Επισκέπτης
βρε μαλακα, το βλημα παιρνει ζωη απ την προσοχη σου.
γιατί του τη δινεις ????
βαριέμαι...κ δεν με πιάνει ύπνος...λες κ ρούφηξα 2 γραμμές...τραίνου ή τρένου....
βρε μαλακα, το βλημα παιρνει ζωη απ την προσοχη σου.
γιατί του τη δινεις ????
τ αρχιδια μου θα παρεις, αλλα δε στο λεω για να μην σε απογοητευω..ενταξει μην ανησυχεις στην επαναληπτικη σεπτεμβριου θα εχω διαβασει πολυ καλα ,και θα με περασεις σιγουρα
εχεις αφησει άλλες 2 εδω..βαριέμαι...κ δεν με πιάνει ύπνος...λες κ ρούφηξα 2 γραμμές...τραίνου ή τρένου....
αλλα εγω, είμσαι και λιγο βλακας..
Διαβαστε συναγωνιστες ανθρωπο..που μπηκε στο θρεντ...και γραφει οτι αυτος γαμαει τζαμπα...γκομενες....και ρωταω εγω ποια του καθεται τζαμπα????.....εισαι ανεπαναληπτος δικε μου...σε παω....δινεις τροφη για πολλους επιστημονες!!!ρε τράβα το πτώμα σου παραδίπλα...βρωμάς, μαλάκα....
δεν απογοητευομαι τοσο ευκολα ,ειμαι σιγουρος οτι θα σε ικανοποιησω με την αποδοση μουτ αρχιδια μου θα παρεις, αλλα δε στο λεω για να μην σε απογοητευω..
Διαβαστε συναγωνιστες ανθρωπο..που μπηκε στο θρεντ...και γραφει οτι αυτος γαμαει τζαμπα...γκομενες
Διαβαστε συναγωνιστες ανθρωπο..που μπηκε στο θρεντ...και γραφει οτι αυτος γαμαει τζαμπα...γκομενες....και ρωταω εγω ποια του καθεται τζαμπα????.....εισαι ανεπαναληπτος δικε μου...σε παω....δινεις τροφη για πολλους επιστημονες!!!
και ναι ρε, γιατι να μην του κατσουν οι γκομενες?
Δεν θα σε ρωτησω αν τον εχεις δει....ουτε αν εισαι κλωνος του....γιατι ο καθενας μας εδω μεσα... βγαζει τα συμπερασματα του....τωρα αν τον θελεις εσυ...παρε και την αλλη.... την πουσταρα για κουμπαρο και παντρεψου τον....ψυχικο θα κανεις σε τελικη αναλυση....εφοσον εισαι γυναικα φυσικα...και δεν εισαι και εσυ της αλυσιδας της γνωστης!!!!!!!ε, καλα το παραχεσαμε!!!!
να θεωρουμε το φυσιολογικο ως κατι ακραιο!!!!
και ναι ρε, γιατι να μην του κατσουν οι γκομενες?
ειναι ΝΕΟ, ΩΡΑΙΟ παιδι και δεν χρειαζεται μιαχουφτα βιαγκρα για να πηδησει.
Δεν θα σε ρωτησω αν τον εχεις δει....ουτε αν εισαι κλωνος του....γιατι ο καθενας μας εδω μεσα... βγαζει τα συμπερασματα του....τωρα αν τον θελεις εσυ...παρε και την αλλη.... την πουσταρα για κουμπαρο και παντρεψου τον....ψυχικο θα κανεις σε τελικη αναλυση....εφοσον εισαι γυναικα φυσικα...και δεν εισαι και εσυ της αλυσιδας της γνωστης!!!!!!!
Το μονο που εχω βγαλει το συμπερασμα οτι γαμας τζαμπα.... ειναι την χουφτα σου...και καμμια αναπηρη..που αυτο ομως ειναι μεγαλη αμαρτια...αλλα με την ψυχασθενεια που εχεις δεν το αποκλειω!!!!!!!!βρωμάς...stinky λέμε το πτώμα σου....
μόνο τσάμπα γαμάω...γιατί δεν έχω λεφτά...τα είπαμε, τα εμπεδώσαμε...πάλι κόπηκες στην αντιγραφή ρε μαλάκα ?
γιατί δεν έχω λεφτά...γνωστόν...;)
Το μονο που εχω βγαλει το συμπερασμα οτι γαμας τζαμπα.... ειναι την χουφτα σου...και καμμια αναπηρη..που αυτο ομως ειναι μεγαλη αμαρτια...αλλα με την ψυχασθενεια που εχεις δεν το αποκλειω!!!!!!!!
τ αρχιδια μου θα παρεις, αλλα δε στο λεω για να μην σε απογοητευω..
Ευχομαι να σταματησεις την μαλακια...και να μην μιλας, γι αλλα προσωπα(συγγενικα μου..και ειδικα για την μανα μου, που εχω χασει απο παιδι) αλητη και ψυχανωμαλε....σε λυπαμαι....γιατι εισαι καταδικασμενος απο τον ιδιο τον εαυτο σου....σκουπιδι και σκατα εισαι εσυ...και το σπερμα που σε εφερε στην κοινωνια...αχρηστε!!!!!!!!!αυτό δεν είναι συμπέρασμα, είναι γνώση εκ του ασφαλούς....κ για τη χούφτα...κ για την μάνα κ για την αδερφή σου...πριν στα έγραψα...;)
φιλε περασες το όριοαυτό δεν είναι συμπέρασμα, είναι γνώση εκ του ασφαλούς....κ για τη χούφτα...κ για την μάνα κ για την αδερφή σου...πριν στα έγραψα...;)
Ευχομαι να σταματησεις την μαλακια...και να μην μιλας, γι αλλα προσωπα(συγγενικα μου..και ειδικα για την μανα μου, που εχω χασει απο παιδι) αλητη και ψυχανωμαλε....σε λυπαμαι....γιατι εισαι καταδικασμενος απο τον ιδιο τον εαυτο σου....σκουπιδι και σκατα εισαι εσυ...και το σπερμα που σε εφερε στην κοινωνια...αχρηστε!!!!!!!!!