Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
o stavrou μπορει να δουλευει κει μεσα α ρε πουτ-ΑΝΝΑ

Artemis1908

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ειχα περαση την προιγουμενη ευβδομαδα απο το μαγαζι ........ πολυ καινουργιο πραμα...... δεν θυμαμε ονοματα αλλα πολυ καλα κομματια  :cum: :cum: :tits2: :tits2:

asaitos kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
1
ειχα περαση την προιγουμενη ευβδομαδα απο το μαγαζι ........ πολυ καινουργιο πραμα...... δεν θυμαμε ονοματα αλλα πολυ καλα κομματια   :cum: :cum: :tits2: :tits2:

γεια σου ρε αρτέμη με τις σαφεστατες ανταποκρισεις σου.. :2funny:

Artemis1908

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχαχαχαχα απλα λεω οτι εχει καινουργιο αιμα φιλε ..........

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
απογευματινη επισκεψη σημερα , πορτα θοδωρα , παλι αποθυμενο θα μου μεινει αφου δεν προσφερε τις υπηρεσιες της ..... τελικα και αφου ειμουν αποφασιμενος και αφου δεν ηταν καμμια που να εχω προηγουμενη εμπειρια περαν της Λιζας,  (που απο τοτε που εγινε ξανθια με ξενερωσε ...γουστα ειναι αυτα ) η Μαρια δεν ηταν εκει η ηταν απασχολημενη ?? δεν ειδα δεν ρωτησα ...ειπα να τραβηξω κληρο.... Ντινα το κοριτσι ... αμιλητο , δεν αφηνε πολλα περιθωρια (και μου τραβηξε το χερι οταν πηγα να δαχτυλιασω )  μετα απο μετριο λαδωμα , εφαγα μπριζολα στα ορθια , μουγκα και χωρις καμμια πρωτοβουλια απο μερους της.... εντελως Επιπλο το κοριτσι... το μονο που αξιζε το ζυβι της που λογω ηλικιας , μικρο στητο με ρωγα καγκελο ... ... τερμα τα πειραματα απο μενα ....

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
απογευματινη επισκεψη σημερα , πορτα θοδωρα , παλι αποθυμενο θα μου μεινει αφου δεν προσφερε τις υπηρεσιες της ..... τελικα και αφου ειμουν αποφασιμενος και αφου δεν ηταν καμμια που να εχω προηγουμενη εμπειρια περαν της Λιζας,  (που απο τοτε που εγινε ξανθια με ξενερωσε ...γουστα ειναι αυτα ) η Μαρια δεν ηταν εκει η ηταν απασχολημενη ?? δεν ειδα δεν ρωτησα ...ειπα να τραβηξω κληρο.... Ντινα το κοριτσι ... αμιλητο , δεν αφηνε πολλα περιθωρια (και μου τραβηξε το χερι οταν πηγα να δαχτυλιασω )  μετα απο μετριο λαδωμα , εφαγα μπριζολα στα ορθια , μουγκα και χωρις καμμια πρωτοβουλια απο μερους της.... εντελως Επιπλο το κοριτσι... το μονο που αξιζε το ζυβι της που λογω ηλικιας , μικρο στητο με ρωγα καγκελο ... ... τερμα τα πειραματα απο μενα ....
η αλλη η σεριφ εφυγε;;;

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
απο δευτερα απο οτι καταλαβα

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
απογευματινη επισκεψη στο ιδρυμα.πορτα η αννα μες την καυλα!!!παρελασαν ολα τα γνωστα κοματια...λιζα,ντινα,αλεξανδρα,μαρια,κλαουντια..συνεδρια φυσικα με την μαρια...αλβανις προστυχοφατσουλα με ματαρες ολο καυλα,απιστευτο ισπανικο και δυνατο σφυροκοπημα στην κωλοτρυπα της επι 45λεπτο..οχι για μασαζ δεν ενδιαφερθηκα καν και δεν την αφησα αφου την πηρα στα ορθια κατευθειαν στο θεσπεσιο κωλαρακι της!!!και μετασυνεχισαμε και στα υπολοιπα.... :sunglasses:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16

μεσημεριανή επίσκεψη στο ίδρυμα και τίμησα την μιλφάρα τη Θεοδώρα!!! :fuck1: :fuck1: :fuck1: η γυναίκα είναι σαν το παλιό καλό κρασί!!! :rockon: :rockon: :rockon:

διέκρινα και μια καινούρια λαδοκόρη τη Λαρίσσα από Ρωσία με κάπως αυξημένα κυβικά αλλά με :tits:... θα την τεστάρω προσεχώς :rockon:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
περασμα το πρωι κοσμο συρροη ολα τα τεμαχια full extra...ανεβασμενο επιπεδο

magiaros

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
11
Πόντοι
11
Παιδες καλησπερα.Η Λιζα στην οποια αναφερεσται ειναι η γνωστη που ηταν και πιο παλια με τα τατου?

nick699

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες καλησπερα επειδη δεν εχω παει ποτε για μασαζ και μπριζολα οπως λετε και εσεις θα μου πειτε ποσο παει το μαλι περιπου?ευχαριστω

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom