Επισκέπτης
ώπα τις; μου διαφεύγει κάτι;
ώπα τις; μου διαφεύγει κάτι;
δεν ειπαμε οτι θα ειναι το μυστικο μας?Μέσω facebook όχι.Μέσω twitter πηδήχτηκα με ένα καυλάκι πρόσφατα
Και το ρωτας ?χμμμμμμμμμμ!να βανω και γω το τοητερ?
μισο παω να ανοιξω στο τουιτυ ενα λογαριασμο
ποσο καιρο του τα επρηζες μεχρι να πεσει το γαμησι?Μέσω facebook όχι.Μέσω twitter πηδήχτηκα με ένα καυλάκι πρόσφατα
Τώρα αν κάποιος που βγαίνει με μια κοπέλα κάθεται και σκεφτεται ποπο τη κέρασα φαγητό και πλήρωσα 40 ευρώ και με αυτά τα λεφτά θα είχα πάει σε μπουρδέλο, τότε ας πάει από την αρχή στο μπουρδέλο να ξεμπερδευει.
Το κέρασμα το κάνεις γιατί γουστάρεις γιατί σ αρεσει η παρέα και όχι γιατί περιμένεις ανταλαγμα μετά...Αυτά ειχα να πωωωωωωωω
Στεγνά το έφαγα,βαριόμουνα να ελλεεινιδίσω.2-3 βδομάδες υπόθεση.ποσο καιρο του τα επρηζες μεχρι να πεσει το γαμησι?
2-3 βδομαδες?αργη εισαιΣτεγνά το έφαγα,βαριόμουνα να ελλεεινιδίσω.2-3 βδομάδες υπόθεση.
Τώρα όμως έμπλεξε στα δίχτυα μου.
Εγώ σαν γυναίκα , θα προσφερθώ να κεράσω αλλά όσοι άντρες έχω βγει δεν δεχονται ποτέ να κεράσω εγώ...όσες φορές και να βγούμε, όπου και να πάμε.
Μια φορά είχα βγει για καφέ με κάποιον 3 φορές , τις 2 πρώτες του επέμενα να κεράσω έλεγε όχι, τη τρίτη φορά με το που καθόμαστε στο τραπέζι μου λέει αυτή τη φορά κερνάς εσυ. Εεεεε...εφαγε πόρτα. όχι γιατί πλήρωσα αλλά για τη γυφτιά που είχε να μου το πει ο ιδιος...Στο κάτω κάτω είχα σκοπό να προσφερθώ αλλά όταν μου το λες έτσι ε αντε και γαμησου....Γυφτους και καρμιριδες μακρια.....
Μεμάκι θες να ανταλλάξουμε twitter και να μου μιλάς για ρωσικα μουνέτα να καυλώνω?δεν ειπαμε οτι θα ειναι το μυστικο μας?
μαρτυριαρα!
Μεμάκι θες να ανταλλάξουμε twitter και να μου μιλάς για ρωσικα μουνέτα να καυλώνω?
Του την πέφτω κι όλο με απορρίπτει ο αναίσθητος.
δεν εχω twitter καρδια μου, αν θες ΒΚοντακτΜεμάκι θες να ανταλλάξουμε twitter και να μου μιλάς για ρωσικα μουνέτα να καυλώνω?
μουρο μου ανυπομονο :-*Του την πέφτω κι όλο με απορρίπτει ο αναίσθητος.
γιατι δεν μπορεις να συγκριθεις με τις λευκορωσιδες μηπως?Του την πέφτω κι όλο με απορρίπτει ο αναίσθητος.
Σωστη η αποψη σου ...Τώρα αν κάποιος που βγαίνει με μια κοπέλα κάθεται και σκεφτεται ποπο τη κέρασα φαγητό και πλήρωσα 40 ευρώ και με αυτά τα λεφτά θα είχα πάει σε μπουρδέλο, τότε ας πάει από την αρχή στο μπουρδέλο να ξεμπερδευει.
Το κέρασμα το κάνεις γιατί γουστάρεις γιατί σ αρεσει η παρέα και όχι γιατί περιμένεις ανταλαγμα μετά...Αυτά ειχα να πωωωωωωωω
Σωστη η αποψη σου ...
Ομως αυτο θα συμβει μονο οταν προμηνυεται κατι σοβαρο και εφοσον την ξερει και λιγο ...
Δεν νοειται με την καθε τυχαρπαστη να αρχισεις να ξοδευεις γιατι ?
Για να της φανεις αρεστος ?
Το κοβω για χοντρη μαλακια αυτο.......
Βασικα εγω ειμαι υπερ του γερμανικου τροπου μισα μισα η ο καθενας τα δικα του οπως θες το λες
Και καπου στα ενδιαμεσα θα πεσουν και τα κερασματα η και τα δωρακια αναλογα την οικονομικη
δυνατοτητα του ανδρα και τα γουστα του
Σε καμια περιπτωση ομως δεν μου αρεσει η γυναικα να γινεται μουρμουρα για καποια οφελη οποιαδηποτε
κι αν ειναι αυτα καθως τοτε χανει σε εκτιμηση και ποντους στα ματια μου....
Το θεμα και η μαγκια ειναι να κανει ο ανδρας απο μονος του αυτο που θελει χωρις μουρμουρες .... ;)
Γνωμη μου ειναι αυτη.
Σιγά τις μπαζόλες.γιατι δεν μπορεις να συγκριθεις με τις λευκορωσιδες μηπως?
μεμο βαλε καμια λευκορωσιδα να ψαρωσει η αλιντισσαΣιγά τις μπαζόλες.