Νέα

Γαμάτε μέσω facebook;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αν ορμησεις θα φας ακυρο τυπε ομως
δεν κανουν οι ελλεεινιδες για τετοια κολπα
καμακι σε μπαρ ειναι να κανεις στην αμερικη να ευχαριστηθεις
ουτε ξινισμενα μουτρα ουτε μη και μη

Ποια Αμερικη και μαλακιες ρε ? Κολομβια δεν ειπαμε θα παμε.........

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Καμμια φορα μπορει να κατσει και καλη φαση.
Μου εχει τυχει να γουσταρει γκομενα αλλα εγω δεν την εκμεταλευτηκα σωστα.
Το ξερω γιατι μου το ειπε η φιλη της.
Τι παθαινουμε και παντα τις κρισιμες στιγμες τα σκατωνουμε?
ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ !!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καμμια φορα μπορει να κατσει και καλη φαση.
Μου εχει τυχει να γουσταρει γκομενα αλλα εγω δεν την εκμεταλευτηκα σωστα.
Το ξερω γιατι μου το ειπε η φιλη της.
Τι παθαινουμε και παντα τις κρισιμες στιγμες τα σκατωνουμε?
μας ξενερωνουν οι ελλεεινιδες τυπε
λενε και κανουν μαλακιες

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
ενταξει ειναι η φαση περιεργη εδω στο ελλαντα.
προχθες γνωρισα μια τυπισα σε μαγαζι, μετα απο πολυ καλη μπάλα και λαδωμα (80 ευρο σφηνακια) πηγαμε για να τσιμπήσουμε και καλά. Την στριμοχνω σε μια καβάτζα και αρχίζει τα τρελά, ξεκολα, όχι, μα μή κλπ Απτόητος συνεχίζω το πρέσινγκ και με το που δίνει καμπόσα φιλάκια ορμάω στο κάθισμα της. Σχεδόν ούρλιαζε φυγε κλπ μιλαμε εφαγα πολυ χαστούκι οχι αστεία αλλα το μινακι της, το ένστικτο και το ξύδη με είχαν βγάλει εκτός ελέγχου. Τελικά με τα πολλά μπαίνω και το κορίτσι ηταν ζουπα, μουσκεμα του κερατα! Εντωμεταξυ ενω μαζευα χαστουκια αβέρτα με του που μπήκα λεει.. Μη μωρο μου μη δεν πρέπει σήμερα σε γνώρισα..  :headbang:
καπου εκεί ειπα στον εαυτο μου οτι ττελικα την γλιτώσαμε την μηνυση  :rockon:

Επισκέπτης
προχθες γνωρισα μια τυπισα σε μαγαζι, μετα απο πολυ καλη μπάλα και λαδωμα (80 ευρο σφηνακια) πηγαμε για να τσιμπήσουμε και καλά. Την στριμοχνω σε μια καβάτζα και αρχίζει τα τρελά, ξεκολα, όχι, μα μή κλπ Απτόητος συνεχίζω το πρέσινγκ και με το που δίνει καμπόσα φιλάκια ορμάω στο κάθισμα της. Σχεδόν ούρλιαζε φυγε κλπ μιλαμε εφαγα πολυ χαστούκι οχι αστεία αλλα το μινακι της, το ένστικτο και το ξύδη με είχαν βγάλει εκτός ελέγχου. Τελικά με τα πολλά μπαίνω και το κορίτσι ηταν ζουπα, μουσκεμα του κερατα! Εντωμεταξυ ενω μαζευα χαστουκια αβέρτα με του που μπήκα λεει.. Μη μωρο μου μη δεν πρέπει σήμερα σε γνώρισα..  :headbang:
καπου εκεί ειπα στον εαυτο μου οτι ττελικα την γλιτώσαμε την μηνυση  :rockon:

Τελικα τον εχωσες ? Γιατι απο την περιγραφη σου δεν βγαινει νοημα.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Με τις Ρωσιδες νιωθω πιο πολυ ανεση... :fuck1: :tits: :pipa1:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
προχθες γνωρισα μια τυπισα σε μαγαζι, μετα απο πολυ καλη μπάλα και λαδωμα (80 ευρο σφηνακια) πηγαμε για να τσιμπήσουμε και καλά. Την στριμοχνω σε μια καβάτζα και αρχίζει τα τρελά, ξεκολα, όχι, μα μή κλπ Απτόητος συνεχίζω το πρέσινγκ και με το που δίνει καμπόσα φιλάκια ορμάω στο κάθισμα της. Σχεδόν ούρλιαζε φυγε κλπ μιλαμε εφαγα πολυ χαστούκι οχι αστεία αλλα το μινακι της, το ένστικτο και το ξύδη με είχαν βγάλει εκτός ελέγχου. Τελικά με τα πολλά μπαίνω και το κορίτσι ηταν ζουπα, μουσκεμα του κερατα! Εντωμεταξυ ενω μαζευα χαστουκια αβέρτα με του που μπήκα λεει.. Μη μωρο μου μη δεν πρέπει σήμερα σε γνώρισα..  :headbang:
καπου εκεί ειπα στον εαυτο μου οτι ττελικα την γλιτώσαμε την μηνυση  :rockon:
κλασσικη ελλεεινιδα τυπε

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
80 ευρω Σφηνακια!!! :S Καλυτερα να τον ριξω στο στουντιο να μου ρθει πιο φτηνα....Να με συμπαθατε....Ταπεινη μου γνωμη παντα.... :-

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
κλασσικη ελλεεινιδα τυπε
ε ναι ρε φιλε.. αφου γούσταρε με τα χίλια μου έκανε την μούρη κρεας..
ασε που ξεμέθυστος απο 7/10 που της έβαλα βαθμολογία την αλλη μέρα που βγηκαμε για φαγητο εψαχνα ερημικο ταβερνάκι να την κρύψω  :2funny:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Πως σου σηκώθηκε ρε τυπε μετά απο τοσα σφηνάκια?
η τα πότισες ολα στην ελεεινίδα?  :grin:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
80 ευρω Σφηνακια!!! :S Καλυτερα να τον ριξω στο στουντιο να μου ρθει πιο φτηνα....Να με συμπαθατε....Ταπεινη μου γνωμη παντα.... :-
δεν εχεις άδικο. οταν με ρωτούν οι φίλοι και καλά γιατί ειμαι μπορδελάκιας η εξηγηση μου ειναι πως μπουρδελάκιας εγινα για λογους οικονομίας και άνεσης χρόνου. Παρολ'αυτά ειμαι αρρωστος μουνάκιας και αμα μπηκα στο τριπακι να γαμησω επιμενω μεχρις εσχατων ανεξαρτητα απο το κοστος.

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
δεν εχω αναγκη φιλε μια χαρα ακουει ο νετσουρας  :2funny: :2funny:
μονο τα κοκορια με ριχνανε και αυτος ηταν ο κυριοτερος λογος που τα σιχάθηκα.

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
ξεχασα να σου πω οτι ηταν μαζι και 2 φιλες της και ενας φιλος μου παντρεμενος. απλα το επαιζα απλα για να κάνω εντυπωση.. γαματα αμα εισαι 35 και λιγουρευσαι 20χρονο αντι για νιατα προσφερεις χλιδα. Οταν ημουν μικρος αυτο με τσαντιζε οταν το εβλεπα αλλα τωρα πια το βλεπω πως αν θες η ομαδα να παιξει μπαλα πρεπει και τα σκασεις. χωρια βεβαια γυμναστηρια κλπ

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
αν ορμησεις θα φας ακυρο τυπε ομως
δεν κανουν οι ελλεεινιδες για τετοια κολπα
καμακι σε μπαρ ειναι να κανεις στην αμερικη να ευχαριστηθεις
ουτε ξινισμενα μουτρα ουτε μη και μη
Δεν εχω παει στην αμερικη τυπε, γιατι φοβαμαι οτι αν παω δεν θα ξαναερθω, κι ακομα δεν ειμαι ετοιμος... Vegas για παντα μαλλον...

Παντως εν μερει εχεις δικιο. Θελει πολυ κοπο και ταλαιπωρια για να καταφερεις να γνωρισεις μια κοπελα και να την πας στο κρεβατι.
Και εκει το αποτελεσμα ειναι αμφιβολο. Και αντε, αν ειναι καλη, λες κομματια να γινει.
Αν δεν αξιζει, τοτε ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ ταλαιπωρια να την ξεφορτωθεις. Γκρινια, κλαμματα, μηνυματα, τηλεφωνα ολη μερα.

Στο τελος λες χιλιες φορες Αρτεμις.

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Δεν εχω παει στην αμερικη τυπε, γιατι φοβαμαι οτι αν παω δεν θα ξαναερθω, κι ακομα δεν ειμαι ετοιμος... Vegas για παντα μαλλον...

Παντως εν μερει εχεις δικιο. Θελει πολυ κοπο και ταλαιπωρια για να καταφερεις να γνωρισεις μια κοπελα και να την πας στο κρεβατι.
Και εκει το αποτελεσμα ειναι αμφιβολο. Και αντε, αν ειναι καλη, λες κομματια να γινει.
Αν δεν αξιζει, τοτε ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ ταλαιπωρια να την ξεφορτωθεις. Γκρινια, κλαμματα, μηνυματα, τηλεφωνα ολη μερα.

Στο τελος λες χιλιες φορες Αρτεμις.
Σωστος!!!  :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom