Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
καινούρια άφιξη στο μαγαζί...Σάρα μελανούρι μαυρομάτα με ωραίο σώμα και καβλιάρικο πρόσωπο από Γαλλία! :rockon:

επίσκεψη απόγευμα Παρασκευής...δεν είμαι σίγουρος ότι είναι από Γαλλία η Σάρα πάντως η γκόμενα έχει ωραία κωλάρα, κάνει πολύ καλή πίπα και ευχαριστιέται το :fuck1: το δέρμα της είναι σοκολατί και φέρνει λίγο σε Βραζιλιάνα :rockon: αξίζει να τη δοκιμάσετε ;)

Επισκέπτης
μεσημεράκι Σαββάτου και πήρα το δίδυμο Θεοδώρα milf και Θεοδώρα πουτανορωσίδι :rockon: για να μου έρθει πιο φτηνά (100€) έβαλα το πουτανορωσίδι να παίρνει μόνο μάτι φορώντας το στρινγκάκι του χωρίς να το :fuck1: επιπλέον για να μην βαριέται του έδωσα και ένα πορνοπεριοδικό που αγόρασα απο το sex shop απέναντι από Συγγρού :grin: για να τρίβει το μουνάκι του... ωραία φάση...ποιος είμαι ρε ο Σειρηνάκης? :tooth:

scorpioss

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μεσημεράκι Σαββάτου και πήρα το δίδυμο Θεοδώρα milf και Θεοδώρα πουτανορωσίδι :rockon: για να μου έρθει πιο φτηνά (100€) έβαλα το πουτανορωσίδι να παίρνει μόνο μάτι φορώντας το στρινγκάκι του χωρίς να το :fuck1: επιπλέον για να μην βαριέται του έδωσα και ένα πορνοπεριοδικό που αγόρασα απο το sex shop απέναντι από Συγγρού :grin: για να τρίβει το μουνάκι του... ωραία φάση...ποιος είμαι ρε ο Σειρηνάκης? :tooth:
  τι λε ρε μεγαλε........RESPECT

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
καλός ο σκηνοθέτης!!!

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
εδω τα ιδια και τα ιδια ειναι!!!!μονο καινουργιο η σαρα!!!!αλλα κραταει καλα αυτη η λιζα πολυ καβλα το κοριτσι!!!εχει ερθει τπτ αλλο???

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

Κυριακάτικη βόλτα και ξεκώλιασα Έμυ :fuck1: :fuck1: :fuck1: από τις μεγαλύτερες κωλάρες σε στούντιο-μασαζ εβερ

dim63

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Like
48
Πόντοι
1
Εχουν στήσει σελίδα στο Internet????

Επισκέπτης

Αντριάννα καβλιάρικο μελαχρινό αδύνατο πιπινάκι τίμησα :knockinb: πριν κανα δύωρο...ότι πρέπει για έναν σαρανταπεντάρη σαν εμένα :rockon:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ξέρει κανείς στο εν λόγω μαγαζί αν η Ελένη,μια ψηλή με σωματάρα και γυαλιά και τέλειο κώλο,είναι Ελληνίδα?

μιλάει τέλεια ελληνικά και λέει ότι είναι απο Χαλκιδική,αλλά κάτι μου μυρίζει Αλβανία...

Επισκέπτης
ξέρει κανείς στο εν λόγω μαγαζί αν η Ελένη,μια ψηλή με σωματάρα και γυαλιά και τέλειο κώλο,είναι Ελληνίδα?

μιλάει τέλεια ελληνικά και λέει ότι είναι απο Χαλκιδική,αλλά κάτι μου μυρίζει Αλβανία...

φίλε από όσο ξέρω δεν δουλέυει Ελένη στο συγκεκριμένο μαγαζί εκτός και αν αναφέρεσαι αρκετά παλιότερα προ διετίας περίπου...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
φίλε από όσο ξέρω δεν δουλέυει Ελένη στο συγκεκριμένο μαγαζί εκτός και αν αναφέρεσαι αρκετά παλιότερα προ διετίας περίπου...

γυαλιά,κοντά μαλλιά καστανόξανθα καρέ,τέλειο κώλο,στήθος 2 μέτριο....γενικά σωματάρα

δούλευε Φρατζή και σε κάποιο Καλλιρόης

ναι Φρατζή ήταν πριν 1,5 χρόνο...δεν ξέρω πότε έφυγε

ρωτάω για ειδικό λόγο....την πέτυχα σε γραφείο και έχω περιέργεια αν είναι ελληνίδα,γιατί μιλάει τέλεια ελληνικά

πάντως είναι μουνάρα

Επισκέπτης
γυαλιά,κοντά μαλλιά καστανόξανθα καρέ,τέλειο κώλο,στήθος 2 μέτριο....γενικά σωματάρα

δούλευε Φρατζή και σε κάποιο Καλλιρόης

ναι Φρατζή ήταν πριν 1,5 χρόνο...δεν ξέρω πότε έφυγε

ρωτάω για ειδικό λόγο....την πέτυχα σε γραφείο και έχω περιέργεια αν είναι ελληνίδα,γιατί μιλάει τέλεια ελληνικά

πάντως είναι μουνάρα

κατάλαβα ποια λες...90% Ελληνίδα είναι...αν επιτρέπεις σε τι γραφείο την πέτυχες? "μοντέλων" ή κανονικό γραφείο?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ναι και γω θυμαμαι

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Σημερινή επίσκεψη

Η Σάρα, είναι όντως αξιοπρόσεχτο (αν και εγώ την έκοψα για 30+) ! Μελαχρινό,με μακρύ σπαστό μαλλί, σοκολατένιο δέρμα και γενικά φαίνεται εντός προδιαγραφών. Ισως τεσταριστεί στο μέλλον.

Η Εμυ δέιχνει όλο και πιό καυλέ (Συνίσταται άνετα σε όποιον γουστάρει γυναικάρες και αντέχει να τις παίζει δυνατή μπάλα)

Η Μεγάλη Θεοδώρα (καραμιλφάρα για τους λάτρεις)

Η Μικρή Θεοδώρα (ωραίο πιπίνι, Ξανθό, ανοιχτόχρωμο, Ρωσίδι, εντός προδιαγραφών -με εξαίρεση το βυζάκι που είναι Νο 1+/-, αλλά παρόλα αυτά είναι εξαιρετικά γλυκό και με κορυφαία επίδοση και απόδοση). Το ξανα-ξανα παίρνω άνετα και πολύ ευχάριστα.

Υπόλοιπες : Δεν μου έκανε κλικ-κλακ-κλοκ,,καμία άλλη (γενικά εκτός προδιαγραφών μου, οι υπόλοιπες) 

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Η Έμυ είναι μια μικρή με μεγάλα βυζιά?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom