μαλλον δεν με καταλαβεs τι ηθελα να πω. εσενα αυτο σου εχει τυχει μονο με την νανσυ?μου φαινετε πρεπει να επισκευτω το ιδρυμα παλι να σπασω τα χρονομετρα...την τελευταια φορα η νανσυ εφαγε τετοιο γαμησι που λογικα θα το θυματε ακομα.....
ως σωστη επαγγελματιας ομως το ευχαριστηθηκε και δεν ειπε τιποτα για χρονο η βιασυνες......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
athensfreelove
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μαλλον δεν με καταλαβεs τι ηθελα να πω. εσενα αυτο σου εχει τυχει μονο με την νανσυ?
παντα αργω απλα η νανσυ ηταν απο τις λιγες που δεν γκρινιαξε ουτε δυσανασχετησε καθολου θυμαμαι και αλλες απο πιο παλια αλλα θυμαμαι και ξεπετες αρκετες που νομιζαν οτι θα χυσω στο 5 λεπτο και απλα τις εγραψα στ αρχιδια μου γαμησα οσο ηθελα και καποιες φορες δεν εχυσα καν γιατι δεν γουσταρα....απλα δεν με ειδαν ποτε ξανα...θελω απλα να πω οτι το εγω τους αν ανεβαινει επειδη βγαινουν γρηγορα απο το δωματιο συμβαινει γιατι υπαρχουν πολλα κοκορακια που χυνουν με λιγη πουτανια και κουνημα...αυτες που αξιζουν ομως κατα βαθος ειναι αυτες που γουσταρουν ενα καλο γαμησι οταν το βρισκουν ακομη και αν οταν τελειωσει ο χρονος σου το υπενθυμιζουν....τα μπαζα οσο ομορφες και να ειναι ειναι αυτες που στραβωνουν αν δεν σε κανουν να χυσεις στο 10λεπτο.....και αυτες πρεπει να περνουν τ αρχιδια μας
Επισκέπτης
Ερώτημα: Ποιός συνάδελφος εθεάθη κατά τις 6.00 μ.μ χθες στο ίδρυμα και πήρε Θεοδώρα milf?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
γιατι ρωτας ?Ερώτημα: Ποιός συνάδελφος εθεάθη κατά τις 6.00 μ.μ χθες στο ίδρυμα και πήρε Θεοδώρα milf?
adamioan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2008
- Like
- 119
- Πόντοι
- 1
Λοιπόν το πρώτο μου post γενικά στο site , παρ'ότι είμαι αρκετά παλιό μέλος.Δεν θα έγραφα αλλά έχω περιέργεια να διαβάσω γιατί ρωτάει ο φίλος μας ο stavrou63 ποιος πήρε την Θεοδώρα την μεγάλη μιας και ίσως να εννοεί εμένα!!Αφού ήμουν εκεί εκείνη την ώρα και την Θεοδώρα!!!!
δεν σου αρεσει να γραφειs που και που για να βοηθαs καμμια φορα και τουs αλλουs? επειδη ειπεs οτι εισαι και παλιο μελοs, ειδα και το προφιλ σου. παει κολλησα και εγω.Λοιπόν το πρώτο μου post γενικά στο site , παρ'ότι είμαι αρκετά παλιό μέλος.Δεν θα έγραφα αλλά έχω περιέργεια να διαβάσω γιατί ρωτάει ο φίλος μας ο stavrou63 ποιος πήρε την Θεοδώρα την μεγάλη μιας και ίσως να εννοεί εμένα!!Αφού ήμουν εκεί εκείνη την ώρα και την Θεοδώρα!!!!
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
παππουυυυυυυυυυυυυυυυεγω δεν εχω. η ηλικια εχει μαζι μου.
μην λεs τετοια ρε iblis. με στεναχωρειs.παππουυυυυυυυυυυυυυυυ
Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Με φωναξε κανεις;παππουυυυυυυυυυυυυυυυ
καλωs τον. κανενα νεο?Με φωναξε κανεις;
Επισκέπτης
Λοιπόν το πρώτο μου post γενικά στο site , παρ'ότι είμαι αρκετά παλιό μέλος.Δεν θα έγραφα αλλά έχω περιέργεια να διαβάσω γιατί ρωτάει ο φίλος μας ο stavrou63 ποιος πήρε την Θεοδώρα την μεγάλη μιας και ίσως να εννοεί εμένα!!Αφού ήμουν εκεί εκείνη την ώρα και την Θεοδώρα!!!!
σε πέτυχα στο ασασνέρ ;)
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Ενα μελαχρινό τούμπανο, σοκολά δερματάκι και πεταχτό κολαράκι (που δεν θυμάμαι πως το λένε), το έχει τιμήσει κανένας ?
Είχα πάει τις προάλλες και ενώ βγαίνω απο το ντους, πέφτω πάνω στο μελαχρινούδι και το είδα αλλιώς σε τετ α τετ φάση και μου κίνησε το ενδιαφέρον.
Είχα πάει τις προάλλες και ενώ βγαίνω απο το ντους, πέφτω πάνω στο μελαχρινούδι και το είδα αλλιώς σε τετ α τετ φάση και μου κίνησε το ενδιαφέρον.
Επισκέπτης
Ενα μελαχρινό τούμπανο, σοκολά δερματάκι και πεταχτό κολαράκι (που δεν θυμάμαι πως το λένε), το έχει τιμήσει κανένας ?
τη Σάρα εννοείς ;) για διάβασε προηγούμενο ποστ μου...
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Ναι μπράβο ! Τώρα θυμήθηκα κι εγώ ! Σάρα ναι !
Καλό το άλογο? Πάιρνει προωτοβουλίες? Ιππεύεται καλά? Υπάκουο? Δεκτικό ?
¨Η θα έχουμε αρνήσεις, μόλις βρεθεί μπροστά στο εμπόδιο και πτώσεις του αναβάτη ?
Για δώσε λεφτομέρειες αν μπορείς,...! Θενξ
¨Η θα έχουμε αρνήσεις, μόλις βρεθεί μπροστά στο εμπόδιο και πτώσεις του αναβάτη ?
Επισκέπτης
Ναι μπράβο ! Τώρα θυμήθηκα κι εγώ ! Σάρα ναι !
πολύ καλό το άλογο! ...κάνει reverse cow στάση...ανεβαίνει από πάνω και θαυμάζεις την σοκολά βραζιλιάνικη κωλάρα της! και η πίπα της εξαιρετική
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
ok ! Target locked ! ;)
λοκο δινει;;πολύ καλό το άλογο! ...κάνει reverse cow στάση...ανεβαίνει από πάνω και θαυμάζεις την σοκολά βραζιλιάνικη κωλάρα της! και η πίπα της εξαιρετική
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις