Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
.... επιμενω μεχρις εσχατων ανεξαρτητα απο το κοστος.
Αυτα διαβαζουν τυπε και παίρνουν αερα τα μουνακια τους...
.... επιμενω μεχρις εσχατων ανεξαρτητα απο το κοστος.
για μπουρδελο δινει 40αρια ομως τυπεΚαλα εσυ μπουρδελομορτη μου εισαι το αλλο ακρο
Τυφλα να χει ο Σκρουντζ
τι να κανω βρε Μορτη αφου σου λεω ειμαι αρρωστος..80 ευρω σφηνακια?
δεν το βαζω στο κωλο μου που ειναι και τσαμπα ρε παλαβωσατε
τι να κανω βρε Μορτη αφου σου λεω ειμαι αρρωστος..
να σε φρικάρω? πηδουσα μια αεροσυνοδο (φιλη φιλου) και το πιο φτηνο εστιατόριο που ειχε δεχτει να παμε ειχα δωσει 120
εννοειται πως κουνησα μαντιλι συντομα, δεν παλευοταν..
Ναι ναι!! Εκει δεν τα λυπάται καθόλου!!!για μπουρδελο δινει 40αρια ομως τυπε
ουτε εγω παω σε στουντιο φιλεΝαι ναι!! Εκει δεν τα λυπάται καθόλου!!!
Αλλά σε στουντιο ποτε!
Καλα τις εκανες.τι να κανω βρε Μορτη αφου σου λεω ειμαι αρρωστος..
να σε φρικάρω? πηδουσα μια αεροσυνοδο (φιλη φιλου) και το πιο φτηνο εστιατόριο που ειχε δεχτει να παμε ειχα δωσει 120
για μπουρδελο δινει 40αρια ομως τυπε
ουτε εγω παω σε στουντιο φιλε
ειναι ιδεολογικο το ζητημα
ελλεεινιδα?δυσκολο τυπεμεχρι 50 ευρω μπορω να διαθεσω και σε κερασμα... αλλα θα αξιζει
sos!!!..μαγκες μενω αγγλια και μου εσκασε φαση απο face ενα τουμπανο πιπινι 1,80 αγγλακι λουκουμι!..θα τη συναντησω αυριο και ειμαι σιγουρος οτι θα τα σκατωσω γιατι δεν εχω παιξει ποτε μπαλα σε τετοιο επιπεδο τσαμπιονς λιγκ!..αν δεν τα σκατωσω και μπορεσω να τοτε θα πανηγυριζω επι τρεις μηνες!!
ελλεεινιδα?δυσκολο τυπε
...Άμα δε γαμήσεις και την Αγγλίδα, να πας για απόσυρση...
μεσα επεσες μορτη η τυπισα ηταν πολυ ξεφτιλισμενη ουτε για καφε δεν ειχε βγάλει..απλα ειμαι της αποψης πως οταν κερνας πολλα για να παρεις... εστω και πολλα
πχ ενα ωραιο μουνι κτλπ ε ρε φιλε ειναι σαν να διατηρεις μια επιχειρηση και να βρισκεσαι
στο νεκρο σημειο... ΕΣΟΔΑ = ΕΞΟΔΑ... Για μενα δεν αξιζει τον κοπο.
ΑΝ εισαι της νοοτροπιας "τα χαλαω χωρις να τα υπολογιζω" μαγκια σου θα ειναι της ιδιας αποψης και η γκομενα
που θα κυκλοφορεις (αν και αμφιβαλλω αμα θα εβαζε ποτε αυτη το χερι στην τσεπη ενω ειναι της ιδιας νοοτροπιας )
ορισμενες εχουν πολυ πλακα... σε λενε γυφτο... ενω αυτες ζητημα αν εδιναν ενα κερασμα καποια στιγμη.
Τι θυμηθηκα τωρα.. φανταρακι μου ειχαν ριξει πορτα σε μαγαζι, απο τα 2 δεκαχιλιαρα που ειχα πηρα τον πορτιερη παραμερα του εδωσα το ενα και του το ειχα παιξει οτι ειμαι γιος του Μιμικου με τα κοτοπουλα. Το εφαγαν και οι μαλακες μεσα που μάλλον τους το σφύριξε και με γλυφαν μετα, μου κανανε χωρο στο μπαρ κλπ