Νέα

Φίλοι-φίδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
να σου πω?περα απο την πλακα...
θα αφησω στην ακρη την εκδοχη να ειναι η φιλη απλα καριολα ζηλιαρα και η γκομενα σου τριμπαζο με αι κιου γλυκοπατατας...
τι της λεει ετσι ωστε να "φουρκιζετε "η δικαι σου;;;

που να μαθαινε οτι ποσταρεις το πεος σου σε φορουμ γ μπουρδελα...

δεν είναι το δικό μου αυτό...το δικό μου είναι μεγαλύτερο και πιο όμορφο  ;) :grin:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εδώ είναι το θέμα...αυτό της έχω πει και με έχει διαβεβαιώσει ότι δεν επηρεάζεται και ότι μ αγαπάει.Έλα όμως που μετά το πιπίλισμα αλλάζει συμπεριφορά και μόλις ταα μαθαίνω κι εγώ τσιτώνομαι.
βασικα μια που αναφερθηκε αλλαξε αβαταρ,ειναι αστειο που απανταω σε μια πουτσα τωρα.
(αληθεια γτ ειναι ετσι,σαν μπανανα αντιστροφη ειναι με το συμπαθειο ε)
οπως τα λεει η μπομπα,ειναι μικρη και επηρεαζεται.
κι εγω την πατησα. :sunglasses:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
πού να μάθαινε ότι μοιράζει το πέος του σε μπουρδέλα
αρα μαλλον καταληγουμε στο οτι περα απο το ποσο κατινα ειναι η φιλη μαλλον εχει δικιο... :2funny:

δεν είναι το δικό μου αυτό...το δικό μου είναι μεγαλύτερο και πιο όμορφο  ;) :grin:
α το δανειστηκες?σορρυ...

τι της λεει θα μας πεις?καθε μερα κιολας?!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγώ τότε δε θα το 'λεγα :cheesy:
Αλλα σε περιπτώσεις πχ που "μιλάει παραπάνω απ' ότι πρέπει" τότε μάλλον πρέπει να προειδοποιήσεις με οποιαδήποτε τρόπο(όχι κατινίστικο) γιατί είναι σα να αδιαφορείς. Πιστεύω έτσι θα το βλέπω κι όταν περάσω κι εγκαφαλικά τη μαγική ηλικία των 26  :grin: (σα γκευ γράφω σήμερα ή μου φαίνεται;)

τι παναπεί μιλάει παραπάνω από ό,τι πρέπει?
όταν αφήνεις τον άλλο να χαρεί αυτό που ζει και τον αφήνεις να δει από μόνος του τι λάθη κάνει δεν αδιαφορείς. όταν αρχίζουν τα μου είπε, άκουσα, νομίζω, υπονόησε, αρχίζουν οι μαλακίες και οι παρεξηγήσεις. σεβασμό ρε παιδιά στους φίλους σας, τόσο ηλίθιοι είναι να μην ξέρουν με τι άνθρωπο μπλέκουν?

άσε, στα τάρταρα με έχεις στείλει σήμερα, τι γκέι και μαλακίες, έχασα κάθε πίστη  :(

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
να σου πω?περα απο την πλακα...
θα αφησω στην ακρη την εκδοχη να ειναι η φιλη απλα καριολα ζηλιαρα και η γκομενα σου τριμπαζο με αι κιου γλυκοπατατας...
τι της λεει ετσι ωστε να "φουρκιζετε "η δικαι σου;;;

που να μαθαινε οτι ποσταρεις το πεος σου σε φορουμ γ μπουρδελα...

κι όσο για το τελευταίο που λες όση ντροπή έχω εγώ που ποστάρω σε φορουμ για πορδέλα άλλο τόσο έχεις κι εσύ... και μη σου πω και παραπάνω καθώς είσαι και γυναίκα και μπαίνεις σε μπουρδελοσάιτ αντρικό :)

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Εγώ τότε δε θα το 'λεγα :cheesy:
Αλλα σε περιπτώσεις πχ που "μιλάει παραπάνω απ' ότι πρέπει" τότε μάλλον πρέπει να προειδοποιήσεις με οποιαδήποτε τρόπο(όχι κατινίστικο) γιατί είναι σα να αδιαφορείς. Πιστεύω έτσι θα το βλέπω κι όταν περάσω κι εγκαφαλικά τη μαγική ηλικία των 26  :grin: (σα γκευ γράφω σήμερα ή μου φαίνεται;)

το σαν τι τό θελες?  :cheesy: :P

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
κι όσο για το τελευταίο που λες όση ντροπή έχω εγώ που ποστάρω σε φορουμ για πορδέλα άλλο τόσο έχεις κι εσύ... και μη σου πω και παραπάνω καθώς είσαι και γυναίκα και μπαίνεις σε μπουρδελοσάιτ αντρικό :)
είδες που είσαι μαλάκας τελικά...???

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ωχ ωχ.
βαλτε κρανη και απομακρυνθειτεεεεεεεεεεε.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
την λεξη πεος την προσεξες ???

οχι...οκ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τελικα η ντολυ δεν είναι ο μεγας κλώνος  :jerking: :jerking:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
ε τότε ρε παιδιά κρίμα να σας βγαίνει το πατρικό/μητρικό ένστικτο από τα 20 σας
τι πατρικό/μητρικό ένστικτο ρε συ, καμία σχέση. Πετάς ένα υπονοούμενο μια φορά και τέλος.
Και μην επαναλαμβάνεις αυτό το 20 σας γιατί μου θυμίζεις την έριναλ και μου 'ρχεται τάση προς έμετο :S

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
είπα και γώ δε θα υπάρξει γυναικεία αλληλεγύη?  :P
ελα μωρε...
αφου δε μας λες τι στον πουτσο εγινε?
οσο κατινα και να ειναι η φιλη δε μπορει μια μερα να ξυπνησε και απροκαλυπτα να αρχισει να βριζει εσενα που υποθετικα εισαι αγγελος.

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
ελα μωρε...
αφου δε μας λες τι στον πουτσο εγινε?
οσο κατινα και να ειναι η φιλη δε μπορει μια μερα να ξυπνησε και απροκαλυπτα να αρχισει να βριζει εσενα που υποθετικα εισαι αγγελος.
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

υπάρχει κατίνα κι όχι κατίνος.. τυχαίο????δε νομίζω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom