You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
ναι αλβανιδα ειναι,23,μια εβδομαδα μολις στο ιδρυμα αυτο,με γαμω τις τρυπες!!ημουν αναμεσα σ αλεξανδρα και μαρια και με προσωπικη παρεμβαση της βυζαρους καυλιαρας σεριφισσας τιμησα μαρια!!!εναλλαξ γαμησι οπως λεει ο φιλος και ματια ολα τα λεφτα..ειδικα οταν την χυνεις στις βυζαρες της σετη απολαυση....νομιζω αλβανιδα ειναι τετοια πατουρα ουτε καν μιλαγα...
ναι αλβανιδα ειναι,23,μια εβδομαδα μολις στο ιδρυμα αυτο,με γαμω τις τρυπες!!ημουν αναμεσα σ αλεξανδρα και μαρια και με προσωπικη παρεμβαση της βυζαρους καυλιαρας σεριφισσας τιμησα μαρια!!!εναλλαξ γαμησι οπως λεει ο φιλος και ματια ολα τα λεφτα..ειδικα οταν την χυνεις στις βυζαρες της σετη απολαυση....
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
μεσημεριανή επίσκεψη και πήρα Ελένη Ρωσίδα...βασικά μου θύμιζε η προστυχόφατσα της μια Ελλεεινίδα που γούσταρα παλαιότερα αλλά δεν μου είχε ...από υπηρεσίες αρκετά καλές,επικοινωνία κάτω από τη βάση ( Αγγλικά και Ελληνικά πολύ κάτω από τη βάση) αλλά αυτό που με έφτιαχνε είναι η νοοτροπία και συμπεριφορά Ελλεεινίδας που είχε και έτσι έβγαλα το άχτι μου!!!
ρε μαγκες αυτη η θεοδωρα ειναι μιλφ κ μπαινει δωματιο κανονικα?με τη σεριφισσα τι παιζει???Πήγα χτες Κυριακή, γύρω στις 19:30, την ώρα που κλείνανε. Με δέχονται και πέρνω Θεοδώρα milf. Μπαίνει μέσα με ρωτάει αν είχα ξαναπάει στο μαγαζί, της είπα ναι πριν κανα μήνα αλλά δεν μου άρεσαν οι κοπέλες και έφυγα. Και γίνεται το απίστευτο : Μόνο masaz. Βρε καλή μου, βρε χρυσή μου, τι ' ναι αυτα΄... Τίποτα, να μου λεέι σε παρακαλώ, μην με φέρνεις σε δύσκολη θεση και έχω μείνει μαλάκας. 69 εθρο μονο τρίψιμο. Δεν έχω λόγια
suncity
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 343
- Πόντοι
- 2.027
μπαινει μονο με οποιον γουσταρει αλλα νομιζω πως καποιος αλλος εγραψε οτι λειπει ....ρε μαγκες αυτη η θεοδωρα ειναι μιλφ κ μπαινει δωματιο κανονικα?με τη σεριφισσα τι παιζει???
μπαινει μονο με οποιον γουσταρει αλλα νομιζω πως καποιος αλλος εγραψε οτι λειπει ....
εχει ??κ τι εννοεις με οποιον γουσταρει?ν σ ξερει η ν της αρεσεις?
suncity
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 343
- Πόντοι
- 2.027
εχει καλα και πρεπει να σε ξερει ....εχει ??κ τι εννοεις με οποιον γουσταρει?ν σ ξερει η ν της αρεσεις?
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
εχει καλα και πρεπει να σε ξερει ....
η Θεοδώρα η μιλφάρα μόνο με γνωστούς...η αλήθεια είναι ότι τόσα χρόνια στο κουρμπέτι απέκτησε πολλούς γνωστούς!
suncity
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 343
- Πόντοι
- 2.027
συμφωνω μαζι σου αλλα η επιλογη επιλογη ομως... ;) ;)η Θεοδώρα η μιλφάρα μόνο με γνωστούς...η αλήθεια είναι ότι τόσα χρόνια στο κουρμπέτι απέκτησε πολλούς γνωστούς!
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.193
- Πόντοι
- 506
αυτη προτιματε η τη σεριφισσα της καλλιροης?
...Η σερίφισσα της Κ48 ΔΕΝ παίζεται με τίποτε...
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
...Η σερίφισσα της Κ48 ΔΕΝ παίζεται με τίποτε...
δεν μπορεί...κάποιο κουμπί θα έχει και αυτή η πουτάνα ;)
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.193
- Πόντοι
- 506
δεν μπορεί...κάποιο κουμπί θα έχει και αυτή η πουτάνα ;)
..Κάποιος συναγωνιστής κάποτε είπε ότι της ακούμπησε 800(!!??) ΖΕΣΤΑ και αρνήθηκε....
Χτεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα.
Θεοδώρα μιλφ απούσα, ούτε στη πόρτα ούτε στη παρέλαση.
Παρέλαση από 6 τεμάχια, αξιοπρόσεκτες ήταν: Λίζα, Κωνσταντίνα, Μαρία. Επίσης είχε μία Ντίνα, ο ορισμός του καυλοπρόστυχου
κοντοπούτανου, σε στύλ Ντόνας δηλαδή.
Πέρασα με Λίζα, μασάτζι 5λεπτου αλλά στα υπόλοιπα εξάντλησα το 40λεπτο και εξαντλήθηκα !
Θεοδώρα μιλφ απούσα, ούτε στη πόρτα ούτε στη παρέλαση.
Παρέλαση από 6 τεμάχια, αξιοπρόσεκτες ήταν: Λίζα, Κωνσταντίνα, Μαρία. Επίσης είχε μία Ντίνα, ο ορισμός του καυλοπρόστυχου
κοντοπούτανου, σε στύλ Ντόνας δηλαδή.
Πέρασα με Λίζα, μασάτζι 5λεπτου αλλά στα υπόλοιπα εξάντλησα το 40λεπτο και εξαντλήθηκα !
..Κάποιος συναγωνιστής κάποτε είπε ότι της ακούμπησε 800(!!??) ΖΕΣΤΑ και αρνήθηκε....
ρε ρωταγε και αυτος 850 ηθελε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
με την λιζα μια φορα τελειωσεσ στο 40λεπτο?
Σωστά, μία φορά.
η λιζα εχει ?
Eφηβικά έως ανύπαρκτα !
Επίσης παρέλασε και μία Λαρίσσα, τροφαντή με παραπανίσια, με πιασίματα, με καμπύλες, με με ....
Ρε παιδιά έχει δεί κανείς Λαρίσσα και αδύνατη ? Δεν υπάρχει λέμε
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις