alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
γιατι 100 και οχι 80??πολύ καλή επιλογή! ;)
γιατι 100 και οχι 80??πολύ καλή επιλογή! ;)
πηγα μια φορα το εν λογο ιδρυμα περασα με την μαρια μετα απο κριτικες σας και μου το παιζε εγω πρωτη μερα ειμαι εδω δεν ξανω τετεια κλπ τελικα μονο μασαζ στο τελος οταν τησ ανεφερα οτι την ξερω απο ιντερνετ και οτι γραφω μου τα αλλαξε κ μου ειπε να ξαναρθω....πολύ καλή επιλογή! ;)
Είπε φούλ αλλά εννοούσε φουλ-φουλ γι' αυτό είπε 100. Αν διαβάσεις τις αμέσως προηγούμενες σελίδες έχει και την ανάλυση του κατοστάρικου.γιατι 100 και οχι 80??
γιατι 100 και οχι 80??
Και αξίζει κάθε σεντ ... Πήρα σήμερα και εγώ (δευτερη φορα, την πρωτη δεν ειχα παρει κουλουρακι) και μπορώ να πω οτι ειναι vfm στην κατηγορία+ 20 κουλουράκι ;)
φίλε nomercy επισκέφτηκα το ίδρυμα και εγώ σήμερα κατά τις 3 το μεσημέρι και με έκπληξη διαπίστωσα ότι είχε πάρει μετεγγραφή το πιπίνι η Σοφία από το Καιτόσπιτο...δεν έχασα την ευκαρία, την πήρα και αυτή τη φορά τίμησα και τη σούφρα της!!! εμένα παρά το γεγονός ότι ήταν μουγγή μου φάνηκε μια χαρά, ειλικρινά έμεινα ευχαριστημένος...παρεπιπτώντος είχα αλείψει τα υπέροχα εφηβικά βυζάκια της με baby oil πριν της τη σούφρα!!!
φιλε ποσα σου ζητησε η μουγκη για κουλουρ!!!!! γιατι εγω που την πηρα στη στουρναρη μου ειπε οτι δεν κανει κωλο.....φίλε nomercy επισκέφτηκα το ίδρυμα και εγώ σήμερα κατά τις 3 το μεσημέρι και με έκπληξη διαπίστωσα ότι είχε πάρει μετεγγραφή το πιπίνι η Σοφία από το Καιτόσπιτο...δεν έχασα την ευκαρία, την πήρα και αυτή τη φορά τίμησα και τη σούφρα της!!! εμένα παρά το γεγονός ότι ήταν μουγγή μου φάνηκε μια χαρά, ειλικρινά έμεινα ευχαριστημένος...παρεπιπτώντος είχα αλείψει τα υπέροχα εφηβικά βυζάκια της με baby oil πριν της τη σούφρα!!!
φιλε ποσα σου ζητησε η μουγκη για κουλουρ!!!!! γιατι εγω που την πηρα στη στουρναρη μου ειπε οτι δεν κανει κωλο.....
Το Σάββατο που πέρασα στη πόρτα ηταν η Θεοδώρα μεσ' τη καλή χαρά.
Πήρα Μαρία αλβανή, η οποία χωρίς ρούχα χάνει αρκετά.
Η σούφρα της πάντως είναι μέγκενη. (+20)
Καλά ήτανε αλλά δεν φτάνει ούτε στο μικρό δαχτυλάκι της Λίζας!
τη μιλφάρα τη Θεοδώρα που ήταν αγάμητη ένα μήνα στη Βουλγαρία(αν θέλουμε το πιστεύουμε) πως και δεν την τίμησες?
τη μιλφάρα τη Θεοδώρα που ήταν αγάμητη ένα μήνα στη Βουλγαρία
με τιποτα !!!!!!!!!!!!!!!!
γκο απο ελ μπασαν ντεν μιλο καλος ελληνικος μαστουραΕργαζομε στο Νεο Κοσμο εψαχνα να βρω ενα μασατζιδικο με ωραιες κοπελες πηρα καποιες πληροφοριες και τελικα πηγα στη Φρατζη 4.μου ανοιξε μια αναμαλλιασμενη "madam" περασαν οι κοπελες τις ιδα ολες μια μια ΑΛΛΑ ηταν αλοδαπες και μετριες επισης το μαγαζι μου φανηκε μουντο και δε μου εδωσε αισθηση καθαρου. ΠΑΡΑΚΑΛΩ αν μπορει καποιως ας μου δωσει μια βοηθεια με πληροφοριες για μασατζιδικο με ομορφες κοπελες με στηθος ωραιο κατα προτιμιση ελληνιδα και φυσικα να ειναι καθαρο!! αληθεια ελληνιδες υπαρχουν σε αυτο το επαγγελμα? Αν γνωριζετε απαντηστε μου
προεδρος στη λιτεκς λοβεξ σε λιγοτη μιλφάρα τη Θεοδώρα που ήταν αγάμητη ένα μήνα στη Βουλγαρία(αν θέλουμε το πιστεύουμε) πως και δεν την τίμησες?