Γενάρης 2020, ταξιδεύω εκτός Ελλάδος, βγαίνω ραντεβου με μια κοντούλα βυζαρού κάπου στα 45 (Ρούλα Κορομηλά μου θύμιζε) που κάθονταν μαζί μου στο αεροπλάνο στην πτήση στο πήγαινε.. Αυτή ντυμένη με επαγγελματικό κουστούμι (κάτι από στέλεχος έδειχνε), εγώ smart casual.
Το ραντεβού έγινε το ίδιο βράδυ για φαγητό (θα έμενα 2 βράδυα). Βυζάρες 5άρια να τα έχω απέναντι μου κ η τύπισσα να μην μου δίνει "σημάδι" να προχωρήσω. Φεύγουμε από το εστιατόριο κ της λέω ότι ψάχνω φαρμακείο για σταγόνες για την μύτη, οπότε προσφέρεται να με διευκολύνει με το αυτοκίνητο της κ με πάει σε κάποιο ανοικτό (10μιση το βράδυ).
Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο, διακρίνω στην κωλότσεπη στο jean που φορούσε, ότι υπάρχει ανάγλυφο το σχήμα 2 προφυλλακτικών σε μακρόστενη συσκεασία (κάτι σαν οβαλ). Ξεμπερδευουμε με τις σταγόνες και αποφασίζω πριν μπουμε στο αμαξι να κάνω κίνηση, την αγκαλιάζω να την ευχαριστήσω κ την φιλάω, πιάνοντας της τα κωλομάγουλἀ της. Επιβεβαιώνω την ύπαρξη των προφυλακτικών κ την ρωτάω που θα τα δοκιμάσουμε .. "Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σου φυσικά", μου απαντά.
Την επόμενη μέρα, μετά τις δουλειές μας, ούτε καν βγήκαμε από το μεσημέρι κ μετά, από το δωμάτιο.
Φανταστείτε να μην είχε πέσει η ματιά μου στην κωλότσεπή της..
Υ.Σ.: η τύπισσα δούλευε στα κεντρικά τράπεζας κ είχε κωλύματα λόγω υψηλόβαθμης θέσης να κάνει κάτι με ντόπιους πόσο μάλλον με υφιστάμενους της, από όσο μου είπε. Παραδέχτηκε ότι το γεγονός ότι ήμουν από άλλη χώρα, την απελευθέρωσε ακόμη περισσότερο..