Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Παντως παιδια εγω αν ειχα γκομενα...θα την υποχρεωνα να γινοτανε και αυτη μελος του site, με το νικ "Παιχτουρινα"..για να ηταν και αυτη στην παρεα μας!!!!!
Και φυσικα δεν υπαρχει κανενας ορος....αλλα μου προκαλει εντυπωση να εχετε γκομενες και να μαλακιζοσαστε μαζι μου πολλες ωρες εδω μεσα!!!!!!!!!!!...Υ.Γ..δεν παει το υπονοουμενο σε σενα...γιατι προφανως...θα μου απαντησεις οτι δεν μπαινεις σε συνδεση πολλες ωρες!!!!!!!!
και θα ειχαμε δυο...Παντως παιδια εγω αν ειχα γκομενα...θα την υποχρεωνα να γινοτανε και αυτη μελος του site, με το νικ "Παιχτουρινα"..για να ηταν και αυτη στην παρεα μας!!!!!
θα ανοιγε και θρεντ ειμαι κουρασμενη;Παντως παιδια εγω αν ειχα γκομενα...θα την υποχρεωνα να γινοτανε και αυτη μελος του site, με το νικ "Παιχτουρινα"..για να ηταν και αυτη στην παρεα μας!!!!!
πλαστα???έχω κ τα χαρτιά που το επιβεβαιώνουν οτι πλέον είμαι καλά..
ρουφπλαστα???
Παντως παιδια εγω αν ειχα γκομενα...θα την υποχρεωνα να γινοτανε και αυτη μελος του site, με το νικ "Παιχτουρινα"..για να ηταν και αυτη στην παρεα μας!!!!!
μετα τιμης μοναχικο κυκλαμινο?Χωρίς παρεξήγηση αλλά εάν είχες γκόμενα πιο πιθανό θα το έβλεπα να σε έπειθε να αλλάξεις εσύ το νικ σου ώστε να μοιάζει με το δικό της παρά το αντίστροφο....
Σωστος.Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Ό κύριως σκοπός του site είναι η ενημέρωση και η ανταλλαγή πληροφοριών όχι μόνο για μπουρδέλα και πουτάνες. Και μπορεί κάποιος να είναι στο site και να το "ξεψανχίζει" ώρες χωρίς να ποστάρει και άλλος σε μία ώρα να έχει κάνει 60 ποσταρίσματα. Αλλά και η γκόμενα δεν είναι δερβέναγας στα διαρχή σου, για να σεέλέγχει τι κάνεις ακόμη και στο internet, εκτός αν είσαι μουνόδουλος...
που εισαι δικε μου και μ αφηνεις μονο να ποσταρω;
μετα τιμης μοναχικο κυκλαμινο?
Γι αυτο και δεν εχω...και ουτε θελω να εχω!!!!!!Χωρίς παρεξήγηση αλλά εάν είχες γκόμενα πιο πιθανό θα το έβλεπα να σε έπειθε να αλλάξεις εσύ το νικ σου ώστε να μοιάζει με το δικό της παρά το αντίστροφο....
Γι αυτο και δεν εχω...και ουτε θελω να εχω!!!!!!
ειμαι ο σταμ 90Εδω ρε μια κινηση κανουμε και υδρωνουμε οχι να γαμησουμε κιολας αλλα ο gl δεν μασάει
Ρουφιανεειμαι ο σταμ 90
Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι εδω μεσα, εκτος απο τους παντρεμενους......υπαρχουν μελη που εχουν γκομενα????