Νέα

Γαμάτε με τη ζέστη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τώρα με τον καύσωνα έχετε διάθεση να γαμήσετε?

• Έχω λιώσει απ'τη ζέστη και δεν έχω διαθεση για sex

Ψήφοι: 10 22,7%
  • Με επηρρεαζει λιγο, αλλα γαμάω

Ψήφοι: 12 27,3%
  • Ειμαι κομμάντο , παντός καιρού και δε μασάω

Ψήφοι: 22 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ενταξει μην ανησυχεις στην επαναληπτικη σεπτεμβριου θα εχω διαβασει πολυ καλα ,και θα με περασεις σιγουρα
τ αρχιδια μου θα παρεις, αλλα δε στο λεω για να μην σε απογοητευω.. :P

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
βαριέμαι...κ δεν με πιάνει ύπνος...λες κ ρούφηξα 2 γραμμές...τραίνου ή τρένου....:( :(
εχεις αφησει άλλες 2 εδω..  :P

εγω λεω τρενο, αβγο, καλλιτερα κλπ κλπ..

αλλα εγω, είμσαι και λιγο βλακας.. :)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ρε τράβα το πτώμα σου παραδίπλα...βρωμάς, μαλάκα....
Διαβαστε συναγωνιστες ανθρωπο..που μπηκε στο θρεντ...και γραφει οτι αυτος γαμαει τζαμπα...γκομενες....και ρωταω εγω ποια του καθεται τζαμπα????.....εισαι ανεπαναληπτος δικε μου...σε παω....δινεις τροφη για πολλους επιστημονες!!! :rockon:

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τ αρχιδια μου θα παρεις, αλλα δε στο λεω για να μην σε απογοητευω.. :P
δεν απογοητευομαι τοσο ευκολα ,ειμαι σιγουρος οτι θα σε ικανοποιησω με την αποδοση μου

λοιπον ασχετο
αλλα για αλλο λογο ανοιξα το threadακι , για αλλα ντ'αλλων μιλαμε τωρα
μου κανει εντυπωση οτι η πλειοψηφια εδω μεσα ειναι παντος καιρου  ;)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Διαβαστε συναγωνιστες ανθρωπο..που μπηκε στο θρεντ...και γραφει οτι αυτος γαμαει τζαμπα...γκομενες

ε, καλα το παραχεσαμε!!!!
να θεωρουμε το φυσιολογικο ως κατι ακραιο!!!!

και ναι ρε, γιατι να μην του κατσουν οι γκομενες?
ειναι ΝΕΟ, ΩΡΑΙΟ παιδι και δεν χρειαζεται μιαχουφτα βιαγκρα για να πηδησει.

Επισκέπτης
Διαβαστε συναγωνιστες ανθρωπο..που μπηκε στο θρεντ...και γραφει οτι αυτος γαμαει τζαμπα...γκομενες....και ρωταω εγω ποια του καθεται τζαμπα????.....εισαι ανεπαναληπτος δικε μου...σε παω....δινεις τροφη για πολλους επιστημονες!!! :rockon:

βρωμάς...stinky λέμε το πτώμα σου....

μόνο τσάμπα γαμάω...γιατί δεν έχω λεφτά...τα είπαμε, τα εμπεδώσαμε...πάλι κόπηκες στην αντιγραφή ρε μαλάκα ?

γιατί δεν έχω λεφτά...γνωστόν...;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ε, καλα το παραχεσαμε!!!!
να θεωρουμε το φυσιολογικο ως κατι ακραιο!!!!

ειναι ΝΕΟ, ΩΡΑΙΟ παιδι και δεν χρειαζεται μιαχουφτα βιαγκρα για να πηδησει.
Δεν θα σε ρωτησω αν τον εχεις δει....ουτε αν εισαι κλωνος του....γιατι ο καθενας μας εδω μεσα... βγαζει τα συμπερασματα του....τωρα αν τον θελεις εσυ...παρε και την αλλη.... την πουσταρα για κουμπαρο και παντρεψου τον....ψυχικο θα κανεις σε τελικη αναλυση....εφοσον εισαι γυναικα φυσικα...και δεν εισαι και εσυ της αλυσιδας της γνωστης!!!!!!! :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παντως καιρου πρεπει να γαμαμε τυποι μου :2funny:

Επισκέπτης
Δεν θα σε ρωτησω αν τον εχεις δει....ουτε αν εισαι κλωνος του....γιατι ο καθενας μας εδω μεσα... βγαζει τα συμπερασματα του....τωρα αν τον θελεις εσυ...παρε και την αλλη.... την πουσταρα για κουμπαρο και παντρεψου τον....ψυχικο θα κανεις σε τελικη αναλυση....εφοσον εισαι γυναικα φυσικα...και δεν εισαι και εσυ της αλυσιδας της γνωστης!!!!!!! :rockon:

πτώμα...τιμούμε τα έθιμα...κουμπάρο δεν θα πάρουμε πούστη...ούτε κουμπάρα λέσβω...

θέλουμε, ο κουμπάρος την κουμπάρα όσες αντέχει τη βδομάδα...

μαλάκα.

URL]]

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
βρωμάς...stinky λέμε το πτώμα σου....

μόνο τσάμπα γαμάω...γιατί δεν έχω λεφτά...τα είπαμε, τα εμπεδώσαμε...πάλι κόπηκες στην αντιγραφή ρε μαλάκα ?

γιατί δεν έχω λεφτά...γνωστόν...;)
Το μονο που εχω βγαλει το συμπερασμα οτι γαμας τζαμπα.... ειναι την χουφτα σου...και καμμια αναπηρη..που αυτο ομως ειναι μεγαλη αμαρτια...αλλα με την ψυχασθενεια που εχεις δεν το αποκλειω!!!!!!!!

Επισκέπτης
Το μονο που εχω βγαλει το συμπερασμα οτι γαμας τζαμπα.... ειναι την χουφτα σου...και καμμια αναπηρη..που αυτο ομως ειναι μεγαλη αμαρτια...αλλα με την ψυχασθενεια που εχεις δεν το αποκλειω!!!!!!!!

που να με δεις κι απο κοντά...αλλά τότε δεν θα σκεφτείς...απλά θα χεστείς...μόνο που θα σε κοιτάξουν..

μαλάκα.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αυτό δεν είναι συμπέρασμα, είναι γνώση εκ του ασφαλούς....κ για τη χούφτα...κ για την μάνα κ για την αδερφή σου...πριν στα έγραψα...;)
Ευχομαι να σταματησεις την μαλακια...και να μην μιλας, γι αλλα προσωπα(συγγενικα μου..και ειδικα για την μανα μου, που εχω χασει απο παιδι) αλητη και ψυχανωμαλε....σε λυπαμαι....γιατι εισαι καταδικασμενος απο τον ιδιο τον εαυτο σου....σκουπιδι και σκατα εισαι εσυ...και το σπερμα που σε εφερε στην κοινωνια...αχρηστε!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Ευχομαι να σταματησεις την μαλακια...και να μην μιλας, γι αλλα προσωπα(συγγενικα μου..και ειδικα για την μανα μου, που εχω χασει απο παιδι) αλητη και ψυχανωμαλε....σε λυπαμαι....γιατι εισαι καταδικασμενος απο τον ιδιο τον εαυτο σου....σκουπιδι και σκατα εισαι εσυ...και το σπερμα που σε εφερε στην κοινωνια...αχρηστε!!!!!!!!!

τη μαλακία δεν την σταματάω...είναι απόλαυση.

στα παπάρια μου για τη μάνα σου...εσύ συνέχισες τη μαλακία...σου είπα να μαζέψεις το πτώμα σου...δεν άκουσες..

άλητης δεν είμαι...ψυχανώμαλος το ίδιο αλλά έχω κ τα χαρτιά που το επιβεβαιώνουν οτι πλέον είμαι καλά..

καταδικασμένος είμαι...αλλά έχω κάνει έφεση, σε όλες τις περιπτώσεις...μέχρι τώρα έχω 6 επιτυχίες..(αθώος)...λες να σπάσει το σερί ?

σκουπίδι είμαι...σκατά είμαι...(πρόσεχε μην τα πατήσεις...θα σε λερώσω)...

το σπέρμα που με έφερε στην κοινωνία..είναι ότι χειρότερο φαντάζεσαι...αλλά το καλό για μένα είναι οτι αν σε διαβάσει κ εμφανιστείς..(όπου θες)...θα σε θάψει επι τόπου.

γειά σου κι εσένα...ψόφιε.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλο βραδυ σε ολους και καλη συνεχεια..........και να εισαστε επιφυλαχτικοι εδω μεσα...γιατι εχει γεμισει το site.....απο πουστρακια...κλωνους........προαγωγους(ανεξαρτητου φυλλου)........και ψυχανωμαλους!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom