You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Για ποιό λόγο γαμάμε πουτάνες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 793
- Εμφανίσεις 35K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 20.605
και αν σου ζητησει γαμο καμια πουτανα για να παρει πρασινη καρτα τι κανεις?για να μην εχω καποια που να μου ζηταει γαμους και αλλες τετοιες ιστοριες
χαχα...παω σε αλλη πουτανα.και αν σου ζητησει γαμο καμια πουτανα για να παρει πρασινη καρτα τι κανεις?
ΜrKavlopoulos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 82
- Like
- 3.658
- Πόντοι
- 13.610
Γιατί όλες τους πουτάνες είναι... σημασία δεν έχει αν τις πληρώνεις την ώρα του σεξ!
Τις πληρώνουμε είτε για φαγητό, είτε για ρουχισμό, είτε για καλλυντικό και γενικά για κάθε είδους συνναλαγή!!
Ανάλογα με το είδος και το ποσό, είναι μέσα στην τρελή χαρά για να σου χαρίσουν μερικές στιγμές ηδονής!! Μόλις όμως περάσει η επιρροή και ξεχαστεί αναζητώντας το επόμενο "δώρο" τότε μόνο να μας τα πρήζουν ξέρουν!!
Οπότε ίσως και να κοστίζει λιγότερα το να τις πληρώνουμε για αυτό που θέλουμε και μετά ας πάνε να τα πρήζουν σε άλλους!
;)
Τις πληρώνουμε είτε για φαγητό, είτε για ρουχισμό, είτε για καλλυντικό και γενικά για κάθε είδους συνναλαγή!!
Ανάλογα με το είδος και το ποσό, είναι μέσα στην τρελή χαρά για να σου χαρίσουν μερικές στιγμές ηδονής!! Μόλις όμως περάσει η επιρροή και ξεχαστεί αναζητώντας το επόμενο "δώρο" τότε μόνο να μας τα πρήζουν ξέρουν!!
Οπότε ίσως και να κοστίζει λιγότερα το να τις πληρώνουμε για αυτό που θέλουμε και μετά ας πάνε να τα πρήζουν σε άλλους!
;)
ΜrKavlopoulos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 82
- Like
- 3.658
- Πόντοι
- 13.610
και αν σου ζητησει γαμο καμια πουτανα για να παρει πρασινη καρτα τι κανεις?
την πηδάς έως ότου τη βαρεθείς..
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
Γιατι ειμαστε πουτανιαριδες.
Jybe
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Εμένα έγινε το αγαπημένο μου χόμπυ από τότε που άρχισα να συγκατοικω με την κοπέλα μου. ;)
και που να παντρευτεις τι εχει να γινει
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
καλα τα ποστ στο θρεντ αυτο γαμανε.....το ενα καλυτερο απο το αλλο.Εμένα έγινε το αγαπημένο μου χόμπυ από τότε που άρχισα να συγκατοικω με την κοπέλα μου. ;)
και που να παντρευτεις τι εχει να γινει
konstantinos.suncity.
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2011
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
νιωσε μπαρτσελονα μην εισαι ητοπαθεις δες τες σαν απλες πουτανιτσες και μην περιμενεις τιποτα περισοτερο απο αυτες τοτε θα δεις !!!
οταν το μουνι νιωσει οτι το εχεις αναγκη πεταξε οταν το φτυσεις κολλησε νομος.......!!!!!!
ναι σωστα αλλα πρεπει να εχει γινει μια αρχη πρωτα εδω δεν μιλανε καν σου λεω η απο νετ δεν δεχονται ποτε να βγουνε εξω για κοφεε
συγκεκριμενα πραγματα αν θες πες γενικοτητες ξερω κ εγω να λεω
Επισκέπτης
φιλε το προβλημα σου μπορει να εστειαζεται σε δυο περιπτωσεις, η την πευτεις με λαθος τροπο η σε λαθος γυναικες. οπως και να χει μετρα τις δυναμεις σου και παιξε αναλογα με τα κυβικα σου. Ακου με και θα δεις ;)ναι σωστα αλλα πρεπει να εχει γινει μια αρχη πρωτα εδω δεν μιλανε καν σου λεω η απο νετ δεν δεχονται ποτε να βγουνε εξω για κοφεε
συγκεκριμενα πραγματα αν θες πες γενικοτητες ξερω κ εγω να λεω
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Κατι σαν ...φαστ-φουντ ενα πραγμα ναι'ισως γιατί είναι πιο γρήγορο, πιο οικονομικό;;;;;
Που να φτιαχνειs τωρα....συνταγεs , πιατα και κατσαρολεs(αγαπεs και λουλουδια)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
ναι βρε άνθρωπε, και μέτα άντε να συμμαζεύεις το χάλι από την κουζίνα, από την ταπετζαρία κτλ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 72K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 230
- Εμφανίσεις