Νέα

Γαμάτε μέσω facebook;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
   Τώρα αν κάποιος που βγαίνει με μια κοπέλα κάθεται και σκεφτεται ποπο τη κέρασα φαγητό και πλήρωσα 40 ευρώ και με αυτά τα λεφτά θα είχα πάει σε μπουρδέλο, τότε ας πάει από την αρχή στο μπουρδέλο να ξεμπερδευει.

Το κέρασμα το κάνεις γιατί γουστάρεις γιατί σ αρεσει η παρέα και όχι γιατί περιμένεις ανταλαγμα μετά...Αυτά ειχα να πωωωωωωωω

αυτη ειναι η ωραιποιημενη επιφανεια.
Κανεις δεν πληρωνει στο ετσι βασικα...
Ολο και κατι θα περιμενει  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Εγώ σαν γυναίκα , θα προσφερθώ να κεράσω αλλά όσοι άντρες έχω βγει δεν δεχονται ποτέ να κεράσω εγώ...όσες φορές και να βγούμε, όπου και να πάμε.
  Μια φορά είχα βγει για καφέ με κάποιον 3 φορές , τις 2 πρώτες του επέμενα να κεράσω έλεγε όχι, τη τρίτη φορά με το που καθόμαστε στο τραπέζι μου λέει αυτή τη φορά κερνάς εσυ. Εεεεε...εφαγε πόρτα. όχι γιατί πλήρωσα αλλά για τη γυφτιά που είχε να μου το πει ο ιδιος...Στο κάτω κάτω είχα σκοπό να προσφερθώ αλλά όταν μου το λες έτσι ε αντε και γαμησου....Γυφτους και καρμιριδες μακρια..... :uzi: :uzi:

και δεν μπορεις να λες καρμιρη καποιον που εχει βαλει 2 φορες πρωτος το χερι στην τσεπη και σε εχει κερασει.... παω στοιχημα για να φτασε σε τετοιο σημειο θα πρεπε να ειχες ξηγηθει πολυ γαιδουρινα και απλα μας λες εδω οτι ειπες να κερνουσες και εσυ ψχαχαχαχαχα και καλα...

αν ο αλλος δεν θελει δεν κερναει εξαρχης.... αλλα για να τον εφτασες στο σημειο τον χριστιανο να πει
τωρα κερνας εσυ ΧΑΧΑΧΑ Γυρευε για ποσο τζαμπατζου θα σε περασε. ΧΑΧΑΧ

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
  Τώρα αν κάποιος που βγαίνει με μια κοπέλα κάθεται και σκεφτεται ποπο τη κέρασα φαγητό και πλήρωσα 40 ευρώ και με αυτά τα λεφτά θα είχα πάει σε μπουρδέλο, τότε ας πάει από την αρχή στο μπουρδέλο να ξεμπερδευει.

Το κέρασμα το κάνεις γιατί γουστάρεις γιατί σ αρεσει η παρέα και όχι γιατί περιμένεις ανταλαγμα μετά...Αυτά ειχα να πωωωωωωωω
Σωστη η αποψη σου ...
Ομως αυτο θα συμβει μονο οταν προμηνυεται κατι σοβαρο και εφοσον την ξερει και λιγο ...
Δεν νοειται με την καθε τυχαρπαστη να αρχισεις να ξοδευεις γιατι ?
Για να της φανεις αρεστος ?
Το κοβω για χοντρη μαλακια αυτο....... :jerking:

Βασικα εγω ειμαι υπερ του γερμανικου τροπου μισα μισα η ο καθενας τα δικα του οπως θες το λες
Και καπου στα ενδιαμεσα θα πεσουν και τα κερασματα η και τα δωρακια αναλογα την οικονομικη
δυνατοτητα του ανδρα και τα γουστα του
Σε καμια περιπτωση ομως δεν μου αρεσει η γυναικα να γινεται μουρμουρα για καποια οφελη οποιαδηποτε
κι αν ειναι αυτα καθως τοτε χανει σε εκτιμηση και ποντους στα ματια μου....

Το θεμα και η μαγκια ειναι να κανει ο ανδρας απο μονος του αυτο που θελει χωρις μουρμουρες ....  ;)

Γνωμη μου ειναι αυτη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σωστη η αποψη σου ...
Ομως αυτο θα συμβει μονο οταν προμηνυεται κατι σοβαρο και εφοσον την ξερει και λιγο ...
Δεν νοειται με την καθε τυχαρπαστη να αρχισεις να ξοδευεις γιατι ?
Για να της φανεις αρεστος ?
Το κοβω για χοντρη μαλακια αυτο....... :jerking:

Βασικα εγω ειμαι υπερ του γερμανικου τροπου μισα μισα η ο καθενας τα δικα του οπως θες το λες
Και καπου στα ενδιαμεσα θα πεσουν και τα κερασματα η και τα δωρακια αναλογα την οικονομικη
δυνατοτητα του ανδρα και τα γουστα του
Σε καμια περιπτωση ομως δεν μου αρεσει η γυναικα να γινεται μουρμουρα για καποια οφελη οποιαδηποτε
κι αν ειναι αυτα καθως τοτε χανει σε εκτιμηση και ποντους στα ματια μου....

Το θεμα και η μαγκια ειναι να κανει ο ανδρας απο μονος του αυτο που θελει χωρις μουρμουρες ....  ;)

Γνωμη μου ειναι αυτη.

ρε φιλε μην χανεσαι μεσα στην πολυλογια  :grin:
την γκομενα πρεπει να την κερασει την πρωτη φορα οκ
αλλα για να φτασει ο αλλος στο σημειο να της πει "τωρα κερνας εσυ"
σιγουρα θα την ειχε κακοχαρακτηρισει διαφορετικα δεν την τιμαει
το γεγονος να λεει πως συνεχιζε να βγαινει με εναν γυφτο χωρις να το εχει καταλαβει
ετσι δεν ειναι?  :grin:

μερικες δεν ξερετε καθολου να κρυβεστε παντως.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μερικες θα το παιξουν αθωα θυματα αλλα αν ακουσεις και την αντιθετη
αποψη θα καταλαβεις ποσο λιγο αθωα ειναι στην πραγματικοτητα  :grin:

παντα πρεπει να ακουγονται και οι 2 αποψεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom