Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
πολύ καλή επιλογή! ;) :rockon:
πηγα μια φορα το εν λογο ιδρυμα περασα με την μαρια μετα απο κριτικες σας και μου το παιζε εγω πρωτη μερα ειμαι εδω δεν ξανω τετεια κλπ τελικα μονο μασαζ στο τελος οταν τησ ανεφερα οτι την ξερω απο ιντερνετ και οτι γραφω μου τα αλλαξε κ μου ειπε να ξαναρθω....

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16

φίλε nomercy επισκέφτηκα το ίδρυμα και εγώ σήμερα κατά τις 3 το μεσημέρι και με έκπληξη διαπίστωσα ότι είχε πάρει μετεγγραφή το πιπίνι η Σοφία από το Καιτόσπιτο...δεν έχασα την ευκαρία, την πήρα και αυτή τη φορά τίμησα και τη σούφρα της!!! :fuck1: :fuck1: :fuck1: εμένα παρά το γεγονός ότι ήταν μουγγή μου φάνηκε μια χαρά, ειλικρινά έμεινα ευχαριστημένος...παρεπιπτώντος είχα αλείψει τα υπέροχα εφηβικά βυζάκια της με baby oil πριν της  :fuck1: :fuck1: :fuck1: τη σούφρα!!! :rockon: :rockon: :rockon:

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
φίλε nomercy επισκέφτηκα το ίδρυμα και εγώ σήμερα κατά τις 3 το μεσημέρι και με έκπληξη διαπίστωσα ότι είχε πάρει μετεγγραφή το πιπίνι η Σοφία από το Καιτόσπιτο...δεν έχασα την ευκαρία, την πήρα και αυτή τη φορά τίμησα και τη σούφρα της!!! :fuck1: :fuck1: :fuck1: εμένα παρά το γεγονός ότι ήταν μουγγή μου φάνηκε μια χαρά, ειλικρινά έμεινα ευχαριστημένος...παρεπιπτώντος είχα αλείψει τα υπέροχα εφηβικά βυζάκια της με baby oil πριν της  :fuck1: :fuck1: :fuck1: τη σούφρα!!! :rockon: :rockon: :rockon:

η αληθεια ειναι οτι την ειδα και εγω αλλα οταν την ζητησα απο την σεριφ , γυριζει και μου λεει "με ποια εχεις παει " λεω την Μαρια την οποια δεν την ειδα στην παρελαση και μου λεει δουλευει τωρα αν θες περιμενε ......και ετσι εγινε ..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
φιλε ποσα σου ζητησε η μουγκη για κουλουρ!!!!! γιατι εγω που την πηρα στη στουρναρη μου ειπε οτι δεν κανει κωλο.....

Legre

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια μηπως εχετε εντοπισει τη ντονα πουθενα?
ρωταω παντου αλλα τιποτα...

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16
φιλε ποσα σου ζητησε η μουγκη για κουλουρ!!!!! γιατι εγω που την πηρα στη στουρναρη μου ειπε οτι δεν κανει κωλο.....

...και εμένα Στουρνάρη με νοήματα μου έκανε ότι δεν ήθελε να δώσει κουλούρι, επειδή όμως ο συναγωνιστής ο nickpar είχε γράψει ότι τίμησε το σουφράκι της είπα να δοκιμάσω και εγώ να τη πείσω...τελικά την άρχισα με κρέμα και κωλοδάκτυλο και κατέληξα με το κυρίως εργαλείο στη σουφρίτσα της! ;) :rockon: ....δεν με χρέωσε έξτρα για το κουλουράκι, είναι ακόμα αθώο το πουτανάκι :grin:

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Το Σάββατο που πέρασα στη πόρτα ηταν η Θεοδώρα μεσ' τη καλή χαρά.
Πήρα Μαρία αλβανή, η οποία χωρίς ρούχα χάνει αρκετά.
Η σούφρα της πάντως είναι μέγκενη. (+20)

Καλά ήτανε αλλά δεν φτάνει ούτε στο μικρό δαχτυλάκι της Λίζας!

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
ετσι ειναι φιλε εγω τησ ειπα για κωλαρακι!!!στην αρχη εκανε οτι δεν καταλαβαινε αλλα και καλα το παιζει δυσκολη μπασ και τσιμπισει τπτ παραπανω το πουτανακι!!!τωρα εκει η χρεωση ειναι 80 ευρω αρα δεν θα μιλαει καθολου και θα τησ τα χωνουμε ολα στον κωλο να βαλει μυαλο και να μην μασ δουλευει!!αρα μαγκεσ φουλ στον κωλο τησ ασ ειναι και με 80!!

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16
Το Σάββατο που πέρασα στη πόρτα ηταν η Θεοδώρα μεσ' τη καλή χαρά.
Πήρα Μαρία αλβανή, η οποία χωρίς ρούχα χάνει αρκετά.
Η σούφρα της πάντως είναι μέγκενη. (+20)

Καλά ήτανε αλλά δεν φτάνει ούτε στο μικρό δαχτυλάκι της Λίζας!

τη μιλφάρα τη Θεοδώρα που ήταν αγάμητη ένα μήνα στη Βουλγαρία(αν θέλουμε το πιστεύουμε) πως και δεν την τίμησες? :fuck1: :fuck1: :fuck1:

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Καλημερούδια τρίφτες (λόγω τριβής εκ του μασάζ..) :2funny:
Επίσκεψη στο μέλαθρο της χαλάρωσης και σχετικά διαπιστευτήρια λόγω ετήσιας+ αποχής μου. Ακολούθησε παρέλαση των αρμάτων και μία μίνι σύσκεψη με τον στρατάρχη, που κατέληξε στην επιλογή της Κωνσταντίνας εξ Ουκρανίας.
Λίγο δυσπιστία από μεριάς της δεν επέτρεψε να σπάσει γρήγορα ο πάγος, γεγονός που παρέτεινε την συνεδρία. Απόλαυσα όμως πραγματικά ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ μασάζ με υψηλού επιπέδου τεχνική που μου πρόσφεραν τα δύο βελούδινα χεράκια της νεαρής ύπαρξης. Αν και δεν έχω άξιο παλμαρέ στο χώρο και παρά τις φόλες παρελθόντων ετών μπορώ να πω ότι πέρασα φίνα, ειδικά όταν έσπασε ο πάγος :dancing: :cool2:, και έφυγα με ένα πλατύ χαμόγελο αντισταθμίζοντας το σχετικό παράβολο που κατέβαλα νωρίτερα.
Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα σχετικά με την ποικιλία και την ομορφιά και ίσως επανέλθω στο στίβο εάν τούτο λαμβάνει χώρα και σε άλλα σωματεία.
Καλές.... τριβές και εντριβές!

filippakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εργαζομε στο Νεο Κοσμο εψαχνα να βρω ενα μασατζιδικο με ωραιες κοπελες πηρα καποιες πληροφοριες και τελικα πηγα στη Φρατζη 4.μου ανοιξε μια αναμαλλιασμενη "madam" περασαν οι κοπελες τις ιδα ολες μια μια ΑΛΛΑ ηταν αλοδαπες και μετριες επισης το μαγαζι μου φανηκε μουντο και δε μου εδωσε αισθηση καθαρου. ΠΑΡΑΚΑΛΩ αν μπορει καποιως ας μου δωσει μια βοηθεια με πληροφοριες για μασατζιδικο με ομορφες κοπελες με στηθος ωραιο κατα προτιμιση ελληνιδα και φυσικα να ειναι καθαρο!! αληθεια ελληνιδες υπαρχουν σε αυτο το επαγγελμα? Αν γνωριζετε απαντηστε μου
:kissass: απο ελληνα θελω απαντηση

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Εργαζομε στο Νεο Κοσμο εψαχνα να βρω ενα μασατζιδικο με ωραιες κοπελες πηρα καποιες πληροφοριες και τελικα πηγα στη Φρατζη 4.μου ανοιξε μια αναμαλλιασμενη "madam" περασαν οι κοπελες τις ιδα ολες μια μια ΑΛΛΑ ηταν αλοδαπες και μετριες επισης το μαγαζι μου φανηκε μουντο και δε μου εδωσε αισθηση καθαρου. ΠΑΡΑΚΑΛΩ αν μπορει καποιως ας μου δωσει μια βοηθεια με πληροφοριες για μασατζιδικο με ομορφες κοπελες με στηθος ωραιο κατα προτιμιση ελληνιδα και φυσικα να ειναι καθαρο!! αληθεια ελληνιδες υπαρχουν σε αυτο το επαγγελμα? Αν γνωριζετε απαντηστε μου
:kissass:
γκο απο ελ μπασαν ντεν μιλο καλος ελληνικος μαστουρα :tooth: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom