Νέα

Γαμάτε μέσω facebook;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
sos!!!..μαγκες μενω αγγλια και μου εσκασε φαση απο face ενα τουμπανο πιπινι 1,80 αγγλακι λουκουμι!..θα τη συναντησω αυριο και ειμαι σιγουρος οτι θα τα σκατωσω γιατι δεν εχω παιξει ποτε μπαλα σε τετοιο επιπεδο τσαμπιονς λιγκ!..αν δεν τα σκατωσω και μπορεσω να  :pipa3: τοτε θα πανηγυριζω επι τρεις μηνες!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
sos!!!..μαγκες μενω αγγλια και μου εσκασε φαση απο face ενα τουμπανο πιπινι 1,80 αγγλακι λουκουμι!..θα τη συναντησω αυριο και ειμαι σιγουρος οτι θα τα σκατωσω γιατι δεν εχω παιξει ποτε μπαλα σε τετοιο επιπεδο τσαμπιονς λιγκ!..αν δεν τα σκατωσω και μπορεσω να  :pipa3: τοτε θα πανηγυριζω επι τρεις μηνες!!

Παιξε με τρια σεντερ μπακ και με αντεπιθεσεις...

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
πολλα σεντερ μπακ ρε μαγκα..ειπαμε παμε για το αποτελεσμα αλλα αν το φοβηθεις το ματς θα το χασεις το παιχνιδι!..θα παιξω με λιμπερο και προωθηση μπαλας απο τα πλαγια!

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
πολλα σεντερ μπακ ρε μαγκα..ειπαμε παμε για το αποτελεσμα αλλα αν το φοβηθεις το ματς θα το χασεις το παιχνιδι!..θα παιξω με λιμπερο και προωθηση μπαλας απο τα πλαγια!

οι πρωτες εντυπωσεις παιζουν μεγαλο ρολο για να τη κερδισεις..προσεξε μονο μη "φας γκολ απο τα αποδυτηρια"(δηλαδη στραβωσει η γκομενα εξ'αρχης)γιατι μετα πολυ δυσκολα γυρναει το ματσακι.. :2funny: :2funny: :2funny:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
εδω εμεις γαμαγαμε και μεσα απο το τσατ του μπουρδελα !!!

αναθεμα σε αυτον που το εβγαλε..

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
1. Γαμήσατε ποτέ μέσω facebook;
2. Έχετε φτιάξει δεύτερο-ψεύτικο προφίλ, λόγω ντροπής από τους γνωστούς επειδή είχατε 730 φίλες μοντέλα-μανεκέν;

Οχι...με αφηνει παγερα αδιαφορο αλλα και δεν μπορω να υποδυθω τον ρολο του "ιντερνετικου καμακιου"....Αυτα θελουν χρονο, χρημα, ορεξη και εμφυτο(η ανεπτυγμενο σε μεγαλο βαθμο) ταλεντο στο να "μανατζαρεις" σωστα τον εαυτο σου, και προσωπικα δεν εχω τιποτα απο αυτα(κυριως την ορεξη)....

σερετης

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Like
1
Πόντοι
6
θρεντ στο κοσμοπολιταν "εχετε κανει σχεση απ το φβ?ή εστω ξεπετα?

απαντησεις...

Και τα δύο! Παραδόξως το σκυλομετάνιωσα για τη σχέση, όχι για την ξεπέτα!

Έχω κανει ξεπέτα με αγόρι που γνώρισα στο φβ κ αργότερα μιλήσαμε κ από το τηλ.

εγω οχι! ουτε αγνωστους τους κανω φιλους στο φβ θα κανω ξεπετα ή σχεση;

οχι,δεν εχω κανει τιποτα απο τα δυο...

σχεση 2 χρονων αλλα απο αλλο site!

εχω κανει σχεση που κρατησε λιγο...και το μετανιωσα...

Εχω βγει με ατομο που γνωρισα απ το ιντερνετ, αλλα μου βγηκε ξινο. Οι φωτογραφιες που ειχε ηταν πριν απο πολλααα χρονια, πριν παρει 15 κιλα και αρχισει να εχει φαλακρα. Τον ειδα και λακηξα

Εγώ σχέση δεν έχω κάνει, σεξ έκανα με έναν κανα 2 φορές και δεν το μετάνιωσα γιατί ήταν κουκλί και πολύ καλός.

όχι,γενικά είμαι κατά των σχέσεων εξ αποστάσεως και των σχέσεων που δημιουργούνται από το ίντερνετ,οπότε δεν θα έκανα τίποτα από τα δύο..

εχω κανει σχεση...καλα ηταν ..αλλα δεν νομιζω να το ξανακανα

Έχω κάνει σχέση και δεν το έχω μετανιώσει.

τιποτα απο τα 2.... και δεν θα το κανα....!!

Εγω εκανα σχεση μεσα απο το φεισ...τον αυγουστο του 2010 ο συντροφος μου,μου εκανε αντ...εμενε σε ενα διπλανο χωριο...τον δεχτηκα αρχισαμε να μιλαμε!!!!και τωρα εχουμε κλεισει 6 μηνες!!ειμαστε παρα πολυ καλα και πολυ ερωτευμενοι!!!!!ειλικρινα εχω βρει το αλλο μου μισο !!εχει κανει πολυ υπομονη!!!λογω της ηλικιασ μου !!!αυτοσ ειναι 20!!εγω 17!!ειχαμε χωρισει ενα διαστημα λογω το οτι δεν βλεπομασταν πολυ!!!αλλα ειμαστε και παλι μαζι!!!δεν με εχει πιεση καθολου για το σεξ!!!αν και θελω να ολοκληρωσω το καλοκαιρι!!!!!ειμαι πολυ ευτηχισμενη !!!τελικα το φεισ κανει και πολλα καλα!!!!!!!!!!!!!

παντως εχω γνωστη που εκανε σχεση μεσω φεισμπουκ και μετα απο δυο χρονια τον παντρευτηκε κιολας!

εγώ πάντως εδώ και 5 χρόνια είμαι με κάποιον τον οποίο τον είχα γνωρίσει σε chat room!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
θρεντ στο κοσμο "εχετε κανει σχεση απ το φβ?ή εστω ξεπετα?

απαντησεις...

Και τα δύο! Παραδόξως το σκυλομετάνιωσα για τη σχέση, όχι για την ξεπέτα!

Έχω κανει ξεπέτα με αγόρι που γνώρισα στο φβ κ αργότερα μιλήσαμε κ από το τηλ.

εγω οχι! ουτε αγνωστους τους κανω φιλους στο φβ θα κανω ξεπετα ή σχεση;

οχι,δεν εχω κανει τιποτα απο τα δυο...

σχεση 2 χρονων αλλα απο αλλο site!

εχω κανει σχεση που κρατησε λιγο...και το μετανιωσα...

Εχω βγει με ατομο που γνωρισα απ το ιντερνετ, αλλα μου βγηκε ξινο. Οι φωτογραφιες που ειχε ηταν πριν απο πολλααα χρονια, πριν παρει 15 κιλα και αρχισει να εχει φαλακρα. Τον ειδα και λακηξα

Εγώ σχέση δεν έχω κάνει, σεξ έκανα με έναν κανα 2 φορές και δεν το μετάνιωσα γιατί ήταν κουκλί και πολύ καλός.

όχι,γενικά είμαι κατά των σχέσεων εξ αποστάσεως και των σχέσεων που δημιουργούνται από το ίντερνετ,οπότε δεν θα έκανα τίποτα από τα δύο..

εχω κανει σχεση...καλα ηταν ..αλλα δεν νομιζω να το ξανακανα

Έχω κάνει σχέση και δεν το έχω μετανιώσει.

τιποτα απο τα 2.... και δεν θα το κανα....!!

Εγω εκανα σχεση μεσα απο το φεισ...τον αυγουστο του 2010 ο συντροφος μου,μου εκανε αντ...εμενε σε ενα διπλανο χωριο...τον δεχτηκα αρχισαμε να μιλαμε!!!!και τωρα εχουμε κλεισει 6 μηνες!!ειμαστε παρα πολυ καλα και πολυ ερωτευμενοι!!!!!ειλικρινα εχω βρει το αλλο μου μισο !!εχει κανει πολυ υπομονη!!!λογω της ηλικιασ μου !!!αυτοσ ειναι 20!!εγω 17!!ειχαμε χωρισει ενα διαστημα λογω το οτι δεν βλεπομασταν πολυ!!!αλλα ειμαστε και παλι μαζι!!!δεν με εχει πιεση καθολου για το σεξ!!!αν και θελω να ολοκληρωσω το καλοκαιρι!!!!!ειμαι πολυ ευτηχισμενη !!!τελικα το φεισ κανει και πολλα καλα!!!!!!!!!!!!!

παντως εχω γνωστη που εκανε σχεση μεσω φεισμπουκ και μετα απο δυο χρονια τον παντρευτηκε κιολας!

εγώ πάντως εδώ και 5 χρόνια είμαι με κάποιον τον οποίο τον είχα γνωρίσει σε chat room!
:pipa2:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Τελικα ολα γινονται ...

Ομως αυτες η αυτοι που απαντησαν αρνητικα σε αυτο το ενδεχομενο σιγουρα ειχαν ασχημη εμπειρια

Ας μην ξεχναμε οτι το νετ ειναι κι αυτο μια μορφη επικοινωνιας...

σερετης

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Like
1
Πόντοι
6
σε λιγο με τα μυαλα που κουβαλανε οι ελλεηνιδες θα ανοιγουμε θρεντ "γαματε ΧΩΡΙΣ facebook?"!!!!!!!!!!!!!!!!

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Για το badoo,τι γνωμη εχετε?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Για το badoo,τι γνωμη εχετε?
ειχα λογαριασμο για λιγο καιρο( μετα το βαρεθηκα κ τον διεγραψα),αλλα αν θες την αποψη μου μια μαλακια κ μιση....λιγα πραγματα κινουνται....

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
ειχα λογαριασμο για λιγο καιρο( μετα το βαρεθηκα κ τον διεγραψα),αλλα αν θες την αποψη μου μια μαλακια κ μιση....λιγα πραγματα κινουνται....
Λιγες οι γυναικες πολυ οι αντρες,ασε που ζηταει και φραγκα :jerking:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Λιγες οι γυναικες πολυ οι αντρες,ασε που ζηταει και φραγκα :jerking:
καλα απο καψιμι αλλο τιποτα...η μαλακια ειναι οτι στο πινακακι στα δεξια της σελιδας που σου λεει οτι καποια ενδιαφερεται για σενα  πρεπει να χρεωθεις για να το δεις ποια ειναι... :jerking: :jerking:
ενα φιλαρακι μου γνωρισε μια τυπισα,οι υπολοιποι που ενδιαφερθηκαν για αυτον ηταν κατι τραβελοπουστες (αντρες με γυναικειο μακιγιαζ,χωρις βυζι ενισχυμενο...) :headbang: :headbang:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Και κατι αλλο που εχω παρατηρησει τελευταια,οταν βγαινω για καφε, μονο αντρες βλεπω,αρχιδοκαμπος,οι γκομενες δεν πολυβγαινουν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom