Νέα

Γαμάτε μέσω facebook;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ledis7

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
503
Πόντοι
81
πω ρε μια χοντρη που γουσταρε ο αλλος να πηδηξει κιολας... ?

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496

Είδατε που τα λέω?;;; ;Χίλιες φορές στις πουτάνες μας!!!!

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Τελικά τι γίνεται γαμαει κανένας μέσω φβ κάνα καλό. Μουνακι που ναμην είναι σε κύκλους παρέες κοινούς γνωστούς, και να είναι κάτω από 100κιλα?γιατο εμένα πιο πιθανό μου φαίνετε. Να βρεις ένα 500αρικο στο δρόμο πάρα αυτο???

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056

Τυπε την είδα την τύπισσα (πλάτη μόνο αλλά κατάλαβα πολλά). Μάλλον έχει δίκιο η τύπισσα. Ο άλλος πρέπει να είναι αρωστακι και ανώμαλος για να γουστάρει να την πηδήξει. Μην σου πω και επικίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια :confused:

ioannisdebu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2020
Κριτικές
1
Like
3.561
Πόντοι
456
Τυπε την είδα την τύπισσα (πλάτη μόνο αλλά κατάλαβα πολλά). Μάλλον έχει δίκιο η τύπισσα. Ο άλλος πρέπει να είναι αρωστακι και ανώμαλος για να γουστάρει να την πηδήξει. Μην σου πω και επικίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια :confused:
μεγα μπαζο η τυπισσα απ οσο μπορεσα να διακρινω μιας που καθοτανε πλατη

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
μεγα μπαζο η τυπισσα απ οσο μπορεσα να διακρινω μιας που καθοτανε πλατη
Ναι ρε τυπε. Για να του σηκώνεται και να θέλει να τη γαμησει πρέπει να είναι ανώμαλος ο τύπος. Δεν εξηγείται αλλιώς :confused:

ioannisdebu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2020
Κριτικές
1
Like
3.561
Πόντοι
456
Ναι ρε τυπε. Για να του σηκώνεται και να θέλει να τη γαμησει πρέπει να είναι ανώμαλος ο τύπος. Δεν εξηγείται αλλιώς :confused:
εχεις σκεφτει ομως και την εκδοχη επειδη ειναι οντως μπαζο αυτη ο τυπος να την εφτυσε και τωρα για εκδικηση αυτη να βγηκε για να τον κατηγορησει προκειμενου να τον κανει ρομπα

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
779
Πόντοι
81
Προσωπικά εχω πηδηξει αρκετές μέσω fb. Κανονικές, τις διπλανής πόρτας, και 2 παντρεμένες... Από ινσταγκραμ, ούτε μία... Ίσως γιατι δεν ασχολούμε τόσο όσο με το fb

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
εχεις σκεφτει ομως και την εκδοχη επειδη ειναι οντως μπαζο αυτη ο τυπος να την εφτυσε και τωρα για εκδικηση αυτη να βγηκε για να τον κατηγορησει προκειμενου να τον κανει ρομπα
Τυπε σωστή η σκέψη σου. Πιστεύω αν τον δούμε και αυτόν εμφανισιακά (ή έστω την πλάτη του), θα καταλάβουμε πολλά :confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Από τότε που έχουμε κυβέρνηση Μητσοτάκη γαμάω παντού!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.961
Πόντοι
6.236
Ο άλλος πρέπει να είναι αρωστακι και ανώμαλος για να γουστάρει να την πηδήξει. Μην σου πω και επικίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια :confused:

Ελάτε, πείτε ποιο μέλος μας είναι :huh::huh: :2funny:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
φτιαξτε ψευτικα προφιλ

εγω εκανα το συγκεκριμενο κοινωνικο πειραμα και γαμησα (και) μεσω φεισμπουκ

.. ποτε δεν το εργαλειοποιουσα ως μεσο γνωριμιων επειδη μου αρεσε το καμακι εξω.η πρωτη καραντινα ομως εφερε νεα ηθη και εθιμα

ειχα φτιαξει ενα προφιλ του πουτσου στην αρχη μονο για αθλητικα ,αλλα επειτα αφοσιωθηκα σε σταμπαρισμενα μιλφακια απο ειδησεογραφικες σελιδες--
....αφου προηγηθηκε ενδελεχης ερευνα του ιστορικου των προφιλ τους. ηξερα που στοχευα παντα με διακριτικοτητα.

αν πχ μια ηταν παντρεμενη με φωτο παιδιων κλπ ,εννοειται πως εβγαινε απο την περιουσια λιστα!
οχι μονο δεν της εστελνα ινμποξ,αλλα ουτε καν σχολιαζα μαζι της σε σελιδες -ουτε λαικ με καρδουλες και ουαου :boobies: :tooth:

οταν διατηρουσα το γνησιο προφιλ ενιωθα λες και ειμαι στο big brother με τον καθε καραγκιοζη του κυκλου μου,συμπεριλαμβανομενων καποιων αγαμητων κομπλεξικων ελλεηνιδων. πολλη δηθενια και χριστομαθεια
...οσοι ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ να διατηρειτε προφιλ ανεχομενοι φακελωμα ακομα και απο γονεις-παρατρεχαμενους-τη σαρα και τη μαρα,ειστε ΗΡΩΕΣ!

αλλη μια αποδειξη οτι ΑΚΟΜΑ και στο φεισμπουκ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΟΥ παιζεις πιο δυνατη μπαλιτσα

μονο random - μονο αγνωστες -ακομπλεξαριστες
μεσα στην ευρεια μαζα των αγνωστων θα βρεις και αρκετες kinky- ανισορροπες-καβλιαρες-μυστηριοπληκτες ,αυτες θελουμε,αυτες αναζητουμε και ποθουμε

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΥΤΟΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΙΖΕΡΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΑΣ,ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΟΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ...ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΜΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΕΣ?
....ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΥ :priest::priest::priest:

Τελευταία τροποποίηση:

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.672
Πόντοι
1.336
Την πρόσθετη λειτουργία του dating μέσω του φβ την έχει δοκιμάσει κανείς; Βοηθά γενικά για γνωριμίες για γαμησια;

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.923
Πόντοι
7.815
Την πρόσθετη λειτουργία του dating μέσω του φβ την έχει δοκιμάσει κανείς; Βοηθά γενικά για γνωριμίες για γαμησια;
Την έχω εδώ κ ένα χρόνο περίπου, βγαίνει "ψωμί" αν ασχοληθείς

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.923
Πόντοι
7.815
Οπότε δύο πράγματα συμβαίνουν ή έχει αυτή προφυλακτικό και στο δίνει ή πηδάς την επόμενη μέρα.
Γενάρης 2020, ταξιδεύω εκτός Ελλάδος, βγαίνω ραντεβου με μια κοντούλα βυζαρού κάπου στα 45 (Ρούλα Κορομηλά μου θύμιζε) που κάθονταν μαζί μου στο αεροπλάνο στην πτήση στο πήγαινε.. Αυτή ντυμένη με επαγγελματικό κουστούμι (κάτι από στέλεχος έδειχνε), εγώ smart casual.

Το ραντεβού έγινε το ίδιο βράδυ για φαγητό (θα έμενα 2 βράδυα). Βυζάρες 5άρια να τα έχω απέναντι μου κ η τύπισσα να μην μου δίνει "σημάδι" να προχωρήσω. Φεύγουμε από το εστιατόριο κ της λέω ότι ψάχνω φαρμακείο για σταγόνες για την μύτη, οπότε προσφέρεται να με διευκολύνει με το αυτοκίνητο της κ με πάει σε κάποιο ανοικτό (10μιση το βράδυ).

Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο, διακρίνω στην κωλότσεπη στο jean που φορούσε, ότι υπάρχει ανάγλυφο το σχήμα 2 προφυλλακτικών σε μακρόστενη συσκεασία (κάτι σαν οβαλ). Ξεμπερδευουμε με τις σταγόνες και αποφασίζω πριν μπουμε στο αμαξι να κάνω κίνηση, την αγκαλιάζω να την ευχαριστήσω κ την φιλάω, πιάνοντας της τα κωλομάγουλἀ της. Επιβεβαιώνω την ύπαρξη των προφυλακτικών κ την ρωτάω που θα τα δοκιμάσουμε .. "Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σου φυσικά", μου απαντά.
Την επόμενη μέρα, μετά τις δουλειές μας, ούτε καν βγήκαμε από το μεσημέρι κ μετά, από το δωμάτιο.

Φανταστείτε να μην είχε πέσει η ματιά μου στην κωλότσεπή της..
Υ.Σ.: η τύπισσα δούλευε στα κεντρικά τράπεζας κ είχε κωλύματα λόγω υψηλόβαθμης θέσης να κάνει κάτι με ντόπιους πόσο μάλλον με υφιστάμενους της, από όσο μου είπε. Παραδέχτηκε ότι το γεγονός ότι ήμουν από άλλη χώρα, την απελευθέρωσε ακόμη περισσότερο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom