Νέα

Γαμάτε με τη ζέστη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τώρα με τον καύσωνα έχετε διάθεση να γαμήσετε?

• Έχω λιώσει απ'τη ζέστη και δεν έχω διαθεση για sex

Ψήφοι: 10 22,7%
  • Με επηρρεαζει λιγο, αλλα γαμάω

Ψήφοι: 12 27,3%
  • Ειμαι κομμάντο , παντός καιρού και δε μασάω

Ψήφοι: 22 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44
OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
lucky και mc lein , μην ειστε μισαλλοδοξοι , με τις σεξουαλικες προτιμησεις των αλλων , χαλαρωστε λιγο
το θεμα ειναι να περναμε καλα με οποιον τροπο μπορει ο καθενας

Επισκέπτης
lucky και mc lein , μην ειστε μισαλλοδοξοι , με τις σεξουαλικες προτιμησεις των αλλων , χαλαρωστε λιγο

ρε μάγκα...στο ξαναλέω...ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ...τι κάνει ο Θεός...όχι εσύ κ ο παραδίπλα...

χαλαρός είμαι...κ περνάω καλά...όσο, όπου κ όποτε μπορώ...δηλαδή πάντα...

καλή καρδιά...κ να περνάμε όλοι τέλεια...όσοι μπορούμε δηλαδή...οι άλλοι ας προσπαθούν..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
τοσο ασχημα νοιωθεις που πας σε πουτανες, που νομιζεις οτι σε πίκαρε καποιος ή το λες επιτηδες για να μην ακουγεται μια αλλη (οποιαδηποτε) αποψη ????

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Δεν είμαι μισαλλόδοξος. Και σε μπουρδέλα πάω άμα λάχει, και κανά ct γαμάω άμα μου το κεράσουν. :2funny:

Αυτό που έιπα είναι ότι διαφωνώ με την άποψη ότι μόνο στα μπουρδέλα γίνεται καλό γαμήσι.

το ζητημα ειναι η γυναικα μαγκες..
υπαρχουν πουτανες που το κανουν πολυ καλυτερα απο γκομενες "επισημες" και ανεπισημες..
και το αναποδο φυσικα.. ;)

Διαφωνώ. Αν αφήσουμε έξω τα άκρα, δηλαδή κάποιες ανέραστες και κάποιες που ανασταίνουν και νεκρούς, μάλλον στο χέρι μας είναι να περάσουμε καλά.... Και δεν εννοώ αυτό  :jerking:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ρε μάγκα...στο ξαναλέω...ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ...τι κάνει ο Θεός...όχι εσύ κ ο παραδίπλα...

χαλαρός είμαι...κ περνάω καλά...όσο, όπου κ όποτε μπορώ...δηλαδή πάντα...

καλή καρδιά...κ να περνάμε όλοι τέλεια...όσοι μπορούμε δηλαδή...οι άλλοι ας προσπαθούν..
Αλλαξε θεραπευτικη αγωγη το συντομοτερο...γιατι και με τα κουμπακια που παιζεις...γινεσαι αντιληπτος! :rockon:

Επισκέπτης
Διαφωνώ. Αν αφήσουμε έξω τα άκρα, δηλαδή κάποιες ανέραστες και κάποιες που ανασταίνουν και νεκρούς, μάλλον στο χέρι μας είναι να περάσουμε καλά.... Και δεν εννοώ αυτό  :jerking:

πιστεύω πως έπρεπε να εννοείς ΚΑΙ αυτό...είναι η βασική αρχή...να ξέρεις το πουλί σου (ο καθένας, όχι το δικό σου)...κ κατά συνέπεια "τι, πως, που κλπ" σε καυλώνει...:)

Επισκέπτης
Αλλαξε θεραπευτικη αγωγη το συντομοτερο...γιατι και με τα κουμπακια που παιζεις...γινεσαι αντιληπτος! :rockon:

θα συνεχίσεις για πολύ ή θα έρθω να σε φαπώσω...???

ξεκόλλα με την πάρτη μου...κ σταμάτα να κλαις στον αντισθένη...

κλαψομούνα...ανάπηρη.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
πιστεύω πως έπρεπε να εννοείς ΚΑΙ αυτό...είναι η βασική αρχή...να ξέρεις το πουλί σου (ο καθένας, όχι το δικό σου)...κ κατά συνέπεια "τι, πως, που κλπ" σε καυλώνει...:)

Μέσα είναι κι αυτό μαν.... Έχε χάρη που το θρεντ "Αν πετύχει η μαλακία τύφλα να'χει το γαμήσι" το άνοιξα επί εποχής αβράμη και γαμήθηκε η ψηφοφορία. :headbang:

Θα είχαμε ζήσει ωραίες στιγμές!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
θα συνεχίσεις για πολύ ή θα έρθω να σε φαπώσω...???

ξεκόλλα με την πάρτη μου...κ σταμάτα να κλαις στον αντισθένη...

κλαψομούνα...ανάπηρη.
Ειχα καιρο να σε απολαυσω............σε βγαλανε? :think:

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τοσο ασχημα νοιωθεις που πας σε πουτανες, που νομιζεις οτι σε πίκαρε καποιος ή το λες επιτηδες για να μην ακουγεται μια αλλη (οποιαδηποτε) αποψη ????
ποια αλλη αποψη εχεις στο μυαλο σου, τι εννοεις ?

Επισκέπτης
Μέσα είναι κι αυτό μαν.... Έχε χάρη που το θρεντ "Αν πετύχει η μαλακία τύφλα να'χει το γαμήσι" το άνοιξα επί εποχής αβράμη και γαμήθηκε η ψηφοφορία. :headbang:

Θα είχαμε ζήσει ωραίες στιγμές!

με την πλειοψηφία να είναι μαλάκες εγκεφαλικά κ όχι πρακτικά...δυσκολεύομαι να σε πιστέψω...;)

Ειχα καιρο να σε απολαυσω............σε βγαλανε? :think:

έχε το νου σου...;) :)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Συνημμένα

• ξκ.gif
    ξκ.gif
    9,6 KB · Εμφανίσεις: 13

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
με την πλειοψηφία να είναι μαλάκες εγκεφαλικά κ όχι πρακτικά...δυσκολεύομαι να σε πιστέψω...;)

έχε το νου σου...;) :)
....Να εχω το νου μου σε τι?????.....ξεκολλα..απο το θρεντ αυτο....ειναι για νορμαλ μελη!!!!!!!

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Τα λέω χρόνια εγώ να διαφοροποιηθεί ο αυνάνας από το μαλάκα στα λεξικά αλλά γραμμένο με έχουν!

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ενταξει giorgospapa , μεινε ησυχος οταν μαθω το αλφαβητο θα ερθω

OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ραντεβου το σεπτεβρη, αλλιως χανουμε το εξαμηνο, ετσι ??

ενταξει μην ανησυχεις στην επαναληπτικη σεπτεμβριου θα εχω διαβασει πολυ καλα ,και θα με περασεις σιγουρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom