filippakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
απο ελληνα θελω απαντηση
pathos ακους;;;;απο ελληνα θελω απαντηση
Εργαζομε στο Νεο Κοσμο εψαχνα να βρω ενα μασατζιδικο με ωραιες κοπελες πηρα καποιες πληροφοριες και τελικα πηγα στη Φρατζη 4.μου ανοιξε μια αναμαλλιασμενη "madam" περασαν οι κοπελες τις ιδα ολες μια μια ΑΛΛΑ ηταν αλοδαπες και μετριες επισης το μαγαζι μου φανηκε μουντο και δε μου εδωσε αισθηση καθαρου. ΠΑΡΑΚΑΛΩ αν μπορει καποιως ας μου δωσει μια βοηθεια με πληροφοριες για μασατζιδικο με ομορφες κοπελες με στηθος ωραιο κατα προτιμιση ελληνιδα και φυσικα να ειναι καθαρο!! αληθεια ελληνιδες υπαρχουν σε αυτο το επαγγελμα? Αν γνωριζετε απαντηστε μου
απο ελληνα θελω απαντηση
...Μαζόχας είσαι ρε φίλε και ψάχνεις Ελληνίδα??
Εργαζομε στο Νεο Κοσμο εψαχνα να βρω ενα μασατζιδικο με ωραιες κοπελες πηρα καποιες πληροφοριες και τελικα πηγα στη Φρατζη 4.μου ανοιξε μια αναμαλλιασμενη "madam" περασαν οι κοπελες τις ιδα ολες μια μια ΑΛΛΑ ηταν αλοδαπες και μετριες επισης το μαγαζι μου φανηκε μουντο και δε μου εδωσε αισθηση καθαρου. ΠΑΡΑΚΑΛΩ αν μπορει καποιως ας μου δωσει μια βοηθεια με πληροφοριες για μασατζιδικο με ομορφες κοπελες με στηθος ωραιο κατα προτιμιση ελληνιδα και φυσικα να ειναι καθαρο!! αληθεια ελληνιδες υπαρχουν σε αυτο το επαγγελμα? Αν γνωριζετε απαντηστε μου
απο ελληνα θελω απαντηση
εγκο φιλο ελληνα ειμαι και θελω γραψει σε σενα οτι ελληνιντεσ ειναι καλο επιλογκηΕργαζομε στο Νεο Κοσμο εψαχνα να βρω ενα μασατζιδικο με ωραιες κοπελες πηρα καποιες πληροφοριες και τελικα πηγα στη Φρατζη 4.μου ανοιξε μια αναμαλλιασμενη "madam" περασαν οι κοπελες τις ιδα ολες μια μια ΑΛΛΑ ηταν αλοδαπες και μετριες επισης το μαγαζι μου φανηκε μουντο και δε μου εδωσε αισθηση καθαρου. ΠΑΡΑΚΑΛΩ αν μπορει καποιως ας μου δωσει μια βοηθεια με πληροφοριες για μασατζιδικο με ομορφες κοπελες με στηθος ωραιο κατα προτιμιση ελληνιδα και φυσικα να ειναι καθαρο!! αληθεια ελληνιδες υπαρχουν σε αυτο το επαγγελμα? Αν γνωριζετε απαντηστε μου
απο ελληνα θελω απαντηση
απο ελληνα θελω απαντηση
εκλεισε και η χωματερη....βασικά μπάζα παντού
Ρε μαγκες ξερεται που πηγε η σεριφισα η Αννα απο φ4 ,και αν κανει προγραμα (παλιο αποθημενο )????
Eιχα περασει προχτες,και την προηγουμενη παρασκευη και δεν ηταν εκει και λογω του οτι εμαθα πωw εφυγε η θωδορα θεορησα οτι γινανε αλλαγες.εκεί που την άφησες ποδηγέτη λαδοκόρε πουδρολάγνε
Eιχα περασει προχτες,και την προηγουμενη παρασκευη και δεν ηταν εκει και λογω του οτι εμαθα πωw εφυγε η θωδορα θεορησα οτι γινανε αλλαγες.
Στο θεμα μας ομως η Αννα μπαινει στο δωματειο και αν ναι τι λεει.
Ριξε τα φωτα σου pathos !!!!!
Eιχα περασει προχτες,και την προηγουμενη παρασκευη και δεν ηταν εκει και λογω του οτι εμαθα πωw εφυγε η θωδορα θεορησα οτι γινανε αλλαγες.
Στο θεμα μας ομως η Αννα μπαινει στο δωματειο και αν ναι τι λεει.
Ριξε τα φωτα σου pathos !!!!!
Αυτη η Αννα ειναι αυτη η Πολωνεζα που δουλευε παλια στο ιδρυμα;