pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
παλι επιβεβαιωθηκα;
πφφφ...η μοναξια της κορυφης με κουραζει...
χμ..εσύ κι ο παίχτουρας...
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
παλι επιβεβαιωθηκα;
πφφφ...η μοναξια της κορυφης με κουραζει...
τι πατρικό/μητρικό ένστικτο ρε συ, καμία σχέση. Πετάς ένα υπονοούμενο μια φορά και τέλος.
Και μην επαναλαμβάνεις αυτό το 20 σας γιατί μου θυμίζεις την έριναλ και μου 'ρχεται τάση προς έμετο :S
υπαρχει και ο παπαρας ομως και οχι η παπαρω.τυχαιο.?ετσι νομιζω....
Καθε μέρα Ξυπνάω γυρω στης 11 το πρωι ,για να κατουρήσω και να κανω μπάνιο θέλω 8 λεπτα και για να παω στην δουλεια θελω 1 ωρα και 28 λεπτα δηλαδη 88 λεπτα συνολο! ΟΛΑ ΜΑΖΙ 11888 ! Τυχαιο? Δεν νομιζω
Ουουουουου μιλούνια,μόνο που είναι αργά τώρα κσας έχουν τύχει στη ζωή σας φίλοι φίδια?Φίλοι που τελικά αποδείχθηκαν φίδια?
τα χω με μια κοπέλα εδώ και καιρό.Γνώρισα μια φίλη της πρόσφατα και απο τότε η συγκεκριμένη δεν έχει σταματήσει να με θάβει πίσω απ τη πλάτη μου στη κοπέλα μου, η οποία φυσικά και μου τα λέει. Στην αρχή δεν έδωσα καμία σημασία, όμως το πράγμα έχει φτάσει στο απροχώρητο και συνεχίζει κρίνοντάς με εμφανισιακά και προσπαθεί να μας κάνει να μαλώνουμε συνέχεια με τη κοπέλα μου.ΤΗς λέω της κοπέλας μου να της πει να σταματήσει να με πιάνει στο στόμα της, αλλά δε θέλει λέει να μαλώσει και αρχίσουν καυγάδες με τη φίλη της.
γαμώ τη πουτάνα μου που έμπλεξα...αυτή το χει βάλει σκοπό να μας χωρίσει..τέλος..
που γυρνοβολαγες εσυ?Ουουουουου μιλούνια,μόνο που είναι αργά τώρα κ,κάποια άλλη στιγμή θα γράψω έπος για αυτό το θέμα!!!
![]()
![]()
1)Καφεδάκιπου γυρνοβολαγες εσυ?
Αλήτη1)Καφεδάκι
2)Ποτάκι.
2)Χαρτάκι(γαμησέ τα με μαδήσανε,πάνε 10e)!!!
3)Πάλι ποτάκι.
4)Βόλτα με μηχανάκι,στις μικρές πόλεις αργά το βράδυ είναι μαγεία!!!
Υ.Γ.Θα τους τα πάρω αύριο ελπίζω!!!![]()
![]()
που εισαι ρε παπαρα?γονεις?4)Βόλτα με μηχανάκι,στις μικρές πόλεις αργά το βράδυ είναι μαγεία!!!![]()
Φλώρινα,καλά δεν χρείαζεται να τα λέμε κ ούλα!!!που εισαι ρε παπαρα?γονεις?
Οποιος τα πει στους γονεις σου πες μου να τον κανονισω εγω είμαι ο ρουφιανος του σαιτΦλώρινα,καλά δεν χρείαζεται να τα λέμε κ ούλα!!!![]()
Μην με μαρτυρήσεις δεν κάναμε σούζες,μόνο τρέχαμε,ήτανε καθαρός ο οδηγός μόνο δύο βότκες είχε πιεί!!!![]()
γ τον πεο ρουφιανος εισαι...Οποιος τα πει στους γονεις σου πες μου να τον κανονισω εγω είμαι ο ρουφιανος του σαιτ![]()
![]()
Καλα .....το κρατάω αυτογ τον πεο ρουφιανος εισαι...
Και γω :'(Θέλω μηχανάκι την τρέλα μου,με έπιασε το εφηβικό μου!!!![]()
κρατα το καλα...Καλα .....το κρατάω αυτο![]()
Εσυ τα έχεις 30ρησει?κρατα το καλα...
ζολη:αφου εφηβος εισαι γαμω την τρελα μου την προεφηβικη!
Θες να αγοράσουμε ένα μισό-μισό;;;Και γω :'(