Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
soryy αλλα το ηθελες !!!! τον σχολιασμο σου .......
εγω απλα σε ρωτησα δεν σου ειπα να μπεις να δεις το ιστορικο μου !!!!

φιλακια πολλα !!!!καλη καρδια
Σιγα το σχολιασμο...  :dancing: :dancing: :dancing:
Καλα σου ειπε, αλλωστε μπορεις να μαθεις σχεδον τα παντα διαβαζοντας απλα το φορουμ.

Επισκέπτης

είχα να επισκεφτώ το συγκεκριμένο κατάστημα αρκετό καιρό...παρελάσαν δυνατά :fuck1: :pipa1: ξεχώρισα Μαρία ψηλή Αλβανίδα που προσφέρει κουλούρι(μου το εκμυστηρεύτηκε η σερίφισα Άννα) και μια Χριστίνα Σέρβα ψηλή με πιασίματα...τελικά επέλεξα Χριστίνα και το ευχαριστήθηκα...πολύ καλές υπηρεσίες :pipa1: :pipa2: :fuck1:...θα δοκιμάσω κουλουράκι Μαρίας μια άλλη φορά :sunglasses:

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
είχα να επισκεφτώ το συγκεκριμένο κατάστημα αρκετό καιρό...παρελάσαν δυνατά :fuck1: :pipa1: ξεχώρισα Μαρία ψηλή Αλβανίδα που προσφέρει κουλούρι(μου το εκμυστηρεύτηκε η σερίφισα Άννα) και μια Χριστίνα Σέρβα ψηλή με πιασίματα...τελικά επέλεξα Χριστίνα και το ευχαριστήθηκα...πολύ καλές υπηρεσίες :pipa1: :pipa2: :fuck1:...θα δοκιμάσω κουλουράκι Μαρίας μια άλλη φορά :sunglasses:

Το κουλούρι η Μαρία το χρεώνει έξτρα ?

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
δεν την βλεπω να μενει για πολυ ακομα..ειναι 2μιση εβδομαδες τωρα...την μερα που την πηρα μετα απο κει την σκισανε.... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
αφου μου λεει δεν μ επαιρνε κανεις και μου κανες καλο σεφτε...ολοι εμενα ζητανε!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
δεν την βλεπω να μενει για πολυ ακομα..ειναι 2μιση εβδομαδες τωρα...την μερα που την πηρα μετα απο κει την σκισανε.... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
αφου μου λεει δεν μ επαιρνε κανεις και μου κανες καλο σεφτε...ολοι εμενα ζητανε!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
την βλεπω σε καμια τσοντα του σειρηνακη.....!!!!

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
το οποιο μαρακι κανει και γαμω τα ισπανικα!!!!!!!!!!!! :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:
για τους βυζολαγνους.............

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Σε πρόσφατη επίσκεψη προτίμησα Ελένη, ρωσίδα πιτσιρίκα αδύνατη ψηλή με σκούρα μαλλιά και τη πάτησα.
Εντελώς κομοδίνο !

Επισκέπτης
Σε πρόσφατη επίσκεψη προτίμησα Ελένη, ρωσίδα πιτσιρίκα αδύνατη ψηλή με σκούρα μαλλιά και τη πάτησα.
Εντελώς κομοδίνο !

έχει όμως κάτι το πρόστυχο που θέλεις να τη ξεσκίσεις έστω και για μια φορά ;) έτσι δεν είναι?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom