Νέα

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 793
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;

• Δε μπορώ να ρίξω γκόμενα εκεί έξω για διάφορους λόγους

Ψήφοι: 75 25,3%
  • ως χόμπι για διασκέδαση

Ψήφοι: 97 32,8%
  • ως εναλλακτική σε περίπτωση που η δικιιά μ δε μπορεί

Ψήφοι: 14 4,7%
  • η δικιά μου δε βλέπεται/τη βαρέθηκα

Ψήφοι: 7 2,4%
  • αυτό το καιρό είμαι μόνος, δε μπορώ άλλο τη μαλακία

Ψήφοι: 39 13,2%
  • ορισμένες κυρίες αξίζουν περισσότερο απο μια καθημερινή Ελεϊνίδα

Ψήφοι: 64 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    296

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Για τον πρώτο λόγο δυστυχώς.
Μοναδικός τρόπος να βρεις γκόμενα σήμερα είναι να σου την προξενέψουν.
Στο διαδύκτιο οι γκόμενες αυτοεπιβεβαιώνονται, δεν βρίσκουν άνδρα μέσω αυτού.
ΕΓΡΑΨΕΣ !!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δημητρελο αρχισες πρωι πρωι τα δικα σου???

ορεξατος ξυπνησες θα πιασεις να τα σχολιασεις ολα τωρα να γεμισεις 2 σελιδες?

μην σου ξεφυγει τιποτα και παρεξηγηθει κανενας μονο  :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
δημητρελο αρχισες πρωι πρωι τα δικα σου???

ορεξατος ξυπνησες θα πιασεις να τα σχολιασεις ολα τωρα να γεμισεις 2 σελιδες?

μην σου ξεφυγει τιποτα και παρεξηγηθει κανενας μονο  :2funny: :2funny: :2funny:
Μωρη πουστριτσα του ελεους τραβα κουνα τον κωλο σου
να πεσουν οι καποτες που μαζευες ολη νυχτα και παρατα με
Δεν σου απευθυνα τον λογο για να μου κωλοτριφτεις....
Τραβα κωλοτριψου αλλου....

Ελα και σε συνδεω με καιρο....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ρε να σε ρωτησω κατι? Αυτος που ειχαν βγαλει σε μια φωτογραφια

ο ξανθαχουχας... οντως ησουν εσυ? Ρε φιλε δεν φαινοσουν καλα απο μακρυα

αλλα φαινεσαι πολυ βοδι ξερω γω... αληθεια εσυ ησουν?  :rolleyes:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ρε να σε ρωτησω κατι? Αυτος που ειχαν βγαλει σε μια φωτογραφια

ο ξανθαχουχας... οντως ησουν εσυ? Ρε φιλε δεν φαινοσουν καλα απο μακρυα

αλλα φαινεσαι πολυ βοδι ξερω γω... αληθεια εσυ ησουν?  :rolleyes:
Ακομη πεφτουν οι καποτες απο το χθεσινοβραδυνο γαμισι που εφαγες ?  :new_shocked:

Συνημμένα

• 361642.jpg
    361642.jpg
    20,2 KB · Εμφανίσεις: 22

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

:huh:

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
και γκομενα να χεις, ας ειναι και θεα, και παντρεμενος να σαι με μοντελο και ταυτοχρονα την τελεια γυναικα, και οτι να ναι, αμα εισαι πουτανιαρης, γαμας πουτανες, τελος!!! αυτο πιστευω εγω...να ζησουν οι πουτανιαρηδες!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και γκομενα να χεις, ας ειναι και θεα, και παντρεμενος να σαι με μοντελο και ταυτοχρονα την τελεια γυναικα, και οτι να ναι, αμα εισαι πουτανιαρης, γαμας πουτανες, τελος!!! αυτο πιστευω εγω...να ζησουν οι πουτανιαρηδες!!!
cheers :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί απλά...ΜΠΟΡΟΥΜΕ!  :grin:

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
Νταξ,αν το αναλύσουμε οι λόγοι είναι διαφορετικοί για τον καθέναν,βασικά οι πουτανιάρηδες χωρίζονται και αυτοί σε κατηγορίες.Είναι ας πούμε αυτοί οι οποίοι έχουν βαρεθεί το σπρώξε με την σύζυγο/σχέση τους και ψάχνονται για κάτι που και θα το γουστάρουν και δε θα μπούν σε τριπάκι δεύτερης δέσμευσης με μεγάλο ρίσκο.Είναι επίσης αυτοί που συνειδητά απέχουν από σχέσεις για τον χ ή ψ λόγο και θέλουν να είναι ελεύθεροι και απερίσπαστοι.Υπάρχουν άλλοι που επιλέγουν αυτήν την οδό με γνώμονα οικονομικής λογικής (με 40 ευρώ π.χ. μπορείς να σπρώξεις μιά μουνάρα που την βλέπεις και σου τρέχουν τα σάλια,οκ; Έξω άμα βγείς σαφώς θα δείς εξ'ίσου ωραίες γκόμενες,όμως αυτές με 40 ευρώ ούτε να τις ακουμπήσεις δε μπορείς).Και τέλος,η κλασικότατη κατηγορία των παλαμάδων,που δεν μπορούν να σταυρώσουν θηλυκό είτε γιατί ντρέπονται και έχουν ανασφάλειες,είτε επειδή η εμφάνιση τους εμποδίζει (το 2ο βέβαια αλληλένδετο με το 1ο).Σόρρυ που το παράχεσα λίγο αλλά μιας και πήρα φόρα...  :grin:  :P

Επισκέπτης
Υπαρχει και μια αλλη κατηγορια: Aυτοι που δεν γουσταρουν να την πεφτουν στις γκομενες γιατι ειναι περηφανοι και θεωρουν τον εαυτο τους πολυ ανωτερο απο μια γκομενα για να της δωσουν το δικαιωμα να αποφασισει εκεινη.

Εγω παντως εκει ανηκω και δεν ειμαι ουτε ντροπαλος ουτε ασχημος, απλα για να σου κατσει γκομενα πρεπει να το προσπαθησεις και εγω, εδω και πολλα χρονια, δεν τους κανω ουτε κοπλιμεντο. Φυσικα δεν ειμαι ουτε μαλακας γιατι γαμαω 3 φορες τη βδομαδα αλλα ουτε και αποκλειω τη σχεση, αρκει το πρωτο βημα να το κανει εκεινη και βεβαια να μπορει να μου προσφερει το σεξ με την ιδια συχνοτητα που το κανω τωρα.

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Υπαρχει και μια αλλη κατηγορια: Aυτοι που δεν γουσταρουν να την πεφτουν στις γκομενες γιατι ειναι περηφανοι και θεωρουν τον εαυτο τους πολυ ανωτερο απο μια γκομενα για να της δωσουν το δικαιωμα να αποφασισει εκεινη.

Εγω παντως εκει ανηκω και δεν ειμαι ουτε ντροπαλος ουτε ασχημος, απλα για να σου κατσει γκομενα πρεπει να το προσπαθησεις και εγω, εδω και πολλα χρονια, δεν τους κανω ουτε κοπλιμεντο. Φυσικα δεν ειμαι ουτε μαλακας γιατι γαμαω 3 φορες τη βδομαδα αλλα ουτε και αποκλειω τη σχεση, αρκει το πρωτο βημα να το κανει εκεινη και βεβαια να μπορει να μου προσφερει το σεξ με την ιδια συχνοτητα που το κανω τωρα.
Το ότι στην Ελλάδα σήμερα ο άντρας είναι κυρίως αντικείμενο και όχι υποκείμενο επιλογής,
δηλ. κυρίως επιλέγεται και δεν επιλέγει,
πράγμα που τον φέρνει ούτως ή άλλως σε δεύτερη μοίρα στον κόσμο των σχέσεων,
πρέπει να συνδυαστεί με το επίσης αναντίρρητο γεγονός ότι,
εάν η γυναίκα γουστάρει, τότε θα δείξει το ενδιαφέρον της και μάλιστα ενεργητικά,
όποιος κι αν είναι ο άντρας κι όσο κι αν δεν αναπτύσσει πρωτοβουλία.

Ο συνδυασμός των δύο δικαιολογεί απολύτως όποιον επιλέγει για παρέα την αξιοπρέπειά του,
που όπως κάθε τι θηλυκού γένους απαιτεί αποκλειστικότητα,
αντί μιας πιθανής νέας γνωριμίας, που προϋποθέτει διαζύγιο με την αξιοπρέπεια.

Στην πραγματικότητα οι Πουτάνες αντιμετωπίζουν το σεξ
εκτός του κοινωνικού και ηθικού πλαισίου, στο οποίο το έχει τοποθετήσει η κοινωνία,
δλδ ως ένα βιολογικό γεγονός, εξίσου ηθικό ή ανήθικο με το να πηγαίνεις στην τουαλέτα ή να τρως.

Δεν είναι λίγοι, όμως, και αυτοί που επισκέπτονται τα σπιτάκια με άλλες φιλοδοξίες,
όπως κωλοδαχτυλιάσματα, στραποναρίσματα και άλλους "λεονταρισμούς_28",
ρεπερτόριο που είναι εξαιρετικά απίθανο να ακουστεί σε μια τυπική, αποδεκτή σχέση με μια κοπέλα καθημερινή ή και γουίκεντ.

Άλλωστε, όχι σπάνια η πουτανιά οδηγεί στη διαφθορά.
Όταν αυτό συμβεί, Πουτάνα και πελάτης βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το το Νόημα της Ζωής.

Επισκέπτης
[...] πρέπει να συνδυαστεί με το επίσης αναντίρρητο γεγονός ότι,
εάν η γυναίκα γουστάρει, τότε θα δείξει το ενδιαφέρον της και μάλιστα ενεργητικά,
όποιος κι αν είναι ο άντρας κι όσο κι αν δεν αναπτύσσει πρωτοβουλία.

Φυσικα διαφωνω πληρως. Ειναι τραγικα μηδαμινο το ποσοστο γυναικων στην Ελλαδα που θα κανουν εκεινες την πρωτη κινηση. Ειναι ικανες να μεινουν για παντα αγαμητες προκειμενου να μην εκτεθουν και να μη χαρακτηριστουν "ευκολες". Κυριολεκτικα μπορουν να περιμενουν για παντα!

Προφανως εσυ μιλας για περιπτωσεις οπου ο αντρας, εστω και ατυπα, εχει δειξει μια συμπαθεια και εχει κανει το φλερτ του. Εγω ομως σου λεω οτι τις φτυνω τελειως τις γκομενες, δεν κανω παρεα μαζι τους, δεν τις πειραζω, εχω μια τελειως τυπικη επικοινωνια. Στην περιπτωση αυτη εξαιρετικα δυσκολα μια γυναικα θα κανει την πρωτη κινηση, εστω και αν γουσταρει!

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μήπως ξεχνάτε κάτι βασικό?ποίος ειναι ο κυνηγός και ποίος το θύμα?

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Φυσικα διαφωνω πληρως. Ειναι τραγικα μηδαμινο το ποσοστο γυναικων στην Ελλαδα που θα κανουν εκεινες την πρωτη κινηση. Ειναι ικανες να μεινουν για παντα αγαμητες προκειμενου να μην εκτεθουν και να μη χαρακτηριστουν "ευκολες". Κυριολεκτικα μπορουν να περιμενουν για παντα!

Προφανως εσυ μιλας για περιπτωσεις οπου ο αντρας, εστω και ατυπα, εχει δειξει μια συμπαθεια και εχει κανει το φλερτ του. Εγω ομως σου λεω οτι τις φτυνω τελειως τις γκομενες, δεν κανω παρεα μαζι τους, δεν τις πειραζω, εχω μια τελειως τυπικη επικοινωνια. Στην περιπτωση αυτη εξαιρετικα δυσκολα μια γυναικα θα κανει την πρωτη κινηση, εστω και αν γουσταρει!
Κακώς διαφωνείς πλήρως ή εν μέρει.
Θα έπρεπε να συμφωνείς.
Γιατί: η γκόμενα, όταν γουστάρει πολύ, θα δείξει την προτίμησή της.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι στις περισσότερες περιπτώσεις ούτε κατά διάνοια δε θα το κάνει με τον κραυγαλέο,
υποτακτικό, υποχωρητικό και αενάως επίμονο τρόπο, που η κοινωνία επιβάλλει στους άντρες.
Για τη γυναίκα, ένα βλέμμα, μια κουβέντα, μια καλή διάθεση (αντί της πάγιας ξυνίλας)θεωρούνται μείζονες παραχωρήσεις,
τις οποίες ο ανήρ δέον να αντιληφθεί και στις οποίες δέον να ανταποκριθεί
(αλλιώς η ποιότητά του είναι κυμαινόμενη από "μαλάκας" έως "gay").

Επομένως, η εκδήλωση του ενδιαφέροντος αυτού του είδους καθόλου δεν ανατρέπει το υπέρ των γυναικών καθεστώς,
αλλά, αντίθετα, το επαληθεύει,
γιατί τους επιτρέπει να δείχνουν το ενδιαφέρον τους με κομψό τρόπο
χωρίς να αποχαιρετούν την αξιοπρέπειά τους
(για να μη σου πω ότι, όταν το κάνουν, θεωρούνται υπεύθυνες, δυναμικές και απελευθερωμένες),
ενώ την ίδια στιγμή αυτού του είδους το διακριτικό "πέσιμο" (ο Θεός να το κάνει)
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ στον άντρα να το αντιληφθεί
(καθόλου εύκολο, γιατί είναι τόσο διακριτικό, που γειτνιάζει με απλή φιλική και ανθρώπινη συμπεριφορά)
αν όχι να το αποδεχτεί με χαμόγελο.

Η ιστορία διδάσκει ότι ανέκαθεν κάθε καταπιεσμένη κοινωνική ομάδα
(στην προκειμένη περίπτωση οι άντρες είναι από κάτω)
είχε νομιμοποιήσει μέσα της την καταπίεσή της.
Αν ψάξεις (ελάχιστα), θα βρεις κάτι μούρλια απόψεις σαν και του κυρίου
Μήπως ξεχνάτε κάτι βασικό?ποίος ειναι ο κυνηγός και ποίος το θύμα?
απ' τις οποίες προκύπτει ότι ο ανδρικός κόσμος έχει δαγκώσει επιμόνως το καρότο του κυνηγού
και δε λέει να το αφήσει με τίποτα.
Επομένως, καλά να πάθει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom