You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
silverpalm
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 48
- Like
- 12
- Πόντοι
- 2.930
αν λες για την πιτσιρικα,θα την βρεις συγγρου 147 με ανανεωμενο λουκ.....!
ο ίδιος εστιάτορας έχει τα 2 μαγαζιά ή πρόκειται για μεταγραφή?
δε καταλαβαινωο ίδιος εστιάτορας έχει τα 2 μαγαζιά ή πρόκειται για μεταγραφή?
αρκετατο μαρακι το εχει παρει κανεισ??αξιζει??
μεσημεριανη επισκεψη μες τη βροχη κατα της 3μιση..παρελαση απο αρκετες κορασιδες κλικ μου κανα η αλεξανδρα κι η μαρια..καινουρια 23 ετων ξανθουλα,1.63 αδυνατουλα με μαγαλο στηθος, με ματαρες απο αλβανια η μαρια,καλη προσπαθεια μασαζ,σουπερ μπριζολιασμα!!!απιστευτο στηθος (τι ρωγες!!)μετρια πιπα ομως,καλη στο σφυροκοπημα (αντεχει αρκετα),κανει οτι της ζητησεις,δεν δινει γλωσσοφυλα (και πολυ καλα κανει εδω που τα λεμε!!),σουπερ τρυπουλες και κυριως η πισω!!!!σιγουρα θα την ξαναπαρω γιατι τιμησε αριστα τα 100€ με 2 ψεκασμους στις βυζαρες της!!!και το γουσταρε τρελλα το μωρο!!!!
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
δουλευη ακομα συναδελφε
εκει ειναιη καυλιαρα πολωνεζα με τα γυαλακια σαν βιβλιοθηκαριος ειναι ακομα εκει? εχω καιρο να παω
ακριβως..και παιζει διπλο με αλεξανδρα που κι οι 2 δινουν κωλο στα 160 συν 20 για κωλαρακι εξτρα στην καθε μια...κωλαρακι προσφερει η μαρια??δηλαδη να καταλαβω πρωκτικο και δυο εκτωνοσεισ 100 ευρο συνολο??
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
κωλαρακι προσφερει η μαρια??
φίλε μου χθεσινή επίσκεψη στο κατάστημα και πήρα Μαρία! η γκόμενα όλα τα λεφτά! σώμα μοντέλου με πρόστυχο καβλέ προσώπο και πλούσιο καστανό μαλλί, καλή και εξαιρετικό εδώ δώσε σημασία ... εναλλάξ σούφρα και μουνάκι όπως στις τσόντες!!!
νομιζω αλβανιδα ειναι τετοια πατουρα ουτε καν μιλαγα...φίλε μου χθεσινή επίσκεψη στο κατάστημα και πήρα Μαρία! η γκόμενα όλα τα λεφτά! σώμα μοντέλου με πρόστυχο καβλέ προσώπο και πλούσιο καστανό μαλλί, καλή και εξαιρετικό εδώ δώσε σημασία ... εναλλάξ σούφρα και μουνάκι όπως στις τσόντες!!!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις