Νέα

Γαμάτε μέσω facebook;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
καλα σου εριξαν πορτα σε μαγαζι κ πληρωσες εξτρα για να σε βαλουν μεσα???

κ μετα λετε για τη λογικη των ελλεεινιδων?

:2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μεσα επεσες μορτη η τυπισα ηταν πολυ ξεφτιλισμενη ουτε για καφε δεν ειχε βγάλει..

ΧΑΧΑΧ τυπε ειμαι μεγαλος ψυχολογος εγω που βλεπεις....

μεσα σε μιση ωρα... εχω καταλαβει τι καπνο φουμαρει η αλλη (ειδικα αν εχει και τον καπνο πανω στο τραπεζι για να στριβει αχαχχα ΣΩΣΤΟΣ?)

τι προκειται να κανει.. και τι μυαλα κουβαλαει γενικοτερα.

Καλλιο του θεραπευειν (μετα) το προλαμβανειν (πριν)

δεν θυμαμαι ποτε να χω μπλεξει σε τετοια σκηνικα και ουτε προκειται

δεν υπαρχει λογος.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Jnr32 εισαι τυπος ρε  :rockon:
Μη μας παρεξηγας που διακωμοδουμε τα παντα!
Πες μας και καμια αλλη ιστορια με ελεεινιδες  :sunglasses:

ρε απολυτε, που πας και τα βρισκεις ρε?  :2funny:

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
  Εγώ σαν γυναίκα , θα προσφερθώ να κεράσω αλλά όσοι άντρες έχω βγει δεν δεχονται ποτέ να κεράσω εγώ...όσες φορές και να βγούμε, όπου και να πάμε.
  Μια φορά είχα βγει για καφέ με κάποιον 3 φορές , τις 2 πρώτες του επέμενα να κεράσω έλεγε όχι, τη τρίτη φορά με το που καθόμαστε στο τραπέζι μου λέει αυτή τη φορά κερνάς εσυ. Εεεεε...εφαγε πόρτα. όχι γιατί πλήρωσα αλλά για τη γυφτιά που είχε να μου το πει ο ιδιος...Στο κάτω κάτω είχα σκοπό να προσφερθώ αλλά όταν μου το λες έτσι ε αντε και γαμησου....Γυφτους και καρμιριδες μακρια..... :uzi: :uzi:

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
  Τώρα αν κάποιος που βγαίνει με μια κοπέλα κάθεται και σκεφτεται ποπο τη κέρασα φαγητό και πλήρωσα 40 ευρώ και με αυτά τα λεφτά θα είχα πάει σε μπουρδέλο, τότε ας πάει από την αρχή στο μπουρδέλο να ξεμπερδευει.

Το κέρασμα το κάνεις γιατί γουστάρεις γιατί σ αρεσει η παρέα και όχι γιατί περιμένεις ανταλαγμα μετά...Αυτά ειχα να πωωωωωωωω

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
1. Γαμήσατε ποτέ μέσω facebook;
2. Έχετε φτιάξει δεύτερο-ψεύτικο προφίλ, λόγω ντροπής από τους γνωστούς επειδή είχατε 730 φίλες μοντέλα-μανεκέν;
μα καλα πωσ γαμασ μεσω φασεμποκ?
βανεισ τον μποθντζον σοθ στο κομπιοτερ στην οθονη,ανοιγεισ το φασεμποκ και γαμασ ?? :think: :think: :think: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Το κέρασμα το κάνεις γιατί γουστάρεις γιατί σ αρεσει η παρέα και όχι γιατί περιμένεις ανταλαγμα μετά...

Το κερασμα το κανει ενας αντρας γιατι ειναι ΠΑΙΧΤΗΣ, playboy, punter, κυνηγος η οπως αλλιως θελει να το λεει κανεις.
ΑΝ ειναι βεβαια. Για ΟΣΟΥΣ ειναι και μονον.

Με αυτο δεν θελω να απαξιωσω τον αγοραιο ερωτα, σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση.
Απλα ειναι δυο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πραγματα. Και στα δυο πληρωνεις, με ΑΛΛΟ σκοπο ομως.

Επισκέπτης
Μέσω facebook όχι.Μέσω twitter πηδήχτηκα με ένα καυλάκι πρόσφατα :P

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Το κερασμα το κανει ενας αντρας γιατι ειναι ΠΑΙΧΤΗΣ, playboy, punter, κυνηγος η οπως αλλιως θελει να το λεει κανεις.
ΑΝ ειναι βεβαια. Για ΟΣΟΥΣ ειναι και μονον.

Με αυτο δεν θελω να απαξιωσω τον αγοραιο ερωτα, σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση.
Απλα ειναι δυο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πραγματα. Και στα δυο πληρωνεις, με ΑΛΛΟ σκοπο ομως.
ρε σθ εισθε χαζοσ?
σαρεσει να κερνασ?
να μαζεφτοθμε ολοι να παμε σε καμμια ταβερνα να μασ κερασεισ κανα κρασακι και κανα μεζεδάκι και μετα να σε παμε να σε κερασοθμε και μεισ κανα πορδελλακι
για να φηγει η μαρμελάδα απο τον εγκέφαλο! :jerking: :jerking:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
   Τώρα αν κάποιος που βγαίνει με μια κοπέλα κάθεται και σκεφτεται ποπο τη κέρασα φαγητό και πλήρωσα 40 ευρώ και με αυτά τα λεφτά θα είχα πάει σε μπουρδέλο, τότε ας πάει από την αρχή στο μπουρδέλο να ξεμπερδευει.

Το κέρασμα το κάνεις γιατί γουστάρεις γιατί σ αρεσει η παρέα και όχι γιατί περιμένεις ανταλαγμα μετά...Αυτά ειχα να πωωωωωωωω

Φαγητο δεν με πειραζει να κερασω και 200 ευρω  :cheesy:....ετσι και αλλιως τα πιο πολλα εγω τα τρωω παντα στο τραπεζι.... :grin: Εσεις τρωτε σαν σπουργιτακια...

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
ρε σθ εισθε χαζοσ?
σαρεσει να κερνασ?
να μαζεφτοθμε ολοι να παμε σε καμμια ταβερνα να μασ κερασεισ κανα κρασακι και κανα μεζεδάκι και μετα να σε παμε να σε κερασοθμε και μεισ κανα πορδελλακι
για να φηγει η μαρμελάδα απο τον εγκέφαλο! :jerking: :jerking:

Καταρχην, διπλα στο U βρισκεται το Y. Ξεκιναμε απο εκει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom