dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
τις εχει φαει το facebook...Και κατι αλλο που εχω παρατηρησει τελευταια,οταν βγαινω για καφε, μονο αντρες βλεπω,αρχιδοκαμπος,οι γκομενες δεν πολυβγαινουν!
τις εχει φαει το facebook...Και κατι αλλο που εχω παρατηρησει τελευταια,οταν βγαινω για καφε, μονο αντρες βλεπω,αρχιδοκαμπος,οι γκομενες δεν πολυβγαινουν!
το γελας?τις εχει φαει το facebook...
Και κατι αλλο που εχω παρατηρησει τελευταια,οταν βγαινω για καφε, μονο αντρες βλεπω,αρχιδοκαμπος,οι γκομενες δεν πολυβγαινουν!
Nαι Αθηνα μενω και βλεπω αυτο που σου ειπα κυριως τις καθημερινες μερες!Εγώ πάλι στο μετρό βλέπω περισσότερες γυναίκες από άνδρες....όπως και στις καφετέριες βλέπω μισές γυναίκες-μισοί άνδρες......Αθήνα δεν είσαι;;
Nαι Αθηνα μενω και βλεπω αυτο που σου ειπα κυριως τις καθημερινες μερες!
Ναι, ισχυει, οπως αλλωστε πολλοι περιεγραψαν σε παραπανω ποστ.παιδια εγω λιγο που το δουλεψα το καμακι μεσω νετ(κυριως απο badoo) μια χαρα γαμας
Στην Θεσσαλονικη παντως αν επισκεφτεις καταλληλα καταστηματα, βλεπεις ΠΟΛΥ περισσοτερες γυναικες απο αντρες.όπως και στις καφετέριες βλέπω μισές γυναίκες-μισοί άνδρες
καλα ολα αυτα που αναφερεις φιλε κ συμφωνω για το τροπο συμπεριφορας κ φλερτ απεναντι στα γκομενακια,αλλα οπως κ συ αναφερεις ειναι κ θεμα timing...παιδια εγω λιγο που το δουλεψα το καμακι μεσω νετ(κυριως απο badoo) μια χαρα απλα θελει καποιους στοιχειωδεις κανονες....δεν χρειαζεται να εισαι ουτε καφρος/λιγουρης που απο το πρωτο μυνημα που θα στειλεις στην γκομενα θα την ζητας να την πηδηξεις αλλα ουτε και το αλλο ακρο να γινετε φιλεναδες να σου λεει τον πονο της και να μετατραπεις σε καληνυχτακια...
Θελει ενα φιλικο chat στην αρχη και το msn η το τηλεφωνακι θα ερθει απο μονο του απο την πρωτη φορα που θα μιλησετε....απο εκει και μετα ειναι στην κριση του καθενος ποτε θα αρχισει τα κομπλιμεντα,τα εξυπνα υπονοουμενα ,τα kinky αστειακια...κτλ πρεπει να ξερεις το καταλληλο timing....αν το καθυστερησεις πολυ θα σε δει σαν φιλεναδα,αν το κανεις απο την αρχη μπορει να σε παρει και για λιγουρη εγω παντως πιστευω το ειχα το Timing και
Το ραντεβου ειναι θεμα λιγων ημερων να κλειστει,δεν χρειαζονται τρελλα εξοδα και κερασματα σε εστιατορια και ξενοδοχεια,αλλα και απο την αλλη να βγαινεις πρωτη φορα με καποια που θες να την πηδηξεις και να μην κερασεις ουτε εναν καφε η ενα ποτο εγω προσωπικα το θεωρω γυφτια....αμα ειναι ετσι να αγορασετε και απο μισα τα προφυλακτικα
Επειδη μιλαω με φιλες που ειναι σε διαφορα σαιτ αλλα και με αυτες που εβγαινα και εγω μπορω να σας πω οτι η πλειοψηφια των γυναικων που μπαινουν σε τετοια σαιτ θελουν να γαμηθουν αλλα εχουν ξενερωσει με τον καθε πεφτουλα που νομιζει οτι απο το πρωτο μυνημα που θα στειλει θα γαμησει....και η πλακα ειναι οτι οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι σαν αναποδα γαμωτα!!!Σιγουρα υπαρχει και η μειοψηφια που θα γαμηθει κατευθειαν απο το πρωτο μισαωρο οπως και η μειοψηφια που θα μπει μονο για να κανει χαβαλε,να περασει την ωρα της,να ανεβασει την ψυχολογια/εγωισμο της ...κτλ αλλα οι περισοτερες μπαινουν με σκοπο το σεξ αλλα μ ενα στοιχειωδες φλερτ πρωτα...
Με μια στοιχειωδη εξωτερικη εμφανιση και φιλικη συμπεριφορα στην αρχη ειναι πανευκολο να γαμησεις ....τωρα αν εισαι χαλιας,λιγουρης,χυδαιος απο την αρχη,φραγκοkiller...κτλ δεν σου φταει το fb,το badoo και το zoo αλλα ο ιδιος σου ο εαυτος
Στην Θεσσαλονικη παντως αν επισκεφτεις καταλληλα καταστηματα, βλεπεις ΠΟΛΥ περισσοτερες γυναικες απο αντρες.
Χτες βραδυ ημουν στο The Bar με μια φιλη. 80% γυναικες ΑΝΕΤΑ, και θα ελεγα μαλλον προσεγγισιμες, απο την εκφραση του προσωπου τους.
Και ηταν και Τριτη, με χαλια καιρο.
παιδια εγω λιγο που το δουλεψα το καμακι μεσω νετ(κυριως απο badoo) μια χαρα απλα θελει καποιους στοιχειωδεις κανονες....δεν χρειαζεται να εισαι ουτε καφρος/λιγουρης που απο το πρωτο μυνημα που θα στειλεις στην γκομενα θα την ζητας να την πηδηξεις αλλα ουτε και το αλλο ακρο να γινετε φιλεναδες να σου λεει τον πονο της και να μετατραπεις σε καληνυχτακια...
Θελει ενα φιλικο chat στην αρχη και το msn η το τηλεφωνακι θα ερθει απο μονο του απο την πρωτη φορα που θα μιλησετε....απο εκει και μετα ειναι στην κριση του καθενος ποτε θα αρχισει τα κομπλιμεντα,τα εξυπνα υπονοουμενα ,τα kinky αστειακια...κτλ πρεπει να ξερεις το καταλληλο timing....αν το καθυστερησεις πολυ θα σε δει σαν φιλεναδα,αν το κανεις απο την αρχη μπορει να σε παρει και για λιγουρη εγω παντως πιστευω το ειχα το Timing και
Το ραντεβου ειναι θεμα λιγων ημερων να κλειστει,δεν χρειαζονται τρελλα εξοδα και κερασματα σε εστιατορια και ξενοδοχεια,αλλα και απο την αλλη να βγαινεις πρωτη φορα με καποια που θες να την πηδηξεις και να μην κερασεις ουτε εναν καφε η ενα ποτο εγω προσωπικα το θεωρω γυφτια....αμα ειναι ετσι να αγορασετε και απο μισα τα προφυλακτικα
Επειδη μιλαω με φιλες που ειναι σε διαφορα σαιτ αλλα και με αυτες που εβγαινα και εγω μπορω να σας πω οτι η πλειοψηφια των γυναικων που μπαινουν σε τετοια σαιτ θελουν να γαμηθουν αλλα εχουν ξενερωσει με τον καθε πεφτουλα που νομιζει οτι απο το πρωτο μυνημα που θα στειλει θα γαμησει....και η πλακα ειναι οτι οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι σαν αναποδα γαμωτα!!!Σιγουρα υπαρχει και η μειοψηφια που θα γαμηθει κατευθειαν απο το πρωτο μισαωρο οπως και η μειοψηφια που θα μπει μονο για να κανει χαβαλε,να περασει την ωρα της,να ανεβασει την ψυχολογια/εγωισμο της ...κτλ αλλα οι περισοτερες μπαινουν με σκοπο το σεξ αλλα μ ενα στοιχειωδες φλερτ πρωτα...
Με μια στοιχειωδη εξωτερικη εμφανιση και φιλικη συμπεριφορα στην αρχη ειναι πανευκολο να γαμησεις ....τωρα αν εισαι χαλιας,λιγουρης,χυδαιος απο την αρχη,φραγκοkiller...κτλ δεν σου φταει το fb,το badoo και το zoo αλλα ο ιδιος σου ο εαυτος
Κατα τα άλλα το ιντερνετικο φλερτ εχασε τις καλες μερες του
ρε φιλαρακο τι να το κανουμε το κανονικο προφιλ...??? να μιλαμε με τον ξαδερφο???? ενα προφιλ εχουμε και αυτο ψευτικο.....1. Γαμήσατε ποτέ μέσω facebook;
2. Έχετε φτιάξει δεύτερο-ψεύτικο προφίλ, λόγω ντροπής από τους γνωστούς επειδή είχατε 730 φίλες μοντέλα-μανεκέν;
αν ορμησεις θα φας ακυρο τυπε ομωςΣτην Θεσσαλονικη παντως αν επισκεφτεις καταλληλα καταστηματα, βλεπεις ΠΟΛΥ περισσοτερες γυναικες απο αντρες.
Χτες βραδυ ημουν στο The Bar με μια φιλη. 80% γυναικες ΑΝΕΤΑ, και θα ελεγα μαλλον προσεγγισιμες, απο την εκφραση του προσωπου τους.
Και ηταν και Τριτη, με χαλια καιρο.
το εχουμε μαθει το πουστικο τους τρυκ τυπεΕτσι ακριβως. Κανουν και καλά οτι ειναι προσεγγίσιμες να πας κοντά να σου την ριξουν και να το καταφχαριστηθουν
Ελλεεινές
Καμμια φορα μπορει να κατσει και καλη φαση.Ετσι ακριβως. Κανουν και καλά οτι ειναι προσεγγίσιμες να πας κοντά να σου την ριξουν και να το καταφχαριστηθουν
Ελλεεινές