Επισκέπτης
are you serious?
στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις ;)
are you serious?
καινούρια άφιξη στο μαγαζί...Σάρα μελανούρι μαυρομάτα με ωραίο σώμα και καβλιάρικο πρόσωπο από Γαλλία!
εμφανισιακά στην περιέγραψα...ηλικιακά είναι 22 ετών
τι λε ρε μεγαλε........RESPECTμεσημεράκι Σαββάτου και πήρα το δίδυμο Θεοδώρα milf και Θεοδώρα πουτανορωσίδι για να μου έρθει πιο φτηνά (100€) έβαλα το πουτανορωσίδι να παίρνει μόνο μάτι φορώντας το στρινγκάκι του χωρίς να το επιπλέον για να μην βαριέται του έδωσα και ένα πορνοπεριοδικό που αγόρασα απο το sex shop απέναντι από Συγγρού για να τρίβει το μουνάκι του... ωραία φάση...ποιος είμαι ρε ο Σειρηνάκης?
καλός ο σκηνοθέτης!!!μεσημεράκι Σαββάτου και πήρα το δίδυμο Θεοδώρα milf και Θεοδώρα πουτανορωσίδι για να μου έρθει πιο φτηνά (100€) έβαλα το πουτανορωσίδι να παίρνει μόνο μάτι φορώντας το στρινγκάκι του χωρίς να το επιπλέον για να μην βαριέται του έδωσα και ένα πορνοπεριοδικό που αγόρασα απο το sex shop απέναντι από Συγγρού για να τρίβει το μουνάκι του... ωραία φάση...ποιος είμαι ρε ο Σειρηνάκης?
καλός ο σκηνοθέτης!!!
για καμουφλαζΕχουν στήσει σελίδα στο Internet????
Αντριάννα καβλιάρικο μελαχρινό αδύνατο πιπινάκι τίμησα πριν κανα δύωρο...ότι πρέπει για έναν σαρανταπεντάρη σαν εμένα
ξέρει κανείς στο εν λόγω μαγαζί αν η Ελένη,μια ψηλή με σωματάρα και γυαλιά και τέλειο κώλο,είναι Ελληνίδα?
μιλάει τέλεια ελληνικά και λέει ότι είναι απο Χαλκιδική,αλλά κάτι μου μυρίζει Αλβανία...
φίλε από όσο ξέρω δεν δουλέυει Ελένη στο συγκεκριμένο μαγαζί εκτός και αν αναφέρεσαι αρκετά παλιότερα προ διετίας περίπου...
γυαλιά,κοντά μαλλιά καστανόξανθα καρέ,τέλειο κώλο,στήθος 2 μέτριο....γενικά σωματάρα
δούλευε Φρατζή και σε κάποιο Καλλιρόης
ναι Φρατζή ήταν πριν 1,5 χρόνο...δεν ξέρω πότε έφυγε
ρωτάω για ειδικό λόγο....την πέτυχα σε γραφείο και έχω περιέργεια αν είναι ελληνίδα,γιατί μιλάει τέλεια ελληνικά
πάντως είναι μουνάρα