LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
πού να μάθαινε ότι μοιράζει το πέος του σε μπουρδέλαπου να μαθαινε οτι ποσταρεις το πεος σου σε φορουμ γ μπουρδελα...
πού να μάθαινε ότι μοιράζει το πέος του σε μπουρδέλαπου να μαθαινε οτι ποσταρεις το πεος σου σε φορουμ γ μπουρδελα...
να σου πω?περα απο την πλακα...
θα αφησω στην ακρη την εκδοχη να ειναι η φιλη απλα καριολα ζηλιαρα και η γκομενα σου τριμπαζο με αι κιου γλυκοπατατας...
τι της λεει ετσι ωστε να "φουρκιζετε "η δικαι σου;;;
που να μαθαινε οτι ποσταρεις το πεος σου σε φορουμ γ μπουρδελα...
βασικα μια που αναφερθηκε αλλαξε αβαταρ,ειναι αστειο που απανταω σε μια πουτσα τωρα.εδώ είναι το θέμα...αυτό της έχω πει και με έχει διαβεβαιώσει ότι δεν επηρεάζεται και ότι μ αγαπάει.Έλα όμως που μετά το πιπίλισμα αλλάζει συμπεριφορά και μόλις ταα μαθαίνω κι εγώ τσιτώνομαι.
αρα μαλλον καταληγουμε στο οτι περα απο το ποσο κατινα ειναι η φιλη μαλλον εχει δικιο...πού να μάθαινε ότι μοιράζει το πέος του σε μπουρδέλα
α το δανειστηκες?σορρυ...δεν είναι το δικό μου αυτό...το δικό μου είναι μεγαλύτερο και πιο όμορφο ;)
Εγώ τότε δε θα το 'λεγα
Αλλα σε περιπτώσεις πχ που "μιλάει παραπάνω απ' ότι πρέπει" τότε μάλλον πρέπει να προειδοποιήσεις με οποιαδήποτε τρόπο(όχι κατινίστικο) γιατί είναι σα να αδιαφορείς. Πιστεύω έτσι θα το βλέπω κι όταν περάσω κι εγκαφαλικά τη μαγική ηλικία των 26 (σα γκευ γράφω σήμερα ή μου φαίνεται;)
να σου πω?περα απο την πλακα...
θα αφησω στην ακρη την εκδοχη να ειναι η φιλη απλα καριολα ζηλιαρα και η γκομενα σου τριμπαζο με αι κιου γλυκοπατατας...
τι της λεει ετσι ωστε να "φουρκιζετε "η δικαι σου;;;
που να μαθαινε οτι ποσταρεις το πεος σου σε φορουμ γ μπουρδελα...
Εγώ τότε δε θα το 'λεγα
Αλλα σε περιπτώσεις πχ που "μιλάει παραπάνω απ' ότι πρέπει" τότε μάλλον πρέπει να προειδοποιήσεις με οποιαδήποτε τρόπο(όχι κατινίστικο) γιατί είναι σα να αδιαφορείς. Πιστεύω έτσι θα το βλέπω κι όταν περάσω κι εγκαφαλικά τη μαγική ηλικία των 26 (σα γκευ γράφω σήμερα ή μου φαίνεται;)
είδες που είσαι μαλάκας τελικά...???κι όσο για το τελευταίο που λες όση ντροπή έχω εγώ που ποστάρω σε φορουμ για πορδέλα άλλο τόσο έχεις κι εσύ... και μη σου πω και παραπάνω καθώς είσαι και γυναίκα και μπαίνεις σε μπουρδελοσάιτ αντρικό
ωχ ωχ.κι όσο για το τελευταίο που λες όση ντροπή έχω εγώ που ποστάρω σε φορουμ για πορδέλα άλλο τόσο έχεις κι εσύ... και μη σου πω και παραπάνω καθώς είσαι και γυναίκα και μπαίνεις σε μπουρδελοσάιτ αντρικό
την λεξη πεος την προσεξες ???κι όσο για το τελευταίο που λες όση ντροπή έχω εγώ που ποστάρω σε φορουμ για πορδέλα άλλο τόσο έχεις κι εσύ... και μη σου πω και παραπάνω καθώς είσαι και γυναίκα και μπαίνεις σε μπουρδελοσάιτ αντρικό
ε, καμιά φορά (και το γκέυ ύφος συνεχίζεται)τόσο ηλίθιοι είναι να μην ξέρουν με τι άνθρωπο μπλέκουν?
το πα γω!!δικιο εχει η φιλη....είδες που είσαι μαλάκας τελικά...???
ε, καμιά φορά (και το γκέυ ύφος συνεχίζεται)
το πα γω!!δικιο εχει η φιλη....
τι πατρικό/μητρικό ένστικτο ρε συ, καμία σχέση. Πετάς ένα υπονοούμενο μια φορά και τέλος.ε τότε ρε παιδιά κρίμα να σας βγαίνει το πατρικό/μητρικό ένστικτο από τα 20 σας
ελα μωρε...είπα και γώ δε θα υπάρξει γυναικεία αλληλεγύη?
ελα μωρε...
αφου δε μας λες τι στον πουτσο εγινε?
οσο κατινα και να ειναι η φιλη δε μπορει μια μερα να ξυπνησε και απροκαλυπτα να αρχισει να βριζει εσενα που υποθετικα εισαι αγγελος.
παλι επιβεβαιωθηκα;
υπαρχει και ο παπαρας ομως και οχι η παπαρω.τυχαιο.?ετσι νομιζω....
υπάρχει κατίνα κι όχι κατίνος.. τυχαίο????δε νομίζω...