμβάνει 10.000 ευρώ ανά εβδομάδα.
Τυπε..Το επεισόδιο που είδα εχτές ήταν σκέτο ναυάγιο!!!
Ελπίζω ο Βαμβακούλας να πλακώσει κανέναν μπας και γίνει τίποτα!!! Όλα τα λεφτά ο Λιανός που παλεύει μόνος του ο φουκαράς!!! Η Καλομοίρα εκτός κλίματος, αν δε δείξει λίγο βυζιά, δεν έχει ελπίδες το show!!! Επιβάλλεται να εισχωρήσουν τίποτα ξεκωλιάρες για να ανέβει η θεαματικότητα. Με Ραχήλ και Μπο, δεν κάνεις νούμερα!!!
Αυτό το reality ήταν κ το τέλος σου Αψούν Ιχλαντζήμπαινει ο Σαμαρας να κανει πλακομουνια με τον Ξαρχοπουστα
Cetrion, MK11.
Στο Δαφνί ο Σταμάτης Γαρδέλης – Νοσηλεύεται εδώ και μια ολόκληρη εβδομάδα
Εδώ και μια ολόκληρη εβδομάδα, σύμφωνα με την On time και ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, ο Σταμάτης Γαρδέλης, νοσηλεύεται στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί».www.daynight.gr
Πήρε τα χνάρια σου μανΤα έλεγε λιγάκι περίεργα τελευταία αλλά δεν μου κάνει για τρελός τρελός σαν τον @pussy wagon
Λιγάκι πειραγμένος τύπου @ΑΝΤΖΕΛΟ μου κάνει.
Ευχαριστώ μανΠήρε τα χνάρια σου μαν
Τι λέει μαν?Ευχαριστώ μαν
Τι λέει μαν?
Τσακο Τάσο μαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θελουμε τον Τάσο στο παιχνίδι.
Όπως είπε και η Barbie, ο Τάσος έχει πολλά να προσφέρει στη χώρα.