studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Η πρώην μου μόνο αλλά τη χώρισα.
ηθελε να κανεις οικονομια στα ξυραφακια
Η πρώην μου μόνο αλλά τη χώρισα.
Κιθαρα εχεις βγαλει γκομενα απο το φεισμπουκ?ΠΑΝΤΑ ξυρισμένος πρέπει...εννοούσα,αν σου ζήτησε καμία να γίνεςι αξύριστος....
Κιθαρα εχεις βγαλει γκομενα απο το φεισμπουκ?
Τι λες ρε συ?ΔΕν θελει κοπο θελει τροπο,εχω γενικα εχω βγαλει μεσω τσατ..Δε το έχω επιχειρήσει.....αλλά και όσοι θέλετε να το επιχειρήσετε,οι πιθανότητες είναι 0,01%.....δεν θα σας κάτσει οι άλλη επειδή ανταλλάξατε μερικές φώτο.....ουστ
Τι λες ρε συ?ΔΕν θελει κοπο θελει τροπο,εχω γενικα εχω βγαλει μεσω τσατ..
Σε εχασα
Και ήταν άνδρας που έσπαγε πλάκα...εεε;;;;
Σε εχασα
Καλα μαλακα...ασε τους αλλους να γαμουν και εσυ τον χαβα σουκαθιστε φατε το χρονο σας μαλακες στο φεησμπουκ
ο αλλος λεει φτιαξε 5-6 ψευτικα προφιλ μπες με το ενα μπες με το αλλο
χχαχαχαχ καλα τι διαολο δεν τα μπλοκαρουν στις επιχειρησεις αυτα.
Καλα μαλακα...ασε τους αλλους να γαμουν και εσυ τον χαβα σου
Και ήταν άνδρας που έσπαγε πλάκα...εεε;;;;
Εσυ εισαι ο εξυπνος;καθιστε φατε το χρονο σας μαλακες στο φεησμπουκ
Καπως ετσι. Οταν ηταν καινουργιο, ολες θελαν να το παιξουν μοντερνες. Οι γυναικες σε μεγαλο ποσοστο αγοραζουν ΠΟΛΥ παπατζα. Οτι ειναι τρεντυ, τρεχουν να το ψωνιζουν. Αμα γινει πολυ σουπα, χανει την αιγλη του.Πριν 3-4 χρονια στο φεισμουκ μπορουσες να παιξεις μπαλα πιο ευκολα,δεν το ηξεραν πολυ,τωρα που ολοι εχουν προφιλ ειναι πλεον πιο δυσκολο..Κοινως,παλιοτερα το ελεγες γκομενοπαγιδα.
Εσυ εισαι ο εξυπνος;
Μια ζωη αραχτος θα εισαι και θα περιμενης τοτε... Εφτιαξες και fb βλεπω....η δικια μου αποψη ειναι να αραξεις να περιμενεις να σου στειλει καποια αιτημα φιλιας....
μεχρι τοτε χωνεσαι σε κανα στατους που συζητανε εκει σε καναν διαλογο... εγω δεν θα στελνα αιτημα φιλιας
σε καποια πρωτος παντως.
Μια ζωη αραχτος θα εισαι και θα περιμενης τοτε... Εφτιαξες και fb βλεπω....