Νέα

Γαμάτε μέσω facebook;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
γαμησε τα φιλε,αν δεν γελασουμε κ λιγο... ;) ;)
προχθες μιλαγα με μια γνωστη μου μεσω facebook κ της λεω:ολο μεσα σε βρισκω,δεν πας ποτε για καφε???
κ μου απανταει:ε που να τρεχω τωρα,βαριεμαι,καλυτερα να χαζευω εδω στο ιντερνετ... :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Και κατι αλλο που εχω παρατηρησει τελευταια,οταν βγαινω για καφε, μονο αντρες βλεπω,αρχιδοκαμπος,οι γκομενες δεν πολυβγαινουν!

Εγώ πάλι στο μετρό βλέπω περισσότερες γυναίκες από άνδρες....όπως και στις καφετέριες βλέπω μισές γυναίκες-μισοί άνδρες......Αθήνα δεν είσαι;; :think: :think: :think: :think: :think: :think: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Εγώ πάλι στο μετρό βλέπω περισσότερες γυναίκες από άνδρες....όπως και στις καφετέριες βλέπω μισές γυναίκες-μισοί άνδρες......Αθήνα δεν είσαι;; :think: :think: :think: :think: :think: :think: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:
Nαι Αθηνα μενω και βλεπω αυτο που σου ειπα κυριως τις καθημερινες μερες!

johnskg

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια εγω λιγο που το δουλεψα το καμακι μεσω νετ(κυριως απο badoo)  μια χαρα  :knockinb:    απλα θελει καποιους στοιχειωδεις κανονες....δεν χρειαζεται να εισαι ουτε καφρος/λιγουρης που απο το πρωτο μυνημα που θα στειλεις στην γκομενα θα την ζητας να την πηδηξεις αλλα ουτε και το αλλο ακρο να γινετε φιλεναδες να σου λεει τον πονο της και να μετατραπεις σε καληνυχτακια...
Θελει ενα φιλικο chat στην αρχη και το msn η το τηλεφωνακι θα ερθει απο μονο του απο την πρωτη φορα που θα μιλησετε....απο εκει και μετα ειναι στην κριση του καθενος ποτε θα αρχισει τα κομπλιμεντα,τα εξυπνα υπονοουμενα ,τα kinky αστειακια...κτλ πρεπει να ξερεις το καταλληλο timing....αν το καθυστερησεις πολυ θα σε δει σαν φιλεναδα,αν το κανεις απο την αρχη μπορει να σε παρει και για λιγουρη :huh:  εγω παντως πιστευω το ειχα το Timing και :fuck1:
Το ραντεβου ειναι θεμα λιγων ημερων να κλειστει,δεν χρειαζονται τρελλα εξοδα και κερασματα σε εστιατορια και ξενοδοχεια,αλλα και απο την αλλη να βγαινεις πρωτη φορα με καποια που θες να την πηδηξεις και να μην κερασεις ουτε εναν καφε η ενα ποτο εγω προσωπικα το θεωρω γυφτια....αμα ειναι ετσι να αγορασετε και  απο μισα τα προφυλακτικα
Επειδη μιλαω  με φιλες που ειναι σε διαφορα  σαιτ αλλα και με αυτες που εβγαινα και εγω  μπορω να σας πω οτι η πλειοψηφια των γυναικων που μπαινουν σε τετοια σαιτ θελουν να γαμηθουν αλλα εχουν ξενερωσει με τον καθε πεφτουλα που νομιζει οτι απο το πρωτο μυνημα που θα στειλει θα γαμησει....και η πλακα ειναι οτι οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι σαν αναποδα γαμωτα!!!Σιγουρα υπαρχει και η μειοψηφια που θα γαμηθει κατευθειαν απο το πρωτο μισαωρο οπως και η μειοψηφια που θα μπει μονο για να κανει χαβαλε,να περασει την ωρα της,να ανεβασει την ψυχολογια/εγωισμο της ...κτλ αλλα οι περισοτερες μπαινουν με σκοπο το σεξ αλλα μ ενα στοιχειωδες φλερτ πρωτα...
Με μια στοιχειωδη εξωτερικη εμφανιση και φιλικη συμπεριφορα στην αρχη  ειναι πανευκολο να γαμησεις ....τωρα αν εισαι χαλιας,λιγουρης,χυδαιος απο την αρχη,φραγκοkiller...κτλ  δεν σου φταει το fb,το badoo και το zoo αλλα ο ιδιος σου ο εαυτος

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Συμφωνω απολυτα με το τροπο προσεγγισεις που αναφερες!

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
παιδια εγω λιγο που το δουλεψα το καμακι μεσω νετ(κυριως απο badoo)  μια χαρα γαμας
Ναι, ισχυει, οπως αλλωστε πολλοι περιεγραψαν σε παραπανω ποστ.
Το ερωτημα ειναι : αξιζει τον κοπο; Στα σαιτ αυτα συνηθως οι αντρες ειναι 20 φορες περισσοτεροι απο τις γυναικες, και η προσεγγιση σε μια τελειως αγνωστη ειναι πολυ δυσκολη. Θα φας τελικα, αλλα θα σου βγει η Παναγια.

όπως και στις καφετέριες βλέπω μισές γυναίκες-μισοί άνδρες
Στην Θεσσαλονικη παντως αν επισκεφτεις καταλληλα καταστηματα, βλεπεις ΠΟΛΥ περισσοτερες γυναικες απο αντρες.
Χτες βραδυ ημουν στο The Bar με μια φιλη. 80% γυναικες ΑΝΕΤΑ, και θα ελεγα μαλλον προσεγγισιμες, απο την εκφραση του προσωπου τους.
Και ηταν και Τριτη, με χαλια καιρο.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
παιδια εγω λιγο που το δουλεψα το καμακι μεσω νετ(κυριως απο badoo)  μια χαρα  :knockinb:    απλα θελει καποιους στοιχειωδεις κανονες....δεν χρειαζεται να εισαι ουτε καφρος/λιγουρης που απο το πρωτο μυνημα που θα στειλεις στην γκομενα θα την ζητας να την πηδηξεις αλλα ουτε και το αλλο ακρο να γινετε φιλεναδες να σου λεει τον πονο της και να μετατραπεις σε καληνυχτακια...
Θελει ενα φιλικο chat στην αρχη και το msn η το τηλεφωνακι θα ερθει απο μονο του απο την πρωτη φορα που θα μιλησετε....απο εκει και μετα ειναι στην κριση του καθενος ποτε θα αρχισει τα κομπλιμεντα,τα εξυπνα υπονοουμενα ,τα kinky αστειακια...κτλ πρεπει να ξερεις το καταλληλο timing....αν το καθυστερησεις πολυ θα σε δει σαν φιλεναδα,αν το κανεις απο την αρχη μπορει να σε παρει και για λιγουρη :huh:  εγω παντως πιστευω το ειχα το Timing και :fuck1:
Το ραντεβου ειναι θεμα λιγων ημερων να κλειστει,δεν χρειαζονται τρελλα εξοδα και κερασματα σε εστιατορια και ξενοδοχεια,αλλα και απο την αλλη να βγαινεις πρωτη φορα με καποια που θες να την πηδηξεις και να μην κερασεις ουτε εναν καφε η ενα ποτο εγω προσωπικα το θεωρω γυφτια....αμα ειναι ετσι να αγορασετε και  απο μισα τα προφυλακτικα
Επειδη μιλαω  με φιλες που ειναι σε διαφορα  σαιτ αλλα και με αυτες που εβγαινα και εγω  μπορω να σας πω οτι η πλειοψηφια των γυναικων που μπαινουν σε τετοια σαιτ θελουν να γαμηθουν αλλα εχουν ξενερωσει με τον καθε πεφτουλα που νομιζει οτι απο το πρωτο μυνημα που θα στειλει θα γαμησει....και η πλακα ειναι οτι οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι σαν αναποδα γαμωτα!!!Σιγουρα υπαρχει και η μειοψηφια που θα γαμηθει κατευθειαν απο το πρωτο μισαωρο οπως και η μειοψηφια που θα μπει μονο για να κανει χαβαλε,να περασει την ωρα της,να ανεβασει την ψυχολογια/εγωισμο της ...κτλ αλλα οι περισοτερες μπαινουν με σκοπο το σεξ αλλα μ ενα στοιχειωδες φλερτ πρωτα...
Με μια στοιχειωδη εξωτερικη εμφανιση και φιλικη συμπεριφορα στην αρχη  ειναι πανευκολο να γαμησεις ....τωρα αν εισαι χαλιας,λιγουρης,χυδαιος απο την αρχη,φραγκοkiller...κτλ  δεν σου φταει το fb,το badoo και το zoo αλλα ο ιδιος σου ο εαυτος
καλα ολα αυτα που αναφερεις φιλε κ συμφωνω για το τροπο συμπεριφορας κ φλερτ απεναντι στα γκομενακια,αλλα οπως κ συ αναφερεις ειναι κ θεμα timing...
εγω ασχοληθηκα με το μπαντου κανα 3 μηνο περιπου,αλλα δεν εκατσε κατι καλο...(μαλλον κακο timing).ειχα δυο-τρεις προτασεις,αλλα δεν μου αρεσαν οι συγκεκριμενες γκομενες οποτε κ δεν ασχοληθηκα με αυτες...αντιθετα απο γκομενες που μου αρεσαν εφαγα ψιλο-ακυρο,οποτε αν ειναι να κοσκινιζω το καθε μπαντου/zoo σαιτ για κανα χρονο μπας κ κατσει κατι,gamata που λενε κ στο χωριο μου...υστερα αν δεν ειναι καποιος απο Αθηνα(εγω δεν ειμαι) οι προτασεις ειναι περιορισμενες δυστηχως κ η αναλογια αντρων/γυναικων ειναι 5/1 περιπου...οποτε ξανα-γαματα...

κ για να προσθεσω κατι τελευταιο,ειμαι της αποψης οτι η ζωη ειναι εκει εξω,στα καφε,στα μπαρ κ στα κλαμπακια κ οχι στο φεισμποοκ,zoo κτλ...καλο το ιντερνετ,αλλα προτιμω τον πιο αμμεσο/παραδοσιακο τροπο να ψαχνω κ να φλερταρω τις γυναικες.κ η χυλοπιτα αν ειναι να πεσει(σε τυχον προσεγγιση) να πεσει αμεσως κ οχι να ξεροσταλιαζω στην οθονη του pc αν ειχα καμμια απαντηση σε κανα μηνυμα που εστειλα...

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
Στην Θεσσαλονικη παντως αν επισκεφτεις καταλληλα καταστηματα, βλεπεις ΠΟΛΥ περισσοτερες γυναικες απο αντρες.
Χτες βραδυ ημουν στο The Bar με μια φιλη. 80% γυναικες ΑΝΕΤΑ, και θα ελεγα μαλλον προσεγγισιμες, απο την εκφραση του προσωπου τους.

ποιο ειναι το the bar ρε παιχτη ?

mounokletistis

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0

πολυ σωστος, τα πες ολα.

όσο για το the bar... www.stigmap.gr/view71664-the-bar-thessaloniki-kentro-thes-nikis.html]http://www.stigmap.gr/view71664-the-bar-thessaloniki-kentro-thes-nikis.html[/url]

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Το badoo εχει γεμισει ξενες που σπουδαζουν/δουλευουν στην Ελλαδα, οχι (απαραιτητα!) call girls :P Συνηθως ειναι κ πιο ομιλητικες απο τις ελληνιδες! Κατα τα άλλα το ιντερνετικο φλερτ εχασε τις καλες μερες του

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
1. Γαμήσατε ποτέ μέσω facebook;
2. Έχετε φτιάξει δεύτερο-ψεύτικο προφίλ, λόγω ντροπής από τους γνωστούς επειδή είχατε 730 φίλες μοντέλα-μανεκέν;
ρε φιλαρακο τι να το κανουμε το κανονικο προφιλ...??? να μιλαμε με τον ξαδερφο???? ενα προφιλ εχουμε και αυτο ψευτικο.....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αν ορμησεις θα φας ακυρο τυπε ομως
δεν κανουν οι ελλεεινιδες για τετοια κολπα
καμακι σε μπαρ ειναι να κανεις στην αμερικη να ευχαριστηθεις
ουτε ξινισμενα μουτρα ουτε μη και μη

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ετσι ακριβως. Κανουν και καλά οτι ειναι προσεγγίσιμες να πας κοντά να σου την ριξουν και να το καταφχαριστηθουν  :2funny:
Ελλεεινές  :uglystupid:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ετσι ακριβως. Κανουν και καλά οτι ειναι προσεγγίσιμες να πας κοντά να σου την ριξουν και να το καταφχαριστηθουν  :2funny:
το εχουμε μαθει το πουστικο τους τρυκ τυπε
δεν μασαμε πλεον :2funny:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Καμμια φορα μπορει να κατσει και καλη φαση.
Μου εχει τυχει να γουσταρει γκομενα αλλα εγω δεν την εκμεταλευτηκα σωστα.
Το ξερω γιατι μου το ειπε η φιλη της.
Τι παθαινουμε και παντα τις κρισιμες στιγμες τα σκατωνουμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom