Νέα

Γαμάτε με τη ζέστη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τώρα με τον καύσωνα έχετε διάθεση να γαμήσετε?

• Έχω λιώσει απ'τη ζέστη και δεν έχω διαθεση για sex

Ψήφοι: 10 22,7%
  • Με επηρρεαζει λιγο, αλλα γαμάω

Ψήφοι: 12 27,3%
  • Ειμαι κομμάντο , παντός καιρού και δε μασάω

Ψήφοι: 22 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

Επισκέπτης
ρε μήπως είσαι κεφαλονιτης? εκει με το καλημερα  πετανε και μια χριστοπαναγία

χαχαχαχαχαχα

καλό..:P αλλά δεν είμαι...θα ήθελα όμως ένα σπιτάκι εκεί...είναι γαμάτα...κ φουλ στο πράσινο που γουστάρω τρελά...

κ θα γαμούσα...όσο ζέστη κι αν έκανε...(για να είμαι on-topic)...:grin: :cheesy:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
χαχαχαχαχαχα

καλό..:P αλλά δεν είμαι...θα ήθελα όμως ένα σπιτάκι εκεί...είναι γαμάτα...κ φουλ στο πράσινο που γουστάρω τρελά...

κ θα γαμούσα...όσο ζέστη κι αν έκανε...(για να είμαι on-topic)...:grin: :cheesy:
εγω πάλι με τη ζεστη δεν μπορω να κανω τιποτα , με ισοπεδωνει ,αντι να γαμω εγω με γαμει αυτή για να ειμαι on topic

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
πάντα θα απαντώ στα πουστάκια που κρύβονται πίσω απο οθόνες..

τουλάχιστον όταν βαριέμαι...
Εσυ για να μου κωλοτριβεσαι γαμησι θελεις....αλλα με τετοια ζεστη δεν σου κανω το ψυχικο!!!!!!!

sovietlover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
2
Πόντοι
1
Άμα η γκόμενα σου τον κάνει... μπετόβεργα, τη ζέστη θα σκεφτείς;;;

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Άμα η γκόμενα σου τον κάνει... μπετόβεργα, τη ζέστη θα σκεφτείς;;;
Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι εδω μεσα, εκτος απο τους παντρεμενους......υπαρχουν μελη που εχουν γκομενα???? :think:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
τελικα ρε έχεις τετοια πουτανα με γυαλάκι?

sovietlover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
2
Πόντοι
1
Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι εδω μεσα, εκτος απο τους παντρεμενους......υπαρχουν μελη που εχουν γκομενα???? :think:

Ναι, εμένα και πολλούς άλλους. Ή μήπως το site έχει όρο, ότι συμμετέχουν σε αυτό μόνο οι παντρεμένοι και οι μπουρδελάκηδες και δεν το ξέρω...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τελικα ρε έχεις τετοια πουτανα με γυαλάκι?
ειχα παλια....δες νο1 κριτικη ιουλη 2009...τωρα αναζητειται....για τζακουζακι που καταπολεμα την ζεστα για να ειμεθα και οντοπικ....

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ναι, εμένα και πολλούς άλλους. Ή μήπως το site έχει όρο, ότι συμμετέχουν σε αυτό μόνο οι παντρεμένοι και οι μπουρδελάκηδες και δεν το ξέρω...
Και φυσικα δεν υπαρχει κανενας ορος....αλλα μου προκαλει εντυπωση να εχετε γκομενες και να μαλακιζοσαστε μαζι μου πολλες ωρες εδω μεσα!!!!!!!!!!!...Υ.Γ..δεν παει το υπονοουμενο σε σενα...γιατι προφανως...θα μου απαντησεις οτι δεν μπαινεις σε συνδεση πολλες ωρες!!!!!!!!

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Και φυσικα δεν υπαρχει κανενας ορος....αλλα μου προκαλει εντυπωση να εχετε γκομενες και να μαλακιζοσαστε μαζι μου πολλες ωρες εδω μεσα!!!!!!!!!!!...Υ.Γ..δεν παει το υπονοουμενο σε σενα...γιατι προφανως...θα μου απαντησεις οτι δεν μπαινεις σε συνδεση πολλες ωρες!!!!!!!!

Γάμα τα...
μερικές φορές η γκόμενα είναι χειρότερη από νόμιμη σύζυγο...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αλλο σε σχεση αλλο σιαμαιοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom