You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Επισκέπτης
o stavrou μπορει να δουλευει κει μεσα α ρε πουτ-ΑΝΝΑ
φιλαράκο τράβηξε καμια μαλακία να ξελαμπικάρεις..σου επιτρέπεται να φαντασιώνεσαι την Άννα κατά τη διάρκεια της
φιλαράκο τράβηξε καμια μαλακία να ξελαμπικάρεις..σου επιτρέπεται να φαντασιώνεσαι την Άννα κατά τη διάρκεια της
Artemis1908
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ειχα περαση την προιγουμενη ευβδομαδα απο το μαγαζι ........ πολυ καινουργιο πραμα...... δεν θυμαμε ονοματα αλλα πολυ καλα κομματια
asaitos kavalaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
ειχα περαση την προιγουμενη ευβδομαδα απο το μαγαζι ........ πολυ καινουργιο πραμα...... δεν θυμαμε ονοματα αλλα πολυ καλα κομματια
γεια σου ρε αρτέμη με τις σαφεστατες ανταποκρισεις σου..
Artemis1908
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χαχαχαχαχαχα απλα λεω οτι εχει καινουργιο αιμα φιλε ..........
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
γεια σου ρε αρτέμη με τις σαφεστατες ανταποκρισεις σου..
δηλ.τί άλλο ήθελες από έναν μή οικουμενικό ψωλοτρόφο?
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
απογευματινη επισκεψη σημερα , πορτα θοδωρα , παλι αποθυμενο θα μου μεινει αφου δεν προσφερε τις υπηρεσιες της ..... τελικα και αφου ειμουν αποφασιμενος και αφου δεν ηταν καμμια που να εχω προηγουμενη εμπειρια περαν της Λιζας, (που απο τοτε που εγινε ξανθια με ξενερωσε ...γουστα ειναι αυτα ) η Μαρια δεν ηταν εκει η ηταν απασχολημενη ?? δεν ειδα δεν ρωτησα ...ειπα να τραβηξω κληρο.... Ντινα το κοριτσι ... αμιλητο , δεν αφηνε πολλα περιθωρια (και μου τραβηξε το χερι οταν πηγα να δαχτυλιασω ) μετα απο μετριο λαδωμα , εφαγα μπριζολα στα ορθια , μουγκα και χωρις καμμια πρωτοβουλια απο μερους της.... εντελως Επιπλο το κοριτσι... το μονο που αξιζε το ζυβι της που λογω ηλικιας , μικρο στητο με ρωγα καγκελο ... ... τερμα τα πειραματα απο μενα ....
η αλλη η σεριφ εφυγε;;;απογευματινη επισκεψη σημερα , πορτα θοδωρα , παλι αποθυμενο θα μου μεινει αφου δεν προσφερε τις υπηρεσιες της ..... τελικα και αφου ειμουν αποφασιμενος και αφου δεν ηταν καμμια που να εχω προηγουμενη εμπειρια περαν της Λιζας, (που απο τοτε που εγινε ξανθια με ξενερωσε ...γουστα ειναι αυτα ) η Μαρια δεν ηταν εκει η ηταν απασχολημενη ?? δεν ειδα δεν ρωτησα ...ειπα να τραβηξω κληρο.... Ντινα το κοριτσι ... αμιλητο , δεν αφηνε πολλα περιθωρια (και μου τραβηξε το χερι οταν πηγα να δαχτυλιασω ) μετα απο μετριο λαδωμα , εφαγα μπριζολα στα ορθια , μουγκα και χωρις καμμια πρωτοβουλια απο μερους της.... εντελως Επιπλο το κοριτσι... το μονο που αξιζε το ζυβι της που λογω ηλικιας , μικρο στητο με ρωγα καγκελο ... ... τερμα τα πειραματα απο μενα ....
απογευματινη επισκεψη στο ιδρυμα.πορτα η αννα μες την καυλα!!!παρελασαν ολα τα γνωστα κοματια...λιζα,ντινα,αλεξανδρα,μαρια,κλαουντια..συνεδρια φυσικα με την μαρια...αλβανις προστυχοφατσουλα με ματαρες ολο καυλα,απιστευτο ισπανικο και δυνατο σφυροκοπημα στην κωλοτρυπα της επι 45λεπτο..οχι για μασαζ δεν ενδιαφερθηκα καν και δεν την αφησα αφου την πηρα στα ορθια κατευθειαν στο θεσπεσιο κωλαρακι της!!!και μετασυνεχισαμε και στα υπολοιπα....
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
μεσημεριανή επίσκεψη στο ίδρυμα και τίμησα την μιλφάρα τη Θεοδώρα!!! η γυναίκα είναι σαν το παλιό καλό κρασί!!!
διέκρινα και μια καινούρια λαδοκόρη τη Λαρίσσα από Ρωσία με κάπως αυξημένα κυβικά αλλά με ... θα την τεστάρω προσεχώς
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Παιδες καλησπερα.Η Λιζα στην οποια αναφερεσται ειναι η γνωστη που ηταν και πιο παλια με τα τατου?
αυτή είναι ;)
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
μαγκες καλησπερα επειδη δεν εχω παει ποτε για μασαζ και μπριζολα οπως λετε και εσεις θα μου πειτε ποσο παει το μαλι περιπου?ευχαριστω
80 ευρώ
Παιδες καλησπερα.Η Λιζα στην οποια αναφερεσται ειναι η γνωστη που ηταν και πιο παλια με τα τατου?
παρε μαρια με 100 φουλμαγκες καλησπερα επειδη δεν εχω παει ποτε για μασαζ και μπριζολα οπως λετε και εσεις θα μου πειτε ποσο παει το μαλι περιπου?ευχαριστω
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
παρε μαρια με 100 φουλ
πολύ καλή επιλογή! ;)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις