Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φραντζή 4 (ΦΙΞ) 4ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
ετσι μαυριδερη που ειναι φερνει για γυφτακι τωρα που το λεσ!!δεν εχω περασει μαζι τησ ειναι λιγο βαρεων βαρων η σαρα!!!!εμενα μου αρεσει το κωλαρακι τησ λιζασ!!!!δεν ξερω το δινει??

Επισκέπτης
η σαρα δινει κωλο ετσι μου ειπα!!!την λιζα δεν την ρωτησα γιατι ηταν λιγακι σφικτη!!!!ξερει κανεισ αν η λιζα δινει κουλουρι??

Η Σάρα δίνει κουλούρι και είναι και πολύ νόστιμο ;) το Λιζάκι αν έχετε καλή χημεία μαζί της μπορεί να προσφέρει κουλουράκι κατ'εξαίρεση ;)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
επισκεψη και δω χθες κατα τις 13΄΄00  ολα αδεια

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
δυστυχώς εκεί μέσα μόνο η υποσερίφισσα,η σερίφισσα και η λίζα αξίζουν...η πρώτη δεν παίρνεται,η δεύτερη είναι η πιό μεγάλη καύλα από όλες και το λιζάκι σούπερ...

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16
δυστυχώς εκεί μέσα μόνο η υποσερίφισσα,η σερίφισσα και η λίζα αξίζουν...η πρώτη δεν παίρνεται,η δεύτερη είναι η πιό μεγάλη καύλα από όλες και το λιζάκι σούπερ...

σωστά τα λες θα έβαζα όμως επίσης και Σάρα, Θεοδώρα μικρή και Άννα Μαρία ;)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η τωρινη σεριφισα την εχει δει ρεχαγκελ

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240

συμφωνω και επαυξανω, περασα χθες μετα απο καιρο και το λιζακι ηταν μια ευχαριστη εκπληξη...

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
συμφωνω και επαυξανω, περασα χθες μετα απο καιρο και το λιζακι ηταν μια ευχαριστη εκπληξη...

Παλικάρια, πιο είναι αυτό το Λιζάκι ...??? :huh: :think: Confused, ο κύριος! :headbang:
Και μη μου πεις (φίλε pathos ;)) "πέρνα να δεις", είναι πολύ μακρυά (μόνο γι' αυτό το λόγο :cool2:), υπό τις επικρατούσες συνθήκες! :zombie:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom