tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Η Εμυ είναι 25+/- , ψηλή με κολάρα και κοντό μαλλί. Για πολύ δυνατά ματς ! ;)
Η Εμυ είναι 25+/- , ψηλή με κολάρα και κοντό μαλλί. Για πολύ δυνατά ματς ! ;)
αννα,μαρια.ωραιο σωμα,μεγαλα ....αλλα μια μικρη βιασυνη και χειροτερο μασαζ απο την πρωτη φορα.........ευγενικη και γλυκια φυσιογνωμια εκ ρουμανιας! δυυνατο σχετικα το μασαζ αλλα εαν εκανε πιοπολυ ωρα θα ηταν πολυ καλυτερα,,,,,,,,,,
ποια κολλαρα προτεινετε απο δω;;;
για αναφερε δε πρεπει να την εχω προσεξει
δες pmμα καλά τέτοια κωλάρα δεν περνάει απαρατήρητη...anyway τι να σου πω προστυχόφατσα για σκαμπίλια και με κωλάρα για τσόντες με μεγάλους κώλους!!! δίνει και κουλούρι για έξτρα 50€...εν ολίγοις PSE η πουτάνα ;)
με τα γυαλιά είναι,η ελληνίδα?
αυτη η κολαρα δεν αξιζει
Περί Εμυς
το 90% απ αυτούς που την έχουν δοκιμάσει έχουν αντέξει μέχρι 6 λεπτά* ! Τόσο πολύ ! ;)
* Μου το έχει πεί η ίδια ! ;)
ο χρονos για αυτεs, ειναι εναs πολυ σημαντικοs δεικτηs τηs ικανοτηταs τουs( οπωs λεμε δεικτηs ευφυιαs). υπερηφανευονται για το ποσο καλη πουτανα ειναι η καθε μια. και να βγαινει και ο πελατηs και να λεει ευχαριστω παρα πολυ. εμεινα πολυ ευχαριστημενοs. εχω τυχει σε συζητηση τουs ,και η καθε μια οσο λιγοτερο χρονο ειναι μεσα ,τοσο ανεβαινει το ΕΓΩ τηs kai ο θαυμασμοs στα ματια των υπολοιπων.Περί Εμυς
το 90% απ αυτούς που την έχουν δοκιμάσει έχουν αντέξει μέχρι 6 λεπτά* ! Τόσο πολύ ! ;)
* Μου το έχει πεί η ίδια ! ;)
σε αυτη την ηλικια? ατσαλενιεψέματα σου είπε...εγώ τι σφυροκοπούσα για ένα 10λεπτο ;)
Γιατι εχεις κανενα προβλημα με τις ηλικιες;σε αυτη την ηλικια? ατσαλενιε
εσυ εχειs καμμια μυγα? απο που ξεφυτρωσεs? εγω δεν εχω. η ηλικια εχει μαζι μου.Γιατι εχεις κανενα προβλημα με τις ηλικιες;
ο χρονos για αυτεs, ειναι εναs πολυ σημαντικοs δεικτηs τηs ικανοτηταs τουs( οπωs λεμε δεικτηs ευφυιαs). υπερηφανευονται για το ποσο καλη πουτανα ειναι η καθε μια. και να βγαινει και ο πελατηs και να λεει ευχαριστω παρα πολυ. εμεινα πολυ ευχαριστημενοs. εχω τυχει σε συζητηση τουs ,και η καθε μια οσο λιγοτερο χρονο ειναι μεσα ,τοσο ανεβαινει το ΕΓΩ τηs kai ο θαυμασμοs στα ματια των υπολοιπων.