Νέα

Γαμάτε με τη ζέστη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τώρα με τον καύσωνα έχετε διάθεση να γαμήσετε?

• Έχω λιώσει απ'τη ζέστη και δεν έχω διαθεση για sex

Ψήφοι: 10 22,7%
  • Με επηρρεαζει λιγο, αλλα γαμάω

Ψήφοι: 12 27,3%
  • Ειμαι κομμάντο , παντός καιρού και δε μασάω

Ψήφοι: 22 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παντως παιδια εγω αν ειχα γκομενα...θα την υποχρεωνα να γινοτανε και αυτη μελος του site, με το νικ "Παιχτουρινα"..για να ηταν και αυτη στην παρεα μας!!!!! :rockon:

sovietlover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
2
Πόντοι
1
Και φυσικα δεν υπαρχει κανενας ορος....αλλα μου προκαλει εντυπωση να εχετε γκομενες και να μαλακιζοσαστε μαζι μου πολλες ωρες εδω μεσα!!!!!!!!!!!...Υ.Γ..δεν παει το υπονοουμενο σε σενα...γιατι προφανως...θα μου απαντησεις οτι δεν μπαινεις σε συνδεση πολλες ωρες!!!!!!!!

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Ό κύριως σκοπός του site είναι η ενημέρωση και η ανταλλαγή πληροφοριών όχι μόνο για μπουρδέλα και πουτάνες. Και μπορεί κάποιος να είναι στο site και να το "ξεψανχίζει" ώρες χωρίς να ποστάρει και άλλος σε μία ώρα να έχει κάνει 60 ποσταρίσματα. Αλλά και η γκόμενα δεν είναι δερβέναγας στα διαρχή σου, για να σεέλέγχει τι κάνεις ακόμη και στο internet, εκτός αν είσαι μουνόδουλος...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Παντως παιδια εγω αν ειχα γκομενα...θα την υποχρεωνα να γινοτανε και αυτη μελος του site, με το νικ "Παιχτουρινα"..για να ηταν και αυτη στην παρεα μας!!!!! :rockon:
και θα ειχαμε δυο...
μετα τιμης παιχτουρινα?

και 18 χρονια αργοτερα μετα τιμης τα παιχτουροτεκνα??

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
θα ανοιγε και θρεντ ειμαι κουρασμενη; :think:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Χωρίς παρεξήγηση αλλά εάν είχες γκόμενα πιο πιθανό θα το έβλεπα να σε έπειθε να αλλάξεις εσύ το νικ σου ώστε να μοιάζει με το δικό της παρά το αντίστροφο....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Χωρίς παρεξήγηση αλλά εάν είχες γκόμενα πιο πιθανό θα το έβλεπα να σε έπειθε να αλλάξεις εσύ το νικ σου ώστε να μοιάζει με το δικό της παρά το αντίστροφο....
μετα τιμης μοναχικο κυκλαμινο?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Ό κύριως σκοπός του site είναι η ενημέρωση και η ανταλλαγή πληροφοριών όχι μόνο για μπουρδέλα και πουτάνες. Και μπορεί κάποιος να είναι στο site και να το "ξεψανχίζει" ώρες χωρίς να ποστάρει και άλλος σε μία ώρα να έχει κάνει 60 ποσταρίσματα. Αλλά και η γκόμενα δεν είναι δερβέναγας στα διαρχή σου, για να σεέλέγχει τι κάνεις ακόμη και στο internet, εκτός αν είσαι μουνόδουλος...
Σωστος.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Γι αυτο και δεν εχω...και ουτε θελω να εχω!!!!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εδω ρε μια κινηση κανουμε και υδρωνουμε οχι να γαμησουμε κιολας  :jerking:   αλλα ο gl δεν μασάει  :rockon:

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
πάντα το βράδυ με τη δροσούλα...πιστεύω ότι είναι καλύτερα όχι μόνο από θέμα θερμοκρασίας αλλά και κίνησης στους δρόμους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom