Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
παντως το εν λογω μαγαζι αρχιζει να ανεβαινει σιγα-σιγα κατσε να γυρισει και η βασιλισα του βυζα-ντιου.....

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
νομιζω αλβανιδα ειναι τετοια πατουρα ουτε καν μιλαγα...
ναι αλβανιδα ειναι,23,μια εβδομαδα μολις στο ιδρυμα αυτο,με γαμω τις τρυπες!!ημουν αναμεσα σ αλεξανδρα και μαρια και με προσωπικη παρεμβαση της βυζαρους καυλιαρας σεριφισσας τιμησα μαρια!!!εναλλαξ γαμησι οπως λεει ο φιλος και ματια ολα τα λεφτα..ειδικα οταν την χυνεις στις βυζαρες της σετη απολαυση.... :tits: :tits: :tits:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ναι αλβανιδα ειναι,23,μια εβδομαδα μολις στο ιδρυμα αυτο,με γαμω τις τρυπες!!ημουν αναμεσα σ αλεξανδρα και μαρια και με προσωπικη παρεμβαση της βυζαρους καυλιαρας σεριφισσας τιμησα μαρια!!!εναλλαξ γαμησι οπως λεει ο φιλος και ματια ολα τα λεφτα..ειδικα οταν την χυνεις στις βυζαρες της σετη απολαυση.... :tits: :tits: :tits:
:thumbsup: :thumbsup: :cool2: :cool2:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

μεσημεριανή επίσκεψη και πήρα Ελένη Ρωσίδα...βασικά μου θύμιζε η προστυχόφατσα της μια Ελλεεινίδα που γούσταρα παλαιότερα αλλά δεν μου είχε :fuck1:...από υπηρεσίες αρκετά καλές,επικοινωνία κάτω από τη βάση ( Αγγλικά και Ελληνικά πολύ κάτω από τη βάση) αλλά αυτό που με έφτιαχνε είναι η νοοτροπία και συμπεριφορά Ελλεεινίδας που είχε και έτσι έβγαλα το άχτι μου!!! :fuck1: :fuck1: :fuck1: :rockon: :rockon: :rockon:

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
Πήγα χτες Κυριακή, γύρω στις 19:30, την ώρα που κλείνανε. Με δέχονται και πέρνω Θεοδώρα milf. Μπαίνει μέσα με ρωτάει αν είχα ξαναπάει στο μαγαζί, της είπα ναι πριν κανα μήνα αλλά δεν μου άρεσαν οι κοπέλες και έφυγα. Και γίνεται το απίστευτο : Μόνο masaz. Βρε καλή μου, βρε χρυσή μου, τι ' ναι αυτα΄... Τίποτα, να μου λεέι σε παρακαλώ, μην με φέρνεις σε δύσκολη θεση και έχω μείνει μαλάκας. 69 εθρο μονο τρίψιμο. Δεν έχω λόγια
ρε μαγκες αυτη η θεοδωρα ειναι μιλφ  :tits2: κ μπαινει δωματιο κανονικα?με τη σεριφισσα τι παιζει???

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
ρε μαγκες αυτη η θεοδωρα ειναι μιλφ  :tits2: κ μπαινει δωματιο κανονικα?με τη σεριφισσα τι παιζει???
μπαινει μονο με οποιον γουσταρει αλλα νομιζω πως καποιος αλλος εγραψε οτι λειπει ....

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
η Θεοδώρα η μιλφάρα  :fuck1: :fuck1: :fuck1: μόνο με γνωστούς...η αλήθεια είναι ότι τόσα χρόνια στο κουρμπέτι απέκτησε πολλούς γνωστούς! :fuck1: :fuck1: :fuck1: :2funny: :2funny: :2funny:
συμφωνω μαζι σου αλλα η επιλογη  επιλογη ομως... ;) ;)

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
αυτη προτιματε η τη σεριφισσα της καλλιροης?

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Χτεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα.
Θεοδώρα μιλφ απούσα, ούτε στη πόρτα ούτε στη παρέλαση.
Παρέλαση από 6 τεμάχια, αξιοπρόσεκτες ήταν: Λίζα, Κωνσταντίνα, Μαρία. Επίσης είχε μία Ντίνα, ο ορισμός του καυλοπρόστυχου
κοντοπούτανου, σε στύλ Ντόνας δηλαδή.

Πέρασα με Λίζα, μασάτζι 5λεπτου αλλά στα υπόλοιπα εξάντλησα το 40λεπτο και εξαντλήθηκα !

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
με την λιζα μια φορα τελειωσεσ στο 40λεπτο?

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
η λιζα εχει  :tits2:?

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606

Eφηβικά έως ανύπαρκτα !

Επίσης παρέλασε και μία Λαρίσσα, τροφαντή με παραπανίσια, με πιασίματα, με καμπύλες, με  με ....

Ρε παιδιά έχει δεί κανείς Λαρίσσα και αδύνατη ? Δεν υπάρχει λέμε

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom