φτιαξτε ψευτικα προφιλ
εγω εκανα το συγκεκριμενο κοινωνικο πειραμα και γαμησα (και) μεσω φεισμπουκ
.. ποτε δεν το εργαλειοποιουσα ως μεσο γνωριμιων επειδη μου αρεσε το καμακι εξω.η πρωτη καραντινα ομως εφερε νεα ηθη και εθιμα
ειχα φτιαξει ενα προφιλ του πουτσου στην αρχη μονο για αθλητικα ,αλλα επειτα αφοσιωθηκα σε σταμπαρισμενα μιλφακια απο ειδησεογραφικες σελιδες--
....αφου προηγηθηκε ενδελεχης ερευνα του ιστορικου των προφιλ τους. ηξερα που στοχευα παντα με διακριτικοτητα.
αν πχ μια ηταν παντρεμενη με φωτο παιδιων κλπ ,εννοειται πως εβγαινε απο την περιουσια λιστα!
οχι μονο δεν της εστελνα ινμποξ,αλλα ουτε καν σχολιαζα μαζι της σε σελιδες -ουτε λαικ με καρδουλες και ουαου
οταν διατηρουσα το γνησιο προφιλ ενιωθα λες και ειμαι στο big brother με τον καθε καραγκιοζη του κυκλου μου,συμπεριλαμβανομενων καποιων αγαμητων κομπλεξικων ελλεηνιδων. πολλη δηθενια και χριστομαθεια
...οσοι ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ να διατηρειτε προφιλ ανεχομενοι φακελωμα ακομα και απο γονεις-παρατρεχαμενους-τη σαρα και τη μαρα,ειστε ΗΡΩΕΣ!
αλλη μια αποδειξη οτι ΑΚΟΜΑ και στο φεισμπουκ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΟΥ παιζεις πιο δυνατη μπαλιτσα
μονο random - μονο αγνωστες -ακομπλεξαριστες
μεσα στην ευρεια μαζα των αγνωστων θα βρεις και αρκετες kinky- ανισορροπες-καβλιαρες-μυστηριοπληκτες ,αυτες θελουμε,αυτες αναζητουμε και ποθουμε
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΥΤΟΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΙΖΕΡΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΑΣ,ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΟΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ...ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΜΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΕΣ?
....ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΥ