Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 22.216
- Πόντοι
- 7.046
αλλες λιγες μερες να συνεχισετε να βλεπετε αυτη την μαλακία και θα λετε Fame Story και θα κλαιτε
Σας περιμένω στο τέλειο νημα του Fame Story
![]()
Ποιος έδιωξε Αλεξανδράκη και κράτησε τις μούμιες;;;;δεν ειναι δυνατον να εφυγαν Σταματης και Αλεξανδρακη δεν ειναι δυνατον γ@μω το κερατο μου.... οι 2 πιο τοξικοι.... τοξικοτητα θελουμε, ψυχιατρικα αποβλητα
![]()
...η Μαρία Καλάβρια λαμβάνει 8.000 ευρώ ανά εβδομάδα, η Ιωάννα Λίλη 10.000 ευρώ και ο Τρύφωνας Σαμαράς που θα εισβάλλει σύντομα στο "I’m a celebrity get me out of here" θα λαμβάνει 10.000 ευρώ ανά εβδομάδα.
Τυπε..Το επεισόδιο που είδα εχτές ήταν σκέτο ναυάγιο!!!
Ελπίζω ο Βαμβακούλας να πλακώσει κανέναν μπας και γίνει τίποτα!!! Όλα τα λεφτά ο Λιανός που παλεύει μόνος του ο φουκαράς!!! Η Καλομοίρα εκτός κλίματος, αν δε δείξει λίγο βυζιά, δεν έχει ελπίδες το show!!! Επιβάλλεται να εισχωρήσουν τίποτα ξεκωλιάρες για να ανέβει η θεαματικότητα. Με Ραχήλ και Μπο, δεν κάνεις νούμερα!!!
Αυτό το reality ήταν κ το τέλος σου Αψούν Ιχλαντζήμπαινει ο Σαμαρας να κανει πλακομουνια με τον Ξαρχοπουστα
![]()
Cetrion, MK11.
![]()
Στο Δαφνί ο Σταμάτης Γαρδέλης – Νοσηλεύεται εδώ και μια ολόκληρη εβδομάδα
Εδώ και μια ολόκληρη εβδομάδα, σύμφωνα με την On time και ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, ο Σταμάτης Γαρδέλης, νοσηλεύεται στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί».www.daynight.gr
Πήρε τα χνάρια σου μανΤα έλεγε λιγάκι περίεργα τελευταία αλλά δεν μου κάνει για τρελός τρελός σαν τον @pussy wagon
Λιγάκι πειραγμένος τύπου @ΑΝΤΖΕΛΟ μου κάνει.
Τι λέει μαν?Ευχαριστώ μαν![]()
Τι λέει μαν?
Τσακο Τάσο μαν![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θελουμε τον Τάσο στο παιχνίδι.
Όπως είπε και η Barbie, ο Τάσος έχει πολλά να προσφέρει στη χώρα.