λοιπον τυπε
το θεμα ειναι πολυ ενδιαφερον
προσωπικα εχω βγαλει μεχρι στιγμης 2 γκομενες που γνωρισα απο ιντερνετ και σχεδον ολες τις τελευταιες μου πρωτα τις γνωρισα απο κοντα και μετα μπαλα απο φεισμπουκ
βεβαια μη λεμε μαλακιες
οποιος και να σαι οσο καλη μπαλα και να παιζεις σε 10 γκομενες αμα χωθεις απο φβ μια το πολυ αντε να καταφερεις να βγαλεις
οσον αφορα το πρωτο εχω βρει μερικα πολυ ωραια κοπλα
κολπο πρωτο
αλληλοσβηνεσαι με 2-3 συνεργατες απο φιλος κανετε ο ενας τα μουνια του αλλου αντ σου λεει ο φιλος σου τι τυπου γκομενες ειναι αυτες και χωνεσαι αναλογα
κολπο δευτερο,μπανιζεις γκομενα με ανοιχτο τοιχο βλεπεις τι πιπες γραφει πας γραφεις τα αντιστοιχα ανεβαζεις τα ιδια ηλιθια τραγουδια και μετα απο 2-3 μερες αφου ισως εχεις ανταρει και κανα δυο φιλους τις πριν για να μην ειναι ακυρο το αιτημα τοτε στελνεις
κοπλο τριτο και πολυ γαματο
κανεις ενα προφιλ μονο για μουνια ,αντε χωνεις μεσα και δυο τρεις κολητους
πχ τωρα βαζεις γενεθλια στις 20 μαρτιου
ως τις 20 μαρτιου ανταρεις ενα σωρο μουνια και εκεινη τη μερα εισαι συνεχεια μεσα
σου ευχονται ολες οι ηλιθιες στο τοιχο σου και εσυ απαντας στο τσατ
κατι βγαινει ετσι
μετα αμα βγαλεις κατι εβγαλες αμα δεν βγαλεις τους σβηνεις ολους ανταρεις παλι αλλα 100 ακυρα μουνια βαζεις γενεθλια στις 5 απριλιου και κανεις το ιδιο
σου μιλανε απαντας λες <<ω ευχαριστω για τις ευχες να σαι καλα >>και τετοιες πιπες και μπλα μπλα μετα
προσωπικα το δουλευω περισσοτερο ως εργαλειο της δουλειας μου οταν γνωρισω καποιο μουνι και μετα οχι για να γνωριζω απο εκει αλλα αυτο δεν σημαινει πως αν βρω κατι να μαρεσει δεν κανω καποιο κολπο
απο εκει και περα στο τσατ ολα ειναι θεμα ταλεντου για μενα
αμα μπορεις το φερνεις καλα πετας και ενα δυο μαλακισμενα αστεια ,δεν καθεσαι με τις ωρες να στερευουν τα λογια και να μην εχεις τι να πεις και πανω απο ολα δεν το παιζεις λιγουρης γιατι ολες οι ηλιθιες στο φβ εχουν βαρεθει να τους τη πεφτουν λιγουρηδες
αν πας ετσι το χασες
οσο για το δευτερο με τα ψευτικα προφιλ το εχω κανει επιστημη αλλα οποιος θελει για αυτο να του πω πως κανει ενα ψευτικο προφιλ και δεν το καταλαβαινει ακομη και το πιο εμπειρο ματι ας τα πουμε καλυτερα με πμ ;)