memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
γιατι με τις Σερβες μπορει τυπε?γιατι δεν μπορεις να συγκριθεις με τις λευκορωσιδες μηπως?
γιατι με τις Σερβες μπορει τυπε?γιατι δεν μπορεις να συγκριθεις με τις λευκορωσιδες μηπως?
Ρε ταληροφονιά θα αφήσεις το μουνέτο να πληρώσει?ΑΙΣΧΟΣ κύριοι.ΑΙΣΧΟΣ.Σωστη η αποψη σου ...
Ομως αυτο θα συμβει μονο οταν προμηνυεται κατι σοβαρο και εφοσον την ξερει και λιγο ...
Δεν νοειται με την καθε τυχαρπαστη να αρχισεις να ξοδευεις γιατι ?
Για να της φανεις αρεστος ?
Το κοβω για χοντρη μαλακια αυτο.......
Βασικα εγω ειμαι υπερ του γερμανικου τροπου μισα μισα η ο καθενας τα δικα του οπως θες το λες
Και καπου στα ενδιαμεσα θα πεσουν και τα κερασματα η και τα δωρακια αναλογα την οικονομικη
δυνατοτητα του ανδρα και τα γουστα του
Σε καμια περιπτωση ομως δεν μου αρεσει η γυναικα να γινεται μουρμουρα για καποια οφελη οποιαδηποτε
κι αν ειναι αυτα καθως τοτε χανει σε εκτιμηση και ποντους στα ματια μου....
Το θεμα και η μαγκια ειναι να κανει ο ανδρας απο μονος του αυτο που θελει χωρις μουρμουρες .... ;)
Γνωμη μου ειναι αυτη.
εφτασεεεεημεμο βαλε καμια λευκορωσιδα να ψαρωσει η αλιντισσα
αν μπορει να συγκριθει με την ναταλι ισως κατι να γινεταιγιατι με τις Σερβες μπορει τυπε?
εφτασεεεεη
εγω παντως δεν δεχομαι ποτε να με κερασει γυναικα.ενταξει δεν ξερω αν εβγαινα με καμια γκομενα στελεχος πολυεθνικης,αλλα οταν βγαινεις με μια φοιτητρια και εσυ εχεις μια δουλεια που βγαζεις 4 φορες οσα βγαζουν οι αλλοι εξω,θα ειναι και μαλακια να την αφησεις να πληρωσει,οτιδηποτε.Σωστη η αποψη σου ...
Ομως αυτο θα συμβει μονο οταν προμηνυεται κατι σοβαρο και εφοσον την ξερει και λιγο ...
Δεν νοειται με την καθε τυχαρπαστη να αρχισεις να ξοδευεις γιατι ?
Για να της φανεις αρεστος ?
Το κοβω για χοντρη μαλακια αυτο.......
Βασικα εγω ειμαι υπερ του γερμανικου τροπου μισα μισα η ο καθενας τα δικα του οπως θες το λες
Και καπου στα ενδιαμεσα θα πεσουν και τα κερασματα η και τα δωρακια αναλογα την οικονομικη
δυνατοτητα του ανδρα και τα γουστα του
Σε καμια περιπτωση ομως δεν μου αρεσει η γυναικα να γινεται μουρμουρα για καποια οφελη οποιαδηποτε
κι αν ειναι αυτα καθως τοτε χανει σε εκτιμηση και ποντους στα ματια μου....
Το θεμα και η μαγκια ειναι να κανει ο ανδρας απο μονος του αυτο που θελει χωρις μουρμουρες .... ;)
Γνωμη μου ειναι αυτη.
αυτη την απορεια εχω ρε συαλιντισσα στον τυπο που λες μεσω τουιτερ εσυ του εστειλες πρωτη
η αυτος? Προσκληση εννοω... για φιλο.
τυπε δεν ειπε σλοβακα,μην κλεβεις.εφτασεεεεη
Πες μου σε παρακαλω τον λογο που δεν πρεπει να πληρωσει το μουνετο ?Ρε ταληροφονιά θα αφήσεις το μουνέτο να πληρώσει?ΑΙΣΧΟΣ κύριοι.ΑΙΣΧΟΣ.
τυπε δεν ειπε σλοβακα,μην κλεβεις.
Φιλε μου δεν θα πληρωσει μια δυο τρεις οχι ομως και συνεχεια.....εγω παντως δεν δεχομαι ποτε να με κερασει γυναικα.ενταξει δεν ξερω αν εβγαινα με καμια γκομενα στελεχος πολυεθνικης,αλλα οταν βγαινεις με μια φοιτητρια και εσυ εχεις μια δουλεια που βγαζεις 4 φορες οσα βγαζουν οι αλλοι εξω,θα ειναι και μαλακια να την αφησεις να πληρωσει,οτιδηποτε.
αυτη την απορεια εχω ρε συ
πως κανεις προσκληση σε καποιον που δεν ξερεις
μονο εγω ο μαλακας δεν κανω προσκλησης
Αλλο μιζερια και αλλο μαλακια (λεγεται και χορηγια επι μονιμου βασεως )Ρε παιδια.. ρε παιδια μην ειστε μιζεροι
κανεις δεν διευκρινισε και καμια τι ακριβως θελει για κερασμα
εννοειται πως θα κερασουμε..... εγω πχ κερναω πουτσες
ο αλλος θα κερασει πιτσες... τον οβολον του ο καθενας μην τρωγεστε!!!
Κοίτα,επειδή δεν μπορώ να ασχολούμαι με τα σχετικά ηλίθια θέματα "πλήρωσα,πλήρωσες "κτλ..κοιτάω να βρίσκω φραγκάτα μωρά να μην τρώω τον χρόνο μου άδικα.Πες μου σε παρακαλω τον λογο που δεν πρεπει να πληρωσει το μουνετο ?
Ειναι εκδιδομενη μηπως ?
Αυτός με έκανε follow και μου έστελνε τρελιάρικα μηνυματάκια.αλιντισσα στον τυπο που λες μεσω τουιτερ εσυ του εστειλες πρωτη
η αυτος? Προσκληση εννοω... για φιλο.
ρε φιλε εκμεταλευση ειναι να πληρωσεις τον καφε,το φαι,την εξοδο της γκομενας σου;οποιος το βλεπεις ετσι,ας το αφησει το σπορ.Εγω δεν θα δεχτω ποτε απο την δικια μου να πληρωσει,που ειναι φοιτητρια.Δεν δουλευει για να βγαζει λεφτα,και δεν στενευομαι οικονομικα.Αλλα και να στενευομουν,παλι δεν θα πληρωνε.Φιλε μου δεν θα πληρωσει μια δυο τρεις οχι ομως και συνεχεια.....
Γιατι τοτε απλα σε εκμεταλλευεται μονο και τιποτα αλλο
Κοίτα,επειδή δεν μπορώ να ασχολούμαι με τα σχετικά ηλίθια θέματα "πλήρωσα,πλήρωσες "κτλ..κοιτάω να βρίσκω φραγκάτα μωρά να μην τρώω τον χρόνο μου άδικα.Αυτός με έκανε follow και μου έστελνε τρελιάρικα μηνυματάκια.
ρε φιλε εκμεταλευση ειναι να πληρωσεις τον καφε,το φαι,την εξοδο της γκομενας σου;οποιος το βλεπεις ετσι,ας το αφησει το σπορ.Εγω δεν θα δεχτω ποτε απο την δικια μου να πληρωσει,που ειναι φοιτητρια.Δεν δουλευει για να βγαζει λεφτα,και δεν στενευομαι οικονομικα.Αλλα και να στενευομουν,παλι δεν θα πληρωνε.
μαθετε να ειστε αρχοντες ρε, δε θελει λεφτα για να εισαι αρχοντας!Αλλο μιζερια και αλλο μαλακια (λεγεται και χορηγια επι μονιμου βασεως )
Σε ολα τα υπολοιπα συμφωνω..... ;)